|
|
#4351 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Cytat:
![]() Czytałem onegdaj pewien rosyjski wiersz o czasach "wielkiego głodu", jakoś mi tak w głowie utkwiły fragmenty o tłustych pająkach i o korze Mam tę książkę na stanie, poszukać muszę Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, głupoty wypisuję ![]() Wiem o tych szczepionkach, wkoło mam pełno wetów, lekarzy i stomatołów (tak się w Poznaniu na AM studentów tego wydziału nazywa/ło), ale jako Polak z krwi i kości muszę zapytać w internetach! ![]() Także ten... to ja może czaju zaparzę?
|
||||
|
|
|
#4352 |
|
BAN stały
|
Pierwszy?!
Ciepełko dzisiaj (już myślałem, że się w tym roku nie doczekam)
|
|
|
|
#4353 |
|
BAN stały
|
Powiem Wam, że smażony kalafior w panierce dobra rzecz, ale roboty z nim od cholery (mimo banalności przepisu), no ale rodzice zachwyceni, liczy się efekt
|
|
|
|
#4354 | |
|
Panaroja
|
snad upiększającej maseczki na paszczy
czyli właściwie spod ![]() Cytat:
![]() usiłowałam sobie wyobrazić tłustego otyłego pajonka , ale jakoś mi nie idzie ![]() 2. mówię na granicy jestem , znaczy jeszcze nie cuchnę ![]() 3.stomatoły i u nas się mówiło ![]() nibycieplej ale wcale nie bardzo , i dzień cały zamulisty strasznie ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4355 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Spod zamku w Nidzicy. Ale wieję do auta, bo deszcz idzie
|
#4357 | ||
|
BAN stały
|
Znad kaczki z drożdżowymi kluchami
No też w nocy śmiałości nie miałem zagadać, myślę se - skąd u licha Claudia Schiffer w barze?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek obawiam się, że chybiony komplement. Myślę, że Parabel jest szczęśliwsza nie wyglądając jak Schiffer, ale miło było sie pośmiać..., gdyyyyż... dla odmiany, ja wyglądam jak łysiejąca 100latka, co przeżyła kilka wojen i zachorowała na raka. Dramat. Łysieję, cera j.w. Trochę jak u jaszczurki? Chyba nawet jak u ropuchy. Chyba winię zawirowania hormo, bo akurat suple łykam Falwit fjur mama - tak na poczet potencjalnej cionszy, 25 mg żelastwa, cynki, foliany, seleny to powinnam być pikna co cut! ![]() Za to mój filtr spf zadziałał ponownie chmurogennie i deszczogennie. Latałam dziś po mieście i normalnie odpychałam słońce ![]() Ale pogoda wybitna! 24 stopnie, ciepły letni wiatr, no wypas!
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
aż sie boje je teraz dotykać
|
|
#4360 | ||
|
Panaroja
|
spod kothy na kolanach i nadciągających chmur
![]() Cytat:
![]() 2. 3.no ! ![]() ![]() Cytat:
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie albowiem świętowałam 11 rocznicę ślubu
Z tej okazji urządziliśmy sobie malowanie dwóch pokoi Hhhhomantycznie
|
#4362 | ||
|
BAN stały
|
Znad pleśniaka
Cytat:
![]() To może faktycznie to Claudia S. we własnej osobie była? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po odstawieniu hormo faktycznie jest drastyczna zmiana. Ale znam ten ból, do teraz wykrusza mi się resztka rozjaśnianych pierdyliard razy włosów. Mam dopiero 13 cm swoich siwków i "tylko" pasemkami je co 4 miechy jakoś tuszuję. Także docelowo potzrebuję jeszcze 2 x tyle, co daje ponad 2 lata Nad tymi spalonymi włosami się nie użalam, bo sama sobie jestem winna. Ale akurat wypadu mi żal, bo tu nie ma mojej winy. Nawet nie mam szans na porządne odrośnięcie bo wszystko z cebulkami wyłazi jak z psa. ![]() No trudno. Nic nie poradzę. Ale te komentarze, o jezu co Ci się stało z włosami, no unikam ludzi jak mogę. Tzn, jest paru normalnych, ale reszta niestety nie daje żyć. Szwinie. Szukam seriala kryminala na rozluźnienie, Chyba jednak już wyczerpałam wszystkie dobre z tego gatunku. W tygodniu znowu sztresy, więc dziś i jutro czas czilałtu. |
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, to naprawdę wygląda źle z tymi włosami
U mnie dziś filmowo, była "Gra tajemnic" i "Cake" (bardzo dobre, ale bynajmniej nie rozluźnia), czekają "Kroniki portowe". Mój drogi mąż stłukł mi wczoraj dwie odlewki po 10 ml: ASOE II i Shali EdP Powiedziałam, że mu wybaczam o ile kupi mi całą flaszkę Shali. Już to ASOE pal sześć.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-08-14 o 20:57 |
|
|
|
#4365 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No ale wiedz, ze nie Ty jedna sie borykasz z gubieniem włosów w ilosciach nieprzyzwoitych
Chociaż u siebie obastawiam hormony bardziej. Myslalam, ze odstawienie objawi sie wysypem swinstw na ryjku, a tu zamiast tego włosy. Mma nadzieje, ze to chwilowe jednak. Oosb, które komentują takei rzeczy unikaj. Bo nie sadzę aby to były przyjazne Ci osoby. Nigdy nie rozumiałam sensu takich komentarzy ... Nie smutaj się, moze ne będzie tak źle Cytat:
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Grę zostawię sobie na seans z małżem, a Cake musiałąm sprawdzić, i faktycznie, umierająca Jenifer Aniston, pono dobrze gra, pono dobry film, ale nie na moje obecne nerwy. Ogólnie o chorobach i umieraniu jakoś nie czuję potrzeby oglądać, i pewnie jeszcze dłuuugo nie poczuję. Kiedyś uwielbiałam oglądać takie "ludzkie dramaty". Do czasu jednak. Kroniki za to Dziś kolejny odcinek Długiej Nocy, kapitalny jest ten serial. Choć niby taki zwykły, zwyczajny, kryminalny klasyk. Turturro jest tam genialny! Inni zresztą też. No ale lipnie się wkręciłam bo serial trwa i czekam jak głupek tydzień na odcinek. Jest z pl lektorem jakby ktoś coś. Dziś 6 odcienek z bodajże 8? To miniserial, ale odcinki trwają 1 h 3. Cytat:
![]() Co do ludzi to owszem, nędza, ale wiesz to tzw znajomi, których często spotykasz na mieście, w sklepie, w przychodni etc. A raczej znajome, wiadomo. Nie da się ich uniknąć funkcjonując wśród danej społęczności.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-08-14 o 21:30 |
||
|
|
|
#4367 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Rejczuś, no przykro mi, ze masz takie problemy Ten typ "znajomych" najgorszy. Ale i tak nie usprawiedliwia nic ludzi od zadawania takich głupich pytan....
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, nic nie usprawiedliwia bo to albo głupota/brak wychowania albo złośliwość. Innych opcji nie ma. No dobra, nie ciągnę już tematu
|
|
|
|
|
#4369 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Własnie o to mi chodzi, ze robia przykrość zadajac takie pytania. Jakby w ogóle nie wiedzieli, co znaczy słówko "empatia"....
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś za te Kroniki... się zabrać nie możemy, małżon krząta się po domu zamiast mi tu siadać
|
|
#4371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4372 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Bo to prawda. Zauwazyłam, ze jak komus gorzej, to od razu jest to wytykane, komentowane ku uciesze chyba komentujących. Zas jak komuś dobrze idzie coś, to nikt nei skomentuje, tylko wodę w usta i cisza.
|
#4373 |
|
BAN stały
|
Rejcz, a myślałaś o braniu czegoś z biotyną? Biotebal przykładowo, ew. coś innego, z dużą dawką
Pewnie wszystko to znasz, no ale just saying
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4375 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stosowałam kiedyś Alpikort E, genialny był. Ale zabawa z hormonami obecnie, jak się staram zadidowywać, jak sądzę nie dla mnie nie dla psa kiełbasa .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-08-15 o 01:19 |
|
|
|
|
#4377 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gópi żart, wiem ![]() Gdy moja ciotka spaliła se włosy perhydrolem i większość jej wypadła (lata '50, więc prehistoria), prababcia robiła jej okłady z tartej cebuli, podobno cuda zdziałały |
|||
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Że też ni mom fejsa no. 3. Jak nie ma fotek przed i po, to w to nie idę Znów bezsenność. Choć zmęczenie mam nieziemnskie. Apropos nieziemskie - dziś pono gwiazdy spadają? Nie tylko dziś, od wczoraj czy jakoś tak. Idę jednak. Ostatnie łyki earl greya i będę męczyć się w łóżku. |
|
|
|
|
#4379 | ||
|
BAN stały
|
Moja niewiedza, sorry
Cytat:
Pisałaś, że sama, a z menciznom byłoby łatwiej chyba (tak tylko głośno myślę) Cytat:
![]() --- Dobranoc!
|
||
|
|
|
#4380 |
|
BAN stały
|
Znowu pierwszy? Czuję się jak ranny ptaszek, czy też inny skowronek
Machnę znad kawy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

nawet by się nie zmieściły, bo to pudełko z żarłem do pracy 
Mam tę książkę na stanie, poszukać muszę 

czyli właściwie spod
mówię na granicy jestem , znaczy jeszcze nie cuchnę

Dramat.
Łysieję, cera j.w. Trochę jak u jaszczurki? Chyba nawet jak u ropuchy.
aż sie boje je teraz dotykać