|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
|
|
|
|
#4382 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4383 |
|
after hours
|
|
|
|
|
#4384 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już mam powoli tego dosyć, bo niby nie jesteśmy razem, o żadnym powrocie teraz z jego strony nie ma mowy, a zachowuję się dziwnie pisząc mi to wszystko, chcąc się spotkać... Dzisiaj nawet jak rozmawialiśmy powiedział do mnie "Kochanie" :/---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Coffee jesteś fajną dziewczyną, chyba tracisz tylko czas na takiego dupka, zasługujesz na kogoś lepszego
|
|
|
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4387 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiecie co Wam powiem, że już mnie głowa boli od myślenia o tym, co powinnam, a czego nie. Nie chcę żeby wyszło tak, że nie jesteśmy razem, a spotkamy się i nie wiadomo co będziemy robić, bo pewnie dla faceta taki układ byłby idealny, dlatego nie wiem czy mam się z nim spotkać i zobaczyć, co on tam sobie knuje, czy po prostu już do końca go olać, a może zapytać go wprost: "Zaczynamy wszystko od nowa? Teraz?" (bo on mówił, że w grę wchodzi zaczęcie wszystkiego od nowa ). Jeśli powie, że teraz nie, no to niech spada, bo ja już sama nie wiem, niby coś do mnie czuje... Dlaczego ja zawsze trafiam na takich idiotów a mi wpierał ciągle, że to nie prawda a ja tak głupia ślęczałam z nim, trzymałam go za rączkę i byłam grzeczna, bo przecież ON POWIEDZIAŁ... to było najważniejsze... ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() Może napisać do niego właśnie takie coś, co napisałaś?
|
||
|
|
|
#4388 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Coffee,
![]() ![]()
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
fakt pewnie moglam kupic kefir czy cos ale chcialam wejsc i wyjsc ze sklepu jak najszybciej i tez nie tracic za wiele kasy . dzis nic nie wydane i pewnie najblizsze 2-3 dni bedzie podobnie . jutro praca sie zaczyna . pozatym zostawilam sobie jakas okreslona kwote w portfelu i nie chce wiecej z konta ruszac na jedzenie itd .a jak cos zostanie to wrzuce do swinki skarbonki ( wiem wiem zaraz baty poleca ale udalo mi sie kupic wczoraj taka urocza swinke za bardzo smieszne pieniadze ) a szczerze powiedziawszy to jak wrzucalam drobniaczki do sloiczka to zaraz chcialam zamieniac na grubsze i na cos wydawac . no ale musze przyznac ze i tak od poczatku kwietnia udalo mi sie sporo fajnych rzeczy kupic i troszke zaoszczedzic co wczesniej bylo wielkim problemem. a tak mam wypasiona wage co zawsze sobie na nia odmawialam kasy a taka zwykla co mialam zawsze mi dodawala jednak kilogramow , torebke , pare ciuszkow , kurtke , mam pare takich mniejszych rzeczy co chce od jakiegos tam czasu kupic a jak juz to kupie to chce jakis porzadny aparat kupic . zobaczymy jak dlugo mi to zajmie . staram sie nie wydawac za wiele na jedzenie ( co nie znaczy ze glodujemy) tylko po prostu nie kupuje za duzo ze nie trzeba wywalac i napewno juz nie obzeram sie jakos slodyczami raczej wole owoce teraz .
|
|
|
|
#4391 |
|
Konto usunięte
|
Coffe
a może się z nim spotkaj ale tylko po to aby go wysłuchac, nic wiecej, wiem ze ci trudno w koncu go kochasz dlatego sie nie katuj i spotkaj sie z nim, ale żadnego sexu niech pocierpi![]() ja dziś nic, bo dłużej w pracy byłam, ale zarobiłam; 400,00ze zleceń 90,00za delegację |
|
|
|
#4392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coffee kochanie proszę Cie pamietacie mojego EX'a - tego który mnie zostawił bym nie tęskniła... mówił, że bedziemy razem za rok jak wyjdzie z wojska co za koleś Coffee zostaw, zapomnij, zacznij nowy rozdział w życiu, nie wracaj do czegoś co było, za dużo wycierpiałaś. ja teraz jak schudłam to mój mąż stał sie taki zazdrosny, że jak sie nie widzimy i mu pisze smsa, to się każdego słowa czepia ![]() np dzis mu napisałam, że ide do tesco pieszo, a pozniej wróce z nimi (mialam na mysli siostre i szwagra, bo czesto tak robimy, zem nie stamtad odebieraja) a on już sms: z nimi? z kim? i juz swiruje, a kiedys to by mi napisał: dobrze,ze masz transport za free
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-04-20 o 20:03 |
|||
|
|
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18709891]Coffe
a może się z nim spotkaj ale tylko po to aby go wysłuchac, nic wiecej, wiem ze ci trudno w koncu go kochasz dlatego sie nie katuj i spotkaj sie z nim, ale żadnego sexu niech pocierpi![]() ja dziś nic, bo dłużej w pracy byłam, ale zarobiłam; 400,00ze zleceń 90,00za delegację seks w ogóle nie wchodzi w grę, bo już raz tak było, że się rozstaliśmy, a spotykaliśmy się jak gdyby nigdy nic, teraz na pewno tak nie będzie. Znowu rozmawiałam z moją zaufaną osobą, która od początku wszystko o nas wie i stwierdza to samo co Wy, że mam go kopnąć w dupę raz, a porządnie i na zawsze
|
|
|
|
#4394 | |
|
after hours
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
chyba nie mam
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
to się skończy, w końcu na pewno, ale jeszcze nie potrafię podjąć takiej decyzji... |
|
|
|
|
#4396 |
|
after hours
|
eh...
miałam nadzieję wjechać Ci na ambicję, ale nie wyszło ![]() zróbmy jeszcze jeden eksperyment. przeczytaj to, co napisałaś, z perspektywy osoby postronnej. bez uczuć i bez emocji. co byś doradziła takiej dziewczynie, jak widzisz tego jej byłego? |
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Coffee i tu jest Twoja zmora, za bardzo jesteś w nim zakochana i prawda jest taka, że dopóki on całkiem Cię nie wykorzysta, nie sprawi że będziesz niestety bardzo cierpiała, nie porzuci ostatecznie (bo Ty tego nie zrobisz) będziesz przy nim mniej lub bardziej... w zależności od tego czy on będzie już gotowy czy jeszcze nie, ale Twoje serce jest z nim. Współczuję Ci bardzo, choć życzę Ci wszystkiego naj naj najlepszego, żeby Ci się z tż ułożyło to rozsądkowo myślę że jeszcze to co on Ci zgotuje przed Tobą. Spróbuj jeszcze wszystko przemyśleć
|
#4398 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem jak to jest. Wiem, ze wmawiasz sobie, ze tylko sie spotkacie i do niczego nie dojdzie.. Ale jak go zobaczysz to moze wyjsc troche inaczej niz planowalas. Tym bardziej, ze go kochasz nadal. A potem bedziesz sie czula naprawde podle.. Kac moralny nie do zniesienia.
|
|
|
|
|
#4400 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie dziś kusiła vita z płytą ale potem przypomniało mi się że od czegoś w ko ńcu jest net i youtube np...i jestem z siebie dumna![]() Cytat:
Cytat:
a ja dziś na lody koleżankę wyciągnęłam bo taka piękna pogoda nie chciałam jej marnować...i lody 4,8 tabletki OMG3 13,9 i rossmann 15,59 lakier, bo ostatnio odczułam braki, i plyn do plukania ust z promocji...aha i za net 22,5poszło do końca m-ąca stówka została..muszę dać radę:0
|
|
#4401 |
|
Wtajemniczenie
|
Coffe gdyby nie to, że mam teraz ciężkie dni to bym Ci nieźle tutaj nagadała, a tak to nie mam sił.
Dziś i wczoraj dużo. Za dużo. I kusi mnie na kolejnego ciucha. Płasz o połowę tańszy, który upatrzyłam sobie jakiś czas temu. A no i tenisówki muszę kupić bo za dużo latam i koturny mi zawadzają(które nagle okazały się o numer za duży? ahh nie mam nawet kiedy wkładek kupic
|
|
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj dostałam od rodziców 200 zł "premii motywacyjnej"
|
|
|
|
#4403 |
|
Komplikatorka
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18684798]A ja dziś kupiłam świnkę
weszłam do zoologika i się zakochałamdo tego biedrona; 30,00 [/QUOTE]Ale cuuuuuudo Też tak chcę ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Coffee raz na zawsze go zostaw! W innym przypadku będziesz miała jak ja do niedawna. Mam TŻ-ta od ponad 3 lat a systematycznie raz na jakiś czas pojawia się D. Mój były, którego cholernie kochałam szaloną miłością, był ideałem pod względem charakteru a wygląd mrrr do schrupania. Miał jedną wadę - kłamał. Nic poważnego, takie same bzdety które nie wnosiły nic złego do związku ale jednak. Zostawiłam go, wróciłam do obecnego TŻ-ta, po jakimś czasie znów D się pojawił i tak w kółko. Nie potrafie się się od niego uwolnić. Mówi że kocha, że jestem kobietą jego życia, że wyremontował mieszkanie dla nas, teraz zmienia na większe żeby nasze dzieci (?) miały lepsze warunki. Śmiech na sali, a co najgorsze nie umiem go odrzucić na zawsze. Nie piszę do niego, nie dzwonie, nie spotykam się a cały czas tkwi w mojej głowie. Proszę posłuchaj mnie i naucz się na moich błędach! Zostaw go... pocierpisz trochę ale przejdzie a tak będziecie się bawić w kotka i myszkę co jest cholernie bolesne i trudne.
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie cieciekawie, wydalam wczoraj 1,50 na wode mineralna a przedwczoraj 25 zl na produkty zywieniowe
![]() Wczoraj mialam rozmowe o prace i niestety nie udalo sie Wkurzam sie strasznie, na dodatek dzis mam urodziny a w ogole teg onie czuje. .
|
|
|
|
#4405 | |
|
Rozeznanie
|
też tak chcę
![]() Cytat:
no i tej pracy byś w końcu znalazła tę wymarzoną a ja zaraz na zakupy lecę...znowu...muszę jakieś majteczki kupić i biustonosz, skarpetki do balerin...trzymajcie kciuki żebym na głupoty nie wydała...
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
paryzanka202 wszystkiego najlepszego!!!
nie smuć się, bo cały rok będziesz chodziła smutna bułki 5 szt. 1,49e 4-pak piwa 6,49e |
|
|
|
#4407 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4408 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Byczku Ja też Byk
|
|
#4409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj dokonałam analizy wydatków z ostatniego miesiąca (a tak właściwie od 15 marca do 15 kwietnia). Pomijając koszty wynajmu i biletu miesięcznego, które są stałe i najwyższe to w szok mnie wprowadziły 2 rzeczy: - telefon -> 2 doładowania po 50zł, a jak byłam w simplusie, a nie miksie to zazwyczaj było jedno doładowanie ![]() - różniste pierdoły typu: gazetka, korale, gumki do włosów, lakier do paznokci (15 z rzędu a nie taki must have) ect -> 180zł ![]() kawka - 2zł ciasteczka do kawki - 1,40 zł sałata - 2,30zł Edytowane przez Mallutka Czas edycji: 2010-04-21 o 12:36 |
|
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

bez sensu...

niech pocierpi

Wiem jak to jest. Wiem, ze wmawiasz sobie, ze tylko sie spotkacie i do niczego nie dojdzie.. Ale jak go zobaczysz to moze wyjsc troche inaczej niz planowalas. Tym bardziej, ze go kochasz nadal. A potem bedziesz sie czula naprawde podle.. Kac moralny nie do zniesienia.

mnie dziś kusiła vita z płytą ale potem przypomniało mi się że od czegoś w ko ńcu jest net i youtube np...i jestem z siebie dumna
klaski :