|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
A przynajmniej tak mi się wydaje
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie dzisiaj obcięłam nożem przez przypadek paznokcia,na szczęście tylko w połowie jego długości,bo na króciutko bym nie chciała wszystkie piłować. kupiłam sobie wysuszacz lakieru do paznokci,bo już tak miałam dosyć długiego schnięcia lakieru,że już od dłuższego czasu w ogóle nie malowałam paznokci. jutro zajmę się skórkami, pomaluje paznokcie i zobaczę,czy działa. |
|
|
|
|
#4293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4294 | |||
|
Wtajemniczenie
|
super zdjęcia
, świetna figura ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Na szczęście ten pierwszy najgorszy dzień właśnie mija i jutro będzie lepiej Moja sobota też niezbyt udana, kiepsko się czuję, a 3/4 dnia spędziłam nadrabiając zaległości ze szkoły .
|
|||
|
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
hej Kobitki. oglądam "Mam Talent" i piję Leszka ^^
nie chce mi się dziś nic z sobą robić. nie lubię SPAmować się nie u siebie niewygodnie jakoś, nie wiem, o co chodzi xD dziewczyny, mam pytanie, czytacie cosmopolitan? co sądzicie o tej gazecie? ja od roku już sobie kupuję ten miesięcznik i powiem wam, że mi się podoba ;p co do hula hop - mam nadzieję sobie niedługo kupić, ale właśnie ta operacja na brzuchu - nie wiem, czy nie będzie boleć... różnie to ludzie nazywają, ale mam ogroszkę na ustach - jak najszybciej się tego pozbyć? ehh... w ogóle, mam do ![]() ![]()
|
|
#4296 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie @ to tydzień wyjęty z życia, i tak co miesiąc... nawet nie miałam siły się dzisiaj z TŻ spotkać...Idę spać...nie mam siły na nic... ![]() Słodkich snów dziewczyny ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
ale teraz trochę mi szkoda pieniążków bo ta gazetka nie należy do najtańszych... bardzo lubiłam ją czytać, fajne porady w niej zawsze były A teraz kupuję tylko jak jest kalendarz na ścianę z facetami![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4297 | |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór;*
Cytat:
Chociaz nie jest zła Lubię przeczytać ale wolę Elle i Twój Styl a co do pytania o związek... nie mam pojęcia...niestety |
|
|
|
|
#4298 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj się troszkę obkupiłam w rossmanie, kupiłam duży basam garniera z hydro-urea, żel pod prysnic z johnsons nawilżający, szmpon i odżywke duże 400 ml po 9.90 nawilżenie po brzegi, piling do twarzy, tampony 2x, waciki duze 2x, kilka maseczek, 2 płyny do demakijażu, puder w kamieniu synergen uwielbiam go, no i to chyba wszystko a i do tego wszystkiego mamuśka zafundowała mi nie dość że te wszystkie kosmetyki ale i śliczny sweterek/blizeczka taka dłuzsza ze slicznym dekoltem.. Ale to wszystko w ramach prezentu na urodziny ![]() Już po SPA relaksująca kąpiel masaż syreknką peeling twarzy maseczka z glinką i gruszką na twarz punktowo maseczka synergen na wypsyski na jakąś godzine (wczoraj robiłam to samo i pryszcz wielki mi się zmniejszył, i wysuszył więc to działa) balsamowanie całego ciałka kremik na twarz krem na łapki i czuję się fajnie
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy tylko rutyna jest powodem ,myśli o zakończeniu związku?? jesli tak to nie rozumiem... wiadomo że na początku jest ciekawiej, a czym dużej jest się ze sobą pomału wkrada się monotonia, ale wcale nie musi być mniej interesująco. Ja też nieraz z Tż oglądam tv, czasem gramy na kompie razem ostatnio poszliśmy pierwszy raz w życiu na grzyby, obydwoje nie chodziliśmy wcześniej, na grzybach się nie znamy ale poszliśmy i wiecie co? cały kosz i reklamówka zdrowych duuuużych prawdziwków, no i śmiechu co niemiara jak czołgałam sie pod drzewami albo glebę zaliczałam nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała ale moim zdaniem rutyna nie jest powodem do zerwania...3mam za was kciuki ![]() ja już mam świadectwo, za mąż mogę wychodzić :P mykam zaraz spać bo padam... ma nadzieję że ten tydzień będzie równie ciepły bo chcę iść z Tż na kasztany do parku
|
|
|
#4300 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja stwierdziłam że mam za mało miejsca na kosmetyki ...
![]() muszę je już cisnąc do mojej szafki na nie, a te duże opakowania po 400-500 ml muszą leżeć bo nie ma miejsca.. i co chwile mi coś wypada. Jutro muszę zrobić pożądek w tej szafce.. Ide pooglądać na yt filmiki urodowe..
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!
mam taki maly problem i chcialabym sie poradzic- miala ktoras z was problemy z kontrahentem na allegro?? nie wiem czy pisac wiadomosc do tej osoby czy zglaszac to od razu jako spor??;/ moze macie jakies doswiadczenia w tej sprawie?.. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
a kozaczki wlasnie takie lekkie, nie ocieplane maja dziurki w materiale...buahhot fajny szaliczek
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-09-25 o 23:59 |
|
|
|
|
#4302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaraz idę się wydepilować, bo się okropnie pod tym względem ostatnio zaniedbałam. |
|
|
|
|
#4303 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jutro planuję blogi dzień lenistwa, i stawiam jutro rano na pielęgnacji włosów..
a wieczorem rytualne SPA
|
#4304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ramonciu ja mam taką dwupoziomową pólkę dużą na wysokości klatki piersiowej przyczepioną do ściany i tam wszystko stoi toaletka, jeszcze brakuje mi lustra nad tą półeczką
|
|
|
#4305 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja swoje kosmetyki trzymam w segmencie w szfce z dwoma dużymi półkami. I nie wiem ale po ostatnich zakupach w tym tygodniu nie mam miejsca, ale jutro tzn. dziś ale rano zrobię w niej pożadek, mój tż się wscieka i mówi że mam tego za duzo jak na jedną kobiete
ale ja to kocham..A tak innej beczki, mam pytanie czy któraś z was tak ma e jak idzie miastem i są sklepy to czy przeglądacie się w tych witrynach?? cy to ja tylko mam jakiegoś fioła na tym punkcie?
|
#4306 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tak samo dzisiaj mam w planach maseczki na twarz i maskę na włosy i depilacje nóg |
|
|
|
|
#4308 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Choć wiem, że w figurce brakuje mi ładnej talii Byłam wczoraj w carrefourze i chciałam kupić hh, ale nie było ![]() Przyjęłam już wszystkie zaproszonka ![]() ramoncia217 Ja cały czas się przeglądam Wręcz tak, że mój Tż się zawsze ze mnie śmieje Jak tylko przechodze koło jakiejś witryny albo lustra (gdziekolwiek by ono nie było) to od razu ![]() hanamici Jeśli powodem waszego rozstania jest monotonność i kłotnie o pierwszą lepszą pierdołe to sądze, że nie macie po co zrywać. Monotonbność w końcu i tak was dopadnie Ale to nie znaczy, że to już koniec, wystarczy tylko sobie umilić ten czas i wyjść np do ludzi albo pojechać gdzieś na jakąś wycieczke itp Sposobów jest zawsze wiele Musisz też zwrócić uwage czy wasze kłótnie mają sens... Jeśli chodzi o jakieś poważne sprawy, to możecie zawsze rozważać to najgorsze rozwiązanie, a jeśli chodzi o kłótnie o byle co, to trzeba po prostu z nimi przystopować . Nie wiem niestety o co i jak często się kłocicie, ale jesli to są pierdoły (bo tak często bywa, że się złościmy o głupoty) to nie warto od razu zrywać
|
|
#4309 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
angelwithoutsoul, śliczne zdjęcia z Egiptu, tylko pozazdrościć
|
#4310 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
Wstawać śpiochy!
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4312 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeeej
krem Bambino mi zaszkodził a jeśli chodzi o spray na pośladki - cudowny, skóra jest gładka, napięta, boska!
|
|
|
|
#4313 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam o tym kremie,bo jest tani i nawilża dobrze i tak mniej więcej połowę zapycha,połowę nie. także ja nie zaryzykuję stosowania go. wiem,że używacie sudocremu... czy ktoś używa go na cała twarz jako nawilżacza przy cerze tłustej? naczytałam się o tym,że te plamy po pryszczach mogą pozostawać mi,bo mam wysuszoną skórę i szukam teraz jakiegoś dobrego nawilżacza. |
|
|
|
|
#4315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięki wielkie za uświadomienie,że tak nie jest
|
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później dyskutować o nich? wychodzić gdzieś razem, uprawiać sport itd
|
|
|
|
|
#4318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy w klubie w dyskusji "ABC naszej pielęgnacji" możemy również pisać o naszych kosmetykach do makijażu? Czy może zrobić kolejne "ABC naszego makijażu"?
![]() Kurcze, ciągle się zbieram do zrobienia tej listy ulubionych kosmetyków i jakoś zebrać się nie mogę
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a długo już chodzicie?? a tak w ogóle to dzień dobry wiecie co ma wrażenie że odkąd jem skrzypowitę moja cera się znacznie polepszyła, nie jestem pewna czy to po niej, aczkolwiek tak mi się wydaje. Dziś rano jak wstałam nie mogłam uwierzyć że nie mam żadnych niespodzianek, zaczerwień, krostek itd
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

mogę się pod tym podpisać, bo pierwsze kolo kupiłam w zabawkowym i było malej średnicy i co chwilę mi spadało. Kupiłam duże hh na all i problem znikł 
A przynajmniej tak mi się wydaje 
pół dnia wyłam z bólu, a drugie pół przespałam
dziewczyny jak Wy tym kręcicie

. I sorki za te zdjęcie w lustrze ,ale nie miał mi kto zdjęcia zrobić. A lustro jak zwykle brudne<brudas >
. Na szczęście ten pierwszy najgorszy dzień właśnie mija i jutro będzie lepiej 
niewygodnie jakoś, nie wiem, o co chodzi xD