|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Meridia
kurcze macie racje ...
od jutra będę jadła te trzy posiłki dziennie , bo sobie zdrowie nadszarpnę to forum to fajne miejsce zawsze się znajdą ludzie o rozsądnym spojrzeniu , bo pomimo ze to straszne kuszace nie jeść bo sie nie chce to na dłuższa metę to szaleństwodziękuję |
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie! ![]() Powodzenia!
|
|
|
#4263 |
|
Wtajemniczenie
|
widze ze to forum umiera śmiercią naturalną. czyżby wszystkie juz sie tak odchudziły że nie musza juz tu zaglądać.
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Może każdy jest już chudziutki
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś tu jeszcze czasem zajrzy to mam pytanko
czy zna ktoś taki środek jak Cidrex?? moja mamcia prosiła,żebym się czegoś dowiedziała bo planuje się odchudzić,a,że ma rozrusznik serca to nie bardzo może kombinować z tabletkami<przy wzroście 160cm waży 85kg>. Lekarz powiedział jej,żeby poszukała jakiś ziołowy preparat wspomagający bo nic innego nie może być w tej sytuacji.. Ja znalazłam właśnie Cidrex,ale chciałabym poznać też wasze opinie na ten temat. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cidrex to suplement nie lekarstwo. jest podobno ziołowy, tzn. tak piszą na ulotce. Sama nie stosowałam nigdy bo jestem z góry do supli uprzedzona -> szczerze wierzę, że nie działają ![]() natomiast z mojego doświadczenia mogę ci powiedzieć tylko że jest to preparat dość dobrze rotujący. Jak na suplement-odchudzacz to sprzedaje się bardzo dobrze, co oznacza, że albo ma dobrą reklamę, albo naprawdę działa osobiście jeśli miałabym wskazać coś ziołowego dla mamy (znaczy się osoby w okolicach 40-50 lat) to szczerze polecam zioła, ale nie żadne tabletki/proszki/kapsułki tylko zwykłe zioła parzone. Mogą być w postaci fixów czyli popularnych herbatek z herbapolu, albo po prostu zalane wrzątkiem sypane ziółka. Polecam szczególnie koper włoski- ma niesamowite działanie na ukł.pokarmowy człowieka, niestety potrzeba wytrwałości żeby to działanie zauważyć (moja rodzicielka schudła ponad 30 kg pijąc 2-3 razy dziennie herbatkę z kopru włoskiego, ale trwało to ok.6 miesięcy, a pierwsze rezultaty miała po 3tygodniach dopiero), poza tym nie ćwiczyła, ale zaczęła chodzić na 1,5 km spacery codziennie. Aha- taka mała uwaga- nie ma tabletek które same za ciebie schudną są tylko wspomagacze, czyli grunt to dobra dieta, no i zwiększona aktywność fizyczna. Samymi tabletkami to można co najwyżej wrzodów żołądka się nabawić, ale to pewnie wiesz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja polecam jak najbardziej dodatkowo hamował mi apetyt Koleżanka wyżej też dobrze radzi koperek włoski...jest też dobry na wzdęcia |
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za opinie
ja też go lubię,zresztą moje maluchy też popijają często herbatki koperkowe. Miłego dnia życzę
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
witam,
minal miesiac od ostatniego wpisu ze zaczynam brac meridie. Niestety moje obawy o to ze meridia powoduje zaparcia sie sprawdzily. Zawsze mialam z tym problem - musialam brac blonnik, cwiczyc zeby za przeproszeniem zrobic kupe wiecej niz raz w tygodniu. Niestety Meridia powodowala u mnie zachamowanie jakiejkolwiek przemiany materii. Kilka razy na jeden badz dwa dni odstawialam meridie zeby wypic zioła i troche usprawnic jelita. Branie meridii spowodowalo ze tylam- to bylo jakis 1kg no ale jednak mialo to dzialac inacze. Poszlam do swojego lekarza i okazalo sie ze albo mam sie meczyc i brac 3 miesiace i dopiero wtedy bedzie mozna stwierdzic czy nadal tyje i czy meridia nie dziala tak jak powinna albo poprostu odstawic meridie i wrocic do normalnych sposobow odchudzania. Narazie postanowilam ja odstawic, robie kuracje zeby pobudzic jelita i poprostu lekarz kazal mi brac dwa razy w tygodniu meridie zeby poprostu przyzwyczaic sie do jedzenia malych porcji. Oprócz tych problemów z zaparciami nie mialam innych zlych skutkow- jadłam bardzo mało, nie miałam potrzeby jedzenie- nie bylam w stanie zjesc calego obiadu itd.....APELUJE DO KOBIET KTORE MAJA PROBLEMY Z WYPROZNIANIEM - KONIECZNIE WYBIERZCIE SIE DO LEKARZA PRZED BRANIEM MERIDII. pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia w odchudzaniu |
|
|
|
|
#4271 |
|
Przyczajenie
|
Witam kobietki
Dziś Kupiłam jeden listek meridi 10mg , w obawie przed skutkami ubocznymi, jednak i tak żywię ogromną nadzieję iż uda mi się schudnąć Jestem po jednej tabletce, chciałabym żeby choć troszkę udało mi się zejść z wagi Pozdrawiam was Cieplutko
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno schudniesz...większość po tym spada z wagi ![]() Powodzenia życzę i pisz jak samopoczucie
|
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję
Dam znać oczywiście. Mam pytanie, stosujecie jakieś szczególne diety podczas brania tych tabletek? Ja nie jem już od 3 lat ziemniaków, chleba, zdarza mi się wcinać makarony ale nie często, dużo piję wody i zastanawiam się czy coś jeszcze powinnam zmienić. ![]()
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie jesz ziemniaków i chleba to powinnaś zlecieć z wagi Makaron jeśli lubisz to jedz z mąki durum jest biały i smaczny tak samo jak normalny a jest on wskazany na diecie Montignac noi ogólnie...jedz białko szczególnie na kolację...jedz warzywka w dzień...mięsko ![]() Noi takie tam, a jak będziesz ćwiczyć dodatkowo to jeszcze lepiej
|
|
|
|
|
|
#4275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiem ci szczerze ze różnie bywa, na mnie niestety niedziałają te tabletki jestem juz 2 miesiąc na nim zaczęłam od słabszych teraz mam mocniejsze, i niestety nie moge sie niczym pochwalic, waga stoi w miejscu, minimalnie zmniejszyły mi sie wymiary ale nie znacząco, moze za duze nadzieje pokładałam w nich naczytałam sie ile to dziewczyny pogubiły kilogramów i jaki to jest cud lek, najwidoczniej nie dla mnie jest do dane,dokończe te opakowanie i odstawiam . mam nadzieje ze z toba bedzie inaczej i tego ci życze, ale niepkładaj wielkiej nadzieji.bo rozczarowania bolą. pozdrawiam i powodzenia. |
|
|
|
|
|
#4276 |
|
Przyczajenie
|
czy meridie można kupić bez recepty?
|
|
|
|
|
#4277 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziś już 2 tabletka, i sucho w ustach, lekkie zawroty głowy, ale to chyba nic nowego z tego co już czytałam wcześniej
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
Czy ta kobietka na zdjęciu to Ty?? szczuplutka jesteś
wooow![]() Jeśli o mnie chodzi to jestem przy 71kg. Pozdrawiam
Edytowane przez aliah85 Czas edycji: 2009-06-19 o 23:54 |
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nio teraz przy tej wadze już się czuję dobrze w górnych partiach Jeszcze tylko nóżki i będzie dobrze![]() Wklejałam na innych wątkach moje wcześniejsze foty...także było co zrzucać Ale dziękuję za miłą opinię Jak widziałam Twoje foto to powiedziałabym,że wyglądasz wręcz nawet chudo ![]() Fajnie się jednak komuś ocenia a człowiek tak naprawdę sam się musi czuć...i nawet jakby nam ktoś dzisiaj powiedział że jesteśmy laski to jeżeli my się nie będziemy tak czuć to i tak dieta nadal będzie w ruchu ![]() Ah my kobiety...w miarę jedzenia apetyt rośnie jak to mawiają Ja obrałam cel na taką wagę jak mam w opisie i do niej dążę Chyba ,że bardziej mi spadnie biust to wtedy dam sobie siana...bo nie chcę mieć biustonosza rozmiaru A ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Mówisz 71 kg a jaki masz wzrost? Skleroza nie boli
|
|
|
|
|
|
#4281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz przy tej wadze już się czuję dobrze hmm..tylko,że od lekarza dostałam na początku czerwca receptę jeszcze na 2 op tabl bo powiedział,że lindaxe bierze się min 3m-ce.. Jeszcze mam mały problem z udami skóra na brzuchu raczej już zostanie, chyba,że sobie ją wytnę heheh w ubraniu jest ok jak ją sobie wcisnę w spodnie ale ogólnie jest dobrze fakt,że z biustu zostało nie wiele,al cóż.. nie ma nic za darmo![]() P.S. A na którym wątku wkleiłaś fotki?? chętnie rzuciła bym oczkiem
Edytowane przez aliah85 Czas edycji: 2009-06-20 o 00:20 |
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meridianki łączmy się ...jakoś tak to leci ![]() Ale jakoś na początkowych stronach je wklejałam ![]() Cieszę się ,że jesteś już zadowolona. Wcale nie jest powiedziane ,że trzeba brać ten lek 3 miesiące to wszystko zależy od nadwagi i tego jak ten lek na kogo działa Tobie akurat nie jest on potrzebny...na Twoim miejscu już bym się przestała dawno tym truć |
|
|
|
|
|
#4283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej możesz go odstawić...a wręcz powinnaś jeżeli masz takie skutki uboczne...z tym akurat to nie są śmiechy...w ulotce wyraźnie pisze...że mogą powodować depresję lub jej nawroty...
|
|
|
|
|
#4285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miłej nocki życzę, ja uciekam spać bo moje maluszki zaczynają się kręcić miała bym do ciebie jeszcze parę pytań,ale to następnym razem bo teraz literki mi się zaczynają już mylić pozdr!
|
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie śpię, mało tego-wiszę na Wizażu i nareszcie mogę się do Was dołączyć, a to dlatego, że od wczoraj biorę Meridię 15.
Na razie jest ok, nie chce mi się jeść, czuję się dobrze, ale mam małe pytanie-nie chce mi się jeść W OGÓLE. Też tak macie? Ja cały czas się czuje jakbym przed chwilą zjadła powiększony zestaw z McDonalds'a. Więć jak, jecie "na siłę"?
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nic kompletnie nie mogłam jeść. Ale jednak postaraj się coś zjeść. Bo później będziesz miała efekt jojo. Jeżeli masz ciężko to zrób sobie jakieś sałateczki....kurczaczka. ..warzywka ![]() Taki brak głodu u rożnych osób różny okres czasu się utrzymuje. Zazwyczaj nie dłużej jak tydzień ale to zależy od każdego indywidualnie. |
|
|
|
|
|
#4289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jak długo już jej nie bierzesz..
|
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

zawsze się znajdą ludzie o rozsądnym spojrzeniu , bo pomimo ze to straszne kuszace nie jeść bo sie nie chce to na dłuższa metę to szaleństwo

są tylko wspomagacze, czyli grunt to dobra dieta, no i zwiększona aktywność fizyczna. Samymi tabletkami to można co najwyżej wrzodów żołądka się nabawić, ale to pewnie wiesz
jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

wooow
skóra na brzuchu raczej już zostanie, chyba,że sobie ją wytnę heheh w ubraniu jest ok jak ją sobie wcisnę w spodnie
miała bym do ciebie jeszcze parę pytań,ale to następnym razem bo teraz literki mi się zaczynają już mylić