|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Nie mam czasu Was nadrabiać, ale na szybko Was przeleciałam
![]() ![]() Cytat:
Nie wiadomo czemu ![]() Cytat:
Może zostawimy małą dziadkom i się wyrwiemy do kina ![]() Cytat:
Cytat:
A że mi strasznie spadał ten pierścionek, to przełożyłam na prawą. Po ślubie noszę je razem - pierścionek i obrączkę na prawej, na serdecznym, ale chcemy go dać do zmniejszenia i przełożę na lewą, bo lepiej wygląda sam. Ja mojej mamie i świadkowej nie pomagałam Same sobie kreacje wybrały. Moja mama miała bardzo ładną, szarą, prostą sukienkę, świadkowa kupiła sobie na all i wyglądała bardzo efektownie Samodzielne kobity dadzą radę same ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i gwarantuje efekt jo-jo. To jedyne, co masz jak w banku.Cytat:
![]() ![]() ![]() Spaliśmy!!!!! ![]() ![]() ![]() Często się co prawda budziła, ale spała ładnie I nie płakała tak. Okazuje się, żepo prostu trzeba jej dużo czasu poświęcić - głaskać, przytulać, przekładać, poklepać po plecach, dać czas na zastanowienie, czy jeść, czy nie jeść, dać sobie porządnie beknąć i wtedy nagle dziecko odpada tak, że można je przekładać, układać, przewalać i się nie obudzi ![]() Położna była, stwierdziła, że wszystko ok i poszła. Wizyta trwała jakieś 10 minut. Jestem trochę zawiedziona, ale też zadowolona, że Mrówka wyspana. My nawet też ![]() Stefcia ![]() A i widzę, że wraca stare tempo - 2 tyg, na wątek Szkoda że akurat jak nie mam czasu....
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam obejrzeć serial w necie to coś komp taty coś z netem się nie chciał połączyć
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, uwierzyłam że można wyjść za siebie po pół roku od zaręczyn, wstyd mi tzn można ale jest wrzesień
|
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa gratuluję łaciny
Gwizdak strasznie krótka ta wizyta ale super, że Mrówa wyspana i wy![]() w nagrodę za sprzątanie i zrobienie prania zrobiłam sobie kawę i zjadłam pół melona ![]() a zaraz jedziemy do Gdyni ![]() a co do ćwiczeń na xboxie mam trenera i on mi każe robić pompki, przysiady i takie tam dzisiaj mam akurat dzień wolny - więc poćwiczę zumbę
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie chyba tez kupie trenera do x boxa
a mam jeszcze jedna fajną rzecz, matę do tańczenia do kompa taka jak w salonach gier ;-) my z tż tanczymy i smiejemy sie do łez od tego bo oboje zero wyczucia rytmu^^ ale 3 piosenki i leci z nas i zadyszkę mamy ;]
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie rodzice rzucili propozycję że może by ślub w Sylwestra zrobić
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
to na pewno nie kolka, bo na kolkę pomaga nic
a jej przechodzi jak beknie/uleje. Ma kłopot z pasażem jelitowym - po prostu nie dojrzały ma jeszcze przewód pokarmowy. Samotność, to na pewno nie Z resztą, jak jest samotna to inaczej płacze- tak bardziej sobie kwęka i wyje, wtedy ją trzeba ponosić, przytulić i jest git. i Lubi jak się do niej miny robi, z czego wnoszę, że już coś widzi ![]()
|
#4360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
muszę się wyrobić, bo 15 mam oddać a jeszcze promotorka i recenzent chyba muszą sprawdzić![]() ![]() Cytat:
|
|
#4361 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak w salonie ceny za ściąganie, ale na pewno nie powinno to być bardzo drogie..... co do kondycji paznokci po ściągnięciu, to trzeba liczyć się z tym, ze będą osłabione, ale na małych palcach to żaden problem, bo generalnie zawsze (przynajmniej ja) obcina się je na krótko.... a duże mogą się troszeczkę łamać... ale dla mnie to nigdy nie był problem ![]() Cytat:
i bardzo dobrze.... jeśli oni nie idą Ci na rękę, to nie widzę powodu, żeby im dawać od siebie więcej... Cytat:
![]() Cytat:
jeśli pomysł Wam się podoba, to czemu nie.... ale ja bym ie chciała w Sylwestra.... po pierwsze, bo uważam, że gościom/rodzinie może to popsuć świetne plany (niejednokrotnie lepsze niż czyjeś wesele) po drugie (jak już nie raz wspominałam) nie chciałabym ślubu w zimie... ale tak jak napisałam, jeśli Wam to pasuje to ok.... tylko przemyślcie, czy goście nie mają co roku w planach jakiś wyjazdów w gronie swoich znajomych.... (my z naszą paczką od 6 lat, co roku coś razem robimy i jakby mi wypadło wesele, to miałabym problem i pewnie bym się wkurzyła )
|
||||
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
gwizdak co to jest PASAZ JELITOWY?
|
#4363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku ale fajnie... ja zawsze chciałam mieć dziecko z Murzynem, żeby było śliczne i z loczkami Cytat:
Cytat:
Lat 24, z Zamościa, mieszka i pracuje aktualnie w Lublinie. Zapalony kibic piłki nożnej a konkretnie Liverpoolu. Jest w "trakcie" pisania pracy magisterskiej (studiuje politologię), za którą nie może się zabrać, bo nagle stwierdził, że ma głupi temat i nie ma do niego literatury. Niestety pali :/ Pracuje w firmie ochroniarskiej- nie jest ochroniarzem tylko sprzedawcą systemów alarmowych. Mama jest nauczycielką, rozwiedziona z tatą, tato nie wiadomo gdzie jest i co robi, ma młodszego brata. No i chyba tyle... ![]() sama sobie żałoszczę ![]() Cytat:
Obym w nim wytrwała..... SERIO?!?!?! ![]() Gratuluję! ![]() Spałam jakieś 2 godziny. Poszłam na egzamin, napisałam w 30 min, od razu mi sprawdzili i.... ZDAŁAM Po egzaminie poszliśmy na piwo ze znajomymi.... 9 rano... bez śniadania... inteligentnie bardzo. Śmialiśmy się że poprawki wrześniowe umacniają więzi, bo inaczej byśmy się nie spotkali
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M. marudzi że chciałby żebym szybko była jego żoną, mi też specjalnie długo nie chce się czekać- a ze względu na siostrę M. przesuwamy o rok . Dekoracje u mnie w kościele są wtedy cudowne ![]() Na minus- ekspresowe załatwianie, M. na początku października robi dopiero kurs, obawiam się więc że byłby problem z księdzem (do księdza musielibyśmy się zgłosić bez jego świstka o naukach). Ciotki i wujkowie raczej powinni się zjawić- nie wyjeżdżali do tej pory nigdzie. Kuzynostwo gdyby im teraz powiedzieć o sylwestrze też by raczej nic nie zaplanowali . Zostałaby kwestia noclegów i lokalu który by wtedy nie miał imprezy
|
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
przesuwanie sie tresci pokarmowej z gory na dol mowiac najprosciej
ja sie przesuwa odwrotnie, to wiadomo, co si dzieje
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a piwko z rana, jak śmietana joke ![]() Cytat:
no to jak już uważacie
|
||
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
aaa gwizdak to ja mam zawsze pasaż w jelitach jak se wypije
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Stygm gratuluję a dzisiaj jakie macie plany co do randki?
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
byłam w biedronce:
- sok Riviva 2 l pomarańczowy - oranżada (tylko taki kaprys, normalnie nie piję gazowanych )- ice tea dla taty 2l - 3 jogurty - 4 nektarynki - mango - 2 paczki wafli ryżowych - jest jakaś promocja z okazji jutrzejszego meczu i wprowadzili smak sera cheddar więc chcę spróbować czy fajne zanim znikną za wszystko płaciłam 22 zł ale jogurt jeden mi pękł w torebce, wylał się trochę i musiałam resztę zakupów umyć a jogurt przemiksować od razu z nektarynkami ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Witam .
Jestem zmęczona przestawiłam się na inny tryb życia i cały czas mam problem ze wszystkim Jak wstanę nie jestem głodna , przed pracą nie zawsze zjem w pracy dopiero dopada mnie głód ( i to nie zawsze ) czasem mnie trzęsie i musie coś zjeść a czasem daje sobie spokój . Najgorsze gdzie do zjedzenia jest tylko pizza ...w pierwszym tyg skusiłam się 2-3 razy na pizze w tamtym tyg już sobie darowałam . Nie mogę zasnąć jak wrócę a potem nie mogę się obudzić... muszę spać co najmniej do 11-12 . Ogólnie czuję się tragicznie i muszę znaleźć sobie jakąś normalną pracę ...tu nawet nie wiem o której kończę ..może uda mi się skończyć pracę o 23 a może 2 w nocy
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
powiem więcej - masz zawsze, inaczej byś nie żyła
![]()
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
ilsa gratki
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Gwizduś, ja po kopenhaskiej zawsze bardzo się pilnowałam i stopniowo wprowadzałam "normalne" jedzenie, i jojo nie miałam nigdy
![]() hmmm....ciekawe, zastanów się nad tym, chyba nie taki głupi pomysł ![]() Dzięki! ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 |
|
MBZ♥
|
hejo
![]() Magda, Ilsa gratulcje ![]() Carmi dobrze, że z Psinką lepiej. Sukienka ta od Żywczyka jak dla mnie ładniejsza ![]() co do żeli, ja bym ściągnęła w salonie teraz będę jeszcze uzupełniać na to wesele sobotnie bo mam buty z wycięciem ale za miesąc ściągnę. bo tak jak Frezi napisała z TŻ w łóżnku jestem bez petek![]() i gratulacje z powodu postepów w pracy ![]() Karola ja pierścionek nosiłam na prawej dłoni, w dniu ślubu przełożyłam na lewą i Mąż wkładał mi obrączkę na pusty palec potem jak jechaliśmy do restauracji przełożyłam pierścionek do obrączki. ładnie wyglądają bo obrączka ma mały brylancik![]() Gwizdak nawzajem się poznajecie wkrótce będziesz w okamgnieniu rozróżniać kwilenie, marudzenie, od płaczu typowego bólowego cieszę się, że Córa pospała![]() Naj po odprawie to już jedną nogą na wakacjach ![]() Med Stefani mam ochotę huknąć Waszych TŻ ![]() ![]() Aleks gratuluję samozaparcia w ćwiczeniach ![]() Gothko brawo za kg ![]() Stygmatku oby się rozwijało wszystko po Twojej myśli i za egzamin gratki![]() Osz zumba jest fajna? bo słyszałam skrajne opinie![]() Anuszka jak Twój egzamin z 11? ![]() Choji ja bym poszła na ten pomysł ślub w zimieKupiłam Mężowi koszulę i krawat ![]() sobie majtki i chustę koszuli białej brak oprócz tego tonę zakupów spoż-chem. Jestem padnięta.Odebrałam kolejne wyniki badań na przeciwciała antyfosfolipidowe wynik ujemny czyli ok![]() Anioł okropne masz te godziny pracy ![]() Glen jak pisanie?
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-05 o 14:55 |
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis robię samolot na jutrzejsza sesje foto http://blogdzieci.wordpress.com/2009...taja-skrzydel/
pan mlody jest lotnikiem i zeby nie bylo doslownie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodkie ale mój musiał mieć prawdziwy samolocik.... inaczej by nie przeszło
|
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mrs Norris to maine coon, właśnie się dowiedziałam. I google ma dziś fajne logo, można na nie kliknąć i wyświetla się filmik okolicznościowy z okazji 65. rocznicy urodzin Fredka |
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu nic nie załatwiłam na uczelni
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
kawa swietny pomysl
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

Nie wiadomo czemu 
to chyba najgorsze dla Rodziców kiedy nie mogą pomóc swojemu dziecku

Bo my z P. wczoraj tak rozmawialiśmy i nagle do nas dotarło, że nikt nas nie spisał - ani telefonicznie, ani na żywo 

tzn można ale jest wrzesień

ale super, że Mrówa wyspana i wy