|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Jak ja chcę pokazać Łukaszowi to on przestaje
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a super ze juz az tak bardzo czujesz a ktory ty tydzien jestes przypomnij ? ja tez szczupla jestem.. moze moja dzidzia jakas malo ruchliwa jest
|
|
#4353 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak miałam całą ciąże, co moj mąż przystawiał rękę - młody przestawał.wychodziłam na wariatkę Najgorsze ruchu w sensie aż nieprzyjemne odczuwałam w 22 tyg. Był sylwester i głosno muzyka- chyba małemu sie nie podobało tak szalal,że aż sie obkrecał - zwjałam się z bólu. Wyłączona muzyka i przestawał- może jednak tanczyl![]() aa i kochana trzymam kciuki z tą umową.Oby się udało i nowi lokatorzy wzieli
|
#4354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mowie .." mozliwe.. ale teraz poczuleś jelita.." haha mial reke duzo za wysoko zeby to dziecko bylo.. mąż byl zawiedziony juz myslal ze dzidzia go kopnęla
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właściciele powinni się poczuć w obowiązku i przynajmniej część nam oddać. Oczywiście wiadomo, że w każdej chwili można wypowiedzieć umowę z 2miesięcznym okresem wypowiedzenia, ale oni nas w grudniu zapewniali, że nie planują sprzedaży mieszkania, a my poszliśmy im na rękę i wyprowadziliśmy się(prawie
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie stresuj sie bo dzidzia sie stresuje z toba
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie z początku też tak było
aż mnie wystraszył Cytat:
w niedzielę zaczynam już 21 tc Cytat:
a i co do "bojaźliwości" to ja ostatnio też się dziwna zrobiłam jakoś bardziej płochliwa jestem a i w nocy jak wstaję do toalety, to świecę w każdym pomieszczeniu po drodze światło ![]()
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też przed ciążą płaski brzuch, bez tłuszczu ,zresztą dużo ćwiczyłam, a kopniaków nie czuję |
|
|
|
|
#4360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4362 |
|
Zadomowienie
|
Ja się zrobiłam opóźniona umysłowo i na skrzyżowaniu to jak ciota się zachowuję. Przepuszczam samochody i po 5 razy zaglądam czy zdążę przejechać. Aż mnie to niezdecydowanie denerwuje.
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu miałam
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wycisne z nich wszystkie pieniądze, które nam "wiszą", a tego jest prawie 3 tysiące.
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżdżę jak łajza dawniej to jeździłam (wydaje mi się) dobrze... omijałam wszystkie dziury, nie miałam zahamowań przy wyprzedzaniu... a teraz... masakra... coś czuję, że po ciąży będzie cale zawieszenie do wymiany
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie miałam takiego chłopskiego jak Chodakowska ![]() Wczoraj mały tak sie ruszał, skakał na usg, a ja mimo to nic nie czułam ![]() Lekarka pow.że mogę np dopiero w 22 tyg poczuc, takze spokojnie
|
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na początku jest takie smyranie, jakby cię ktoś w środku pogłaskał.
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
majka nie, w dzien nie mam czasu na spanie :P Co do składania łóżeczka to sie wcale nie dziwie - mój TŻ bedzie składać razem z juniorem - ich działka
![]() beatrix no staram sie tez duzo odpoczywac ale przy tym bałaganie wole jak najwiecej pomóc TŻ, zeby mieć za sobą juz ten remont ![]() magdowe wysyłam uściski co bys w tej pracy wytrzymała belleza prosze odpoczywac jak najwiecej ! ambiwalentna wierze, ze ciagle ze szmata chodzisz bo mam to samo ale na szczęście dzisiaj juz zaczynamy czysta prace ![]() moniska nie, u nas nie ma takiego wymogu Tyle piszecie, ze nie daje rady na wszystko odpisać :P
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-13 o 11:28 |
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej to nie było dla mnie ograniczeń prędkości, teraz też nie jeżdżę jak ślimak, ale zdecydowanie wolniej i ostrożniej a jak Łukasz jedzie szybko to się dre, że my z Milusiem nie lubimy takiej jazdy
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie cos wlasnie w stylu smyrania juz mialam, ale mowilam sobie, ze to chyba jednak nie "to" ![]() I przedwczoraj jak lezalam to poczulam takie jakby " pukanie" ![]() Raz i za chwilke znowu ... Hmmmm |
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
a tu moje wczorajsze zakupy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4372 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dopieor od kilku tygodni i jest coraz gorzej. gin zapytała tylko czy miałam tyłozgięcie, ale potem stwierdziła że chyba mam przodozgięcie, więc ona nie wie? A mi się cały czas wydawało, że właśnie tyło (pamiętam jak kilka lat temu inna gin to stwierdziła ).Cytat:
![]() Cytat:
![]() Roxana -
30.07.2015 - Milenka i Zuzia Edytowane przez springtime Czas edycji: 2015-03-13 o 11:28 |
|||
|
|
|
#4373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w szoku, ile tego nakupowałaś ale ładniutkie
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
roxana_lu jakie cudeńka
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
roxana, teraz ino poczekać
![]() A na rosół sobie wszystko wczoraj kupiłam i będę dzisiaj pichcić ![]() Kocyk piękny Jess mocne kciuki, żeby zgodzili się przejąć ![]() majka, łóżeczko bardzo mi się podoba ![]() Dziewczynom chyba chodziło o to, że szybko skręciłaś A szybkie zakupy jak najbardziej pochwalam - jak masz upatrzone i masz kasę, to po co czekać Ja miałam przez czekanie problem, bo łóżeczko bardzo wcześnie miałam upatrzone, ale ze względów lokalowych chciałam kupić koło 8mc... i wtedy się okazało, ze firma ma jakieś przestoje i problemy i ostatecznie dotarło chwilę przed planowanym terminem... na szczęście Żuka przeniosłam, ale stresu było ![]() Podobnie proste składy mam Babydream, a zdecydowanie taniej wychodzi. Nie wiem jak było wcześniej, ale teraz prawo jest takie, że wszystkie wyniki i dokumenty należą do pacjenta - jak szpital/przychodnia chce czy potrzebuje je mieć, może sobie ksero zrobić ![]() Anevo, a po co i na co czekać? Jak się ma kasę i miejsce do trzymania, to w sumie lepiej szybciej - jest się "no chodzie", brzuch nie przeszkadza , no i energię jest jak skanalizować Ja bym nie skręcała z prozaicznego powodu - będzie stało się kurzyło. Ale z drugiej strony stoi i cieszy oko ![]() mms bodziak w łapki wymiata moniska, zdecydowanie jak masz "szyjącą" babcię, to warto - na All czy w sklepach internetowych duuużo taniej kupisz, a szycie za free Ja muszę w końcu zdecydować się na przybornik - znaleźć, rozrysować, kupić materiał i teściowa siada do maszyny ![]() Ja chce kupić, ale na kołyskę (którą pożyczę od znajomych). Poprzednio miałam pożyczona (ale pożyczający się sfilcowali i już pod nich nie dostanę) i Żuk ją uwielbiał springtime, zaczarowały mnie te poduszki A nie uszyłabyś jeszcze jednej ![]() Mirabelka, współczuje wizyty, ale gratuluję Małego Gwiazdora magdowe, fajnie, że masz wybór ![]() gosieńko, popatrz sobie na Tibbelly z Netto - genialny skład, a taniocha Mi akurat chusteczki Babydream nie podeszły - za mokre były, ale może jakaś taka partia się trafiła.kasperka Lulla kciuki mocne ![]() ![]() ![]() bella_inez ja byłam i jak masz czas i siły, to warto Dobra, jak się uda, to wyhaczę dzisiaj gina i pazurki, a jak się nie uda, to chociaż pazurki
|
|
|
|
#4378 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o matko z córką ale szalejeszzzz sliczne rzeczy
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
roxana baaardzo ładne zakupy
Ooooo jak fajnie Dziekuje dziewczyny za uświadomienie mnie
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te bluzy to w smyku teraz po 20zl sa a były po 50. Wiec jak tu sie nie skusić ?
![]() vea a jak długo?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

a ja szczupła jestem, brzuch miałam zawsze płaski, zero tłuszczu, dlatego chyba tak bardzo mogę je czuć 
ja tak miałam całą ciąże, co moj mąż przystawiał rękę - młody przestawał.wychodziłam na wariatkę
ja odczuwam, ale nieregularne. A dzisiaj rano jak leżałam to poczułam taki mało przyjemny ucisk w podbrzuszu i wiedziałam, że to malec się wierci, a za chwile po prawej stronie brzucha miałam taką twardą kulkę, pewnie główka. 

A mi się cały czas wydawało, że właśnie tyło (pamiętam jak kilka lat temu inna gin to stwierdziła