Zazdrośnice - część 43 ^^ - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-02, 16:09   #4351
natasia20
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^

wróciłam Pojachałam na tą uczelnie i co??? okazało się że pada docenta nie będzie
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:14   #4352
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

szczerze? nie wierzę w to..... jak ktoś mógł usłyszeć co pilot mówi do stewardessy? przecież piloci sa za zamkniętymi drzwiami, bez kontaktu z pasażerami.
ja też nie
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:15   #4353
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
ja też nie
i ja też...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:17   #4354
BYou
MBZ♥

hehe niedowiarki z nas

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:23   #4355
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
hehe niedowiarki z nas
takie troszkę... ale gdyby pilot zwątpił w siebie, to pewnie by nie wylądował, więc jakoś nie przyjmuję do wiadomości, że z góry mógłby skazać ich na niepowodzenie
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:29   #4356
BYou
MBZ♥

też tak myślę Frezyjko

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:30   #4357
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
takie troszkę... ale gdyby pilot zwątpił w siebie, to pewnie by nie wylądował, więc jakoś nie przyjmuję do wiadomości, że z góry mógłby skazać ich na niepowodzenie
mi też się tak wydaje
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:35   #4358
justyna_dt
Zakorzenienie

Wiecie co... wkurza mnie strasznie, jak ktoś z czystego lenistwa nie chce pomóc innym. Poprosiłam moją mamę (która NIC nie ma do roboty oprócz wyrywania chwastów w ogródku), żeby pojechała SAMOCHODEM 4 km do miasta do apteki i kupiła mi tabletki przeciwbólowe, bo ja nie mam ani grosza przy sobie. No i nie pojedzie, tadam, dziękuję za uwagę więc muszę jechać z pracy 30 km, do domu po kasę i na miasto do apteki, a na jedno oko praktycznie nie widzę z bólu i właściwie to mogłabym się teraz rozpłaszczyć na podłodze i rozbeczeć, tak mnie boli ta pieprzona żuchwa. Na dodatek ktoś mnie wkurza, dzwoni z zastrzeżonego i się rozłącza jak odbieram. MAM DOŚĆ!!!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:39   #4359
Ilsa Lund
Zakorzenienie

robię ciasto drożdżowe na wstrętnym jogurcie pitnym czekoladowym który trzeba wykończyć bo jeszcze miałam 3 opakowania teraz czekam aż ciasto wyrośnie. Muszę też zużyć jabłka bo rodzice kupili na targu 15 kg i tak sobie leżą bo tam jest taniej, po 1,50 za kg

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:41   #4360
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Ja jestem po zajęciach, czekam na Tż żeby jakiś obiad zrobić, ale jego ni widu

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:48   #4361
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Wiecie co... wkurza mnie strasznie, jak ktoś z czystego lenistwa nie chce pomóc innym. Poprosiłam moją mamę (która NIC nie ma do roboty oprócz wyrywania chwastów w ogródku), żeby pojechała SAMOCHODEM 4 km do miasta do apteki i kupiła mi tabletki przeciwbólowe, bo ja nie mam ani grosza przy sobie. No i nie pojedzie, tadam, dziękuję za uwagę więc muszę jechać z pracy 30 km, do domu po kasę i na miasto do apteki, a na jedno oko praktycznie nie widzę z bólu i właściwie to mogłabym się teraz rozpłaszczyć na podłodze i rozbeczeć, tak mnie boli ta pieprzona żuchwa. Na dodatek ktoś mnie wkurza, dzwoni z zastrzeżonego i się rozłącza jak odbieram. MAM DOŚĆ!!!
bidulko moja... w głowie mi się nie mieści, że Mamie może nie chcieć się pojechać do apteki kiedy jej dziecko cierpi :/ znając moją pewnie pół hurtowni by wykupiła słysząc cierpiący głos...
ehhh gdyby tylko można Ci było jakimś expresem wysłać tabletki to już by do Ciebie leciały
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 16:57   #4362
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
bidulko moja... w głowie mi się nie mieści, że Mamie może nie chcieć się pojechać do apteki kiedy jej dziecko cierpi :/ znając moją pewnie pół hurtowni by wykupiła słysząc cierpiący głos...
ehhh gdyby tylko można Ci było jakimś expresem wysłać tabletki to już by do Ciebie leciały
kolega pozyczył mi pieniądze, to sobie podjadę po powrocie z pracy...

Stary 2011-11-02, 16:58   #4363
carmelova
Zakorzenienie

Jusia jakaś masakra... Podała chociaż powód dla którego nie pojedzie po te tabletki ?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 17:02   #4364
Zuzik06
Wtajemniczenie

oj Józia przykro mi strasznie, może mama nie jest do końca świadoma w jakim jesteś stanie i jak Cię zobaczy, to będzie jej głupio?

Smerf niech on zrobi jak przyjdzie

Ilsa nie umiem robić ciasta drożdżowego, albo umiem tylko nie próbowałam:P ale brzmi magicznie:P

i wiecie co? Mamy z Tżtem ochotę na taką grochówkę żołnierską od jakichś 2 tygodni, więc znalazłam fajny przepis i jak pojedziemy na zakupy to się zaopatrzę we wszystko co mi konieczne do wykonania tegoż zacnego smakołyku
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 17:07   #4365
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Simply zajrzyj do szafy, może masz coś jeszcze do sprzedania za pościel
Ja mam pelno ciuchow z metkami, butow z metkami i w pudelkach, kosmetykow wciaz zabiezpieczonych Jak sobie pomysle ile kapitalu siedzi zamrozonego w tych moich impulsywnych zakupach to az mnie ciarki przechodza...

Justyna

Zuzik ja ostatnio bylam tutaj w brytyjskim sklepie i zobaczylam, ze maja groch suszony, luskany i odrazu wzielam paczke tylko cos sie zabrac do gotowania zupy nie moge. Za to moj TZ nie moze sie juz doczekac Swiat bo bede gotowac moj pierwszy bigos a to jego ulubione polskie danie - zaraz po piwie Tyskie
Stary 2011-11-02, 17:16   #4366
frezyjka85
Zakorzenienie

Justynka - czy mama podała powód?? moja to się nawet nie pyta, tylko sama z siebie przywozi mi różności jak jestem chora/coś mnie boli.... nie chce się wierzyć, że mogła Ci odmówić
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 17:31   #4367
Zuzik06
Wtajemniczenie

Simply Ty bogaczu jeden Jak sprzedasz to się okaże, że Cie na nowe auto stać pewnie Tż lubi bigos, poważnie>? Niesamowite... Bo to niezbyt często komuś spoza polskich kręgów podchodzi:P Ja za to pracuję z Czechami i co nóż wyciągają ode mnie przepisy na żurek, pierogi, barszcz Ostatnio tłumaczyłam jak zrobić krupnik:P Ale suma sumarum też dostaję masę bardzo fajnych przepisów i trochę inaczej zaczęłam przez to gotować. Dużo, dużo więcej jest teraz w mojej kuchni warzyw... Dobra Tż posiedział dłużej w robocie i przed zakupami wpada coś zjeść, więc mając pustą lodówkę jestem w stanie wyczarować na szybko tylko racuchy
Stary 2011-11-02, 17:38   #4368
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Hejka! Ja nadal u rodziców siedzę więc mam mocno ograniczony dostęp do netu. No ale taki odwyk ponoć jest zdrowy

Byłam dziś na spontanie na pierwszym mierzeniu kiecek. Trochę dla przyjemności mojej rodzicielki, trochę miałam nadzieję, że mi się trochę rozjaśni w tym temacie. Zmierzyłam 5 sztuk: krótką, księżniczkę, w literę A, rybkę i taką węższą lejącą (nie wiem jak się taka nazywa ). Czułam się dziwnie i niekomfortowo w tych kiecach. W żadnej się nie zakochałam a moja mama była gotowa sięgać po portfel i zamawiać tę z rękawami (tylko z gładkim dołem chce).
Znalazłam 3 z nich. Wszystkie w typie "szału nie ma" ale to była lekcja poglądowa fasonów bardziej i w salonie w mieście powiatowym nic lepszego nie mieli.

http://www.dalida.tarnobrzeg.pl/plik...zdjecie-01.jpg
http://www.dalida.tarnobrzeg.pl/plik...on/dorothy.jpg
http://www.papamichel.pl/angelico/gesto.htm

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 17:42   #4369
Smerfetka_88
Zakorzenienie

ta pierwsza mi się podoba

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 18:01   #4370
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Hejka! Ja nadal u rodziców siedzę więc mam mocno ograniczony dostęp do netu. No ale taki odwyk ponoć jest zdrowy

Byłam dziś na spontanie na pierwszym mierzeniu kiecek. Trochę dla przyjemności mojej rodzicielki, trochę miałam nadzieję, że mi się trochę rozjaśni w tym temacie. Zmierzyłam 5 sztuk: krótką, księżniczkę, w literę A, rybkę i taką węższą lejącą (nie wiem jak się taka nazywa ). Czułam się dziwnie i niekomfortowo w tych kiecach. W żadnej się nie zakochałam a moja mama była gotowa sięgać po portfel i zamawiać tę z rękawami (tylko z gładkim dołem chce).
Znalazłam 3 z nich. Wszystkie w typie "szału nie ma" ale to była lekcja poglądowa fasonów bardziej i w salonie w mieście powiatowym nic lepszego nie mieli.

Aleks ostatnia bardzo bardzo ładna Mam nadzieję, że w miarę oglądania i mierzenia trafisz na TĘ jedyną!
Stary 2011-11-02, 18:44   #4371
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Jusia jakaś masakra... Podała chociaż powód dla którego nie pojedzie po te tabletki ?
Bo wyrywa chwasty, jest ubłocona i nie będzie tak do miasta jechać (dzwoniłam do niej po 16:00, a w domu byłam o 17:30...). Tak jest zawsze, w poniedziałek musiałam wyleźć z łóżka, ubrać się, wymalować i jechać po jej laptopa, bo ona była znowu brudna (oczywiście godzinę wcześniej przyjmowała w gości ciotkę). Wczoraj jeszcze wypomniała mi, że musiała jechać po kościele do apteki po melisę dla mnie (pomijam, że od kościoła do apteki jest może ze 100 m). Powinnam się przyzwyczaić, nie?

Zła jesień dla mnie. Po moim boomie cyckowym... zrobiły mi się rozstępy na dole piersi. Grejt.

Stary 2011-11-02, 18:46   #4372
najfajniejsza
Zakorzenienie

Justyna, przykro mi, że mama Cię olała mam wielką ochotę Cię przytulić, bo Ty taka chora, biedna, a własna mama Ci nie chce pomóc

Aleks, żadna nie urywa wg mnie

Simply - tyskie mówisz? dobry ma gust Anglicy chyba w ogóle lubią piwo, nie?

Zuzka, nie lubię grochówki

żałujcie mnie trochę, bo właśnie spędziłam godzinę na wciskaniu akapitu w tekst Nigdzie mi nie pasował, a jest dośc ważny. Jak po prostu piszę jest dobrze i idzie mi szybko, ale jak mam coś dopisać, gdzieś rozwinąć myśl albo zacząć inną i jakoś nawiązać, to padam.
Dlatego teraz kawa i HIMYM
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 18:51   #4373
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Justyna, przykro mi, że mama Cię olała mam wielką ochotę Cię przytulić, bo Ty taka chora, biedna, a własna mama Ci nie chce pomóc

Aleks, żadna nie urywa wg mnie

Zuzka, nie lubię grochówki

żałujcie mnie trochę, bo właśnie spędziłam godzinę na wciskaniu akapitu w tekst Nigdzie mi nie pasował, a jest dośc ważny. Jak po prostu piszę jest dobrze i idzie mi szybko, ale jak mam coś dopisać, gdzieś rozwinąć myśl albo zacząć inną i jakoś nawiązać, to padam.
Dlatego teraz kawa i HIMYM
Najka a o czym piszesz?

Tż mnie wkurzył, bo mi dogryza i niby w żartach i ja to wiem, ale to jest chamskie i mówie mu żeby przestał a on nic tylko, że mam wielki tyłek, że mi ucho odstaje, że mam duży nos itepe... oczywiście to nie jest prawda i on sie chce pośmiac, ja sie tak ogólnie czuję dość ładna no ale jak go któryś raz proszę to mógłby dać sobie na wstrzymanie... wydarłam się na niego ze łzami w oczach i strzeliłam focha.
Stary 2011-11-02, 18:54   #4374
justyna_dt
Zakorzenienie

Aleks, ostatnia mi się najbardziej podoba, no ale szału rzeczywiście nie ma... choć bez szelek, why not?
Najeczko, przytul, przytul, Twój cyc idealny byłby doskonałym lekarstwem na moje boleści

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Najka a o czym piszesz?

Tż mnie wkurzył, bo mi dogryza i niby w żartach i ja to wiem, ale to jest chamskie i mówie mu żeby przestał a on nic tylko, że mam wielki tyłek, że mi ucho odstaje, że mam duży nos itepe... oczywiście to nie jest prawda i on sie chce pośmiac, ja sie tak ogólnie czuję dość ładna no ale jak go któryś raz proszę to mógłby dać sobie na wstrzymanie... wydarłam się na niego ze łzami w oczach i strzeliłam focha.
Oooo, łzy i foch (jeden i drugi ) to niezawodne sposoby na facetów potrafi to być wkurzające, to prawda

Stary 2011-11-02, 19:02   #4375
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Najka a o czym piszesz?

o cudzołożeniu.

i bardzo dobrze zrobiłaś!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 19:11   #4376
crozee
Zakorzenienie

1. witam nowe zazdrośnice!!!
2. Aleks, sukienki ładne, ale wydaje mi sie, ze to są fasony sprzed 2,3 lat
3. Gwizdak, juz malej ząbki by wychodziły? Idzie Wam jak burza Super, ze udało CI sie kupic przecenione kieliszki i zrobic dobry rosoł Tak jak Byou pisała, musi byc wolny ogień
4. Zuzik, ładna kopertowka, taka w stylu etno
5. Kasiu, przykro mi i nie potrafie sobie wyobrazic co ci ludzie muszą czuc... Nie ma szans z tymi powłokami? Kiedys ogladałam dokument, ze dziecko urodziło sie z jelitami na wierzchu. zrobili mu operacje i żyło.
6. Justyna, przykro mi, ze mama tak sie zachowała... w ogole szkoda mi ciebie, ze tak sie z tym zebem ciagle meczysz...
ja juz mam duzy brzuch i zaczynaja powoli mi sie robic rozstepy przytyłam 10 kg, wiec to za duzo przy mojej wadze. musze sie strasznie pilnowac z jedzeniem, a ciagle na cos mam ochote...
Stary 2011-11-02, 19:15   #4377
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dziewczyny czy Was dzis tez tak głowa boli masakra migrena czy co

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 19:25   #4378
Stefannia
Wtajemniczenie

jestem rudo-brązowa. Miałam być jasno popielata brązowa. Się przyzwyczajam. Zdjęcia na poczcie.

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Stef mój TŻ miał podobnie-u Niego problemu nie było, bo się nie mówilo o nimale małymi kroczkami doszliśmy do tego, że problemy nie znikną jak się je zamiecie pod dywan i trzeba je przegadać jak będziesz na to zwracać uwagę i dużo mówić o takiej potrzebie to Wam też się uda
Staram się, ale czasem mi ciężko. Ja jestem bardzo otwarta.

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
TŻ dzwonił bardzo smutno okazało się,że jego kolega z pracy miał zostać w tatą. Jego żona jest w 12/13 tygodniu. Teraz okazało się dziecko nie ma powłok brzusznych i jego narządy są na wierzchu i muszą dokonać aborcji bardzo współczuję tym ludziom.
Kasia, bardzo mi przykro

Cytat:
pomalowałam paznokcie

mam nadzieję, że zrobię jutro dobre wrażenie

pamiętacie o kciukach o 9:00???
Będę o Tobie myśleć, jak mi będą rurę do brzucha wciskać
Będziesz świetna.

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Stef powodzenia na zabiegu
Jesteś kochana

Jestem strasznie zdenerwowana, wiem, że nie ma czym, ale jestem. A TŻ pojechał na pępkowe i siedzę sama i jest mi źle
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 19:28   #4379
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ja juz mam duzy brzuch i zaczynaja powoli mi sie robic rozstepy przytyłam 10 kg, wiec to za duzo przy mojej wadze. musze sie strasznie pilnowac z jedzeniem, a ciagle na cos mam ochote...
a czego używasz na rozstępy ? Może gwizdakowy Eucerin albo ten olejek z Rossmana dobry również na włosy ? A czy faktycznie ma się pregnancy glow ? Strasznie jestem ciekawa jak wyglądasz, nie widziałam Cię od Twojego panieńskiego w maju

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 19:28   #4380
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Simply Ty bogaczu jeden Jak sprzedasz to się okaże, że Cie na nowe auto stać pewnie Tż lubi bigos, poważnie>? Niesamowite... Bo to niezbyt często komuś spoza polskich kręgów podchodzi:P Ja za to pracuję z Czechami i co nóż wyciągają ode mnie przepisy na żurek, pierogi, barszcz Ostatnio tłumaczyłam jak zrobić krupnik:P Ale suma sumarum też dostaję masę bardzo fajnych przepisów i trochę inaczej zaczęłam przez to gotować. Dużo, dużo więcej jest teraz w mojej kuchni warzyw... Dobra Tż posiedział dłużej w robocie i przed zakupami wpada coś zjeść, więc mając pustą lodówkę jestem w stanie wyczarować na szybko tylko racuchy
Nie no az tyle kasy nie mam - choc moze na uzywanego grata bym uzbierala - tutaj samochod mozna juz za 250 funtow kupic
A bigos uwielbia i kotlety mielone mojej mamy. Zreszta sprobuje wszystkiego co nie ma sera. Co dziwne, nie lubi normalnych golabkow, ale jak mama zrobi bez zawijania to wcina az mu sie uszy trzesa

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

Ta pierwsza jest sliczna! No i dobrze, ze juz zaczynasz sie rozgladac i mierzysz rozne fasony - bedziesz miala rozeznanie w tym co na Ciebie pasuje a co nie.

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Uwielbia Tyskie A Anglicy tak, lubia piwo, ale ich tutejsze to siuski - tylko 4% Tyskie, Lecha i Zywca mozna nawet kupic w angielskich pubach

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości