|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
W końcu wrócił ktoś zadowolony, bo faktycznie ostatnimi czasy więcej negatywnych opinii było niż pozytywnych
![]() Justine hahaha tak poza tym, to niezły szpieg z Ciebie Okej, ja też idę spać ! Mam nadzieję, że tej nocy nie będzie mi się śnił nikt z forum, bo przecież zwariuje przez tą Hiszpanie i wizaż, dosłownie ! ![]() Dobranoc wszystkim ! ; **
Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-04 o 03:15 |
|
|
|
#4442 |
|
Raczkowanie
|
ile kosztuje wstęp jednorazowy do tropicsu?
|
|
#4443 |
|
Zadomowienie
|
hej laski
![]() marta 25 euro ;] mi się dzisiaj śniło że poszłam do fryzjerki i zamiast obciąć mi włosów to zrobiła mi grzywkę, którą zapuszczam od 2 lat i jest już prawie długosci włosów xd czyli prawie do pasa ;d przerażające.. kurdee, współczuję aparatu. ja biorę aparat rodziców, bo mój jest taki dosyć duży i mnie denerwuje bo szybko baterie padają i mam nadzieję że go nie zgubię ![]() aaa justine niezły szpieg haha xD Edytowane przez fleur94 Czas edycji: 2010-08-04 o 09:07 |
|
|
|
#4444 |
|
Raczkowanie
|
jednorazowy?
a co do aparatu to ja się zaczęłam bać. też mi się szybko baterie wyczerpują, a takie ładowane się zepsuły :/// jak myślicie 6 baterii starczy?
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
ja biorę akumulatory i ładowarkę chyba..
aa nie ;d czekaj karnet na 5 wejść chyba 20 euro. a jednorazowe 5 . czy jakoś tak. ale pewna nie jestem ;] |
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
Madzik napisała, że 25 euro chyba na tydzień. 5 euro za wejście to spoko
zastanawiam się czy kupywać karnet, bo różnie to może być, a ja bardziej preferuje beach party niż dyskotekę ^^
|
|
#4447 |
|
Zadomowienie
|
a ja chyba nie kupuję tego karnetu bo nie wiadomo kiedy będzie barcelona ;d wtedy pewnie nie pójdziemy na dyskotekę, bo nie zdążymy. poza tym chciałabym też do innych klubów zajrzeć.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4448 |
|
Raczkowanie
|
masz rację... ja do barcy chyba nie jadę, bo mam tylko 130 euro i mi nie starczy... choć nie wiem
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Rosja my będziemy w LLoret dopiero w sobotę?
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
joł joł joł.
za pięc godzin wyjeżdżam! Pozwolę sobie napisać smsa do justine ![]() ja aparat biorę rodziców, boje się że mi ukradną. ale dobra, muszę go pilnować ;d DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM I Z TYMI Z KTÓRYMI SIĘ JUŻ NIE SPOTKAM NA WIZAŻU RÓWNIEŻ ŻYCZĘ CHŁOPÓW ![]() ![]() a potem wszystkie jedziemy do krk ;D ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- chyba tak, bo jutro dopiero będziemy w paryżu tam nocleg więc chyba w sobote
|
#4450 |
|
Zadomowienie
|
a ja do barcy bym chciała, bo wszyscy polecają, poza tym na 1 dzień gdzieś pojechać to wiesz ;d monotonię przerwie. ale na żadną inną wycieczkę chyba nie jadę. aquapark jakoś mnie nie ciągnie, bo byłam już w dwóch takich ogromnych że w sumie ten pewnie nic nowego. rejs statkiem i ten wieczorek latino też już kiedyś byłam, a poza tym szkoda mi kasy. ja będę mieć chyba oprócz kasy na barcę + 30euro kaucji too jakieś chyba 100 euro. też nie wiem czy starczy, ale trudno ;d
rosjaaa- ale ci zazdroszczę ![]() ja jeszcze mam ponad 10 dni do wyjazdu, ale mam duże rzeczy zaplanowanych więc jakoś zleci ;d w tym tygodniu jadę na rower z kumplem, potem przyjeżdża do mnie koleżanka na noc ;d w przyszłym kino i spotkanie klasowe i zakupy przed lloret. w czwartek pakowanko, w piątek ania chyba przyjeżdża do mnie, a w nocy z soboty na niedzielę LLORET! Edytowane przez fleur94 Czas edycji: 2010-08-04 o 09:25 |
|
|
|
#4451 |
|
Raczkowanie
|
ja dopiero ma wyjazd o 19.30, więc jeeeeszcze cały dzień!
oo przypomniałam sobie. musze kupić aviomarin na wszelki wypadek ;D ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- http://pogoda.onet.pl/1,13670,1238,miasto.html boska pogoda
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
ja jak byłam mała to musiałam zażywać aviomarin bo było mi bardzo niedobrze, ale obczaiłam dlaczego kilka lat temu ;d miałam chyba 8 lat i przed nartami zjadłam bułkę mleczną z nutellą i kakao i myślałam że zwymiotuję ;d okazało się że nie mogę jeść produktów mlecznych przed podróżą i jest spoko ;d a po tabletkach jestem strasznie zmierzła xd
rosja- już spakowana ?
Edytowane przez fleur94 Czas edycji: 2010-08-04 o 09:37 |
|
|
|
#4453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
ja się z tobą już pożegnam, bo będę dopiero po południu chyba
zgadamy się koło 27 i wymienimy opinie ![]() kiedy tak sobie pomyślę, że wyjeżdżasz i jak ciebie nie będzie to ja już jadę to mam uczucie że już coraz bliżej do wyjazdu ![]() to rus (bo marcie jeszcze zdążę napisać ;]) - znośnej podróży i dobrej zabawy na miejscu ;* |
|
|
|
#4455 |
|
Raczkowanie
|
Rosja życzę Ci zarąbistej podróży i do zobaczenia w Lloret !
|
|
#4456 |
|
Raczkowanie
|
madzik a Tobie jak ukradli ten aparat? w jakich okolicznosciach? wieczorem czy rano na plazy czy w hotelu ?
|
|
|
|
#4457 |
|
Raczkowanie
|
Madzik wielkie dzięki za recenzje! Na to czekałam!
To mówisz, że w Tropicsie taki nawał ludzi, że nie opyla się tam chodzić, a przynajmniej wykupić karnetu?A Rusowi i innym wizażankom jadącym jakoś teraz życze za***istych melanży, wyrywajcie fajnych chłopów!
Edytowane przez monqes Czas edycji: 2010-08-04 o 10:56 |
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
RRRRRUUUUUUUUUUSSS !
Baw się dobrze, wyrywaj chłopów.. szalej w tropicsie żebyś miaaała megaaaa pogode i żeby to wasze beach party wypaliło .. Pisz do mnie ja tu będę wieści przekazywać.. numer masz ! ![]() Po powrocie mega recenzja ! zobacze ją 28, ale kij z tym !
|
#4459 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i pozdrowię was wszytskich ![]() Tobie życzę tego samego, bo się raczej nie zobaczymy ani na forum ani w eugeni Cytat:
![]() i wzajemnie ;d Cytat:
Cytat:
![]() ogólnie to wam wszytskim dziękuję i mam nadzieję, że wsztskie trafimy na super wychowawców i ludzi i zabawa będzie przednia xD
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
aż się pusto zrobi na tym forum jak nam ruuss wyjedzie ;[
![]() a potem czyli 29 ..WPADACIE do KRAKOWA !
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
Mi ukradli na dyskotece :/......a to jest najgorsze ze nie wzielam ze sobą ladowarki do aparatu....i przez parde dni nie mialam,dlatego pozniej postanowilam sobie kupic ladowarke ,ktora kosztowala 6 euro ......juz taka szczesliwa bylam ze sie naladowala,wzielam raz i mi dmuchneli
.............A le tak szczerze to polecam Tropicsa ,jednak od 2:50 tam sie juz robi okropnie....mi zostaly prawie zeby wybite,a moja kolezanka zostala kilkakrotnie przypalona papierosem :/.....dlatego nie dziwie sie ze opiekunki nie chcialy nas puścic na PIANOPARTY :/........my nie mielismy opcji pojscia do innego klubu...bo trzymali nasze paszporty................ ....pS:Gdzie sie wybieracie za rok ?......Ja planuje Majorke na 2 tyg .....bo jednak ,jak jest fajna ekipa to 9 noclegow to za malo :P:P
|
|
|
|
#4462 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4463 |
|
Zadomowienie
|
jednak weszłam przed południem
![]() ja w przyszłym roku chciałabym do turcji albo na jakąś grecką wyspę
|
|
|
|
#4464 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie poszliscie na piana party ?! ;( jak ja tez nie pojde to chyba sie zapłacze... W tamtym roku bylam jakos w lipcu i byly takie tlumy że szok... Nie dalo sie nawet przejsc. Ale moze pod koniec sierpnia bedzie spokojniej... Byłaś w hotelu Copacabana? Na prawde pokoje są 2os ? Współczuje aparatu... moglabys cos wiecej napisac jeszcze o hotelu ? ![]() ZAPOMNIALAM o najwazniejszym ! :O Rosja, udanych wakacji, super opiekunów, dużo imprez, słoneczka i czego tylko zapragniesz ![]() Jak wrócis, koniecznie napisz jak było
To jest coś w rodzaju bliżej nieokreślonej tęsknoty, tylko za czym? Czy nie za tym, czego nigdy nie było, a co jednak minęło? Edytowane przez zimny_chirurg16 Czas edycji: 2010-08-04 o 11:51 |
||
|
|
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
z katowic xd wiem, że ty jedziesz tym drugim
Ale może jakoś sie spotkamy czy cos. np w paryżu. albo na postojach---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- ale mam podpis xd jeszcze mnie tam nie ma, ale se dałam tak, żeby był na zapas.
|
#4466 |
|
Raczkowanie
|
a jest tu może ktoś kto jedzie autokarem nr 2 ?
|
|
#4467 |
|
Zadomowienie
|
ktoś tam pisał o osiemnastolatkach ja mam 18, moi rodzice nie zgodzili sie jeszcze na studencki i ku mojemu zaskoczeniu było sporo 18 na obozie, chyba więcej niz 16 wiec bez obaw i nie narzekali
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
naprawdę?
to super, bo ja mam prawie 18 i myślałam, że najwięcej jest 16, choć ocZywiście to by mi nie przeszkadzało
|
|
#4469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sa tez trzy osobowe,ale to rezydent przydziela i opiekunowie nie maja nic do gadania:/.....nasze babki tez nie byly zadowolone bo mialy ten balkon z widokiem na mur.......ogólnie w hotelu bardzoooo duzo przestrzeni i nie żałuje ze do niego pojechalam ..<.np ,bylam w hotelu Mas* i tam jest okropnie....ledwo sie czlowiek miescil w korytarzach ,a pokoje cholernie male>..... w Copacabanie dzwi sa na karte,jezeli idziesz na stolowke to tez musisz ją pokazac ,chociaż rzadko ja sprawdzaja....jednak potrzebna jest do tego zeby moc wziac wode do obiadu .....Sniadanie bylo miedzy 7:30 a 10:00......obiad od 12:30 do 14:30....kolacja od 19:30 do 21 ............Woda w basenie byla codziennie zmieniana ,dlatego byla zimna :/........
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Wtajemniczenie
|
szalejecie dziewczyny
nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić![]() 26 lipca wróciłam z Lloret i oddałabym wszystko żeby pojechać tam jeszcze raz ![]()
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

moglabys cos wiecej napisac jeszcze o hotelu ?