|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
kobieta za ladą
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV
a jestem zdziwiona..moja Juluś usneła
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh dlaczego u mnie nie ma takich lumpków gdzie mogłabym dorwać coś fajnego mój nie buczy. mój się piekli. w ogóle piekło w domu. Martita88 udanej imprezy ![]() muszę rozwiesić pranie, znów będzie suszarnia w pokoju. czasem żałuję że nie mam wanny, rozwiesiłabym sobie nad nią sznury na pranie ![]() zrobiłam plan obiadów do końca miesiaca i jeśli będę się go trzymała plus dokupię całego kurczaka z biedro. to wydatki ograniczą się do pieczywa i okładu na kanapki chcę do końca mc wyjeść wszystkie kasze makarony i ryże a w grudniu SAMA !! z listą pójść na spokonie na zakupy
|
|
#4263 |
|
kobieta za ladą
|
naduś kurczaki w biedro są za około 6,50 za kg w normalnych sklepach za 5-5,50
![]() u mnie ciuchlandy to jakąś cene dubbingową mają w dniu dostawy np spodnie na młodą 14 zł a pare dni pozniej wszystko po 3 zł sprzedają
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
dudi u mnie tez sa takie ceny, ale odkryłam na wiosce taki lumpik w ktorym maja towar z innych lumpow, ktory nie zszedł.Podejrzewam, ze poprostu było za dużo wycenione. Dziś np. wziełam sweterek gładki pudrowo różowy a na metce była cena 21ł, wiec sie nie dziwie, ze tego nikt nie kupił
Jednak mozna naprawde ładne rzeczy znaleść i to a 1zł /szt. Normalnie są inne ceny
|
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn bez tych wszystkich wnętrzności ?
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- ja ostatnio kuraka za 4,99 kupowałam, bo własnie widziałam ze w biedro są droższe ... bez wnętrzności ;p
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Moge wrzucić ale ino wypiore i ładnie wyprasuje
![]() lece spać dziołchy moje
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-11-18 o 22:41 |
|
|
|
#4268 |
|
kobieta za ladą
|
naduś no pewnie ze bez wnętrzności sa kuraki w sklepach
sie różnią od tych marketowych ze nie mają skrzyżowanych nóg na tacce
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Lili Ty przestań gadać o tej pizzy
jak pisałaś o frytkach to wszystkie frytki jadłyśmy, skończyłaś frytki teraz pizzaMuminki to moja ulubiona bajka moge ją oglądac godzinami ja jestem padnięta, nóg nie czuje a jeszcze musze biustonosz przeprać bo już się moczy ale powiem wam, że obiad na mieście zjadłam mianowicie była to uwaga uwaga PIZZA
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te marketowe są bardziej cnotliwe, a te sklepowe to rozpustne jakieś, że tak nogi przed obcymi ludźmi rozkładają
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba skuszę się na te rozpustne następnym razem
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętaj tylko że podobno jesteśmy tym co jemy ![]()
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
nie deklarowałam że cnotka ze mnie
![]() ![]() kurczak też nie podliczyłam wydatki i w tym miesiacu poszło już prawie 300 zł na lekarza i badania
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
ja póki co wydałam 500 zł mniej (na wszystko) niż miesiąc temu ... ale oszczędzamy baaardzo w lodówce mamy tak mało, że aż wspólokatorka sie spytała co się dzieje
![]() najwięcej zaoszczedziłam na napojach i słodyczach, bo miesiąc temu na te dwie grupy wydaliśmy 260 zł , a w tym póki co tylko 80 zł ...duża różnica, co nie ![]() ale rejs pochłonie zaoszczędzone pieniążki...ale przecież należy mi sie odpoczynek <jupi> a musze tylko zapłacić za dojazd do gdyni
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dziewczyny dziś piątek weekendu początek
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Zapowiada się całkiem fajny dzień. W końcu przestało padać i wyszło słoneczko Z ambitnych planów na dziś - posprzątać, zrobić pranie, wpisać zaległe paragony Nie wiecie może czy grochówkę można mrozić??? Bo jak zwykle gar jak dla wojska ugotowałam ![]() Aaaa Kash pytałaś parę dni temu (ciągle jeszcze nadrabiam ) o Pomysł na rybę w sosie śmietanowo-koperkowym - dla mnie pyyycha. Strasznie nam smakuje i rybka taka delikatna wychodzi Miłego dnia
|
|
|
|
#4277 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na dzisiaj zrobię zapiekankę serową z pomysłu na z brokułami, ale mam w zamrażarce rybe więc w przyszłym tygodniu się skusze i ją zrobię Co do grochówki to uważam, że jesli nie zaciągałaś jej śmietaną to śmiało możesz zamrozić ![]() Piąątek, piąątek weekendu początek Hania tak kusi tymi okazjami w lumpkach, że mam zamiar jutro skoczyć do jednego na osiedlu obok bo dostałam info od jednej wizażanki, że fajne ciuszki można tam znaleźć też wycenione na kilka zł może zaspokoję tym samym potrzebę posiadania nowych ciuchów bo w portfelu brak deputatu na zakupy ciuchowe rzędu większego niż kilkadziesiąt zł tylko najpierw musi mi się zachcieć
|
|
|
|
|
#4278 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry SPD
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę dziś na pocztę. TŻ siedział do 5 i teraz smacznie śpi. Ale odwalił kawał roboty - portal skończył ![]() A ja nakarmiłam bestię i muszę się zebrać za jakąś godzinkę.
|
|
|
#4279 | |
|
Zadomowienie
|
piątek moje kochane
w sumie to nie mam sie z czego cieszyć bo cały weekend będę pracowaća dzisiaj dzień będzie intensywny: muszę iść wpłacić kasę na ubezpieczenie mojego roku, potem do szkoły, a potem czekam nie 3 kilometrowy marsz,bo jak typowa głupia blondynka skasowałam nr do kobietki z której synem mam korepetycje,a że muszę korki przełożyć to spacerek...na szczeście słońce świeci a poźniej do kina i close wyjdę stamtą (jak dobrze pójdzie) o 1:00 :padam:Cytat:
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
|
#4280 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak nie mogę wydawać na pierdoły ![]() tym bardziej 40 zł ![]() myślę, że jako prezent ten kuferek jest fajny no ale ciekawość zaspokojona ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
ja też jestem podatna na Wasze wpływy ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() w moim przypadku poszło 100 zł- wizyta u gin ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
?ja też baaardzo oszczędzam w tym miesiącu. żadnych kubeczków, żadnych pierdół, żadnych lakierów, cieni, żadnego drogiego żarcia, tylko to co potrzebne, nawet colę za 2 zł tylko z 2 razy wzięłam (i dobrze, bo niezdrowa), a tak to woda/herbata/kawa. może jak wyjdę z kryzysu to w końcu nauczę się oszczędzać tak konkretnie ![]() nawet po kilka razy zastanawiam się, czy coś do jedzenia kupić, czy zamienić czymś tańszym ![]() dziś chciałam grochową zrobić, ale nie wiem czy w Biedronie groch tzw. "połówki" dostanę ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() i tak się zastanawiam zawsze, czy to nie jest drogi lumpek ![]() ![]() do drugiego raz weszłam i skusiłam się na bolerko za 17 zł aż, ale piękne było z miesiąc temu ale tam wszystkie ciuchy w granicach 15 wzwyż , a za 5 zł to rzeczywiście lumpy ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
muszę się ubrać, wyjść do sklepu, zrobić obiad, pomyć naczynia wczoraj mała usnęła po północy, więc mam taki sajgon w domu, nic już nie zdązyłam zrobić, nawet umyć po obiedzie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-11-19 o 10:00 |
|||||||
|
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nawet już mam zdjęcia, ale teraz trzeba to pomierzyć, a czasu ciągle brak! Tak mówicie o ciuszkach z lumpka i aż mi się zachciało też pobuszować, ale to dopiero na początku grudnia jak dostanę pieniądze. Teraz wszystkie moje pieniądze pochłania kserowanie, bindowanie i inne pierdołki ![]() Ja już planuje co kupie za zarobione pieniądze i doszłam do wniosku, że myśle o wszystkich dookoła, a siebie w tych planach nie uwzględniam Zresztą zawsze tak jest i chyba muszę to zmienić...Teraz zabieram się za pisanie. Chciałabym też posprzątać, ale nie wiem jak to mi wyjdzie, bo i rozdział też chce kolejny zacząć. Wiecie co? Chciałabym chociaż na miesiąc wydłużyć dobę o kilka godzin
|
||
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
idę do Biedrony sprawdzić, czy ten groch dostanę.
jak nie to muszę inne jedzenie zrobić ![]() i tak z 30 zł pójdzie , bo jeszcze mleko małej
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() właśnie się wykompałam, piję kawkę i za niedługo idę porobić opłaty bo już zbliża się termin później gin, monitoring ciekawa jestem jak tam wszystko się rozwijasos do spahgetti już gotowy z wczoraj więc tylko makaron ugotuję i ser zetrę, obiad jak się patrzy Jutro będę walczyć z tą pizza (chyba wypróbuję ten przepis co Lili znalazła na stronce)![]() W niedzielę imopreza dziadków (50 lat po ślubie) i znów weekend zleci ![]() Dziewczyny jak powystawiacie ciuchy na all to dajcie namiary, z chęcią pooglądam a może się na coś skuszę ![]() Lece suszyć włosy
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie usg dopochwowe
kamerke wdzianą w prezerwatywę zaaplikują i helloł macico ja ide sprzatac, co tez jutro będe mogła leniuchować |
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio jak powiedziałam tżowi że on na tą PAŁKĘ zakłada GUMKĘ to prawie się wywrócił
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymać mnie, bo zaraz wujde i stane obok
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dodaja co jest? Oddychaj, jak Ci mówiłam! Wdech-wydech, wdech-wydech. Ogólnie "pracuję" w domu. Póki co zjadłam śniadanie i posprzątałam w salonie i w sypiali. ![]() Prawdę mówiąc gdybym teraz nie posprzątała to byśmy zarośli w brudzie, bo jutro i w niedzielę do szkoły. A tak jest z głowy, a projekt do pracy zrobimy wspólnie z TŻ wieczorem więc nam szybko zejdzie. ![]() Poza tym o wieeeeeele bardziej lubię sprzątać jak nie ma TŻ. Zaraz stawię obiad i trochę się ogarnę no i zacznę powoli "pracować" ![]() Ogólnie myślami jestem w pracy, bo sprawa o której wspomniałam, ciągnie się i wszystko wskazuje na to, że będzie "afera" ![]() Jestem w kropce trochę. Tzn, wiem co zrobić powinnam, ale nie czuję się z tym dobrze z pewnych względów. ![]() Może później na PW napiszę Wam więcej, bo nie ukrywam że mnie to gryzie.
|
|
#4290 |
|
kobieta za ladą
|
dodaja co sie dzieje??
![]() ja wróciłam z miasta kupiłam kurczaka(4,95zł/kg) włoszczyznę 2zł makaron 1,2 przyprawę do flaków 1,20 do dań chińskich 1,20 kostki rosołowe 1,90 kakao 3,70 mleko 1,9 papierosy 9,2 i 4 piwa za 7 zł (wojaka ) ledwo żyje bo w 2 strony i 2 sklepy w 45 minut
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

zjadłyśmy racuchy posmakowała pieczarkowej- bardzo jej smakowała
i wypiłyśmy cale wino swojskie
stanowczo za dużo ostatnio tego 
bedzie na wigilie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)