Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-05, 09:39   #4291
olunek
Zadomowienie

GG do olunek
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

patrilla ja nigdy nie przeklinalam u nas w domu za cholere juz krzywo mama patrzyla i nie podoba mi sie zachowanie b. byla dlugasna rozmowa i przypomnialam mu ze jak bedzie sie odnosil tak do nas to odejdziemy bo szacunek na 1 miejscu jest u mnie. no to obiecal poprawe. tlumaczyl ze jest przemeczony( to prawda od 11 miesiecy nie mial wolnego weekendu) ale wyladowac moze swa zlosc w inny sposob. od dzis wznawia trenngi ( boks i ju-jitsu) wiec moze mniej nerwowy bedzie. oby.

dziewczyny zapomialam wam napisac. wczoraj moja znajoma urodzila chlopca i wazyl...5630 ! szok

DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK....
paula darcy

dukan
68......67.....65..... .63....61.....58.....57:l ove:.....55
olunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 10:09   #4292
magsch
Zakorzenienie

Witam.
dziekuje wam bardzo...wczoraj wieczorem i w nocy przecieralam mu to oczko herbatka i juz nie ropieje.
Teraz Alanek gania za pilka po pokoju wiec moge troche popisac.
Kurcze u mnie pogoda beznadziejna.Pada deszcz a juz sie przyzwyczailam do polskiego sloneczka

Szczerze powiem ze pobyt w Pl byl udany ale troche sie zawiodlam na niektorych osobach...a przede wszystkim na "tesciowej".A mianowiccie kupila sobie malego psa i byla tylko nim zachwycona przez 19 dni naszego pobytu widziala sie z Alankiem zaledwie 3 razy po 2 godziny...dluzaej nie chciala bo ciagle cos przy piesku musiala robic...rozczarowalo mnie to gdyz zawsze jak przyjezdzalam chcila abym z nim przychodzila i nie mogla sie nim nacieszyc a tu Klops!!!!aaaa a gdy wyjezdzalam to nawet sie z nami nie porzegnala bo wyjechala na jakies wczasy(nieplanowane)z tego co mi wiadomo!ale bylo minelo i teraz wiem czago sie spodziewac!!!no to sie wyzalilam bo nie mam komu a mezowi nie chce robic przykrosci!!!

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 10:17   #4293
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

Witam!

U nas pochmurnie i deszczowo, ale i tak musimy wybyć do marketu po pampersy. Zimno nie jest ,więc z folia na wózku damy radę. Nocka ok, bez karmienia i budzenia, za to z pobudką WErki o 5,30 i głośną zabawą panelem edukacyjnym przymocowanym do łóżeczka- mój genialny pomysł. Niestety Wercia nie lubi bawić się cichymi zabawkami, poza chustą od wczoraj.

U nas w okresie noworodkowym pomogło: okłady z naparu rumianku-gdy było łagodne ropienie lub krople ze świetlika + sól fizjologiczna na silniejszy stan.-czyli tak jak pisze olunek

izuniak
- obejrzałam sobie wizualizację wnętrz WAszego domku, fajne przestronne pomieszczenia.

magsh- teściowa to teściowa, a więc tradycji stało się zadość

5360 dokładnie to Weronika ważyła gdy skończyła 3 miesiące

Pogodnego dnia!

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 10:53   #4294
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

magsh ja mam tesciowa cudna !!! naprawde jest supeeeerr!
za to zawiodlam sie na moich rodzicach jak urodzilam misia to nawet do szpitala nie przyjechali bo niby ze do szpitala lepiej nie bo za male, potem odwiedzili nas jak mis mial 2 miesiace dopiero( mieszkaja 30 km od nas ) teraz widuja misia raz na miesiac jak my tam jedziemy ( oni od tych 9 miesiecy ani razu nas nie odwiedzili)smutne to . no coz nie spodziewalam sie po nich takiego zachowania. nie potrafia sie cieszyc . jak dzwonie i mowie ze mis nauczyl sie samodzielnie stac to mowia : a juz chodzi?. echhh. a tesciowa super wpada raz w tygodniu( pracuje )a co nedziele obowiazkowo na obiad do niej idziemy wlasciwie to mis a my na przyczepke. i w ogole cieszy sie ze wszystkiego ze mis staje sam, ze mu zabek rosnie , ze tak sie super smieje itp. poprostu z kazdej najmniejszej rzeczy. to mile. a w szpitalu jak mis sie urodzil to przybiegla pierwsza nawet przed tz.

paula darcy

dukan
Stary 2008-07-05, 11:02   #4295
JOANNA16
Zakorzenienie

dziewczyny Wiki wczoraj miała popołudniu 37,2 i w nocy też teraz nic cisza!
nie wiem czy jej 2 zęby u góry nie idą może miec gorączce od ząbków

olunek zazdroszczę tesciowej
Stary 2008-07-05, 11:07   #4296
magsch
Zakorzenienie

sprawa z rodzicami naprawde smutna...moja tesciowa tez sie bardzo cieszyla jak Alan sie urodzil i jak przyjezdzalam to nie mogla sie nim nacieszyc ale teraz sie wszystko zmienilo...moze to to ze dzieli nas dosc duza odleglosc...sama nie wiem.
Joanna moj synus za kazdym razem goraczkuje na zabki...

Stary 2008-07-05, 11:12   #4297
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
sprawa z rodzicami naprawde smutna...moja tesciowa tez sie bardzo cieszyla jak Alan sie urodzil i jak przyjezdzalam to nie mogla sie nim nacieszyc ale teraz sie wszystko zmienilo...moze to to ze dzieli nas dosc duza odleglosc...sama nie wiem.
Joanna moj synus za kazdym razem goraczkuje na zabki...
z kolei moi rodzice sie bardziej cieszą niz tescie ciągle jej cos kupują,całują Ją mówią kocham cię itp
dzwonią codziennie

a ile ma twoj synek gorączki? moja 37,2 a dajesz mu coś na zbicie? ja daję ibufen
Stary 2008-07-05, 11:42   #4298
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

joanna 37,5 to nie goraczka u niemowlaka! zbija sie temp powyzej 38,5-39. a te 37,2 to nawet nie stan podgoraczkowy!. dzieci moga miec 37,5 i to normalna temperatura. 38- lekki stan podgoraczkowy, 38,5-39 i wyzej goraczka.

paula darcy

dukan
Stary 2008-07-05, 12:28   #4299
ajanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olunek Pokaż wiadomość
joanna 37,5 to nie goraczka u niemowlaka! zbija sie temp powyzej 38,5-39. a te 37,2 to nawet nie stan podgoraczkowy!. dzieci moga miec 37,5 i to normalna temperatura. 38- lekki stan podgoraczkowy, 38,5-39 i wyzej goraczka.
masz rację kobieto

Iwka:siedziałam, bo musiałam odetchnąć po pilnym tłumaczeniu - w czw do 2 w nocy, a wczoraj do północy ale już skończyłam i oddałam
ajanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 12:29   #4300
karolinqa23
Zadomowienie

GG do karolinqa23

Cytat:
Napisane przez olunek Pokaż wiadomość
prawda!!!!! no chyba że to ząbki to ja daje nurofen żeby mniej bolała,ale tylko na noc 2ml. przez 3 dni a potem przerwa.

karolinqa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 12:49   #4301
magsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
z kolei moi rodzice sie bardziej cieszą niz tescie ciągle jej cos kupują,całują Ją mówią kocham cię itp
dzwonią codziennie

a ile ma twoj synek gorączki? moja 37,2 a dajesz mu coś na zbicie? ja daję ibufen
Przewaznie ma 37.5-38...jak jest 38 to podaje panadol albo nurofen...a jak ma wyzsza goraczke ide do lekarza!!!chociaz kilka razy bylam u lekarza jak mila 39 to kazali podawac nurofen-gdyz nie mial innych objawow chorobowych!

Stary 2008-07-05, 16:02   #4302
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

hey,
będzie krótko.
Maks przed północa gorączkował- 39,1. dałam mu czopek, przespał ładnie całą noc, i do dziś do 15:0 było ok, bez gorączki, temp. w granicach 36,8- 37,2, więc ok.
Ale jak jadł obiadek to nagle przy którejś łyżeczce zaczął w jednej chwili straszliwie płakać, tak jakby się oparzył, aż się zaniósł. , zmierzyłam temp. 38,5. zaraz potem go przebierałam, w trakcie zmiany pieluszki zawsze pije herbatkę, inaczej się nie da, i w pewnej chwili wyrzucił butelkę i znów zaczął przeraźliwie płakać, aż mu tchu brakło. nie prężył sie przy tym, więc przypuszczam że nie chodzi tu o brzuszek, więc o co?? Zaraz potem zasnął. On jeszcze nigdy nie płakał w ten sposób... czy to mogą być ząbki? bo skoro raz przy karmieniu, potem przy piciu, to może gdzieś go uraziło i zabolało mocno??
Poza tym wszystko jak zawsze, je normalnie, ładnie się bawił do 15:00, ganiał po całym mieszkaniu, kupki w ilości jak zawsze, tylko trochę rzadsze, ale nie woda...

nie wiem, co robić, czy jechac z nim prywatnie do lekarza, nawet nie wiem, czy mnie przyjmnie, bo to weekend...
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 16:18   #4303
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

No wróciłam ale naprodukowałyście

Olunek
ja też się zgadzam z dziewczynami, mnie zdarza się przeklnąć a czasami maksymalnie dać upust ale nie przy małej, za to wiem co znaczy mieć wulgarną osobę w rodzinie. Mój teść będąc kiedyś przypadkiem przy kąpieli małej bardzo wulgarnie skomentowałam moje zabiegi hignieniczne...ale ja się nie cykam i mówię co myślę.

Miniu ja Cię doskonale rozumiem, jak walczyliśmy o dziecko to rozmawialiśmy o adopcji. Teraz ten temat gdzieś we mnie siedzi nadal i jeżeli w przyszłości warunki mieszkaniowe nam pozwolą to chciałabym adoptować dziecko. Co do obaw ja mam w rodzinie przykład własnego, urodzonego które sprawia odkąd pamiętam głównie kłopoty i to takie bardzo poważne, jego bracia to mądrzy, wykształceni i poukładani faceci a on niezły ancymon.

Magsch, Alanku witajcie po wojażach a co do teściowej, no cóż niestety często zawodzą

Izuniak
fajnie przechodzicie chorubsko, na wesoło Śliczny donmek Wam się buduje, aż zazdroszczę

Lea dla biedniutkiego Maksa

Kanciu
co do zakazywania i reagowania na nie to u Oliwki zachodzi ten sam mechanizm jak u pozostałych maluszków, mogę sobie mówić i mówić a ona reaguje uroczym uśmiechem i zasuwa dalej co jakiś czas zerkając co ja na to a jak ostrzej powiem że nie wolno albo jej np zagrodzę drogę to się złości i ryczy, tak na pokaz.

Wszystkiego najlepszego dla maluszków, które ostatnio obchodziły swoje święta:Igorka, Olafka, Olivki i Poli

Foteczki wszystkich dziecia czków i ich mamuś piękne

Moje dziecko właśnie liże mnie po udzie i robi malinki
Przepraszam za takie sporadyczne pisanie ale mamy ostatnio strasznie zaganiany, urządzamy Oliwci pokoik i musieliśmy waywalić wszystkie stare meble i uprzątnać piwnicę a to było niczym sprzątanie stajni Augiasza Za to jutro nagroda i jedziemy do Ikei po nowe meble Zamówiłam też fronty do szafy wnękowej bo środek sami zrobimy. Ciekawa jestem tylko jak długo lusta na drzwiach szafy przetrwają w stanie nienaruszonym

Teraz ja mam pytanie, czy wasze dzieciaczki też namiętnie zjadają wszystko z podłogi? Ostatnio znalazłam przy przewijaniu Oliwci w pieluszce nitkę, którą wcześniej najwidoczniej zeżarła skąd ją wzięla nie wiem bo notorycznie odkurzam a dzisiaj dałam jej obwarzanka to urwała sobie kawałek a resztę rozdrobniła na panelach i zjadała z podłogi, jak jej zabierałam to wrzask więc doszłam do wniosku że nic jej nie będzie i dałam spokój.

P.S. z morza nici ech więcej się nie chwalę ale postanowiłam jechać z TŻ bez Oliwci w góry, dzieki kochane za rady

Ajanna
ja też się wyśpięno tak myślę
Stary 2008-07-05, 16:31   #4304
JOANNA16
Zakorzenienie

dziewczyny byłam z Wiki na pogotowiu bo nie pasowała mi ta Jej gorączka 38,8
okazało sie że ma anginę ropną i znowu antybiotyk

szlak mnie chyba trafi
Stary 2008-07-05, 16:46   #4305
barwa
Rozeznanie

a ja się szykuję, bo na 19 idziemy na wesele. moja mama przychodzi do Tymka i będzie miałą debiut w usypianiu nocnym. oby nie płakał. ażdziwnie się czuję, pierwszy raz od wielu miesięcy wychodzimy wieczorem.

trzymajcie kciuki, bym dałą radę w moich mega szpilkach (oczywiście w torbę biorę płaskie na zmianę)
Stary 2008-07-05, 16:50   #4306
izuniak
Rozeznanie

GG do izuniak

Lea - ja bym do jutra się wstrzymała z lekarzem. Jeśli nie ma żadnych innych objawów to będzie raczej trzydniówka Z tego co piszesz, Maks dobrze znosi gorączkę. Ale ie dziwię Ci się, gdy uśmiechnięte i wesole dziecko nagle zaczyna płakać, to miion myśli człowiek ma w głowie.

Eve - ja juz Emilce wyciagałam z buzi liście, kawałki kory drzew, plastikowe zakrętki do butelek i inne cuda. Widać, ten typ tak ma
No i czekamy na zdjęcia po remoncie

Xantia - ale sobie podmaściłaś wczoraj Kuchnia śródziemnomorska to moja ulubiona

Olunek - u mnie też nie różowo z rodzicami. Okres bezinteresownej dobroci mamy za sobą, a teraz jak chcemy gdzieś wybyć to muszę się prosić o opiekę nad dziewczynami. Moja mama zamiast do nich przyjść woli grać w gry komputerowe, a mieszkają nad nami więc odpada problem odległości

Kanciu - basenu nie będzie, na razie...Żartuję
Kupimy taki w markecie, bo taki murowany to strasznie drogi w eksploatacji
Karo - cena projektu to ok. 2200 - 2500 brutto ( zależy gdzie...) ale do tego dochodzi dostosowanie projektu przez architekta do warunków na działce, a to nierzadko drugie tyle
Lea - fajny projekt Polecam Ci stronki biur projektowych Horyzont, Archon, Archeton, Dom-Projekt. Ludzie zachwycają się projektem Bilbo z pracowni Horyzont, ale tam są małe pokoje na poddaszu i mała kuchnia. Nam ciężko było dogodzić, bo my teraz mamy duży metraż i mniejsze pokoje nie wchodziłay w grę
Zapomniałam napisać, że wprowadziłam małe zmiany: otwarta kuchnia na jadalnięi zamiast pomieszczenia gospodarczego będzie duża łazienka, bo mamy piwnice na trzymanie rupieci

Moja Jagulka jest biedna. Ma nawet wysypkę na języku, dziąsłach i gardełku. Strasznie mi jej szkoda
Stary 2008-07-05, 16:53   #4307
izuniak
Rozeznanie

GG do izuniak

Barwa - ja też dzisiaj mam wychodne Idę na meksykańską tequilę do kumpeli Się będzie działo...
Stary 2008-07-05, 18:08   #4308
minia99
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to minia99

Hejoł
Chciałam pochwalić się spotkaniem ale widze , ż Minisia mnie ubiegła. Haha mieszkamy obok siebie i musiałyśmy na drugi koniec Polski wyjechać żeby się spotkać Hania normalnie miodzio, żywe złoto, które tak rozkosznie chodzi, że napatrzec się nie można. No i rodzinka Minisi przesympatyczna, milutko minąl czas.
A pogoda bajczna, już 4 dzień słonko i cały czas straszą , że brzydka pogoda idzie ze Śląska, podobno juz jutro tu dotrze tfuuu tfuuu. Jutro spotykamy się ze znajomymi i z chrześnicą, z naszego miasta , też są w Mielnie, normalnie jakaś inwazja.
Przesyłamy wszystkim słodziachne i mega najodowane buziaki
minia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 19:17   #4309
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

KLAUDIO I KACPERKU -

OD WERONKI

I

CIOCI IWKI

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 19:23   #4310
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

alez jestem zakrecona!

klaudio i kacperku razy 1000000000000000000000000 0000000000000

paula darcy

dukan

Edytowane przez olunek
Czas edycji: 2008-07-06 o 08:24
Stary 2008-07-05, 21:14   #4311
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

a ja co mam powiedzieć

Klauduniu, KacperkuSTO LATSkarbyKochane

Moje szczęścia śpią i ja uciekam bo fajny film na tvn się zaczyna, spokojnej nocki wszystkim
Stary 2008-07-05, 21:36   #4312
minia99
Zadomowienie

No to ja pzyznaję, że tutaj to nawet nie wiem, którgo mamy ani jaki jest dzień tygodnia. Więc z wtopą ale bardzo szczere życzenia dla Klaudusi i Kacperka .

No i muszę, muszę Wam to powiedzieć, godzinkę temu Olivka zaczęła chodzic , już myślałam, ze ona (jako jedna z najstarszych tutaj) jako jedyna raczkująca zostanie. Wczoraj jej się chyba głupio zrobiło jak zobaczyła Hanutkę . Stała ze mną przed hotelem i trzymała się za rączkę i jak zwykle paluszkiem pokazywała kwiatki i krzyczała (czytaj, chciała kwiatki ). Zerwałam dwie koniczynki i dałam jej do rączek i stała tak oparta o mnie z kwiatkami i w tym momencie z hotelu wyvibegły dzieci. Więc mówię, Olivciu łapiemy dzieci, a ona zaczłęa biec za nimi, nie iść tylko tak śmiesznie biec, a ja za nią bo bałam się ,że na buźke poleci. A ona przebiegła spory kawałek i klapnęła na pupę z uśmiechem. I teraz idzie jak ma coś w rączkach. Ale wzruszający jest taki widok
Stary 2008-07-05, 21:48   #4313
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

dla olivki

juz to kilka razy zauwazylam moze mi sie zdaje ale misio i kuba ( jego rowiesnik) jak sie spotkaja ze soba to potem jeden robi rzeczy te co drugi czyli jakby sie uczyli nawzajem . zakrecona jestem ale chyba wiecie o co mi chodzi.

mindżor sie obudzil wyspany !!!!!!!!!!!!!!!!!! no to czeka mnie dluuuugasny wieczor

paula darcy

dukan
Stary 2008-07-05, 21:58   #4314
minia99
Zadomowienie

olunek coś w tym musi być , dzieci uczą się poprzez obserwowanie otoczenia, a chyba najłatwiej jest uczyć sie od podobnego małego człowieka
Olivia śpi tutaj jescze wiecej niż zwykle, to chyba ten jod jej służy
Stary 2008-07-05, 21:59   #4315
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez izuniak Pokaż wiadomość
Lea - ja bym do jutra się wstrzymała z lekarzem. Jeśli nie ma żadnych innych objawów to będzie raczej trzydniówka Z tego co piszesz, Maks dobrze znosi gorączkę. Ale ie dziwię Ci się, gdy uśmiechnięte i wesole dziecko nagle zaczyna płakać, to miion myśli człowiek ma w głowie.

Lea - fajny projekt Polecam Ci stronki biur projektowych Horyzont, Archon, Archeton, Dom-Projekt. Ludzie zachwycają się projektem Bilbo z pracowni Horyzont, ale tam są małe pokoje na poddaszu i mała kuchnia. Nam ciężko było dogodzić, bo my teraz mamy duży metraż i mniejsze pokoje nie wchodziłay w grę
Zapomniałam napisać, że wprowadziłam małe zmiany: otwarta kuchnia na jadalnięi zamiast pomieszczenia gospodarczego będzie duża łazienka, bo mamy piwnice na trzymanie rupieci

Moja Jagulka jest biedna. Ma nawet wysypkę na języku, dziąsłach i gardełku. Strasznie mi jej szkoda
wstrzymam się na pewno z lekarzem, bo moje dziecię obudziło sie o 17:00 bez temperatury!! nic a nic, poszedł teraz spać , chłodny, nie ciepły. ale tfu, tfu, nie zapeszam.
A to, izuniak, megabuziole dla Twojej ślicznej zarazy.
I szczerze powiedziawszy, nie wiedziałam, że ospa atakuje też język, itp.

miniu, gratki dla Olivki.

Zmykam spać, bo jutro znowu wczesna pobudka i wyjazd na giełdę.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 22:30   #4316
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

Cześć
W końcu znalazłam chwilę, żeby usiąść do kompa. Byłam trochę dziś na plotach i wróciłam na 19, a jak wróciłam to w domu masa roboty
Bardzo dziekujemy za życzonka i przesyłamy buziaczki Kacperkowi

miniu gratulujemy Olivce pierwszych kroczków. Teraz to już poleci

izuniak całuski dla Jagódki, niech szybko do zdrowia wraca

barwa miłej zabawy

lea oby gorączka nie wróciła Mój mąż jutro też na giełdę jedzie, bo napalił się na Opla omege kombi. Niech kupi bo ciągle zabiera mi mój a mi pozostaje seicento, od którego sie odzwyczaiłam

Wiecie, myślałam, że jak mąż będzie w domu to będę miała więcej czasu dla siebie. Jak bardzo się myliłam
Stary 2008-07-05, 23:35   #4317
ewa.nea
Zakorzenienie

Klaudio i Kubusiu - wielkie buziaki dla Was

Dla wszystkich chorych dzieciaczków również buziole

Tylko na chwilę. Jesteśmy spakowani w 95%. Reszta jutro. Jakoś się wszystko do samochodu pomieściło. Najwięcej toreb ma oczywiście Mikołaj.
Niestety oglądałam prognozę pogody i nie wygląda to ciekawie Deszcze i burze nawet na nowy tydzień.

Wyruszamy ok. 10.
No to trzymajcie się. Wracam za tydzień.
ewa.nea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 08:33   #4318
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

izuniak buziaczki dla jagodki

ewa milego wyjazdu

ja juz nie moge sie doczekac kiedy my pojedziemy. ale jszcze 24 dni i nad morze huuuuuurrrrrrrrraaaaaaaa. a moze ktoras z was bedzie w okolicach dabek w sierpniu?. my jedziemy cala rodzinka czyli misio +my+ nasz labrador i strasznie sie ciesze na ten wyjazd

lea misio wlasnie tak placze jak ida mu zeby ni z gruszki ni z pietruszki -placz. najczesciej w nocy przez sen. a zupek wtedy w ogole nie chce , nic cieplego bo zaraz odpycha reke z lyzeczka.buziaki dla maksia

to milej niedzielki zycze

ps. PIERWSZA

paula darcy

dukan
Stary 2008-07-06, 10:06   #4319
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

Druga

ewa ładnej pogody życzę

Moja klaudia też wczoraj zastrajkowała z jedzeniem, ale widze że dziś wraca do normy. Nad ranem też popłakuje, ale pomaga zel na dziąsełka. Idą trzy czwórki.
23 lipca mamy pierwszą wizytę u dentysty, ciekawe czy da zajrzeć sobie w buzię

Miłej niedzieli
Stary 2008-07-06, 10:07   #4320
minia99
Zadomowienie

Nie myślałam, że będąc na urlopie to powiem: DRUGA

EDIT: A jednak trzecia,
zmykamy na plaże bo jest piękna pogoda. Wszystkim duuużo słońca życzymy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości