|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
I smutno mi z tego powodu... To bedzie moj pierwszy "zaduszkowy czas" bez Tż. Zawsze w tych dniach chodzilismy na spacer na cmentarz i zapalalismy znicze na opuszczonych grobach... Zapracowana Nie mam czasu nawet was podczytywać Nie mogę się z tym wszystkim wyrobić a jeszcze musze jechać do najbardziej oddalonego sklepu
Edytowane przez Ines1985 Czas edycji: 2007-10-30 o 11:15 Powód: lit. |
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
nie leniuch, tylko imprezowicz
![]() o, wlasnie mialam |
|
|
|
#4353 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh sweet znam ten ból.
Xal się pojawiła nareszcie. Jak tam mieszkanie?
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
ines szkoda że bedziecie osobno
a nie da rady żebyś jakoś wróciła wczęśniej ?? mi też zawsze smutno jak Tż nie ma biedna kierownictwo wróciło ?? tyle masz pracy jejciu \navi a co to dżampreza ?? chwal sie i weź mnie ze soba ja chętnie też pobaluje
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, wróciłam do starego nałogu
![]() Mieszkanko znalazła koleżanka więc mam gdzie się podziać. Co do ceny to ujdzie, wszystko strasznie podrożało. Do pracy mam ok 25 minut na nogach. Akurat na tej trasie nie jeździ żaden transport miejski więc trzeba maszerować. A jak Twoje lokum?
|
#4356 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi no właśnie ja miałam właśnie ten http://www.kosmetykionline.pl/produc...do-wlosow.html
albo http://www.kosmetykionline.pl/produc...do-wlosow.html Kurcze nie pamiętam...
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale chociaz do dwoch zawezilas ![]() ten jeden baaardzo mi sie podoba. musze nad nim pomyslec
|
||
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj tak mi szybko leciał dzień a dzisiaj to normalnie się tak wlecze, już mam dość, jakiś smętny ten dzień.
|
#4359 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Ci, że zadowolona byłam
Chyba ten mahoniowo czerwony. No nic, to tylko farba Piszę do mamy.Xal no ja jestem w miarę zadowolona. Powiedzmy ![]() Aha, dostaliśmy to zabezpieczenie finansowe na czas trwania rozpraw. Także jest ok. Chciałabym zobaczyć minę ojca, jak chce wypłacić emeryturę a tu mu 1500 brakuje ![]() ![]()
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
ehh tak to jest.
a jak obiadek, smaczny kurak wyszedl? ![]() ja sobie sprawilam krokieciki, bo strasznie za mna chodzily. i tym sposobem mam obiad za 7zł na dwa dni ![]() Aneczko i dobrze! a to jest mahoniowo czerwony??? kurde, ja chce cos z brazem, a te wszystkie mahonie czerwono wychodza. ja juz nie wiem co ja chce
|
|
|
|
#4361 |
|
Wtajemniczenie
|
No on taki czerwonawy jest. Ja tam idealnego odcienia nie znalazłam jeszcze. Lubię brąz ale z jakimś fajnym pobłyskiem.
|
#4362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wroce w sobote, to i tak wczesniej niz mama chce .A najchetniej to bym wcale nie jechala.. To najgorszy czas na drogach... Boję się .Kierownictwo? Raczej prezesostwo wróciło już prawie tydzień temu... Na szczescie nie mam nad sobą żadnych zrzędliwych pań kierowniczek, ani nic w tym stylu .
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
usmiechnij sie ladnie, zatrzepocz firanami rzęs ![]() ![]() edit: anuś, ja tez lubie braz z poblyskiem, ale po tych farbach wychodzi mi czerwony z brazowym refleksem co najwyzej ![]() a ja nie wiem czy nie chce po prostu czekoladowego brązu
|
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Navi o tego kuraka to mnie się pytałaś? jak tak to odpowiem
![]() wyszedł bardzo dobry, choć te warzywa to takie mrożone i nie lubię tych ziemniaków z tamtąd bo są ze skórką i nawet nie smakują jak ziemniaki, ale sobie wydłubałam i było OK. Kurde cały czas mnie żołądek boli, najlepsza by była jakaś dieta lekkostrawna dla mnie, non stop mam zgagę i nie tylko wczoraj i dzisiaj ale przez ostatnie dni to prawie zawsze. Nie wiem co się dzieje.
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj ines szkoda
ja też się boje bo mój Tż jedzie do Olesnicy na groby, ja we Wrocku a potem wraca i idziemy do mojej rodzinki a wieczorem podjedziemy sami na groby może a trasa straszna korki i te sprawy Kochana uważaj jak bedziesz jechała ja mam nietety nad soba 2 kierowniczki i Prezesów eh... masakrator aneczko ja własnie teraz mam wielki odcien ognia na włosach masakra !!1 tam gdzie mialam odrostu wyszedł ogień i teraz musze lecieć po ciemny braz żeby zakryło misiaczku zrób tak jak Navi radzi
|
#4367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo potrzebuję wziąć wolne w następny czwartek (zresztą już je dostałam - jadę podpisać umowę na wykonanie tej dodatkowej pracy
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubie te ziemniaczki, jak sie je dobrze przysmazy sa pychotka jak dla mnie ![]() a z tym brzuszkiem Twoim nieciekawie ![]() misiaczku ja Ci mowie, wez go na moj sposob ![]() ![]() zeby sie facet opamietał i dał Ci ten dzien!
|
|
|
|
|
#4369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą mam nadzieję, że oni wezmą wolne, wtedy ja też będę miała wolne i nawet urlopu mi nie wpiszą A jak nie wezmą wolnego to pomęczę go jutro Albo każę mu zwrócić mi koszty dojazdu
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie ciekawie, chyba mam poprostu podrażniony żołądek i chyba się przerzucę na jakieś gotowane potrawy i zero rzeczy które mogą powodować te bóle. Ostatnio nawet jak zjadłam kanapkę z pomidorem i odrobiną cebuli to mnie tak po niej skręcało, że szok.
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Połowa dnia za mną
Jeszcze połowa przede mną ![]() Rany, jak mi się nic ostatnio nie chce ...
|
#4372 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wiedziałam ze o kims zapomnę, a liste sobie zrobilam, musze dojsc do perfekcji w wysyłaniu wiadomości.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
misiaczku ja wczoraj z kolezanka z pracy postanowilysmy nie dotykac : - chipsów - orzeszków w "panierkach" - chleba pod każdą postacią! więcej ruchu i sportu!!!! i tak do świat. a po nowym roku up na nowo ! wiec postanowienie czas zacząć
|
|
|
#4373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zebys mu chociaz o kasie wspomniala.. bez sensu ![]() Cytat:
powiem Ci, ze mnie tez potrafi po cebuli niezle skrecac... ale faktycznie musisz bardzo uwazac. moze powinnas jakies badanie zrobic? ![]() Cytat:
bo nie mi ![]() jade dzis do babci.. nie chce mi sie ![]() ![]() cześć szajbko nasza!
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() EdiT: Navi wspomnę mu o tej kasie na bank, bo w przeciwnym razie jestem 50zł w plecy (a za to zawsze można kupić jakiś T-shirt albo coś )
|
|
#4375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noooo serio trzeba w końcu coś z naszym ciałem robić a nie tylko gadać i gadać (jak to u mnie bywa) mootywacjo wróc ![]() ![]() mówiłam wam że w żadnym sklepie nie moge kupic tego canona, bo np. terminala nie maja a ja musze karta zapłacić - gdzie ja zyje
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
oooo ka.si wrócila
całe wieki Cię nie było co tam robiłaas spałaś tyle czasu jak jeszcze raaz o mnie zapomnisz to misiaczku proś przecież nic nie tracisz a możesz tylko zyskać
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si pewnie robota juz
czy to wolne dzis??jak to terminala nie ma?? to wypłac
|
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jak oprzeć się ulubionym przysmakom? Musisz przestać, bo w tych ilościach jest niezdrowe. Nieważne jaki jest Twój cel, każdy potrzebuje z tym skończyć. Niektórzy niestety nie potrafią. Po prostu nie umieją pozbyć się napadów. Myślisz, że tylko tobie jest ciężko? Żarcie jest wszędzie, gdzie spojrzę. Nie różnię się od ciebie, poza tym, że ja się nie poddaję. Czy dysponuję nadludzką siłą? Nie! Czy umiem dotrzymywać obietnic lepiej niż ty? Nie! Nie poddaję się, bo jestem psychicznie silniejsza. Wszystko zależy od silnej woli, wewnętrznej siły, psychiczej mocy. Wiem, że potrafię coś, czego ty nie potrafisz. To sprawia, ze czuję się lepsza. To mnie dodatkowo motywuje. Więc dziękuję ci za brak silnej woli. To sprawia, że staram się jeszcze bardziej. Wielkie dzięki! Następnym razem gdy poczujesz, że zaczyna się napad, pomyśl o tym. Spójrz na jedzenie i pomyśl, czego pragnę bardziej? 5 sekund przyjemności z żucia tego żarcia czy 24-godzinne zadowolenie z perfekcyjnego ciała? To cię uspokoi. Pamiętaj. Nic nie smakuje tak dobrze jak zadowolenie z rezultatów w dążeniu do perfekcji. I wy, cała reszta. Ci, którzy mówią mi, że każde jedzenie jest w porządku, że umieją się kontrolować i o tym, że nie można sobie odmawiać. Jesteście tymi, którzy zapewne wierzą w "oszukiwane dni" - jeden dzień w tygodniu, kiedy niektórzy pozwalają sobie na napady, oszukiwanie diety, oczywiście "pod kontrolą". To coś jak nagroda za dobrą robotę, czyli trzymanie się diety przez cały tydzień. Wiecie co? Zejdźcie na ziemię! Nagrodą za przestrzeganie diety są REZULTATY! Nie zapominaj o nich. Powodem, dla którego jesteś na diecie są właśnie one, a nie dążenie do "oszukiwanego dnia". Każde jedzenie jest dobre, pod warunkiem, że jedzone jest pod kontrolą? Jeden batonik nie zaszkodzi? Jedno ciastko nie zaszkodzi? Jeden hamburger nie zaszkodzi. Serio? A czy pomoże? Nie, nie pomoże! Nie da ci nic dobrego! Nie służy twoim celom! Oddajesz się jedynie 5 sekundom przyjemności z przeżuwania. To więcej złego niż dobrego. Wiesz co daje napad "pod kontrolą"? Sprawia, że człowiek czuje się winny! Sprawia, ze człowiek pochłania jeszcze więcej jedzenia. To przyzwyczaja do napadów i sprawia, że stają się coraz silniejsze. Jeżeli przestaniesz się poddawać, napady odejdą w zapomnienie. Proste. Myślisz, że nigdy się nie poddaję napadowi? Prawda! Nigdy! Nawet najmniejszemu, pod kontrolą, jakiemukolwiek. Jem tylko zdrowe jedzenie. Nie potrzebuję tych 5 sekund. Jestem od tego silniejsza. Moim celem jest zobaczyć rezultaty. Jem by osiągnąć cel, nie dla przyjemności. To oświadczenie podsumowuje, co myślę o "oszukiwanych dniach" i napadach oraz obżeraniu się pod kontrolą. Więc nie skomlij, że jest ci ciężko. Myślisz, że będę ci współczuć? Nie będę! Nie jesteś wyjątkowa! To jest tak samo trudne dla ciebie jak i dla mnie i wszystkich innych. Jaka jest różnica? Silna wola! Powiem jeszcze jedno. Ty również ją masz, musisz się tylko nauczyć jak ją wykorzystywać i mam nadzieję, że ten artykuł ci w tym pomoże."
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
navi
Ka.si ma dziś wolne i leniuchuje
|
#4380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ałć serio spalam do 11 a co ! i mam dzis wooooolne juuhuCytat:
Navi mam karte kredytowa i musze zapłacić ją aby dostać 50zł w prezencie, a po drugi jak bede z bankomatu wybierała to nalicza mi się prowizja, poczekam , poszukam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

\
-3 za mną 

zeby sie facet opamietał i dał Ci ten dzien!
Te dwie z ostatniej paczki działają... Fajniusie są... Zasłuchałam się dzisiaj rano i z łóżka nie chciało mi się wychodzić
to wypłac