|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
niedziękuję bo to tylko kropelka w drodze do SG ale i tak się cieszę |
|
|
|
#4262 |
|
Przyczajenie
|
hejka
mam pytanie z innej beczki czy ktoś coś słyszał o terminie II etapu? czekam i czekam na info z kadr i cisza, miałam cichutką nadzieje załapać się na najbliższy kurs ale czarno to widze...
|
|
|
|
#4263 |
|
Raczkowanie
|
Dari 85 a kiedy maiłaś rozmowe?? dzwonili do Ciebie z wynikam z rozmowy czy też musiałas się do nich dobijać??
Strongergirl dziękuje za wiadomość ![]() EdaF gratuluje serdecznie ![]() skrobnij mi proszę na Pw jak tam było na tych psychotestach. jesteś świeżo po więc na pewno dużo pamiętasz. czekam na wyczerpującą widomość z jakiego jesteś oddziału?? pisałaś już kiedyś ale jakoś nie pamiętam przeprzaszam Buziaki Edytowane przez ju kr Czas edycji: 2009-10-20 o 10:36 |
|
|
|
#4264 |
|
Raczkowanie
|
Ju kr ja do Nadbużańskiego się staram. A słuchajcie ktoś pisał że ma wariograf po niedzieli ? A gdzie jeśli można wiedzieć tzn. w jakim mieście ?
|
|
|
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
strangergirl tak ja tez do biosg dziekuje ci za wszystkie materiały mama nadzieje ze mi sie przydadza heheeh
ju kr rozmowe miałam miesiac i pare dni temu nic nie wiem jak ja przesłzam ale czekam na telefon na psychologa a ty kiedy miałas ???? mam na dzieje na psychologa i ze nie dostane listu ze niestety bla bla bla oby bo bardzo mi zalezy .....
|
|
|
|
#4266 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie wszyscy
![]() dari 85 długo czekałas na wynik rozmowy kwalifikacyjnej? Życze miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#4267 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich:P
Strangergirl dziekuje bardzo za materiały, i od razu wiem o czym mówiłas, że juz Ci sie wczoraj nie chciało tego wysylac!! tam jest troche tego ![]() Dziś dopiero skomplementowałem wszystkie papierki kurde! i mam pytanie..to zaświadczenie o niekaralności jakoś wygasa po jakimś terminie, czy mozna go dłużej przytrzymac? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4268 |
|
Rozeznanie
|
Gracjano jeśli się nie mylę to zaświadczenie o niekaralności jest ważne 6 mscy, ale ostatnio coś słyszałem (chyba też ktoś o tym wspominał na forum) że nie trzeba już dostarczać tego zaświadczenia przy składaniu papierów, oni sami sprawdzają w rejestrze
|
|
#4269 |
|
Przyczajenie
|
Kurde to wtedy sie wkurze bo wczoraj jechałem specjalnie to załatwiac i jeszcze 50 zł to kosztowało
hehe wiec sie wkurze jak tego juz nie trzeba!! ale nic..jak jest to juz jest! ----------------------------------------------------------------------- A powiedzcie mi ....jak długo czeka sie od złożenia papierów do pierwszej rozmowy w oddziale? bo chyba długo co??? |
|
|
|
#4270 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Mariusz
..masz może jakieś wieści z oddziału?? dostałeś może już jakieś pismo ?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- w każdym oddziale jest inny czas oczekiwania hehe do tego ten caly kryzys także wiesz ciężko na ten temat coś napisać ![]() ...jedni czekają kilka tygodni inni kilka miesięcy
|
|
#4271 |
|
Przyczajenie
|
na 100% zaświadczenie nie jest potrzebne, pan ci odda bo tez mialem i mi oddali
|
|
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
a ja też specjalnie taki kawał po to zaświadczenie jechałam , nie interesuje mnie to - teraz mają wziąć
![]()
|
#4273 |
|
Przyczajenie
|
a i radzę zabrac ze sobą długopis taki którym wypełnialiście bo nie ma takiej opcji żeby wszystko było ok, ja pisałem czarnym a przy nich poprawiałem niebieskim i wyszła kolorowanka
![]()
|
|
|
|
#4274 |
|
Raczkowanie
|
marcin21 - przynajmniej będziesz się wyróżniał spośród wszystkich
|
#4275 |
|
Przyczajenie
|
hehe
|
|
|
|
#4276 |
|
Raczkowanie
|
fikka 85 ja jeszce nie znam odpoweidzi poprostu czekam az mi zadzwonia i umówia z psychologiem albo napisza list z odmowa
no mama nadzieje za takowej nie bedzie strangergirl mnie poscieszała ze jak tak długo czekam to raczej oznacza ze przeszłam no nie wiem czekam i amm nsadzieje ze sie to sprawdzi eheheh![]() a wczoraaj dostaąłm list polecony i ju prawoie zawału dostałam ale naszczescie okazało sie czyms inym ufffffffff |
|
|
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
będą Ci śpiewać : kolorowe kredki w pudełeczku noszę
![]()
|
#4278 |
|
Przyczajenie
|
dari 85 to tak jak ja, tez jeszcze nic nie wiem. Ale mam nadzieje że takowego pisma o kyzysie i ble ble ble nie dostane. Z jakiego oddziału jesteś?? bo ja Nadwislański. Pozdrawiam
|
|
|
|
#4279 |
|
Przyczajenie
|
a czy ktoś orientuje się czy w warm-maz. było juz szkolenie od września??
|
|
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
nie Marcin nie było jeszcze. co więcej ostatnie szkolenie było w lutym
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Dari85 to zadzwoń sobie do kadr i zapytaj. ostatnio mój kolega miał rozmowę i mówili mu że jak do 3 tygodniach się nie odezwą to zeby dzwonic. a mi na rozmowie nic nie powiedzieli jak mam się dowiedzieć o wyniki i po 3 tygodniach sama zadzwoniłam i pozytywnie
.
|
|
|
|
#4282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
EdaF, SZACUNECZEK!!! ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Annika, a dzwoniłaś do swoich kadr w związku z tym pismem?Rozumiem, że nie ma w piśmie info na temat daty wcielenia ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- A gdzie się podziewa nasza naczelna moderatorka forum - Stranger??
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
Katiuszaaa może Ty dasz jakieś rady, wskazówki uwagi dotyczące psychotestów?? Jesteś z biosg prawda?? Zdawałaś u pana czy pani?? Pozdrawiam
|
|
|
|
#4284 |
|
Raczkowanie
|
Nie dzwoniłam i na razie nie będę dzwonić.
Nie ma daty wcielenia. Jest informacja, że: wskazanie terminu przyjęcia do służby w SG jest na dzień dzisiejszy niemożliwe. Ale chyba wszyscy w naszym oddziale dostali takie pismo.
|
#4285 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4286 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Raczkowanie
|
Stranger, Katiuszka, Rafal to Wam serdeczne dzięki za dobre słowo i radę w każdym moim pytaniu. Jak widać przydało się
A z tym naborem to jest tak, że ja składałam papiery miesiąc temu. Tydzień temu w poniedziałek miałam rozmowę i tego samego dnia wyniki po 2 godzinach, a w środę psychotesty, a po 4 dniach wyniki. Na rozmowie były osoby, które składały dokumenty już w kwietniu, maju - a więc tyle czasu nic się nie działo do teraz, z tym że nie wiadomo na jak długo. A więc co oddział to inaczej. |
|
|
|
#4288 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma sprawy EdaF na nas zawsze możesz liczyć
![]() ...oczywiścię życzę dalszych sukcesów w tej ciężkiej wędrówce ![]() ..
|
|
#4289 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie. Śledzę forum od dłuższego czasu. Fajnie że powstało, dzięki wam dużo się dowiaduję ciekawych rzeczy. A tak po za tym złożyłem papiery do BOSG dość
dawno i już mam za sobą pierwszy i drugi etap, teraz czekam na badania lekarskie i komisję. Moje pytanie jest nastepujące kiedy mogą być owe badania? I czy będą jeszcze w tym roku? Czy posiadacie takie informacje? Czytałem również, że nie wiadomo jak będzie ze szkoleniem i że nie wszyscy pojadą. Czy to jest prawdą? Dzięki za uwagę i pozdrawiam. |
|
|
|
#4290 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak sam zdążyłeś już przeczytać jeżeli chodzi o termin najbliższego powałania do słuzby a co za tym idzie szkolenia nie jest jeszcze oficjalnie znany. Nadal trwają spekulacje Najnowsze wieści to 21 grudnia 2009 wcielenie i styczeń 2010 szkółka, ale jeszcze nikt z nas tu obecny nie dostał takiej informacji oficjalnie Czy pojadą wszyscy, którzy pozytywnie ukończyli postepowanie kwalifikacyjne?Nikt z nas nie zna odpowiedzi na to pytanie. Jeżeli chodzi o badania, dobrze by było gdybys nawiązał kontakt z osobami, które ubiegają się o przyjęcie do Twojego oddziału- na pewno znajdziesz takie na tym forum Pozdrawia m i mam nadzieję, że troche pomogłam![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- życzę wszystkim miłego dnia i pomyślnych wieści
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

niedziękuję bo to tylko kropelka w drodze do SG ale i tak się cieszę 
czy ktoś coś słyszał o terminie II etapu? czekam i czekam na info z kadr i cisza, miałam cichutką nadzieje załapać się na najbliższy kurs ale czarno to widze...

..masz może jakieś wieści z oddziału?? dostałeś może już jakieś pismo ?? 

Ale chyba wszyscy w naszym oddziale dostali takie pismo.
coś mi minka zbladła