|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peep toe, balerinki itd - czyli nalot na zagraniczne strony :)
Dziękuję za RADĘ ale nie wiem jak inne ja ironi tutaj nie widzę. Kwestia PRZEWRAŻLIWIENIA..
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki i co z tym zamówieniem
już było na pw gadane a teraz cisza ...? czy ktoś robi te zamówienie z cutesów??
|
|
|
|
#4293 |
|
Rozeznanie
|
Nie miałam najmniejszego zamiaru na Ciebie naskakiwać i ten mój post nie jest naskakiwaniem tylko wielkim raczej zdziwieniem. Jeże;li tak to odczułaś to przepraszam, ale ... to nie miało mieć złej intencji.
Zdziwiona byłam/jestem bo przeglądałam Cutesy i w moim mniemaniu butów emu tam nie widziałam. A co do innych butów to znowu się nie orientuję bo mnie inne właśnie nie interesują. A że napisałaś właśnie o EMU więc postanowiłam się zapytać w celu wyjaśnienia sytuacji. POzdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
no co z zamowieniem?
kto je zrobi? ;((( na pw pisac do kogos?
|
#4296 |
|
Przyczajenie
|
Powiedzcie dziewczyny jak to jest z rozmiarówką na tych stronach? Jeśli normalnie noszę 38 a kozaczki 39 (żeby mi się grubsza skarpetka zmieściła
bo ja taki zmarźluch) to jaki to bedzie rozmiar np. cutesów bo może dołączyłabym do zamowienia jeśli jeszcze można. przepraszam pytanie nie aktualne już doczytałam
Edytowane przez gosiunia3333 Czas edycji: 2007-11-01 o 02:20 Powód: rozwiązanie problemu |
|
|
|
#4297 |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn. Ćwirka robi, żeby nie było cła, ale można powiedzieć, że ja za nią ręczę i wierzę że wszystko pójdzie bez problemu
ja też zamawiam 2 pary na 100% także dziewczyny zgłaszać się i zamawiamy buciki <zaciera rączki>I jeszcze dziewczyny pytanie: zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie z Was wpisują w wątek rozmiarkowy długości wkładek może jakaś dobra dusza z butami michael antonio podzieli się informacją? Bo z tego co jedna wizażanka pisała to te buty są dość małe jak na rozmiary...i nie wiem, czy brać 7 czy 8 przez to bo 7.5 już nie ma. W siódemkę się do tej pory mieściłam bez problemu....ale w przypadku tej firmy to nie wiem czy nie lepsze 8...dodam że to buty w szpic
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem chętna, robicie z cutes ? do kiedy trzeba się zdecydować ?
|
|
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
ja juz napisalam PW do cwirki, jestem chetna na zamowienie w kazdej chwili, tylko poratujcie mnie z tymi rozmiarami moze co?
![]() 37 to amerykanska ---?
|
#4300 |
|
Wtajemniczenie
|
Madlaine - tak z cutesów
myślę, że Ćwirka złoży zamówienie w przyszłym tygodniu, teraz i tak zbliża się weekend więc przelewy nie będą "chodzić" więc akurat można się przez te kilka dni zastanowić.Zuziku - powiem tak - moja siostra ma 37 i na nią dobre jest 6.5. Moja koleżanka przygarnęła sobie ode mnie za małe kozaki (rozmiarówka dziwna - Wild Divy) i na nią była dobra 6. Z kolei na mnie (38) ten sam model 6.5 był idealny przejrzyj koniecznie wątek rozmiarowy!!Tak jak już pisałam b. dużo zależy od firmy a Wy dziewczyny pokazujcie tam swoje buty bo to naprawdę duża pomoc dla innych |
|
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
kasiu dzieki za pomoc
ja sie zastanawiam miedzy splashami a cutesami, ze splash'os i tak jest tylko 6 i 7, wiec wzielabym 6 ![]() nei wiem tylko w ktorych bucikach jest lepsza podeszwa, ciezko mi to ocenic, moze ktos ma lepsze oko ode mnie? http://stores.channeladvisor.com/cut..._?sck=21870953 http://stores.channeladvisor.com/cut..._?sck=21870953
|
#4302 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze to ja tam bym olala podeszwe i wziela po prostu te z tecza
|
|
|
|
#4303 |
|
Zadomowienie
|
ja tez, ale dziewczyny mowia ze w takich butach przewaznie daja podeszwy jak do japonek... takie piankowe ;\
wiec troche sie boje... te z tecza ladniejsze, ale podeszwa wyglada toaletowo, a chcialabym w nich pochodzic troche jak juz kupie a moze da sie wymienic taka podeszwe u szewca co? ![]() pomierzylam stope i juz nie wiem kompletnie, czy 6 czy 7
|
#4304 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mierz stopy tylko długość wkładki, stopa zawsze wychodzi inaczej
przynajmniej u mnie.Obawiam się, że nikt Ci nie podpowie odnośnie jakości tych butów. Cena podobna, więc wątpie żeby one się różniły bardzo między sobą chyba że uważasz że podeszwa w tych fioletowych wygląda solidniej
|
|
|
|
#4305 |
|
ćwir ćwir
|
Dźbry
Myślę, że tak do poniedziałku żeby każda z nas się zdecydowała co dokładnie i chce i przelała do mnie pieniążki i jak tylko wszytskie dojdą robię zamówienie( żeby tak około czwartku zrobić). Mój numer gg- 660557- często jestem, ale zawsze na niewidocznym więc piszcie śmiało
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze,znowu naszlo mnie na te buty z tecza lub z seduchami.. tylko tak jak Zuziku mowi,boje sie tej podeszwy (i rozmiaru
)..pozatym w opisie pisze,ze sa z imitacji zamszu-wiec wizja plam nie do wyczyszczenia mnie przeraza.. gdybym tak znalazla 200zlotych to bym troche dolozyla i kupila prawdziwe emu...
|
|
|
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
Obawiam sie ze za ta cene oryginalnych emu nie znajdziesz
![]() Skorzane buty na cutesach sa w granicach 40$. Moze sa tez emu z prawdziwej skory? Poszukaj
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz nie wiem co mam robic
kasia5558 (boski av!)Ty bierzesz te buty w tecze?czy o calkiem innych myslisz? bo juz sie pogubilam. zmierzylam ponownie przed chwila stope i kurde wyszlo 27 cm ,a kiedy indziej wyszlo 28(widocznie zle zmierzylam) . z teczowych najwiekszy rozmiar to 10 odpowiadajaca ok 26 cm, CZYLI BRAKUJE 1 CM! w teczowych (tylko te biore pod uwage jednak). tylko pytanie,czy nie ma duzej roznicy pomiedzy numerami z tabelki podane w 1 poscie,a butami ich.. mysle,ze to co jest w tych butach w srodku sie ubije i wiecej miejsca bedzie.. SAMA JUZ NIE WIEM,A DO PONIEDZIALKU KIEDY TRZEBA PODJAC DECYZJE NIEWIELE CZASU przepraszam,za capslocka..
|
|
|
|
#4309 |
|
Wtajemniczenie
|
Dagna - dzięki
nie biorę tych bucików bo nie mam za bardzo do czego nosić, ale podobają mi się ![]() Czytajcie dziewczyny co jest napisane w tym wątku ......... i jeszcze raz napiszę, nie mierzcie stopy tylko wkładki w butach!!!!! i pod tym kątem dobierajcie inne buty A jak chcecie, żeby ktoś Wam pomógł to podawajcie swój rozmiar i dłg wkładki ISTNIEJE WĄTEK W KTÓRYM DZIEWCZYNY POKAZUJĄ SWOJE BUTY I PODAJĄ ROZMIARY a dokładnie długości wkładek, zmierzcie swoje i porównajcie z nimi: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=gojane |
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam
nie zrozumialam z ta wkladka.. w takim razie musze ja zmierzyc i poczytam watek,ktory podalas. przepraszam jeszcze raz.
|
|
|
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoko
nie bylo to skierowane tylko do Ciebie ale ogolnie do nowych w temacie dziewczyn ktore pojawiaja sie co jakis czas i mysle ze ten watek bardzo im sie przyda...a nie kazdy przeciez wie o jego istnieniu ![]() w razie czego pytaj
|
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem chetna na 1-2 pary
juz zglosilam sie do Cwirki
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
zmierzylam wkladke i wyszlo 26 cm
. te buty chyba sie jeszcze rozciagna,wiec powinny byc idealne.. chyba bede je w takim razie zamawiac,te teczowe a ile kosztuje przesylka? wiadomo,ze im wiecej osob tym mniej.. na 80% biore te buty. przed poniedzialkiem dam znac tutaj i wysle prywatna wiadomosc Ćwirce ![]() Zuziku,Ty na 100% jestes zdecydowana?
|
|
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
Dagna...mnie ostatnio wyszło jakoś 11-12$. Niestety im więcej kozaków tym wyższe koszta przesyłki. Moja koleżanka zrezygnowała z jednej pary, gdybyśmy zamawiały wtedy z nią, wyszło by coś około 13...(za parę oczywiście)
|
|
|
|
#4315 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
A tak wogóle to w tym wątku już chyba milionowy kazdy zastanawia sie nad rozmiarem butów... dziewczyny... naprawde.. powstał 2 wątek po to aby nie było tych problemów, pozatym jest tabelka.. ona wam pomoze ale tez musicie miec szczeście bo firma firmie nierówna...
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
TuRQoUiS
patrzylam na tabelke i wedlug niej dl 26 to wlasnie 10. 9 ma 25. kasia5558, dziekuje za odpowiedz ![]() pokazalam tacie nad czym sie zastanawiam,a ten...mnie opieprzyl,ze nie chce widziec jak ide,a tu mi podeszwa sie odkleja itp..ze pewnie beda przeciekac.. mowi,ze kupi mi oryginalne emu . mam w niedziele isc do sklepu i sprawdzic jaki rozmiar jest dobry i brac na allegro tylko zebym trafia na naprawde oryginalne emu,z tego co sie orientowalam to w tyle musi byc znaczek emu i podeszwa w takich napisac ale sie ciesze |
|
|
|
#4317 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
tylko same rozmiary... wiec Ci od razu mowie ze 26 cm to 9... no i bardzo dobrze ze tato Cie ochrzanił!! no i świetnie ze Ci kupi emu
|
|
#4318 |
|
ćwir ćwir
|
Panienki, która z Was się pisze na zamówienie z cutesów do jutra prosze o ostateczną decyzję
Najlepiej kontakt na gg( podane parę postów wyżej)
|
#4319 |
|
Przyczajenie
|
aaaa strasznie sie napaliłam
Podobaja mi sie http://stores.channeladvisor.com/cut..._?sck=41089861 i http://stores.channeladvisor.com/cut...s?sck=41089861 Powiedzcie mi jaki jest koszt tych butkow razem z przesyłką?? ![]() I jak ktoras bedzie zamawiac to prosze o kontakt gg 1228024
|
|
|
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
To wszystko jest w wątku, wystarczy przejrzeć...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

już było na pw gadane a teraz cisza ...? czy ktoś robi te zamówienie z cutesów??

bo ja taki zmarźluch) to jaki to bedzie rozmiar np. cutesów bo może dołączyłabym do zamowienia jeśli jeszcze można.
przepraszam pytanie nie aktualne już doczytałam
może jakaś dobra dusza z butami michael antonio podzieli się informacją? Bo z tego co jedna wizażanka pisała to te buty są dość małe jak na rozmiary...i nie wiem, czy brać 7 czy 8 przez to
bo 7.5 już nie ma. W siódemkę się do tej pory mieściłam bez problemu....ale w przypadku tej firmy to nie wiem czy nie lepsze 8...dodam że to buty w szpic 

przejrzyj koniecznie wątek rozmiarowy!!

,a kiedy indziej wyszlo 28(widocznie zle zmierzylam)
nie biorę tych bucików bo nie mam za bardzo do czego nosić, ale podobają mi się