|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
mam dla Was fajny filmik https://www.facebook.com/LubieePiate...message_bubble
iii zdjęcie
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę lepiej było, dopóki tata nie zadzwonił do mnie i powiedział, że z dziadkiem jest coraz gorzej.
jest po 2 wylewach, a teraz wykańcza go rak płuc. jak już się wali, to wszystko na raz.TŻ wokół mnie skacze i próbuje mi jakoś ten humor poprawić. Kupił słodkości, zrobił kawę, nawet chce się ze mną na spacer wybrać, jak przestanie padać.
|
|
#4263 |
|
Zadomowienie
|
Polly gorace usciski. Moj kochany dziadzio zmarl mies po naszym slubie mial udar i widzielismy jak go złapało nagle jak lezał gotowy do spania ;( a pozniej 3 dni walczyl o zycie powoli narzady siadaly
smutne. W roku slubu mielismy 6 pogrzebow w najblizszej rodzinie. Trzymam kciuki,zeby wszystko bylo dobrze a dziadek jak najmniej cierpial
|
|
|
|
#4264 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę iść ale czasu nie ma..a moja maleńka od wczoraj cisza totalna - nie wiem czy wszyto ok? ale nic mnie nie boli więc mam nadzieję że tak ja też mam jakiś nieciekawy humor może i ona markotniejsza i bardziej śpiąca przez ta pogodę.. Cytat:
[QUOTE=ktoregos_dnia;53377 158 Ja nie cierpię a jak już przychodzi co do czego to więcej przewijam niż oglądam. Zdjęcia tak, ale filmów nie lubię. Myślę, że u mnie nie będzie kamerzysty [/QUOTE]ja też filmów nie cierpię i nie oglądam. Zdjęcia lubię. My nie mieliśmy kamerzysty i nie żałuje. A na ostatnim ślubie jak byłam to tylko mnie denerwowali bo wpychali się z tą kamerą wszędzie i przeszkadzali wszystkim tak jak by oni byli najważniejsi - ble Cytat:
ale przecież wydatki na dziecko mamy wspólne i wspólnie się przygotowujemy - no i będzie ze mną przy porodzie - też ma obowiązki i się na stresuje i namęczy. A wy im coś kupujecie że zostali ojcami? te kolorowe groszy piękne ja biore femibion i magnez |
|||
|
|
|
#4265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zjadłam jednego z dżemem, a drugiego z czekoladą ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
|
|
#4266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymajcie sie dobrze, ze masz obok takiego kochanego tz, ktory cie wspiera i pociesza, taki mezczyzna to skarb ![]() Cytat:
w ogole to niektorzy mysleli, ze to fotograf bo mial taka mala kamerke jak aparat, ja w ogole cale wesele nie zwracalam uwagi na jego prace i nie pamietam go wiele, byl na prawde niewidoczny to tez zalezy na pewno od kamerzysty, ale mysle, ze to fajna pamiatka nawet dziciom po latach pokazac jak rodzice sie bawili ale wiadomo, co kto lubi ![]() ide robic ta salatke, bo jak sie rozsiade to juz nie rusze |
||
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
Pokaż tż-owi, że widzisz jak się stara, będzie mu miło.
|
|
#4268 |
|
Zadomowienie
|
ja biorę witaminy te femibion natal 2 plus ale rzeczywiście drogie są i nie wiem czy jeszcze może z miesiąc pobiorę i odstawię
kwas foliowy to wiem, że trzeba brać bo dieta nigdy nie uzupełni jego niedoborów w ciąży polly
|
|
#4269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- polecam kolejny fajny trening dzisiaj poćwiczyłam swoj mix dozwolony w ciąży licze jutro na zakwasy a to przypadkiem znalzłam przewinełam i wydaje sie fajny https://www.youtube.com/watch?v=gSUJX5zkkb4
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, bardzo współczuję
|
|
|
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
emma
Oczywiście że nie umniejszam mojej roli i tego że to ja jestem w ciąży i rodzę a nie on. Ale uważam że bardziej wartościowe jest to że o mnie dba, troszczy się, robi obiady, zakupy, pomaga sprzątać i daje z siebie wszystko niż jakiś prezent. Ale musisz też pamiętać że mówię z perspektywy okropnego skąpca (którym mam świadomość że jestem) i wydaje mi się że wydawanie pieniędzy w czasie kiedy mamy sporo wydatków jest całkiem zbędne. Co innego kiedy partner chciałby pomagać więcej a nie może z rożnych powodów i tak próbuje nam to wynagrodzić. |
|
|
|
#4272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i nie mieliśmy kamerzystyPolly, bardzo współczuję dobrze, że masz wsparcie TŻciężki dzień dzisiaj miałam, to już nie ta sama kondycha co kiedyś. Zwykłe odkurzanie i mycie podłóg to jak orka na ugorze... na obiad rosół i kurczak z rosołu w sosiku z warzywami. Wyszło więcej, więc zostanie na jutro ktoś tu mówił o przepisie na krem z brokułów na rosole, chyba misia? Napisz jak to się robi, bo ja w zupach kremach jestem zielona rosołu też zostało, a nie lubię kilka dni jeść tego samego... przynajmniej spotkanie z koleżankami się udało a jutro z mamą malujemy sobie czupryny
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Frytki to jest mój hit życia, więc łatwo nie mam
|
|
|
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
obiadowi to u mnie dziś gulasz wołowy z brokułem na parze i rosół który jutro przerobie na czerwony barszcz z naleśnikami z pieczarkami
![]() do tej pory nie śnił mi się dzidziuś ale dziś miałam sen że wyszłam z moim psem na spacer i skaleczyła sobie łapę - po czym zaczęł apłakać jak niemowlak
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, trzymaj się mocno, fajnie, że masz oparcie w tż. Jeśli chodzi o rodzinę i bliskie nam osoby, zawsze jest trudno :-(
Pojechaliśmy na szybciocha do sklepu, kupiłam w rossie dwie nude paletki do cieni, bo tylko takich używam. Zrobiłam porządek w kosmetyczce i widzę, jak ja mam mało kosmetyków.. W poniedziałek pójdę, kupię jeszcze tusz jakiś i może mój eyeliner będzie. Emma- dzięki za info, widzę, że jesteś w temacie. A to z tym, że dziecko się rodzi większe po witaminami to nie słyszałam i jakoś nie widzę między tym zależności :-P
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam :/ tz przed nocką oczywiście musiał z netem coś pokombinować, przez co teraz nie mam ani internetu na laptopie, ani tv bo dekoder działa przez wifi, ani filmów z lapka, bo są na zbiorczym dysku i też potrzebuje wifi. Będę się w sufit gapić cały wieczór :/ a on poszedł sobie do pracy. Za☠☠☠iście po prostu.
|
|
|
|
#4277 |
|
Zadomowienie
|
A mi mąż zrobił pizze na obiad i tak sie najadłam że ledwo się ruszam. Mąż śpi a ja mam czas dla siebie
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram się za robienie tortilli z kurczakiem ;-)
Ktoregos_dnia - a nie możesz się z nim telefonicznie skontaktować, może samej uda Ci się naprawić? Mnie też raz tak tż zostawił, tylko, że z moim przez 9h nie ma kontaktu. I myślałam że mnie krew zaleje..
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Coś w systemie zmieniał i zdaje się, że sam zgłupiał, bo mówił, że nie powinno rozłączyć. I gdyby miał więcej czasu to pewnie by zrobił, bo informatyk, ale takie rzeczy przecież trzeba robić na 10 minut przed wyjściem :/ no nic, nie pada teraz to z psem na dlugi spacer pójdę. Chociaż tyle. |
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mógł na to znaleźć lepszego momentu odstresuj się dobrze, że możesz się chociaż pożalić na niego tutaj.
|
|
#4282 |
|
Zadomowienie
|
Dzis w tv listy do m jak ktoras lubi o 21.50
ja zamierzam ogladac bo wybieram sie rowniez na 2 cz do kina
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żebyś wiedziała ale uderzające jest to, że jak siada net to nawet filmu nie mogę oglądnąć. Jeszcze trochę i światło będzie na wifi ![]() No ale prosił przed chwilą o moje konto i hasło do Neostrady, więc coś tam z pracy próbuje zobaczyć. Chociaż tyle na jego obronę, że czuje chłopak powagę sytuacji
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dostaje zwolnienie zazwyczaj co 3 tygodnie, właśnie wczoraj miałam z rana pierwszą kontrole😁Oczywiście byłam w tym czasie poza domem, musiałam pisemnie wyjaśnić gdzie przebywałam w tym czasie, nie mam L4 leżącego.
Jeśli chodzi o wózek to kupiliśmy Mime Xari , zastanawiałam się jeszcze nad quinny moodd, nawet ostatnio oglądałam w sklepie Tako Junama ale my szukaliśmy czegoś mniejszego i zgrabniejszego, grunt że mi się podoba😍 Teraz czas pomysleć o łóżeczku, szukam też fajnej tapety na jedną ścianę do pokoju synka bo póki co bedzie dzielił pokój z siostrą😉 |
|
|
|
#4287 |
|
Raczkowanie
|
Odbieramy dopiero we wtorek wiec zrobię fotki😍
|
|
|
|
#4288 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny żyję ale totalnie nie mam czasu na wizaz. Staszek dostaje jopla na punkcie komputera lub telefonu więc nie mam jak Was czytać. W dzień ma tylko jedną drzemke godzinną i wtedy ogarniam dom a wieczorem jestem tak padnieta że idę spać...
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Po cenie już widzę, że od Ciebie wózka nie odgapię
Wstaw koniecznie foty jak już będziesz miała możliwość |
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Wózek jest boski ale niestety nie mój przedział cenowy jaki kolor wybrałaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

jest po 2 wylewach, a teraz wykańcza go rak płuc.

muszę iść ale czasu nie ma..

a jak już przychodzi co do czego to więcej przewijam niż oglądam. Zdjęcia tak, ale filmów nie lubię. Myślę, że u mnie nie będzie kamerzysty

(to jest właśnie to co mi najbardziej wchodzi w ciąży i nie muszę się zmuszać do jedzenia 
dobrze, że masz wsparcie TŻ