Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 14:41   #4381
_Baletnica_
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Witajcie Kochane...
ciągle próbuję do Was dołączyć i pisać na bieżąco, ale jak wchodzę wieczorem po pracy na forum i widzę 8stron do nadrobienia to ręce Mi opadają Kiedy Wy to wszystko piszecie?
A więc Kochane wszystkiego Najlepszego z okazji tego komercyjnego Święta..romantycznego wieczorku ....
ja spędzę ten wieczór z ustawami

postaram się międzyczasie nadrobić chociaż po łebkach waszą lekturę i wieczorem coś więcej napisać
Stary 2012-02-14, 14:48   #4382
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
no to sexi

Chyba coś w tym jest bo ja też raczej bezboleśnie przechodziłam @, a teraz to jakaś masakra mój organizm głupieje na starość

o matko jaki rozkaz

A ja wróciłam z Lidla kupiłam czekoladki no i mam prezent skompletowany
No my już 26 lat na karku więc nie takie młode dupy z nas, organizm gorzej juz wszystko znosi a pomyśl sobie że będzie juz tylko gorzej bo będziemy coraz starsze

To Ty zamiast do wyra to Ty do Lidla ale zaraz lanie będzie! w życiu Cie brzuch nie przestanie boleć jak będziesz tak latać
No ale widzę, że poświęcasz się dla męża czekoladki noo to będzie miał wyżerkę

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
No naprawdę jakaś epidemia z tym bólem brzucha jak nie @, to co innego jak nie urok to sraczka super
JA chyba neta odłączę bo zaraz kablem i na mnie przejdzie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 15:03   #4383
murka04
Zadomowienie

Przespałam sie i od razu mi lepiej. Mam nadzieję że już mnie dziś nie złapie bo Tż tak się cieszył na dzisiejszy dzień i nie chce mu go psuć jęczeniem Chyba naprawdę jakiś wirus panuje, bo moja mama też parę dni miała bóle brzucha i bratowa. A tutaj wszystkie jak na komendę z tym brzuchem! Ciekawe jak medzik się trzyma.

No nic, muszę się umalować i lecę do Tż

heroine,monia bokserki najlepszy prezent ja to uwielbiam szperać i szukać jakichś fajnych haha
monia zapomniałam Ci napisać że mam taki sam sweter/tunikę co Ty, ten drugi. Tylko że czarny Ale teraz go nie noszę bo brzuch odstaje ale bardzo fajny jest
zelka łączę się z Tobą w bólu a co dostałaś??
monia no też tak myślę że to jakiś wirus, mam nadzieję że dziś już mi odpuści bo szkoda mi walentynki przeboleć. no i jutro też już nie chcę się męczyć w szkole! Zawsze coś się przyczepi do człowieka
a bielizna fajna sprawa, pewnie jakąś czerwoną Ci zafundował
Baletnico żyjesz! Odezwij się wieczorem bo ja czekam na Twoje posty ciągle

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 15:03   #4384
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane...
ciągle próbuję do Was dołączyć i pisać na bieżąco, ale jak wchodzę wieczorem po pracy na forum i widzę 8stron do nadrobienia to ręce Mi opadają Kiedy Wy to wszystko piszecie?
A więc Kochane wszystkiego Najlepszego z okazji tego komercyjnego Święta..romantycznego wieczorku ....

postaram się międzyczasie nadrobić chociaż po łebkach waszą lekturę i wieczorem coś więcej napisać
Hej
no my spamujemy strasznie ale większość to takie pierdoły wbijaj i gadaj
również wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek duuuużo miłości!!!!

ja pewnie też spędzę sama.... bo TŻ ma jednak dyżur

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No my już 26 lat na karku więc nie takie młode dupy z nas, organizm gorzej juz wszystko znosi a pomyśl sobie że będzie juz tylko gorzej bo będziemy coraz starsze

To Ty zamiast do wyra to Ty do Lidla ale zaraz lanie będzie! w życiu Cie brzuch nie przestanie boleć jak będziesz tak latać
No ale widzę, że poświęcasz się dla męża czekoladki noo to będzie miał wyżerkę
ooo wypraszam sobie ja mam jeszcze 25

boję się Ciebie no poszłam do tego Lidla ale TŻ dostanie prezent jutro bo został na dyżurze

Cytat:
JA chyba neta odłączę bo zaraz kablem i na mnie przejdzie!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 15:07   #4385
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane...

No witamy
Oj ja Ci się nie dziwię, że ręcę Ci opadają, ja tu czasami wchodzę po 3 godzinach nie obecności i też mi ręcę opadają bo mam tyle do nadrobienia

A dlaczego uważasz że Walentynki to komercyjne Święto? Co ma komercja z tym wspólnego? Pytam bo po prostu nie rozumiem, nie mam nic złego na myśli

Ty spędzisz wieczór z ustawami a ja z kotem i dziećmi
A Twój TŻ w pracy pewnie co?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-14, 15:13   #4386
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
A dlaczego uważasz że Walentynki to komercyjne Święto? Co ma komercja z tym wspólnego? Pytam bo po prostu nie rozumiem, nie mam nic złego na myśli
wg mnie np (podkreslam- to MOJA opinia) komercyjne ejst, bo ma całą tę otoczkę - sklepy/markety itd nastawiają się tlyko i wyąłcznie na zysk- pełno misi, baloników, lziaków z serduszkami.. .prawie jak boże narodzenie walentynki tot ylko symbol, nie trzeba robić z tego takiej szopki jak u nas w Polsce jest- komercyjny cyrk... kolacja, kino -to jest bardzo miłe, ale można też w inny dzień znaleźć czas na to bo okazywać uczucie trzeba codziennie, i wcale nie potrzeba do tego misiów i bombonierek. pzoa tym można je kupić nawet bez okazji, chodzi o gest, a nie nagle wielkie bum, wszyscy kupują sobie rpezenty.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 15:19   #4387
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Przespałam sie i od razu mi lepiej. Mam nadzieję że już mnie dziś nie złapie bo Tż tak się cieszył na dzisiejszy dzień i nie chce mu go psuć jęczeniem Chyba naprawdę jakiś wirus panuje, bo moja mama też parę dni miała bóle brzucha i bratowa. A tutaj wszystkie jak na komendę z tym brzuchem! Ciekawe jak medzik się trzyma.

No nic, muszę się umalować i lecę do Tż

heroine,monia bokserki najlepszy prezent ja to uwielbiam szperać i szukać jakichś fajnych haha
monia zapomniałam Ci napisać że mam taki sam sweter/tunikę co Ty, ten drugi. Tylko że czarny Ale teraz go nie noszę bo brzuch odstaje ale bardzo fajny jest

monia no też tak myślę że to jakiś wirus, mam nadzieję że dziś już mi odpuści bo szkoda mi walentynki przeboleć. no i jutro też już nie chcę się męczyć w szkole! Zawsze coś się przyczepi do człowieka
a bielizna fajna sprawa, pewnie jakąś czerwoną Ci zafundował

Cieszę się, że już Ci lepiej Szkoda, żeby w Walentynki załapało Cie jakieś choróbsko skoro twój TŻ ma dla Ciebie niespodziankę Teraz to na prawdę dużo ludzi choruje na takie jednodnówki....
Noo bokserki to taki idealny prezent nie drogi, skromny i sexi
Mi znając mojego męża to na pewno coś czerwonego kupił o ile w ogóle bielizne kupił bo nie jestem na 100% pewna - tylko tak podejrzewam
Tą tunikę to tez chciałabym jeszcze czarną zamówić i białą Fajne sa i mega wygodne, ale musze poszukać takich z dłuższymi rękawami.
Ja jak mam okres to tez mi brzuch wystaje bo strasznie boli i jest duży i wtedy nie noszę takich tunik bo faktycznie nie ciekawie to wygląda

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 15:21   #4388
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
wg mnie np (podkreslam- to MOJA opinia) komercyjne ejst, bo ma całą tę otoczkę - sklepy/markety itd nastawiają się tlyko i wyąłcznie na zysk- pełno misi, baloników, lziaków z serduszkami.. .prawie jak boże narodzenie walentynki tot ylko symbol, nie trzeba robić z tego takiej szopki jak u nas w Polsce jest- komercyjny cyrk... kolacja, kino -to jest bardzo miłe, ale można też w inny dzień znaleźć czas na to bo okazywać uczucie trzeba codziennie, i wcale nie potrzeba do tego misiów i bombonierek. pzoa tym można je kupić nawet bez okazji, chodzi o gest, a nie nagle wielkie bum, wszyscy kupują sobie rpezenty.
Masz racje

Ja sie dzisiaj nie walentynkuje
Ale chyba dobrze ze jest takie swieto, wkoncu jest tez tyle innych to i zakochani powinni miec cos dla siebie
Ja jednak jestem kiepskim romantykiem i mysle ze nawet gdyby mnie dotyczylo to swieto to podeszlabym na pelnym luzie

A teraz z innej beczki
Pewnie mi sie zaraz tutaj dostanie ale moze to i dobrze, otoz kochane ja sie nie wyrabiam z 5 posilkami
Co myslicie o 3? Za to zawsze o tej samej porze i komponowanych naprawde ze szczegolna uwaga?
Cholera no poprostu walczylam zeby wdrazyc to w zycie ale na dluzsza mete nie daje rady, podziwiam Was bo ja wymiekam
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 15:39   #4389
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

ooo wypraszam sobie ja mam jeszcze 25

boję się Ciebie no poszłam do tego Lidla ale TŻ dostanie prezent jutro bo został na dyżurze

A którego masz urodziny? No bo rocznikiem masz już 26 hihi niestety

Mnie się boisz? toć ja nie groźna, no Co Ty :P

Ojjj tak mi przykro, że został na dyżurze no szkoda więc Walentynki dziś będziemy obchodziły razem tu na forum

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:

No ale przeciez o to chodzi!! o to żeby czuć ten klimat tego Święta! Tak samo można powiedzieć, że święto zmarłych, dzień dziecka, dzien babci, dzien dziadka, dzien matki,ojca itd to tez komercja bo wtedy w sklepach też jest szał.
Dobrze, że to Święto jest - niech zakochani mają ten swój wyjątkowy dzień i niech kupują sobie prezenty przecież to takie fajne jest może i dziecinne dla nie których ale każdy ma coś w sobie z dziecka przecież
Moim zdaniem nie ma to nic wspólnego z komercją i tu się z Wami nie zgadzam!

aaa i nie tylko w Polsce ludzie obchodzą Walnetynki! Własnie my tu bardzo skromnie je obchodzimy bo w Niemczech czy w Anglii i USA bardzo hucznie te Święto obchodzą

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Pewnie mi sie zaraz tutaj dostanie ale moze to i dobrze, otoz kochane ja sie nie wyrabiam z 5 posilkami
Co myslicie o 3? Za to zawsze o tej samej porze i komponowanych naprawde ze szczegolna uwaga?
Cholera no poprostu walczylam zeby wdrazyc to w zycie ale na dluzsza mete nie daje rady, podziwiam Was bo ja wymiekam

nie będziesz głodna chodziła? Jednak to tylko 3 posiłki....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-14 o 15:37
Stary 2012-02-14, 15:43   #4390
Eldo_rado
amor vincit omnia

każdy obchodzi to 'świeto' tak jak chce- tak zawszy było, jest i będzie... wg mnie rodzime świeta, zakorzenione w kulturze to co inengo niż te zapożyczone- jak np Walentynki, które przyszły do nas ze Stanów, najpierw jako trend, a teraz jak coroczny obyczaj... fajnie ejst je obchodzić, ale jak w ten dzień się nie widizmy z ukochana osobą- możemy to kiedyindziej androbić. takie jest MOJE zdanie i wiem, ze sporo osób ma podobne. kwestia podejścia
Stary 2012-02-14, 16:04   #4391
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

nie będziesz głodna chodziła? Jednak to tylko 3 posiłki....
Mysle ze nie, bo ja caly dzien spedzam w pracy zawsze mam zajete rece i glodna niechodze, ale to akurat jest najmniej wazne
Bardziej ciekawi mnie wasza opinia co do tempa chudniecia i ogolnie czy to zda egzamin? Bo 5posilkow jest dla mnie niewykonalne a chcialabym sobie jakos uproscic ta diete a nie jeszcze komplikowac latac na zakupy i tak tego czasu wiecznie mi brakuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 16:22   #4392
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
każdy obchodzi to 'świeto' tak jak chce- tak zawszy było, jest i będzie... wg mnie rodzime świeta, zakorzenione w kulturze to co inengo niż te zapożyczone- jak np Walentynki, które przyszły do nas ze Stanów, najpierw jako trend, a teraz jak coroczny obyczaj... fajnie ejst je obchodzić, ale jak w ten dzień się nie widizmy z ukochana osobą- możemy to kiedyindziej androbić. takie jest MOJE zdanie i wiem, ze sporo osób ma podobne. kwestia podejścia
Oczywiście, że każdy obchodzi to Święto jak chce, nie którzy w ogóle nie obchodzą, ale nie rozumiem dlaczego tylu ludzi jest tak negatywnie nastawionych na Walentynki. Jakby ten dzień był jakimś strasznym Świętem. Nie chcą to niech nie Świętują - nikt ich nie zmusza ale wyzywanie tego Święta że jest głupie czy durne tak jak moja koleżanka napisała to na fejsie to dla mnie jest bezsensu i bardzo egoistyczne. Skoro takie Święto jest to nie dlatego, że jedna osoba tego chciała ale zapewne większość ludzi w naszym kraju. Rozumiem ludzi którzy nie mają ukochanej osoby i jest im przykro w takie Święto ale nie rozumiem osób które mają tą drugą połowkę i nienawidzą Walentynek. Wiadomo, że miłość trzeba pokazywać codziennie swojej ukochanej ale czasami nie ma na to po prostu czasu.... dzieci, praca, dom, obowiązki, i nikt nie mysli aby sobie pójść na kolację itd. A ten dzień pozwala na to i przypomina nawet o tym Ma taki swój magiczny klimat

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-14 o 16:30
Stary 2012-02-14, 16:26   #4393
Eldo_rado
amor vincit omnia

monia obrażanie/mówienie źle o tym święcie i o obchodzących je osobach to już jest zniżenie się do pozoiomu prymitywu... nie nalezy obrażać czyichś poglądów... ja np nie uwarzam walentynek jako WIELKEIGO ŚWIĘTA, ale fajnie że są ludzie, dla których to jest jeden z niewielu dni, keidy mogą naprawdę pobyć razem, bo normalnie nie maja na to czasu
Stary 2012-02-14, 16:28   #4394
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysle ze nie, bo ja caly dzien spedzam w pracy zawsze mam zajete rece i glodna niechodze, ale to akurat jest najmniej wazne
Bardziej ciekawi mnie wasza opinia co do tempa chudniecia i ogolnie czy to zda egzamin? Bo 5posilkow jest dla mnie niewykonalne a chcialabym sobie jakos uproscic ta diete a nie jeszcze komplikowac latac na zakupy i tak tego czasu wiecznie mi brakuje
No nie wiem co Ci powiedzieć.... ja starałam się zawsze jeść 5 posiłków albo przynajmniej 4. Jak to wygląda przy jedzeniu trzech to ciężko mi powiedzieć. Jeśli będą to 3 spore posiłki to może nie zdac to egzaminu a jak będą to 3 małe posiłki to będziesz głodna chodziła. Bo tak na prawdę to nie tylko chodzi o te 1200 kcal ale tez o to, że trzeba jeść mało a częsciej. Jak bedziesz jadła zbyt rzadko to spowolnisz metabolizm.
Może chociaż 4 posiłki?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-14, 16:35   #4395
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem co Ci powiedzieć.... ja starałam się zawsze jeść 5 posiłków albo przynajmniej 4. Jak to wygląda przy jedzeniu trzech to ciężko mi powiedzieć. Jeśli będą to 3 spore posiłki to może nie zdac to egzaminu a jak będą to 3 małe posiłki to będziesz głodna chodziła. Bo tak na prawdę to nie tylko chodzi o te 1200 kcal ale tez o to, że trzeba jeść mało a częsciej. Jak bedziesz jadła zbyt rzadko to spowolnisz metabolizm.
Może chociaż 4 posiłki?
Chcialam trzy glownie dlatego zeby ograniczyc sie do jedzenia jednego posilku w pracy a dwoch w domu, mam na mysli sniadanie i kolacje.
Bo naprawde noszenie tych pudelek z jedzeniem przygotowywanie tego rano mnie wkurza Ja i tak nie mam weny tworczej zeby cos wymyslac, komponowac.
A co do wielkosci i kalorycznosci to mysle ze bez zmian obiad 350kcal na sniadanko platki a kolacja bialkowa jakas delikatna
Nie wiem, musze zobaczyc sprobowac!
Tak by bylo najlepiej dla mnie
Zrobie probny tydzien

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 16:43   #4396
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A którego masz urodziny? No bo rocznikiem masz już 26 hihi niestety

Mnie się boisz? toć ja nie groźna, no Co Ty :P
Rocznikowo tak ale weź mnie nie osłabiaj chcę jeszcze się trochę nacieszyć tymi cyframi 25 a urodziny mam we wrześniu dopiero

wiem, żeś niegroźna tak tylko żartuję, hihi

Cytat:
Ojjj tak mi przykro, że został na dyżurze no szkoda więc Walentynki dziś będziemy obchodziły razem tu na forum
nic wspólnego z komercją i tu się z Wami nie zgadzam!
no mi też przykro no ale cóż... takie życie... pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz ma dyżur w jakiś ważny dzień... bo dopiero zaczyna... jest stażystą... co dopiero jak będzie na etacie... np. dyżur w święta

no my tu już urządzimy bibę!!!

Cytat:
Powinno się w sumie jeść mało, a często... chociaż mi też średnio to czasem wychodzi... no bo jak wstanę około południa to dzień się skraca i nie ma gdzie zmieścić ale spróbuj, zobaczysz jak to wpływa na Twój organizm może da radę

Co do Walentynek: każdy robi wedle własnego uznania, o! zdania zawsze będą podzielone
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-14, 16:44   #4397
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Chcialam trzy glownie dlatego zeby ograniczyc sie do jedzenia jednego posilku w pracy a dwoch w domu, mam na mysli sniadanie i kolacje.
Bo naprawde noszenie tych pudelek z jedzeniem przygotowywanie tego rano mnie wkurza Ja i tak nie mam weny tworczej zeby cos wymyslac, komponowac.
A co do wielkosci i kalorycznosci to mysle ze bez zmian obiad 350kcal na sniadanko platki a kolacja bialkowa jakas delikatna
Nie wiem, musze zobaczyc sprobowac!
Tak by bylo najlepiej dla mnie
Zrobie probny tydzien
Czyli jak planujesz to zrobić? Rano przed pracą śniadanie, a obiad kiedy? Ile godzin będziesz miała przerwy między posiłkami?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-14, 16:48   #4398
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Powinno się w sumie jeść mało, a często... chociaż mi też średnio to czasem wychodzi... no bo jak wstanę około południa to dzień się skraca i nie ma gdzie zmieścić ale spróbuj, zobaczysz jak to wpływa na Twój organizm może da radę

Co do Walentynek: każdy robi wedle własnego uznania, o! zdania zawsze będą podzielone
No wlasnie jakos 5 to dla mnie za duzo, bywa wlasnie tak ze nie mam gdzie tego wcisnac a na weekendzie to juz zupelnie jak sobie pospie
Napewno zrobie sobie teraz tydzien i zobacze jak sie bede czula i czy w ogole bedzie to mialo sens
Ja to straszny len jestem w tych sprawach i gotowac nieznosze
Stary 2012-02-14, 16:50   #4399
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to straszny len jestem w tych sprawach i gotowac nieznosze
Wprowadź się do mnie ja uwielbiam gotować i piec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 17:10   #4400
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
a z przyjemnoscia !

ze mnie to taka kucharka jak z koziej dooopy trąba
Stary 2012-02-14, 17:18   #4401
monika01011986
Zakorzenienie

A ja idę o 18stej na solarium! Teściowa ma przyjść do dzieci to się pójde wygrzeje
Kuriera z żarciem dla kota nie było ja w nerwice popadnę przez te przesyłki!! Niby do 20stej kurier rozwozi paczki ale jakoś nie wierzę że jeszcze dziś mógłby przyjechać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-14, 17:20   #4402
zelka9o
Zadomowienie

murka , heroine , Monia co dostałam kupiła mi bieliznę bo Mój Tż ma obsesje na punkcie czarnej bielizny w koronki i do tego zafundował Nam wycieczkę w Maju na tydzień do Wenecji wydał całe 2 wypłaty ale obiecał mi kiedyś że mnie tam zabierze i spełnił obietnice mam tylko wybraać termin . Mój TŻ sie postarał nie ma co !

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
A ja idę o 18stej na solarium! Teściowa ma przyjść do dzieci to się pójde wygrzeje
Kuriera z żarciem dla kota nie było ja w nerwice popadnę przez te przesyłki!! Niby do 20stej kurier rozwozi paczki ale jakoś nie wierzę że jeszcze dziś mógłby przyjechać
ojj pamietam że jak ja czasem zamawiałam rzeczy to kurier potrafił przyjść po 19 - nastej. Strasznie Mnie to wkurzało bo czekałam cały dzień na Niego !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 17:26   #4403
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia obrażanie/mówienie źle o tym święcie i o obchodzących je osobach to już jest zniżenie się do pozoiomu prymitywu... nie nalezy obrażać czyichś poglądów... ja np nie uwarzam walentynek jako WIELKEIGO ŚWIĘTA, ale fajnie że są ludzie, dla których to jest jeden z niewielu dni, keidy mogą naprawdę pobyć razem, bo normalnie nie maja na to czasu

Ja tez nie uważam że to jakies Mega wielkie Święto dla mnie to raczej taki dzien w którym zakochani mogą sobie to jakoś bardziej pokazać i tyle

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-14, 17:29   #4404
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Kotkuuu a Mnie przygarniesz ? nie lubię gotować a Ty lubisz wiec pakuj sie raz raz i zapraszam do Mnie

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Ja w Walentynki wale tynki o !
Stary 2012-02-14, 17:33   #4405
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Rocznikowo tak ale weź mnie nie osłabiaj chcę jeszcze się trochę nacieszyć tymi cyframi 25 a urodziny mam we wrześniu dopiero
no jak we wrześniu to jeszcze kupe czasu możesz się cieszyć tą piątką na końcu

Cytat:
wiem, żeś niegroźna tak tylko żartuję, hihi
wiem wiem

Cytat:
no mi też przykro no ale cóż... takie życie... pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz ma dyżur w jakiś ważny dzień... bo dopiero zaczyna... jest stażystą... co dopiero jak będzie na etacie... np. dyżur w święta

no my tu już urządzimy bibę!!!
No niestety takie uroki pracy Dużo ludzi pracuje w przeróżne Święta szczególnie lekarze własnie, no bo kto by nas ratował gdyby nie oni
A jaką specjalizację robi Twój mąż?

Impreza będzie ja mam wino w lodówce a Wy co tam macie>?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-14, 17:33   #4406
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ci fajnie wygrzejesz pupkę :P

to on jeszcze nie dojechał?

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
murka , heroine , Monia co dostałam kupiła mi bieliznę bo Mój Tż ma obsesje na punkcie czarnej bielizny w koronki i do tego zafundował Nam wycieczkę w Maju na tydzień do Wenecji wydał całe 2 wypłaty ale obiecał mi kiedyś że mnie tam zabierze i spełnił obietnice mam tylko wybraać termin . Mój TŻ sie postarał nie ma co !
O wowww!!!! ale prezent!!!!!!! Kochanego masz TŻ-ta Wenecja! bosko!

Cytat:
Kotkuuu a Mnie przygarniesz ? nie lubię gotować a Ty lubisz wiec pakuj sie raz raz i zapraszam do Mnie
A pewnie pewnie tylko może na wakacjach
Stary 2012-02-14, 17:38   #4407
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
O wowww!!!! ale prezent!!!!!!! Kochanego masz TŻ-ta Wenecja! bosko!

A pewnie pewnie tylko może na wakacjach
rezerwuj czas już ! ja CIE porywam na całe wakacje zwiedzisz Londyn i wogole całą Anglię to nie że tylko w kuchni będziesz .
Taak cudowny prezent chodż nie skorzystam pewnie bo za drogi a nie lubie gdy ktoś tak dużo wydaje na Mnie!
Stary 2012-02-14, 17:39   #4408
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w Walentynki wale tynki o !

Cytat:
no jak we wrześniu to jeszcze kupe czasu możesz się cieszyć tą piątką na końcu
haha dzięki

Cytat:
No niestety takie uroki pracy Dużo ludzi pracuje w przeróżne Święta szczególnie lekarze własnie, no bo kto by nas ratował gdyby nie oni
A jaką specjalizację robi Twój mąż?

Impreza będzie ja mam wino w lodówce a Wy co tam macie>?
No niestety... ktoś musi nas ratować...

A specjalizacja jeszcze do końca nie wybrana bo to po stażu się określa ale na razie na pierwszym miejscu jest ginekologia onkologiczna potem ortopedia i anestezjologia jeszcze ma czas do końca roku, by się przekonać gdzie chce się realizować

też mam winko! i się dzisiaj uchleję! no mam jeszcze deser tiramisu, ale nie wiem czy go zjem
Stary 2012-02-14, 17:41   #4409
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooo no to super Postarał się i to bardzo
Mąz mi też obiecał że pojedziemy kiedyś do Wenecji bo stamtąd gdzie będziemy mieszkac już nie jest az tak daleko. Ale my to pewnie nie szybciej niż za rok tam pojedziemy.

Cytat:
ojj pamietam że jak ja czasem zamawiałam rzeczy to kurier potrafił przyjść po 19 - nastej. Strasznie Mnie to wkurzało bo czekałam cały dzień na Niego !
No ciekawe czy do mnie też dzisiaj jeszcze zapuka... w sumie to mógłby bo kot chce porządnie zjeść w końcu!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-14, 17:45   #4410
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
rezerwuj czas już ! ja CIE porywam na całe wakacje zwiedzisz Londyn i wogole całą Anglię to nie że tylko w kuchni będziesz .
Taak cudowny prezent chodż nie skorzystam pewnie bo za drogi a nie lubie gdy ktoś tak dużo wydaje na Mnie!
Okej już mi się podoba będziemy się szlajać po mieście, pić tanie wino i chodzić na balety!!! joł joł joł

jak to nie skorzystasz? skoro już zafundował? nie wpłacił jeszcze kasy, że możesz się wycofać?
musi Cię bardzo kochać

A tak apropo dzisiejszej rozmowy na temat fochów:

http://demotywatory.pl/3695774/Jedno...e-trzy-sekundy

Cytat:
No ciekawe czy do mnie też dzisiaj jeszcze zapuka... w sumie to mógłby bo kot chce porządnie zjeść w końcu!
biedny kot, naprawdę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości