"Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-05, 12:49   #4351
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D

Nie mam czasu Was nadrabiać, ale na szybko Was przeleciałam
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Gwizd, ja podobno lubiłam się podrzeć tak dla samego darcia się. Po 3h się uspokajałam ni z gruszki, ni z pietruszki dzień w dzień
no ona też tak lubi - czasem sobie uśnie w trakcie wrzasku i śpi 5 h Nie wiadomo czemu
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Byliśmy w kinie na nowym filmie Allena - polecam. Bardzo przyjemnie się ogląda
Właśnie strasznie chciałam na to pójść, a teraz to nie wiem kiedy Może zostawimy małą dziadkom i się wyrwiemy do kina

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Gwizdak przykro mi, że Mrówka się tak męczyto chyba najgorsze dla Rodziców kiedy nie mogą pomóc swojemu dziecku
moja siostra miała kolki i rodzice robili Jej masaże brzuszka.
no, to jest własnie najgorsze - człowiek jest zmęczony, niewyspany, ale najgorsze jest jak się patrzy w te oczęta takie smutne i twarz taką bidną i nie wie się co ma zrobić. Chce się pomóc, a nie wiadomo jak....
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość

a ja mam jeszcze pytanie pierscionek nosicie na prawej czy lewej? (zareczynowy of kors) bo ja się spotkałam z róznymi opiniami, że na prawej i na ślub się przekłada na lewa, albo od zawsze na lewa albo tylko na prawej i pod obrączka sie ma hmm..?

a i jeszcze mam pytanie do dziewczyn, które już miały ślub, bo mało się o tym mówi a jakie kreacje miały wasze mamy i teściowe? bo to chyba też ważne aby pomoc mamie znaleść odpowiedni strój. ostatnio naszła mnie taka rozkmina bo przechodziłam obok salonu z sukniami i obok ślubnych były tez propozycje dla druhen i rodziców.
Jak się zaręczaliśmy to mi tż założył na lewą rękę, bo gdzieś tam wyczytał, że tak trzeba, ale potem się okazało, że tak to w USA, a u nas na prawej A że mi strasznie spadał ten pierścionek, to przełożyłam na prawą. Po ślubie noszę je razem - pierścionek i obrączkę na prawej, na serdecznym, ale chcemy go dać do zmniejszenia i przełożę na lewą, bo lepiej wygląda sam.

Ja mojej mamie i świadkowej nie pomagałam Same sobie kreacje wybrały. Moja mama miała bardzo ładną, szarą, prostą sukienkę, świadkowa kupiła sobie na all i wyglądała bardzo efektownie Samodzielne kobity dadzą radę same

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość

możemy od jutra mogę Ci podesłać książki, no i fajnie jest wiedzieć czy się ma cholesterol w normie żeby nie przesadzac z jajkami.. po za tym jest wiele opcji i dieta jest urozmaicona, no i podobno zakwasza organizm i jest niezdrowa ale popularna.. ja myślę że przy umiejętnym stosowaniu jest ok.
o tak....uszkadza jedynie nerki, wątrobę, może doprowadzić do depresji, uczy złych nawyków, powoduje obrzęki i bardzo trudno pacjenta z niej wyprowadzić. Poza tym jest naprawdę git
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Często stosowałam kopenhaską (wiem wiem, nie linczujcie mnie) ale tylko 7 dni i wymieniałam niektóre produkty na inne a efekt i tak był

Cytat:
kopenhaska jest bardziej chyba zeby oczysciec organizm a chudniecie to drugi jej efekt z tego co mi sie wydaje ;-) moze i ja walne se te diete efekty zawsze mobilizuja a ja i tak malo jem bo jak siedze w pracy to juz na jedzenie patrzec nie moge^^
dokładnie to ona jest po to,żeby się szynko wykończyć i gwarantuje efekt jo-jo. To jedyne, co masz jak w banku.
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Tak mi się przypomniało... czy któraś z Was nie została "spisana" w trakcie trwania Spisu Powszechnego Bo my z P. wczoraj tak rozmawialiśmy i nagle do nas dotarło, że nikt nas nie spisał - ani telefonicznie, ani na żywo
Statystycznie nas nie ma

tak: My, moi rodzice, mój brat z żoną, brat tż, dziadkowie tż, a i ze znajomych nie kojarzę żeby kogokolwiek spisali

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ZDAŁAM ŁACINĘ !!!

Spaliśmy!!!!! Często się co prawda budziła, ale spała ładnie I nie płakała tak. Okazuje się, żepo prostu trzeba jej dużo czasu poświęcić - głaskać, przytulać, przekładać, poklepać po plecach, dać czas na zastanowienie, czy jeść, czy nie jeść, dać sobie porządnie beknąć i wtedy nagle dziecko odpada tak, że można je przekładać, układać, przewalać i się nie obudzi

Położna była, stwierdziła, że wszystko ok i poszła. Wizyta trwała jakieś 10 minut. Jestem trochę zawiedziona, ale też zadowolona, że Mrówka wyspana. My nawet też

Stefcia

A i widzę, że wraca stare tempo - 2 tyg, na wątek Szkoda że akurat jak nie mam czasu....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 12:51   #4352
kasia0912
Zakorzenienie

chciałam obejrzeć serial w necie to coś komp taty coś z netem się nie chciał połączyć

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 12:54   #4353
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
przesadzasz, ona chyba po prostu jest w ciąży i może jej mama powiedziała że tak powinna się ubrać. A samo otoczenie sesji jest bardzo fajne, możliwe że oświadczył jej się po seansie Alicji w krainie czarów pół roku temu, ach
rozwaliłaś mnie

Gwizdak SPAŁA!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 12:57   #4354
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Spaliśmy!!!!! Często się co prawda budziła, ale spała ładnie I nie płakała tak. Okazuje się, żepo prostu trzeba jej dużo czasu poświęcić - głaskać, przytulać, przekładać, poklepać po plecach, dać czas na zastanowienie, czy jeść, czy nie jeść, dać sobie porządnie beknąć i wtedy nagle dziecko odpada tak, że można je przekładać, układać, przewalać i się nie obudzi

Położna była, stwierdziła, że wszystko ok i poszła. Wizyta trwała jakieś 10 minut. Jestem trochę zawiedziona, ale też zadowolona, że Mrówka wyspana. My nawet też
to znaczy że płacze Mrówki to samotność a nie kolka ?
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
rozwaliłaś mnie
no tak, uwierzyłam że można wyjść za siebie po pół roku od zaręczyn, wstyd mi tzn można ale jest wrzesień

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:00   #4355
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, uwierzyłam że można wyjść za siebie po pół roku od zaręczyn, wstyd mi tzn można ale jest wrzesień
ej, raczej, że jestes taka romantyczna
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:03   #4356
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Ilsa gratuluję łaciny
Gwizdak strasznie krótka ta wizyta ale super, że Mrówa wyspana i wy

w nagrodę za sprzątanie i zrobienie prania zrobiłam sobie kawę i zjadłam pół melona

a zaraz jedziemy do Gdyni

a co do ćwiczeń na xboxie mam trenera i on mi każe robić pompki, przysiady i takie tam dzisiaj mam akurat dzień wolny - więc poćwiczę zumbę
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:11   #4357
karola991
Zakorzenienie

ja sobie chyba tez kupie trenera do x boxa a mam jeszcze jedna fajną rzecz, matę do tańczenia do kompa taka jak w salonach gier ;-) my z tż tanczymy i smiejemy sie do łez od tego bo oboje zero wyczucia rytmu^^ ale 3 piosenki i leci z nas i zadyszkę mamy ;]
Stary 2011-09-05, 13:11   #4358
Choji
Zakorzenienie

A u mnie rodzice rzucili propozycję że może by ślub w Sylwestra zrobić

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:14   #4359
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
to znaczy że płacze Mrówki to samotność a nie kolka ?
to na pewno nie kolka, bo na kolkę pomaga nic a jej przechodzi jak beknie/uleje. Ma kłopot z pasażem jelitowym - po prostu nie dojrzały ma jeszcze przewód pokarmowy. Samotność, to na pewno nie Z resztą, jak jest samotna to inaczej płacze- tak bardziej sobie kwęka i wyje, wtedy ją trzeba ponosić, przytulić i jest git. i Lubi jak się do niej miny robi, z czego wnoszę, że już coś widzi
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Gwizdak SPAŁA!
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-09-05, 13:17   #4360
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeeeść

kurde ja też chyba bym chciała troszkę....a plan diety bierzesz z neta czy sama sobie układasz?

Glen, to tak jak ja Wczoraj jak zrobiłam sobie przerwę na seriale to już z niej nie wróciłam Ale dostałam info że pierwsze zaliczenie mam w środę więc idę dziś dzielnie do biblio

Wróć pliiiiiiis swojego poprzedniego avka!!! Był najwspanialszy i mój najulubienszy ze wszystkich....: cry:
no doobra... spróbuję

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja w sumie nie muszę - nie podpisałam nowej umowy jeszcze i od 1 chodzę tam w czynie społecznym i z dobroci serca

Stefka mam nadzieję, że jednak nie jest tak jak piszesz i niebawem dostaniesz pierścionek i będziesz żoną

Wczoraj siedzimy w kinie. Lecą trailery. Pokazują jakiś budynek.
tż: O to ten hotel w którym byłem na wyjeździe firmowym!
Na ekranie sceny ostrej imprezy i reklama filmu "wyjazd integracyjny"
Aleks: Kochanie chcesz mi może opowiedzieć o tej imprezie?

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Glen powodzenia w pisaniu. Ja dzisiaj wysłałam do promotora 3 - przedostatni rozdział. Przede mną tylko mini 4 rozdział i koniec! A wczoraj jak wrócił Tż, to już myślałam, że nie zrobię tego, czego zaplanowałam, ale B. mnie bardzo miło zmusił do nauki
ech przyda się... no ja właśnie 4 rozdział kończę, jeszcze zostaną drobne poprawki i wstęp + zakończenie muszę się wyrobić, bo 15 mam oddać a jeszcze promotorka i recenzent chyba muszą sprawdzić

Cytat:
ZDAŁAM ŁACINĘ !!!

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Ilsa, super!

To ja też się pochwalę, że ten egzamin co miałam w czwartek zdałam na 5

Więc już oficjalnie 17 września zaczynam podyplomówkę, a z magisterki zostaje tylko napisanie pracy mgr
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:26   #4361
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Frezi co ja mam zrobić z żelami na stopach? Na zimę na pewno nie chcę uzupełniać i zastanawiam się czy poczekać, aż odrosną naturalne i piłować, czy iść zdjąć do salonu...
ja bym ściągnęła... 3 razy w życiu miałam żel na stopach i nigdy nie przeczekiwałam, aż odrośnie... myślę, że może to wyglądać nieestetycznie.... i nawet jeśli w zimie chodzi się w butach, to jednak z ukochanym do łóżka chodzi się bez skarpetek

nie wiem jak w salonie ceny za ściąganie, ale na pewno nie powinno to być bardzo drogie.....

co do kondycji paznokci po ściągnięciu, to trzeba liczyć się z tym, ze będą osłabione, ale na małych palcach to żaden problem, bo generalnie zawsze (przynajmniej ja) obcina się je na krótko.... a duże mogą się troszeczkę łamać... ale dla mnie to nigdy nie był problem

Cytat:

chwilke mnie nie było i tyle do nadrabiania a z3 strony ale przyjechały lody i musiałam torpedą je rozpakowac a chyba ze 30 kartonów było
a na dostawe sie już nie załapię bo koncze o 14 a dostawa jest o 14.10 i powiedziałam, ze nie zostanę dłuzej sasasasa bo ja nadgodzin robic nie bede, bo za to mi nikt nie płaci a jak ja o coś poproszę to zawsze na nie i pracownice też mi zycia nie ułatwiają więc nie ma! o!
i bardzo dobrze.... jeśli oni nie idą Ci na rękę, to nie widzę powodu, żeby im dawać od siebie więcej...

Cytat:
przesadzasz, ona chyba po prostu jest w ciąży i może jej mama powiedziała że tak powinna się ubrać. A samo otoczenie sesji jest bardzo fajne, możliwe że oświadczył jej się po seansie Alicji w krainie czarów pół roku temu, ach
aleś Ty romantyczna pisz scenariusze

Cytat:

Ja mojej mamie i świadkowej nie pomagałam Same sobie kreacje wybrały. Moja mama miała bardzo ładną, szarą, prostą sukienkę, świadkowa kupiła sobie na all i wyglądała bardzo efektownie Samodzielne kobity dadzą radę same

Spaliśmy!!!!!
moja świadkowa też miała wolną rękę co do kreacji, a mamie pomogłam, bo mnie o to poprosiła... i też miała szara suknię i wyglądała ślicznie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
jeśli pomysł Wam się podoba, to czemu nie.... ale ja bym ie chciała w Sylwestra....

po pierwsze, bo uważam, że gościom/rodzinie może to popsuć świetne plany (niejednokrotnie lepsze niż czyjeś wesele)
po drugie (jak już nie raz wspominałam) nie chciałabym ślubu w zimie...

ale tak jak napisałam, jeśli Wam to pasuje to ok.... tylko przemyślcie, czy goście nie mają co roku w planach jakiś wyjazdów w gronie swoich znajomych.... (my z naszą paczką od 6 lat, co roku coś razem robimy i jakby mi wypadło wesele, to miałabym problem i pewnie bym się wkurzyła )
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:27   #4362
karola991
Zakorzenienie

gwizdak co to jest PASAZ JELITOWY?
Stary 2011-09-05, 13:27   #4363
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Stygmatku ulala zrobiłaś na Słodkim wrażenie

mi się śniło, że mieliśmy Synka-mulata z mega kręconymi włoskami-takiego Słodziaka jak w tym filmie Honey z Jessicą AlbąTŻ nie był zdziwiony kolorem skóry, za to ja bardzo
Mam nadzieję

Jejku ale fajnie... ja zawsze chciałam mieć dziecko z Murzynem, żeby było śliczne i z loczkami
Cytat:
Stygm cieszę się, że randka się udała. Dowiedziałaś się o nim czegoś konkretnego, czy tylko, że dobrze całuje (co też jest ważną informacją) ?
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
ahh super powiedz nam coś więcej o nim cieszę się bardzo a co do postanowienia to
Hmm...
Lat 24, z Zamościa, mieszka i pracuje aktualnie w Lublinie. Zapalony kibic piłki nożnej a konkretnie Liverpoolu. Jest w "trakcie" pisania pracy magisterskiej (studiuje politologię), za którą nie może się zabrać, bo nagle stwierdził, że ma głupi temat i nie ma do niego literatury. Niestety pali :/ Pracuje w firmie ochroniarskiej- nie jest ochroniarzem tylko sprzedawcą systemów alarmowych. Mama jest nauczycielką, rozwiedziona z tatą, tato nie wiadomo gdzie jest i co robi, ma młodszego brata.

No i chyba tyle...
Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
stygmatku bardzo fajnie się czyta takie stany są super! żałoszczę
sama sobie żałoszczę

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
No jak to... przecież poniedziałek dzień roboczy, trza się wyspać! i gratuluję postanowienia
Aaaaaaa.... to o to chodziło
Obym w nim wytrwała.....
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Niestety to JEST możliwe
SERIO?!?!?!
Cytat:
ZDAŁAM ŁACINĘ !!!
Gratuluję!

Spałam jakieś 2 godziny. Poszłam na egzamin, napisałam w 30 min, od razu mi sprawdzili i.... ZDAŁAM czyli mogę jechać w Bieszczady (oby tylko M. nic nie wypadło).
Po egzaminie poszliśmy na piwo ze znajomymi.... 9 rano... bez śniadania... inteligentnie bardzo.
Śmialiśmy się że poprawki wrześniowe umacniają więzi, bo inaczej byśmy się nie spotkali

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:34   #4364
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
ja bym ściągnęła... 3 razy w życiu miałam żel na stopach i nigdy nie przeczekiwałam, aż odrośnie... myślę, że może to wyglądać nieestetycznie.... i nawet jeśli w zimie chodzi się w butach, to jednak z ukochanym do łóżka chodzi się bez skarpetek

nie wiem jak w salonie ceny za ściąganie, ale na pewno nie powinno to być bardzo drogie.....

co do kondycji paznokci po ściągnięciu, to trzeba liczyć się z tym, ze będą osłabione, ale na małych palcach to żaden problem, bo generalnie zawsze (przynajmniej ja) obcina się je na krótko.... a duże mogą się troszeczkę łamać... ale dla mnie to nigdy nie był problem

i bardzo dobrze.... jeśli oni nie idą Ci na rękę, to nie widzę powodu, żeby im dawać od siebie więcej...

aleś Ty romantyczna pisz scenariusze

moja świadkowa też miała wolną rękę co do kreacji, a mamie pomogłam, bo mnie o to poprosiła... i też miała szara suknię i wyglądała ślicznie

jeśli pomysł Wam się podoba, to czemu nie.... ale ja bym ie chciała w Sylwestra....

po pierwsze, bo uważam, że gościom/rodzinie może to popsuć świetne plany (niejednokrotnie lepsze niż czyjeś wesele)
po drugie (jak już nie raz wspominałam) nie chciałabym ślubu w zimie...

ale tak jak napisałam, jeśli Wam to pasuje to ok.... tylko przemyślcie, czy goście nie mają co roku w planach jakiś wyjazdów w gronie swoich znajomych.... (my z naszą paczką od 6 lat, co roku coś razem robimy i jakby mi wypadło wesele, to miałabym problem i pewnie bym się wkurzyła )
Nie jest to jakis głupi pomysł
M. marudzi że chciałby żebym szybko była jego żoną, mi też specjalnie długo nie chce się czekać- a ze względu na siostrę M. przesuwamy o rok . Dekoracje u mnie w kościele są wtedy cudowne
Na minus- ekspresowe załatwianie, M. na początku października robi dopiero kurs, obawiam się więc że byłby problem z księdzem (do księdza musielibyśmy się zgłosić bez jego świstka o naukach).
Ciotki i wujkowie raczej powinni się zjawić- nie wyjeżdżali do tej pory nigdzie. Kuzynostwo gdyby im teraz powiedzieć o sylwestrze też by raczej nic nie zaplanowali . Zostałaby kwestia noclegów i lokalu który by wtedy nie miał imprezy

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:37   #4365
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
gwizdak co to jest PASAZ JELITOWY?
przesuwanie sie tresci pokarmowej z gory na dol mowiac najprosciej ja sie przesuwa odwrotnie, to wiadomo, co si dzieje
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-09-05, 13:42   #4366
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość

Spałam jakieś 2 godziny. Poszłam na egzamin, napisałam w 30 min, od razu mi sprawdzili i.... ZDAŁAM czyli mogę jechać w Bieszczady (oby tylko M. nic nie wypadło).
Po egzaminie poszliśmy na piwo ze znajomymi.... 9 rano... bez śniadania... inteligentnie bardzo.
Śmialiśmy się że poprawki wrześniowe umacniają więzi, bo inaczej byśmy się nie spotkali

a piwko z rana, jak śmietana joke

Cytat:
Nie jest to jakis głupi pomysł
M. marudzi że chciałby żebym szybko była jego żoną, mi też specjalnie długo nie chce się czekać- a ze względu na siostrę M. przesuwamy o rok . Dekoracje u mnie w kościele są wtedy cudowne
Na minus- ekspresowe załatwianie, M. na początku października robi dopiero kurs, obawiam się więc że byłby problem z księdzem (do księdza musielibyśmy się zgłosić bez jego świstka o naukach).
Ciotki i wujkowie raczej powinni się zjawić- nie wyjeżdżali do tej pory nigdzie. Kuzynostwo gdyby im teraz powiedzieć o sylwestrze też by raczej nic nie zaplanowali . Zostałaby kwestia noclegów i lokalu który by wtedy nie miał imprezy

no to jak już uważacie
Stary 2011-09-05, 13:46   #4367
karola991
Zakorzenienie

aaa gwizdak to ja mam zawsze pasaż w jelitach jak se wypije
Stary 2011-09-05, 13:58   #4368
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:

Stygm gratuluję a dzisiaj jakie macie plany co do randki?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 14:07   #4369
Ilsa Lund
Zakorzenienie

byłam w biedronce:
- sok Riviva 2 l pomarańczowy
- oranżada (tylko taki kaprys, normalnie nie piję gazowanych )
- ice tea dla taty 2l
- 3 jogurty
- 4 nektarynki
- mango
- 2 paczki wafli ryżowych - jest jakaś promocja z okazji jutrzejszego meczu i wprowadzili smak sera cheddar więc chcę spróbować czy fajne zanim znikną

za wszystko płaciłam 22 zł ale jogurt jeden mi pękł w torebce, wylał się trochę i musiałam resztę zakupów umyć a jogurt przemiksować od razu z nektarynkami

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
przesuwanie sie tresci pokarmowej z gory na dol mowiac najprosciej ja sie przesuwa odwrotnie, to wiadomo, co si dzieje
ale w takim razie każdy ma pasaż jelitowy, ją to boli ?

Stary 2011-09-05, 14:09   #4370
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam .
Jestem zmęczona przestawiłam się na inny tryb życia i cały czas mam problem ze wszystkim
Jak wstanę nie jestem głodna , przed pracą nie zawsze zjem w pracy dopiero dopada mnie głód ( i to nie zawsze ) czasem mnie trzęsie i musie coś zjeść a czasem daje sobie spokój .
Najgorsze gdzie do zjedzenia jest tylko pizza ...w pierwszym tyg skusiłam się 2-3 razy na pizze w tamtym tyg już sobie darowałam .
Nie mogę zasnąć jak wrócę a potem nie mogę się obudzić... muszę spać co najmniej do 11-12 .
Ogólnie czuję się tragicznie i muszę znaleźć sobie jakąś normalną pracę ...tu nawet nie wiem o której kończę ..może uda mi się skończyć pracę o 23 a może 2 w nocy
Stary 2011-09-05, 14:26   #4371
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
powiem więcej - masz zawsze, inaczej byś nie żyła
Cytat:

ale w takim razie każdy ma pasaż jelitowy, ją to boli ?
tak, bo jak się nałyka powietrza i poza jedzeniem ma w pp bańki powietrza, to ją boli, jak się przesuwa. A nie umie jeszcze dobrze beknąć więc nie bardzo może się pozbyć gazu i boli.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-09-05, 14:29   #4372
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ilsa gratki
Stary 2011-09-05, 14:33   #4373
capriola_87
Zakorzenienie

Gwizduś, ja po kopenhaskiej zawsze bardzo się pilnowałam i stopniowo wprowadzałam "normalne" jedzenie, i jojo nie miałam nigdy

Cytat:
hmmm....ciekawe, zastanów się nad tym, chyba nie taki głupi pomysł
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
no doobra... spróbuję
Dzięki!
Cytat:
byłam w biedronce:
- sok Riviva 2 l pomarańczowy
- oranżada (tylko taki kaprys, normalnie nie piję gazowanych )
- ice tea dla taty 2l
- 3 jogurty
- 4 nektarynki
- mango
- 2 paczki wafli ryżowych - jest jakaś promocja z okazji jutrzejszego meczu i wprowadzili smak sera cheddar więc chcę spróbować czy fajne zanim znikną

za wszystko płaciłam 22 zł ale jogurt jeden mi pękł w torebce, wylał się trochę i musiałam resztę zakupów umyć a jogurt przemiksować od razu z nektarynkami
Ilsa! Ja właśnie przed chwilą wróciłam z biedronki, może się minęłyśmy gdzieś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 14:52   #4374
BYou
MBZ♥

hejo

Magda, Ilsa gratulcje

Carmi dobrze, że z Psinką lepiej. Sukienka ta od Żywczyka jak dla mnie ładniejsza
co do żeli, ja bym ściągnęła w salonieteraz będę jeszcze uzupełniać na to wesele sobotnie bo mam buty z wycięciem ale za miesąc ściągnę. bo tak jak Frezi napisała z TŻ w łóżnku jestem bez petek
i gratulacje z powodu postepów w pracy

Karola ja pierścionek nosiłam na prawej dłoni, w dniu ślubu przełożyłam na lewą i Mąż wkładał mi obrączkę na pusty palecpotem jak jechaliśmy do restauracji przełożyłam pierścionek do obrączki. ładnie wyglądają bo obrączka ma mały brylancik

Gwizdak nawzajem się poznajeciewkrótce będziesz w okamgnieniu rozróżniać kwilenie, marudzenie, od płaczu typowego bólowegocieszę się, że Córa pospała

Naj po odprawie to już jedną nogą na wakacjach

Med Stefani mam ochotę huknąć Waszych TŻ

Aleks gratuluję samozaparcia w ćwiczeniach

Gothko brawo za kg

Stygmatku oby się rozwijało wszystko po Twojej myśli i za egzamin gratki

Osz zumba jest fajna?bo słyszałam skrajne opinie

Anuszka jak Twój egzamin z 11?

Choji ja bym poszła na ten pomysłślub w zimie

Kupiłam Mężowi koszulę i krawat
sobie majtki i chustękoszuli białej brakoprócz tego tonę zakupów spoż-chem. Jestem padnięta.
Odebrałam kolejne wyniki badań na przeciwciała antyfosfolipidowewynik ujemny czyli ok

Anioł okropne masz te godziny pracy

Glen jak pisanie?

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-05 o 14:55
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 14:59   #4375
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

a ja dzis robię samolot na jutrzejsza sesje foto http://blogdzieci.wordpress.com/2009...taja-skrzydel/

pan mlody jest lotnikiem i zeby nie bylo doslownie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 15:09   #4376
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
a ja dzis robię samolot na jutrzejsza sesje foto http://blogdzieci.wordpress.com/2009...taja-skrzydel/

pan mlody jest lotnikiem i zeby nie bylo doslownie

słodkie

ale mój musiał mieć prawdziwy samolocik.... inaczej by nie przeszło
Stary 2011-09-05, 15:09   #4377
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa! Ja właśnie przed chwilą wróciłam z biedronki, może się minęłyśmy gdzieś
no żesz ! A co sobie kupiłaś ?

Mrs Norris to maine coon, właśnie się dowiedziałam. I google ma dziś fajne logo, można na nie kliknąć i wyświetla się filmik okolicznościowy z okazji 65. rocznicy urodzin Fredka

Stary 2011-09-05, 15:10   #4378
capriola_87
Zakorzenienie

A ja znowu nic nie załatwiłam na uczelni Wypożyczyłam za to 7 książek więc spadam do nauki
Stary 2011-09-05, 15:11   #4379
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

kawa swietny pomysl
Stary 2011-09-05, 15:14   #4380
BYou
MBZ♥

Kawa dobry pomysł
ja bym swojemu musiała przytargać rosomaka

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości