|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
wróciłam
Pojachałam na tą uczelnie i co??? okazało się że pada docenta nie będzie |
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
takie troszkę... ale gdyby pilot zwątpił w siebie, to pewnie by nie wylądował, więc jakoś nie przyjmuję do wiadomości, że z góry mógłby skazać ich na niepowodzenie
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... wkurza mnie strasznie, jak ktoś z czystego lenistwa nie chce pomóc innym. Poprosiłam moją mamę (która NIC nie ma do roboty oprócz wyrywania chwastów w ogródku), żeby pojechała SAMOCHODEM 4 km do miasta do apteki i kupiła mi tabletki przeciwbólowe, bo ja nie mam ani grosza przy sobie. No i nie pojedzie, tadam, dziękuję za uwagę
więc muszę jechać z pracy 30 km, do domu po kasę i na miasto do apteki, a na jedno oko praktycznie nie widzę z bólu i właściwie to mogłabym się teraz rozpłaszczyć na podłodze i rozbeczeć, tak mnie boli ta pieprzona żuchwa. Na dodatek ktoś mnie wkurza, dzwoni z zastrzeżonego i się rozłącza jak odbieram. MAM DOŚĆ!!!
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
robię ciasto drożdżowe na wstrętnym jogurcie pitnym czekoladowym który trzeba wykończyć bo jeszcze miałam 3 opakowania
bo tam jest taniej, po 1,50 za kg
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem po zajęciach, czekam na Tż żeby jakiś obiad zrobić, ale jego ni widu
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w głowie mi się nie mieści, że Mamie może nie chcieć się pojechać do apteki kiedy jej dziecko cierpi :/ znając moją pewnie pół hurtowni by wykupiła słysząc cierpiący głos...ehhh gdyby tylko można Ci było jakimś expresem wysłać tabletki to już by do Ciebie leciały |
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kolega pozyczył mi pieniądze, to sobie podjadę po powrocie z pracy...
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia jakaś masakra... Podała chociaż powód dla którego nie pojedzie po te tabletki ?
|
|
|
|
#4364 |
|
Wtajemniczenie
|
oj Józia przykro mi strasznie, może mama nie jest do końca świadoma w jakim jesteś stanie i jak Cię zobaczy, to będzie jej głupio?
Smerf niech on zrobi jak przyjdzie ![]() Ilsa nie umiem robić ciasta drożdżowego, albo umiem tylko nie próbowałam:P ale brzmi magicznie:P i wiecie co? Mamy z Tżtem ochotę na taką grochówkę żołnierską od jakichś 2 tygodni, więc znalazłam fajny przepis i jak pojedziemy na zakupy to się zaopatrzę we wszystko co mi konieczne do wykonania tegoż zacnego smakołyku
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sobie pomysle ile kapitalu siedzi zamrozonego w tych moich impulsywnych zakupach to az mnie ciarki przechodza...Justyna ![]() Zuzik ja ostatnio bylam tutaj w brytyjskim sklepie i zobaczylam, ze maja groch suszony, luskany i odrazu wzielam paczke tylko cos sie zabrac do gotowania zupy nie moge. Za to moj TZ nie moze sie juz doczekac Swiat bo bede gotowac moj pierwszy bigos a to jego ulubione polskie danie - zaraz po piwie Tyskie
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka - czy mama podała powód?? moja to się nawet nie pyta, tylko sama z siebie przywozi mi różności jak jestem chora/coś mnie boli.... nie chce się wierzyć, że mogła Ci odmówić
|
|
|
|
#4367 |
|
Wtajemniczenie
|
Simply Ty bogaczu jeden
Jak sprzedasz to się okaże, że Cie na nowe auto stać pewnie Tż lubi bigos, poważnie>? Niesamowite... Bo to niezbyt często komuś spoza polskich kręgów podchodzi:P Ja za to pracuję z Czechami i co nóż wyciągają ode mnie przepisy na żurek, pierogi, barszcz Ostatnio tłumaczyłam jak zrobić krupnik:P Ale suma sumarum też dostaję masę bardzo fajnych przepisów i trochę inaczej zaczęłam przez to gotować. Dużo, dużo więcej jest teraz w mojej kuchni warzyw... Dobra Tż posiedział dłużej w robocie i przed zakupami wpada coś zjeść, więc mając pustą lodówkę jestem w stanie wyczarować na szybko tylko racuchy
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Ja nadal u rodziców siedzę więc mam mocno ograniczony dostęp do netu. No ale taki odwyk ponoć jest zdrowy
![]() Byłam dziś na spontanie na pierwszym mierzeniu kiecek. Trochę dla przyjemności mojej rodzicielki, trochę miałam nadzieję, że mi się trochę rozjaśni w tym temacie. Zmierzyłam 5 sztuk: krótką, księżniczkę, w literę A, rybkę i taką węższą lejącą (nie wiem jak się taka nazywa ). Czułam się dziwnie i niekomfortowo w tych kiecach. W żadnej się nie zakochałam a moja mama była gotowa sięgać po portfel i zamawiać tę z rękawami (tylko z gładkim dołem chce). Znalazłam 3 z nich. Wszystkie w typie "szału nie ma" ale to była lekcja poglądowa fasonów bardziej i w salonie w mieście powiatowym nic lepszego nie mieli. http://www.dalida.tarnobrzeg.pl/plik...zdjecie-01.jpg http://www.dalida.tarnobrzeg.pl/plik...on/dorothy.jpg http://www.papamichel.pl/angelico/gesto.htm |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
ta pierwsza mi się podoba
|
#4370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że w miarę oglądania i mierzenia trafisz na TĘ jedyną!
|
|
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zła jesień dla mnie. Po moim boomie cyckowym... zrobiły mi się rozstępy na dole piersi. Grejt.
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, przykro mi, że mama Cię olała
mam wielką ochotę Cię przytulić, bo Ty taka chora, biedna, a własna mama Ci nie chce pomóc Aleks, żadna Simply - tyskie mówisz? dobry ma gust Anglicy chyba w ogóle lubią piwo, nie?Zuzka, nie lubię grochówki ![]() żałujcie mnie trochę, bo właśnie spędziłam godzinę na wciskaniu akapitu w tekst Dlatego teraz kawa i HIMYM
|
|
|
|
#4373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż mnie wkurzył, bo mi dogryza i niby w żartach i ja to wiem, ale to jest chamskie i mówie mu żeby przestał a on nic tylko, że mam wielki tyłek, że mi ucho odstaje, że mam duży nos itepe... oczywiście to nie jest prawda i on sie chce pośmiac, ja sie tak ogólnie czuję dość ładna no ale jak go któryś raz proszę to mógłby dać sobie na wstrzymanie... wydarłam się na niego ze łzami w oczach i strzeliłam focha. |
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, ostatnia mi się najbardziej podoba, no ale szału rzeczywiście nie ma... choć bez szelek, why not?
![]() Najeczko, przytul, przytul, Twój cyc idealny byłby doskonałym lekarstwem na moje boleści ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
) to niezawodne sposoby na facetów potrafi to być wkurzające, to prawda
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze zrobiłaś! |
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
1. witam nowe zazdrośnice!!!
2. Aleks, sukienki ładne, ale wydaje mi sie, ze to są fasony sprzed 2,3 lat 3. Gwizdak, juz malej ząbki by wychodziły? Idzie Wam jak burza Super, ze udało CI sie kupic przecenione kieliszki i zrobic dobry rosoł Tak jak Byou pisała, musi byc wolny ogień ![]() 4. Zuzik, ładna kopertowka, taka w stylu etno 5. Kasiu, przykro mi i nie potrafie sobie wyobrazic co ci ludzie muszą czuc... Nie ma szans z tymi powłokami? Kiedys ogladałam dokument, ze dziecko urodziło sie z jelitami na wierzchu. zrobili mu operacje i żyło. 6. Justyna, przykro mi, ze mama tak sie zachowała... w ogole szkoda mi ciebie, ze tak sie z tym zebem ciagle meczysz... ja juz mam duzy brzuch i zaczynaja powoli mi sie robic rozstepy przytyłam 10 kg, wiec to za duzo przy mojej wadze. musze sie strasznie pilnowac z jedzeniem, a ciagle na cos mam ochote...
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy Was dzis tez tak głowa boli masakra migrena czy co
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4378 | |||
|
Wtajemniczenie
|
jestem rudo-brązowa. Miałam być jasno popielata brązowa. Się przyzwyczajam. Zdjęcia na poczcie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Będziesz świetna. Jesteś kochana Jestem strasznie zdenerwowana, wiem, że nie ma czym, ale jestem. A TŻ pojechał na pępkowe i siedzę sama i jest mi źle |
|||
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bigos uwielbia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Anglicy tak, lubia piwo, ale ich tutejsze to siuski - tylko 4% Tyskie, Lecha i Zywca mozna nawet kupic w angielskich pubach
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

Pojachałam na tą uczelnie i co??? okazało się że pada docenta nie będzie

przecież piloci sa za zamkniętymi drzwiami, bez kontaktu z pasażerami.

13.03.2008

w głowie mi się nie mieści, że Mamie może nie chcieć się pojechać do apteki kiedy jej dziecko cierpi :/ znając moją pewnie pół hurtowni by wykupiła słysząc cierpiący głos...

Jak sobie pomysle ile kapitalu siedzi zamrozonego w tych moich impulsywnych zakupach to az mnie ciarki przechodza...