|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: AŻ Żony 2015
Cytat:
Tak mi się spać chce. Bez jednej kawy dziennie to już nie potrafię żyć. |
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bronzer z The Balm, marzenie |
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
mam propozycję pracy na wyciągnięcie reki, bedzie to praca zdalna.
tworzenie grafik kamasutry... ![]() tylko ciii..... |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
To za to Kruella te kciuki?
ciekawe doświadczenie
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
nie, kciuki za normalna pracę, bo wysłałam do kilku firm/instytucji i w ciagu 2 tyg mają być rozpatrzone. Te pozostałe, w których biorę udzial są dorywcze, może jakas umowa o dzielo/zlecenie, za to kciuki nie trzeba trzymac.
Ale po nowym roku chętnie bym poszła do normalnej pracy, bo wątpie ze kogos przyjmą teraz w grudniu, no chyba ze na jarmarki swiateczne i inne takie. |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję że Ci się uda
a praca dorywcza fajna
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, Kruella, niezle.
![]() Znajomy ze studiow TZa, ktorego poznalam na jednej imprezie kilka lat temu, doslownie chwile pozniej zaginal na Mazurach. Po pijaku w nocy poszli plywac. Rano znalezli jego ubrania, chlopaka nie. Policja przeszukala wszystko, lasy, jezioro. Byla akcja na fb. Nic. Ciala nie znalezli. To chyba najgorsze. Bo ani nie mozna zrobic pogrzebu i oplakac osoby, ani nadzieja nie umiera i ciagle sie czeka... Koszmar. Na sama mysl o tym chlopaku robi mi sie potwornie smutno, byl bardzo sympatyczny, dusza towarzystwa.
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne, poszedł pijany pływać to byłabym pewna ze jednak sie utopił. Wiec ciało powinno być gdzieś. No ale mazury - jeziora są jednak głebokie i duza powierzchnie zajmują, zeby to cale 'przemaglowac' to wydaje mi sie czasem nie do zrobienia
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
O proszę
![]() To miała byc pierwotnie nasza data, zmienilismy na wrzesien 2015, no a wyszlo jak wyszlo
|
|
|
|
#4273 |
|
... choć nie Westwood
|
Kruella, praca superm, jaka rozwijająca, nowych rzeczy się nauczysz...
![]() A propos zaginięć to mnie przeraziła jednak ostatnia historia z odnalezionym ostatnio facetem... po 23 latach. Zaginął jako 29-latek, teraz go odnaleźli tylko dzięki jakims ekpertyzom porownanwym, okazalo sie, ze stracil pamięć, ze ma nową tozsamość i obecnie jest bezdomny.... mysle, ze takie odnalezienie to szok zarowno dla niego, jak i rodziny. Oglądam właśnie zdjęcia z andrzejek. Zobaczcie jak wspaniale prezentowały się moje fale po paru h imprezy
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
szukam ozdób choinkowych, bo nic nie mamy i mało nie padłam...
|
#4276 |
|
... choć nie Westwood
|
Na zdjęciu jakis taki rudawy u mnie wyszedł
![]() Nie no, na moje włosy to nie ma szans na fale. Najpeirw mi je kretyńsko skreciła, potem przed wyjsciem byly idealne przez jakąś godzinę, a nastepnie zrobily sie proste kluchy gr8ania padłam
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuje sklecić LM. Tak naprawdę to co ja powinnam tam napisać?
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- U mnie loki tylko po wałkach i to najlepiej jak w nich prześpię noc. Na lokówkę rozprostują się zanim wyjdę z domu |
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4279 |
|
... choć nie Westwood
|
Mi raz w życiu fryzjerka zrobiła idealne fale na lokówce stożkowej, piękne i trzymały się całą noc. Ale ostatnio nie mogę do tej fryzjerki trafić, jakoś mi nie po drodze, na upięcia wolę inną, ale wymyśliłam sobie te fale... robiła mi na prostownicy, no i klapa. Choć przed samym wyjściem efekt był całkiem całkiem.
No trudno
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś moja fryzjerka używa termoloków, ale może się nie znam
|
|
|
|
|
#4281 |
|
... choć nie Westwood
|
No ja uwazam, ze albo termokoli albo lokowka stozkowa so takich fal... ale pewnie jej sue nie chcialo i wyszlo jak wyszlo. Wiecej do niej nie pojde. Chcialam do babeczki, ktora na slub mnie czesala, ale ona ma takie terminy, ze nie ogarniam...
W ogole w ostatnim czasie dwie moje kolezanki na slubne zrobily sobie fale i kazdej sie rozlecialy i rozprostowaly. Cuesze sie bardzo ze nie wpadlam na ten pomysl na slub
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy w domu parkiet dębowy i wygląda ekstra, w życiu bym go nie zamieniła na panele, nawet te najdroższe, co deska to deska
![]() a fale i loki też mi się nie trzymają, po dwóch godzinach wyglądają jak jakieś zdechłe strąki. Za to jak wyprostuję włosy i zacznie padać, to sie taki baran z wierzchu robi i wyglądają jak sfilcowane beznadzieja
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta, chodzi o list motywacyjny?
Z tego co wiem, najlepiej nie zaczynac od standardowej formułki typu: Znalazłam Państwa ofertę pracy w Internecie na portalu xxx i postanowiłam przedstawić swoja kandydaturę. Kolezanka pracujaca w hr, mowila ze bardziej uwage przyciagnie jak zacznie się nietypowo. Ja jak pisalam LM to pisalam dlaczego szukam pracy, gdzie znalazlam ich ogloszenie, co mogę zaoferowac w obecnej pracy - co mi si eprzyda z prac poprzednich, jakie umiejetnosci, na koniec pisalam o moich dodatkowych atutach ktore mogą się przydac na danym stanowisku. |
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie też czytałam, że lepiej nietypowo zaczynać. Tylko właśnie najgorzej jest zacząć
|
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem to przekształć na zdania początek zostaw sobie na koniec, mnie ten sposób zawsze pomaga
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... ja nigdy w liście motywacyjnym nie pisze o tym gdzie znalazłam ogłoszenie. Ja piszę o tym swoim doświadczeniu, które mogłabym wykorzystać w danej pracy oraz dlaczego jestem najlepszym kandydatem na to stanowisko
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
jestem wyrwana z czasu. W nocy spałam 3 godziny i to nie ze względy na nocne imprezy ale mam tyle teraz projektów do ogarnięcia, że ledwo wyrabiam się. W temacie prezentów poruszanym przez was niedawno - mam problem z prezentem dla męża Chciałabym kupić coś co nie będzie pożyteczne w sposób oczywisty (nie ubrania, nie od auta, nie kosmetyki) i pomysłu brak jednego. Chciałam jeszcze do czegoś się odnieść ale nie pamiętam Aaaaaaa bombki i dekoracja choinki - kurcze obszukałam ostatnio sklepy bo chciałam szklane i nie ma o co chodzi wszedzie plastiki
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta napisz mi na jakie stanowisko kandydujesz, moze byc na pw
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

Naklikałam tam tyle, że teraz muszę 9 dni czekać na zamówienie, ale wreszcie skusiłam się na bronzer z the balm