Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 19:53   #4321
Krystel13
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ilona z tymi dziecmi to prawda..czasami jak widze takie dziecko co sie kładzie na podłogę i wyje to nie wiem co sie dzieje

))
taaaaa, bezstresowe wychowywanie dziecka!! wszyscy znerwicowani i zestresowani oprócz dziecka
Stary 2013-03-15, 20:00   #4322
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
taaaaa, bezstresowe wychowywanie dziecka!! wszyscy znerwicowani i zestresowani oprócz dziecka
Moge się pod tym podpisać
Stary 2013-03-15, 20:22   #4323
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Amorcio nasze prawo wskazuje art. z kodeksu wykroczen ktore mowi:Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia, podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany.

Teraz mozna zastanowic sie co to zwykle a co to nakazane srodki ostroznosci. Duzo mozna na ten temat sie rozpisywac. Wykroczenie może być umyślne lub nieumyślne. Nie zachowanie zwykłych środków ostrożności odnosi sie do rasy psów, które jako agresywne
powinny być w miejscu publicznym zawsze na smyczy i równocześnie w kagańcu. Trzymanie luzem psa znajdującego na liście 11 ras objętych
rozporządzeniem stanowi wykroczenie, nawet wówczas gdy taki pies zachowuje się przyjaźnie dla otoczenia. Jednak pies niebędący na liście
ale wykazujący agresywność (np. rzuca się na inne zwierzęta), powinien być prowadzony w kagańcu i na smyczy.
Zwykłe środki ostrożnosci to glownie chodziu tu o to aby pies którego czlowiek nie jest w stanie utrzymac rowniez byl w kagancu. Dla reszty psow takiego obowiazku nie ma. Jak dla mnie troche maslo maslane te nasze przepisy. Wiec jak widac nic sie nie zmienilo)

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Kazdy lubi co innego ja swoich nie puszczalam na kanape bo bym sama nie miala gdzie tylka posadzic a jak dla mnie to juz za duzo
Mi sie bardzo podobaja przepisy w DE, gdy jaminik pogryzl mi psa bo jego pani schylila sie aby go poglaskac to pani (Polka) szybko brala nogi za pas i od tej chwili unikala mnie jak ognia. Po kilku dniach dowiedzialam sie, ze gdybym ja spisala lub wezwala policje to by miala problemy. Tam przepisy dokladnie okreslaja odpowiedzialnosc wlasciciela psa, nie mozesz sobie kupic psa jezeli zarzadca nieruchomosci (np. spoldzielnia) nie wyraza zgody aby w budynku mieszkaly psy, okreslone rasy psow nie moga mieszkac w miescie (kolezanka meza z biura musiala zamieszkac pod Hamburgiem ze wzgledu na psa) .

Lekarze tez maja bardzo duza odpowiedzialnosc, gdy trafilam do szpitala z komplikacjami w ciazy to pytano dlaczego nie mam skierowania, skad wiem, ze cos sie zlego dzieje. powiedzialam, ze rano bylam na wizycie kontrolnej u gina i mialam badania , wszytko bylo ok, wrocilam do domu. Po 3godzinach zadzwonila do mnie lekarka i mowi, ze przyszly moje wyniki i sa bardzo zle, rano tez mialam bardzo wysokie cisnienie a jej personel nie zaznaczyl tego w karcie i ona tez tego nie zauwazyla, skupila sie na usg a to bylo ok, no i jak zadzwonila to kazala od razu jechac do szpitala a gdy beda pytac o skierowanie to maja ze szpitala do niej dzwonic. W szpitalu porobili mi badania i spytali....czy chce zlozyc skarge na lekarke za niedopelnienie obowiazkow....bo ona sprowadzila zagrozenie dla mojego zycia i mojego dziecka, ze ma szczscie, iz nic mi sie nie stalo w tym czasie bo by stracila prawo do wykonywania zawodu a teraz dostanie upomnienie. Pani dr bardzo sie tego bala, dzwonila do mnie do szpitala, jak sie czuje, pozniej jak juz mnie odratowali bo odjechalam w szpitalu na szczescie, pilnowala zebym miala badania zrobione, zeby mnie bez porblemu jakis lekarz przyjal, termin mi zrobil na wizyte jak potrzebuje itd. Bylam w szoku jak sie bala tej skargi a ja nic nie wspominalam o tym. Jeszcze jedna niemila sytuacje mialam w szpitalu, gdzie pielegniarka niemka komentowala to, ze jestem Polka bo nie cierpiala Polakow. Moj maz chcial to zglosic w szpitalu bo tak poradzili mu w biurze, ze Pani miala by bardzo powazne problemy w pracy. Prywatnie moze nie lubic ale w pracy nie ma prawa dac odczuc tego pacjentce. Nie zglosilismy bo mialam wystarczajaci duzo emocji w tym czasie.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Krystel,
ja co prawda w temacie psów nie jestem,ale to co napisałas to
też często się słyszy jesli chodzi o dziecko-ze jeszcze małe to nie rozumie poc co tłumaczyć,zabraniać itp i tak leci aż do 18stki a potem trzeba wysyłac do programu "surowi rodzice"
A wiecie, ze Ci Surowi Rodzice dostaja niezla kase, za to, ze wezma udzial w programie? Musza spelnic kilka warunkow...teraz byla chyba Rumunia ale TVN wysylal tez do konsulatu w Hamburgu oferte a konsulat przeslal do Polskiej Szkoly a szkola do rodzicow dzieci wiec i ja taki list dostalam
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 21:00   #4324
Kachuula
Zadomowienie

Olivko ja wiem trzeba być cierpliwym a cycunie wszystko wynagrodzą
Tylko u mojego dr. już nie tylko terminy konsultacji są odległe ,na operacje się czeka średnio 2 do 3 miesięcy. Ja na pierwsza wizytę Ogólnie czekam 3,5 m-ca , dziś wchodzilam na stronę kliniki i już czas wydłużył się do 5 m-cy. Z ciekawosci sprawdziłam jak to wygląda u samego szefa kliniki konsultacja 12m-c, operacja 8m-cy.

Dziś muszę oglądać sekrety bo pan gej chyba coś naklamał z jakimś uczuleniem ,jestem ciekawa o co kaman
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 21:13   #4325
artystka01
Przyczajenie

Drogie kobietki potrzebuję waszej pomocy piszę pracę i potrzebuję osób, które mają powiększone piersi lub zamierzają je powiększyć aby wypełniły mi ankietę, jeżeli byłybyście tak uprzejme proszę napiszcie, prześlę ankietę,Z góry serdecznie dziękuję korcia115@wp.pl
artystka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 21:14   #4326
Kachuula
Zadomowienie

JA bym nie wystąpiła w takim programie , wogóle zastanawia mnie co ludzi do tego skłania ? Za to mój już trzeci samochód występował w tv . Dwa udało mi się nawet obejrzeć , trzeci miał być w nowej serii jednego z seriali od marca ale nie widziałam jeszcze
Stary 2013-03-15, 21:23   #4327
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Olivko ja wiem trzeba być cierpliwym a cycunie wszystko wynagrodzą
Tylko u mojego dr. już nie tylko terminy konsultacji są odległe ,na operacje się czeka średnio 2 do 3 miesięcy. Ja na pierwsza wizytę Ogólnie czekam 3,5 m-ca , dziś wchodzilam na stronę kliniki i już czas wydłużył się do 5 m-cy. Z ciekawosci sprawdziłam jak to wygląda u samego szefa kliniki konsultacja 12m-c, operacja 8m-cy.

Dziś muszę oglądać sekrety bo pan gej chyba coś naklamał z jakimś uczuleniem ,jestem ciekawa o co kaman
Ja miałam termin na początek stycznia na konsultacje do szefa tel kliniki ale odwolalam bo myślałam ze robić nie będę. A teraz jak zobaczyłam właśnie na stronie terminy to sie zalamalam hehe

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 21:33   #4328
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Ja miałam termin na początek stycznia na konsultacje do szefa tel kliniki ale odwolalam bo myślałam ze robić nie będę. A teraz jak zobaczyłam właśnie na stronie terminy to sie zalamalam hehe
Hehe szkoda ze nie wiedziałam to bym przejęła te wizytę ,ale wtedy dopiero zaczęłam pisać na forum a Ciebie tutaj ńie było . Ja i tak się cieszę ze idę do K.P. Robi cuuuudne cycunie
Stary 2013-03-15, 21:34   #4329
ninka28
Raczkowanie

dobry wieczór dziewczyny
też muszę oglądać sekrety bo jestem ciekawa co gejek wymyślił

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 21:35   #4330
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
JA bym nie wystąpiła w takim programie , wogóle zastanawia mnie co ludzi do tego skłania ?

podobno jak nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o kasę..... chyba.........
Stary 2013-03-15, 21:44   #4331
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Hehe szkoda ze nie wiedziałam to bym przejęła te wizytę ,ale wtedy dopiero zaczęłam pisać na forum a Ciebie tutaj ńie było . Ja i tak się cieszę ze idę do K.P. Robi cuuuudne cycunie
Dokładnie miałam to pisać patrząc na jego " dzieła" wyjdą śliczne cycuszki

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Z pewnością o to chodzi
Nie wszystkich stać na operacje,nie ma co sie oszukiwac ze są one drogie.
Nie wiem jak naprawdę działa taki program,ale fajnie ze osoby które maja kompleksy ( nie licząc tego ...hmmm...kolesia) mogą sie ich pozbyć. Być moze nie mając możliwości aby pozwolić sobie na taki koszt.

Oby wiecej takich osób w tym programie nie było. Mam znajomego geja i dzięki mu za to ze nie przypomina tego wytworu z Sekretów

Poznań
Stary 2013-03-15, 21:52   #4332
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A wiecie, ze Ci Surowi Rodzice dostaja niezla kase, za to, ze wezma udzial w programie? Musza spelnic kilka warunkow...teraz byla chyba Rumunia ale TVN wysylal tez do konsulatu w Hamburgu oferte a konsulat przeslal do Polskiej Szkoly a szkola do rodzicow dzieci wiec i ja taki list dostalam
że jak??bo ja chyba nie połapałam o co chodzi...??
Ja nie ogladam tego programu to może dlatego nie zrozumiałam czegoś,ale wiem ze w nim chodzi o utemperowanie tych zepsutych nastolatków...
Stary 2013-03-15, 21:52   #4333
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Mi sie bardzo podobaja przepisy w DE, gdy jaminik pogryzl mi psa bo jego pani schylila sie aby go poglaskac to pani (Polka) szybko brala nogi za pas i od tej chwili unikala mnie jak ognia. Po kilku dniach dowiedzialam sie, ze gdybym ja spisala lub wezwala policje to by miala problemy. Tam przepisy dokladnie okreslaja odpowiedzialnosc wlasciciela psa, nie mozesz sobie kupic psa jezeli zarzadca nieruchomosci (np. spoldzielnia) nie wyraza zgody aby w budynku mieszkaly psy, okreslone rasy psow nie moga mieszkac w miescie (kolezanka meza z biura musiala zamieszkac pod Hamburgiem ze wzgledu na psa) .

Lekarze tez maja bardzo duza odpowiedzialnosc, gdy trafilam do szpitala z komplikacjami w ciazy to pytano dlaczego nie mam skierowania, skad wiem, ze cos sie zlego dzieje. powiedzialam, ze rano bylam na wizycie kontrolnej u gina i mialam badania , wszytko bylo ok, wrocilam do domu. Po 3godzinach zadzwonila do mnie lekarka i mowi, ze przyszly moje wyniki i sa bardzo zle, rano tez mialam bardzo wysokie cisnienie a jej personel nie zaznaczyl tego w karcie i ona tez tego nie zauwazyla, skupila sie na usg a to bylo ok, no i jak zadzwonila to kazala od razu jechac do szpitala a gdy beda pytac o skierowanie to maja ze szpitala do niej dzwonic. W szpitalu porobili mi badania i spytali....czy chce zlozyc skarge na lekarke za niedopelnienie obowiazkow....bo ona sprowadzila zagrozenie dla mojego zycia i mojego dziecka, ze ma szczscie, iz nic mi sie nie stalo w tym czasie bo by stracila prawo do wykonywania zawodu a teraz dostanie upomnienie. Pani dr bardzo sie tego bala, dzwonila do mnie do szpitala, jak sie czuje, pozniej jak juz mnie odratowali bo odjechalam w szpitalu na szczescie, pilnowala zebym miala badania zrobione, zeby mnie bez porblemu jakis lekarz przyjal, termin mi zrobil na wizyte jak potrzebuje itd. Bylam w szoku jak sie bala tej skargi a ja nic nie wspominalam o tym. Jeszcze jedna niemila sytuacje mialam w szpitalu, gdzie pielegniarka niemka komentowala to, ze jestem Polka bo nie cierpiala Polakow. Moj maz chcial to zglosic w szpitalu bo tak poradzili mu w biurze, ze Pani miala by bardzo powazne problemy w pracy. Prywatnie moze nie lubic ale w pracy nie ma prawa dac odczuc tego pacjentce. Nie zglosilismy bo mialam wystarczajaci duzo emocji w tym czasie.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Te rodziny są jakoś wybierane ? Czasami oglądając śmiać mi sie chce. Pamietam chyba w pierwszej edycji była kobieta która dziewczyna kazała ciagle sprzątać sklep,byłam w szoku jak mogli ja wybrać na " surowego rodzica"

Poznań
Stary 2013-03-15, 21:53   #4334
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
JA bym nie wystąpiła w takim programie , wogóle zastanawia mnie co ludzi do tego skłania ? Za to mój już trzeci samochód występował w tv . Dwa udało mi się nawet obejrzeć , trzeci miał być w nowej serii jednego z seriali od marca ale nie widziałam jeszcze
Matko,
o czym Wy piszecie,bo ja nie kumam tego??
Jaki samochód w telewizji??
Stary 2013-03-15, 22:07   #4335
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Matko,
iloonka chyba musisz zacząć oglądać te programy

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 22:09   #4336
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Matko,
Kochana Amorcio napisała ze rodzinki w programie dostają kasę ,ja napisałam ze ńie wiem co ludzi skłania do udziału w programie i napisałam ze sama bym tego nie zrobiła . A ja mam taka możliwość i moje samochody wypożyczalam do 2 seriali. Ot i o to chodzi
Stary 2013-03-15, 22:12   #4337
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOT
E=Krystel13;39794325]podobno jak nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o kasę..... chyba.........[/QUOTE]

ooo wyjelas mi to z ust ale kwot w takiej ofercie wstepnej nie podali

szukalam w skrzynkach ale juz nie mam tego listu od TVN odnisnie Surowych rodzicow

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-03-15 o 22:25
Stary 2013-03-15, 22:27   #4338
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Kasa kasą ja bym nie poszła i już . Jeżeli chodzi o sekrety to hmmmm cyckow swoich całej Polsce bym nie pokazała a nos czy uszy nie wiem bo nie mam takiej potrzeby. Napewno dla dziewczynki bez ucha i jej rodziców to ogromna szansa i dar od losu w tym przypadku bym się nie zastanawiała .

A swoją droga stawki w programach są niskie a czasami w programach typu ( było coś dla młodych mam ) dziewczyny dostają za darmo siłownię i metamorfozę

Edytowane przez Kachuula
Czas edycji: 2013-03-15 o 22:28
Stary 2013-03-15, 22:28   #4339
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Amorcio;39795273

szukalam w skrzynkach ale juz nie mam tego listu od TVN odnisnie Surowych rodzicow[/QUOTE]

Znaczy,chcesz powiedzieć że proponowali Ci abyś została takim "surowym rodzicem?!"...cholipa-skąd oni adresy wybierają,z głowy?!
Stary 2013-03-15, 22:29   #4340
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
(kolezanka meza z biura musiala zamieszkac pod Hamburgiem ze wzgledu na psa) .

a propos Hamburga...- w tamtym roku jak byliśmy w H. to chyba tylko dzięki naszemu "misiowi" nikt nie odważył się zaczepić mnie przy Beatles Platz, bo towarzystwo to widziałam tam nieciekawe.....
Przyszły weekend też spędzę 45 km od Hamburga i znów korci mnie spacer z moją "kruszyną"
Stary 2013-03-15, 22:30   #4341
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Kasa kasą ja bym nie poszła i już . Jeżeli chodzi o sekrety to hmmmm cyckow swoich całej Polsce bym nie pokazała a nos czy uszy nie wiem bo nie mam takiej potrzeby. Napewno dla dziewczynki bez ucha i jej rodziców to ogromna szansa i dar od losu w tym przypadku bym się nie zastanawiała .

A swoją droga stawki w programach są niskie a czasami w programach typu ( było coś dla młodych mam ) dziewczyny dostają za darmo siłownię i metamorfozę

Nieee,no ja myśle ze trzeba być mocno zdeterminowanym aby wziąć udział w takim programie i się pokazać od takiej...osobistej strony

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

O!,
zaczyna się...idę oglądać
Stary 2013-03-15, 22:41   #4342
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Znaczy,chcesz powiedzieć że proponowali Ci abyś została takim "surowym rodzicem?!"...cholipa-skąd oni adresy wybierają,z głowy?!
nie Ilonka, pisalam, ze przyslali oferte do konsulatu w HH a konsulat wyslal do Polskiej Szkoly przy Konsulacie a szkila do rodzicow dzieci wiec i do mnie trafilo. Bylo napisane jakie warunki trzxeba spelnic i, ze placa i oplacaja pobyt rozwydrzonych dzieciakow.......to trafili hi hi tam to dopiero sa rozwydrzone dzieciaki......siedze w szkole z innymi mamami w swietlicy a kawalek od nas bez krepacji 13latki zaraz zaczna sex uprawiasc na stole. na zwrocenie uwagi, uslyszalysmy w polskim tlumaczeniu odp....stara ku....., dopiero wezwanie woznego pomoglo
Stary 2013-03-15, 22:47   #4343
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
siedze w szkole z innymi mamami w swietlicy a kawalek od nas bez krepacji 13latki zaraz zaczna sex uprawiasc na stole. na zwrocenie uwagi, uslyszalysmy w polskim tlumaczeniu odp....stara ku....., dopiero wezwanie woznego pomoglo
Stary 2013-03-15, 22:48   #4344
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
nie Ilonka, pisalam, ze przyslali oferte do konsulatu w HH a konsulat wyslal do Polskiej Szkoly przy Konsulacie a szkila do rodzicow dzieci wiec i do mnie trafilo. Bylo napisane jakie warunki trzxeba spelnic i, ze placa i oplacaja pobyt rozwydrzonych dzieciakow.......to trafili hi hi tam to dopiero sa rozwydrzone dzieciaki......siedze w szkole z innymi mamami w swietlicy a kawalek od nas bez krepacji 13latki zaraz zaczna sex uprawiasc na stole. na zwrocenie uwagi, uslyszalysmy w polskim tlumaczeniu odp....stara ku....., dopiero wezwanie woznego pomoglo
Taaak,to prawda-tam jest dość duża swoboda seksualna wśród młodzieży i to już tej wczesnej!
Teraz to może te granice się już zacierają,bo tego sesku to pełno wokół,ale jak sama byłam nastolatką a swego czasu dość często jeździłam do Niemiec (mój dziadek był w połowie Niemcem i jego rodzina tez z Hamburga pochodziła) to dało się to zauważyć...

Cholera,ostatnio-co odcinek tych Sekretów to ja łezkę ronię...,
chyba zaczęły mnie wzruszać te historie z telewizji
Stary 2013-03-15, 22:51   #4345
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
córka mojej sąsiadki załapała się na statystkę do "Prawa Agaty" - za cały dzień od 7.30 do prawie 23 dostała..... 50 zł (ale kogo spotkała to juz jej przeżycie)
Stary 2013-03-15, 23:06   #4346
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
córka mojej sąsiadki załapała się na statystkę do "Prawa Agaty" - za cały dzień od 7.30 do prawie 23 dostała..... 50 zł (ale kogo spotkała to juz jej przeżycie)
No własnie,bo wrażenia...bezcenne!!

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Krystel,
byłam w Twoim albumiku...jak mi się podobają Twoje cycunie

Powiedz,jak się czujesz??
Odczuwasz jeszcze jakieś dolegliwości??
Stary 2013-03-15, 23:06   #4347
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
a propos Hamburga...- w tamtym roku jak byliśmy w H. to chyba tylko dzięki naszemu "misiowi" nikt nie odważył się zaczepić mnie przy Beatles Platz, bo towarzystwo to widziałam tam nieciekawe.....
Przyszły weekend też spędzę 45 km od Hamburga i znów korci mnie spacer z moją "kruszyną"
Kochana jak ktos spaceruje po RepperBahn na St.Pauli najbardziej rozrywkowej dzielnicy HH to co sie dziwisz.....mieszkalam niedaleko 2tygodnie, balam sie wychodzic z domu hi hi, to tam moja corcia wolala pod wystawami mamo mamo prosze kup mi to przebranie aniolka (z sex shopu)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 23:09   #4348
klaudeczka2010
Zadomowienie

HEJKA SŁONKAw padłam tylko powiedzieć że żyjęmam się dobrze i pogratulować NOWYM CYCOLINKOM a jakby któraś coś ode mnie chciała..to na priva piszcie..mam powiadomienie wtedy w telefonie i odpiszę!!!!CAŁYSYYYY:cmok :
Stary 2013-03-15, 23:17   #4349
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
HEJKA SŁONKAw padłam tylko powiedzieć że żyjęmam się dobrze i pogratulować NOWYM CYCOLINKOM a jakby któraś coś ode mnie chciała..to na priva piszcie..mam powiadomienie wtedy w telefonie i odpiszę!!!!CAŁYSYYYY:cmok :
hej hej, no to chyba lepiej jest Klaudeczko co?
Stary 2013-03-15, 23:18   #4350
kicia_nh
Zadomowienie

Hejka
Jestem w szoku, byłam dziś na tej kontroli przed zabiegiem usuwania zębów i dali mi termin na czwartek W wakacje w zeszłym roku jak poszłam ze skierowaniem od dentysty do szpitala (tego samego, w którym będę miała teraz zabieg) to dawali mi termin na grudzień, ale zrezygnowałam z powodu operacji cycuchów. Teraz od innego dentysty dostałam skierowanie pierw do tej przychodni, gdzie dzisiaj byłam a oni współpracują ze szpitalem i teminy mają takie szybciutkie. Jestem w szoku i w stresie. W następną sobotę będę robić urodziny i ani nie będę się mogła napić ani nic jeść, bo będę miała wszystko w sumie na świeżo pozszywane. Tylko jakieś płynne potrawy czy jogurciki lub napoje Bosh tą operacją się stresuję, w przeciwieństwie do cycuchów. Nawet w szpitalu dłużej poleżę, bo do samego wieczora a też mam na rano.
Przyszłam Wam się pożalić, bo się już boję Tym bardziej jak sobie przypominam tą krwawą masakrę przy ostatnim nieudanym rwaniu Jedyny plus jest taki, że będę mieć to już z głowy i wirus od tych ząbków nie będzie psuł mi innych.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości