Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-01, 20:36   #421
blondie-b1
BAN stały

Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)

Oj dziewczyny, jak juz przeczytam to nie mam czasu żeby coś napisać
Doridee-ładny makijaż, a Ty to prześliczną mamą jesteś... Widać, że Ala dba o swój wygląd od małego...
lucky-moja córeczka jak jest zła to bije przedmiot, który zabraniam jej zabrać, a jak jest to jakaś inna sytuacja to bije co popadnie, nawet drzwi - śmiesznie wygląda to jej wyładowanie się
Nocnik czasami jest akceptowany, a czasami ryk - więc różnie to bywa... :/
gosiek, gosiula-takiej pracy to pewnie ze świecą szukać A ziemniaczki Ale bym je schrupała...

monika-ale masz w domu marynarza, ho ho A tą blondyneczkę u boku to sobie zarezerwujcie
blondie-b1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 20:37   #422
gosiek1500
Rozeznanie

Doridee, ale masz ciapciułke w domu , niezła jest, a jaki irokez, sama sobie zrobiła??
Czy Wy wszystkie macie takie nieskazitelne buzie?????? Ja się zastrzele
Jak Ty robisz takie cieniutkie przecudne kreski?? Ja to jak bym pociągnęła, to grubośc razy 3 + fala jak na morzu. Dużo ćwiczylaś? Linerem, czy jakąs specjalną kredką?? Czuję, że muszę sie tu od Was dużo nauczyć, więc gadac mi tu po kolei, w co mam zaopatrzyć kosmetyczkę zanim mnie zaczniecie szkolić
Monika "rozmywałam na 3 stopnie"?? Wy macie jakiś szyfr z Doridee, żeby zwykły śmiertelnik nic nie rozumiał?
Edytcia nie mam pojęcia czemu w Polsce jest akurat tak, ja tego nie wymyśliłam
A co dzis się Śnieżynce i Monce stało, że nic nie piszą?
Monka czy Ty kupujesz coś na angielskim ebayu?
gosiek1500 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 21:05   #423
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Doridee znalazlam makro!!!!:jup i:juz kapuje o co tu biega
rzeczywiscie zdjecia sa wyrazne

Gosiek
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 21:06   #424
MONIKA1850
Zakorzenienie

Doridee znalazlam makro!!!!:jup i:juz kapuje o co tu biega
rzeczywiscie zdjecia sa wyrazne

Gosiek nie to nie zaden tajemny szyfr
Stary 2008-02-01, 22:28   #425
edytcia
Zakorzenienie

lucky co sie przejmujesz u mnie tez malo sie dzieje a pisze, dla towarzystwa Fajnie, ze jestes.
Zosie sadzam na nocnik, nie protestuje, ale tez nie wola, ze chce siku albo kupe - czasem tylko sie zdarzy
A co do bicia po glowie - to miala tak dawniej, ze jak sie jej mowilo np. Zosiu przestan to ona sama glowa uderzala np. o stol czy drzwi - teraz juz tak nie robi. Moze myslala ze cos tym wymusi

Monika zdjecia niezle - marynarz z dziewczyna w kazdym porcie
Fajnie ze doszlas do tego co to i gdzie masz makro

gosiek o rozmywanie to chodzi o program do obrobki zdjec - jak mniemam Ze rozmywala sobie cere

monka mam nadzieje, ze poprostu Ci komputer wysiadl i nie dzieje sie nic zlego u Ciebie.

Sniezynka nie olewaj watku - pisz.

Przeciez to jutro ostatki - dziewczyny gdzie jestescie i co robicie?
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 22:38   #426
djamelka
Rozeznanie

Monka gdzie jestes????????? Doride ale fajne fotki!!!Alunia taka modela jak ty-kobieta z klasa Majowki a jak wasze dzieci w sprawach nocnikowych?i jak juz rozmawiaja?
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 22:39   #427
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Gosiu tak jak pisze Edycia chodzi o wygładzenie cery. Ja akurat przy zdjęciach makijaży nie uznaje absolutnie żadnych obróbek Uważam, że jak chce sie pokazać makijaż na zdjęciu to tak trzeba wykonać makijaż i dobrać światło aby ingerencja graficzna nie była już potrzebna...
Chodzi Ci u mnie o kreskę na dolnej powiece?? Rysuje wewnątrz i rozcieram jeszcze cieniem nakładanym cienkim pędzelkiem. Według mnie nie kosmetyki są najważniejsze a narzędzia do ich nakładania - chodzi mi głównie o pędzelki
Jak cos to pytaj

Muszę zmykać bo mamy gości

Edytowane przez Doridee
Czas edycji: 2008-02-02 o 00:59 Powód: poprawka
Doridee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 22:43   #428
Sniezynka21
Zakorzenienie

Jestem i czytam, ale jakos pisac sie nie chce.... Za duzo tego wszystkiego, jak dla mnie Nie wiem, o co kto pytal, zapominam o czym ja mam pisac itd itp... Ale jestem caly czas...
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 07:56   #429
millaa
Rozeznanie

GG do millaa

Sniezynka ja mam dokladnie tak samo z pisaniem
ja ciagle nie nadarzam za Wami cos nie moge sie wyrobic zeby cokolwiek napisac

Gosia mowisz 25pietro ja mieszkam na 10 i wydaje mis ie to juz wysoko niezle przysmaki sobie serwujecie w pracy

Doridee super fotki kotek jest boski ze on sie tak nie boi blisko wody śliczna z Ciebie babeczka no Ala miala niezla zabawe z kremem

Ivi Edycia fajnie ze piszecie o Waszych odczuciach co do mieszkania we wspolnym domu z rodzicami,
my sie wlasnie z tz ostro zastanawialismy nad przeprowadzka do tesciow bo maja duzy dom z ogrodem (juz mamy dosc mieszkania w bloku i marzey nam sie domek)i tez mielisbysmy swoje pietro ale jednak po przeczytaniu tego co piszecie to sie boje i juz sama nie wiem

a mnie znowu korzonki cos chwycily
postarams ie teraz na biezaco pisac zeby nie wypasc z rytmu
millaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 08:05   #430
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

My mamy dziś wesele u mojego brata, idziemy chyba tylko po to aby sie najeść no i zobaczyc rodzinkę, której już nie widziałam wieki, mała z babcią i już się boję, ostatnio jak jesteśmy u babci Iza ma zawsze jakiś wypadek - kilka dni temu walneła policzkiem w ławę i ma siniaka a wczoraj to teściowa nie zamyka drzwi do łazienki i tam trzyma małuy stołeczek i Iza go bierze do zabawy i wczoraj sie przewrociła na niego tylko, że na nogi i tak rozwaliła wargę, krwi pełno w buzi rozwalone na zewnątzr i koszmar, jak powiedziałam aby zamykali te drzwi, to jak grochem o ścianę, jeszcze dwa razy musiałam zamknąć je sama a byłyśmy tam raptownie 1,5 h. Ogólnie to stwierdzam, ze teściowa to chyba tylko przy mnie udaje taką ostra do małej a i tak ja nosi, matko kochana no tak mnie szlag trafia jak ją bierze na ręce, ze mam ochotę ją obstukać, TŻ już jej tyle razy mówił no i dawanie jej wszystkiego no tu to już mnie nie szlag a k... strzela, i tak podziwiam siebie, za opanowanie, a mała jak u babci to jest jak chodzący "koszmar" nie wiem jak to nazwać, no normalnie niewiem, niaka ją rozpuszcza babcia szkoda gadać a ty sobie w domu radz
nocnik - różnie teraz raczej woła ale efekt słaby, rzadko zrobi bo i woła jak już jest po - głównie, co do gadania to szkoda gadać mało tata mama baba dziadzia ciocia iść jem kot niunia zdarzy się czasem izia i nasladuję różne dzwięki i tyle chyba
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 09:31   #431
millaa
Rozeznanie

GG do millaa

Magda nie przejmuj sie, szkoda zdrowia, ja jak mi cos nie pasuje to sie nie strzelam tyko odrazu mowie tesciowej, jestem dla niej srogamam to gdzies

djamelka u nas z nocnikiem jest tak: kupe zawsze zawola i robi na nocnika z sikaniem to puszczan ja ostatnio bez pampersa w matjeczkach i gdzies na 10razy ze 3zawola a reszta w majtki i wtedy wola ze sii co do mowienia to stara sie wszystko powtarzac ale nie zawsze jej wychodzi rzadko ale łączy wyrazy np mama bam, idziemy tu
millaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 09:47   #432
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

U nas z nocnikiem podobnie, siedzi chętnie ale niewiele z tego wynika Jeszcze nie zdarzyło jej sie zawołać wiec podejrzewam, że nie czuje jeszcze że robi siku kupkę
Za to gada naprawdę pięknie, z każdym dniem dodaje cos nowego, łączy juz po trzy , cztery słowa Ale gadulstwo ma chyba po babci - ta to potrafi nadawać

Magda współczuję wypadków.. biedna Iza.. A z teściową to najlepiej krótko Ja też jestem ostra dla swojej ale się słucha

Śnieżynka Ty tu się nie wymiguj tylko pisz

Monka kurcze daj jakiś znak życia... Ja też mam nadzieję że to tylko awaria kompa..

Millaa ja chyba bym się nie zdecydowała na mieszkanie z rodzicami lub teściami Jednak co sami to sami
Stary 2008-02-02, 10:52   #433
gosiek1500
Rozeznanie

Ja tak na szybko, bo zaraz wyjeżdżamy na kulig, co prawda nie wiem czy tam jest śnieg, ale przynajmniej się trochę rozerwiemy. Patusia już zawieziona do babci, a po nas zaraz przyjadą znajomi.
Co do nocnika to u nas kicha, ale obiecalam sobie że za miesiąc zaczynam majteczkowanie (tak jak Millaa), zobaczymy co z tego wyjdzie
Doridee Ala naprawde łączy już po 3 wyrazy? Pati na razie tylko dwa i to czasami, za to pojedyncze wyrazy to prawie wszystkie powtórzy (jak jej się chce)
Millaa bez przesady, nie 25, ale 21 piętro
Ja tez jestem zdania, że lepiej w mniejszym mieszkaniu ale sami, niz w większym ale z rodzicami (o teściach to juz nie wspomnę) Zawsze to lepiej jak sama sobie podejmujesz decyzje i nikt Ci się nie wtrąca.
Dobra spadam, pa, będę jutro
gosiek1500 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 11:16   #434
MONIKA1850
Zakorzenienie

HEJ

Doridee dziekuje za szczeroscniestety nie kazdy moze cieszyc sie tak nieskazitelna cera iuroda jak ty-i trzeba sobie pomoca pozatym to niewiem dlaczego ale na zdjeciach zawsze wychodzi sie gorzej niz w rzeczywistosciprzyn ajmniej tak mi sie zdajeze jest ze mna

Musze isc sprzatac i robic obiad,w sobote mam zawsze najwiecej roboty

Monka czy ty dostalas Banaco z toba??

Magda bawcie sie dobrze na weselutez bym gdzies zaszalala,musze wyciagnac gdzies tzta bo to oststni weekend karnawalu nie?a tescie zostana z maluchami
Stary 2008-02-02, 11:35   #435
MONIKA1850
Zakorzenienie

Edytcia Życzenia już Ci na pewno składali,
Twarz twoja była uśmiechnięta,
Ale jest jeszcze jedna osoba,
Która o Tobie pamięta.
Ona właśnie Tobie życzy:
wiele szczęścia i słodyczy,
wiele miłych wspomnień,
milych wrażeń i
spełnienia wszelkich marzeń!

sto lat kotku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Stary 2008-02-02, 12:04   #436
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Edyciu
ja też składam Ci najserdeczniejsze życzenia -
miłości, szczęścia, spełnienia no i najważniejsze ZDRÓWKA!!!!
Jak najwiecej powodów do uśmiechu, serdecznych osób wokół i pociechy z największego Skarbeczka - Zosi
No i żebyś juz nie musiał rozstawać sie z Mężem
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ

Stary 2008-02-02, 12:06   #437
edytcia
Zakorzenienie

Monika siostro

Monika, Doridee dzieki

Urodziny, urodzinami, ale tz-ta nie ma to nie poswietuje tak jakbym chciala
Stary 2008-02-02, 12:12   #438
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Moniczko ale ja nie miałam na myśli Ciebie absolutnie Przepraszam, jeżeli tak to odebrałaś... Wiem, że Ty dopiero sie uczysz, poznajesz zasady makijażu, odpowiedniego światła i przede wszystkim swojego aparatu... Chodziło mi o dziewczyny które nagminnie tuszują niedoskonałości komputerowo na MM Bardzo sie mylisz sądząc że mam ładną cerę Dlatego nie pokazuje swoich makijaży na MM bo moja twarz sie nie nadaje, obrabiać ich nie chcę a modelki nie mam
Sama zobaczysz ze jak złapiesz ładne światło to wygładzanie nie będzie potrzebne a możliwości ze swoja buźką masz wiele - piękne duże oczy i ciekawe rysy

Gosiu bawcie sie dobrze na kuligu - tylko gdzie ten śnieg

Magda Ty też sie wyszalej
Stary 2008-02-02, 12:14   #439
edytcia
Zakorzenienie

millaa podtrzymuje zdanie, ze lepiej samemu w malutkim mieszkaniu, niz z rodzicami. Zawsze to jest to, ze nie zalezysz od nikogo i nie musisz sie spowiadac z kazdego wyjscia Jak to jest u mnie ale juz nauczylam sie omijac odpowiedzi gdzie jade
No chyba, ze mielibyscie osobne wejscie, najlepiej z innej strony domu i brak polaczenie pieter wewnatrz domu.
Super ze mala wola kupe i robi ja na nocnik, Zosia to wola jak jej zawieje

magda wybawcie sie na weselu i nie mysl o malej, napewno tym razem bedzie dobrze

gosiek kulig fajna sprawa zwlaszcza pokuligowe grzanie sie jakas herbatka z czyms %

Monika no pewnie ze wyciagaj tz-ta, zwlaszcza jak tesciowie zostana z dziecmi
Stary 2008-02-02, 12:17   #440
MONIKA1850
Zakorzenienie

Doridee a ja juz myslalam ze to bylo skierowane prosto do mniei zrobilo mi sie bardzo przykroale juz oki nie przepraszaj mnie bo to prawda co piszesz,powinno sie podziwiac idealny makijaz a nie sztuke retuszowania zdjecjuz ok nie bylo temetu.

Juz wiem od czego Daria takie kupki rzadkie robila,z tylu na dole wyszly jej dwa zeby wielkie!!!
Stary 2008-02-02, 13:17   #441
aniuafen
Rozeznanie

Lokalizacja: Łączkowice (25 km od słynnej Włoszczowy vel Gosiewa)
GG do aniuafen Send a message via Skype™ to aniuafen

Hej Alez u Was tu sie dzieje w zyciu za tym nie nadąze Chcę zobaczyc fotke Moniki ale gdzie ona jest? MM to Moje Makijaże jak rozumiem - please dajcie jakiegoś linka

Alicja moja teraz ćwiczy mnie na okrągło testując ile decybeli jestem w stanie znieść - KOSZMAR

Wczoraj byłam na wywiadowce ( co za tydzień !) chyba u Błazeja lepiej - daleko do ideału ale cóż Jakoś przestałam się tym specjalnie martwic
Postaram sie jakies fotki dorzucic dzis zeby nowe mamusie mnie lepiej poznały
aniuafen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 13:26   #442
edytcia
Zakorzenienie

aniuafen dawaj zdjecia

A tu masz link do makijazu Moniki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233893
Stary 2008-02-02, 13:56   #443
djamelka
Rozeznanie

Kurde i nas znowu lipaKevinowi w piatek rano sie poprawila juz bylam zadowolano ze goraczka spadla,a dzisiaj bylismy spowrotem u lekarza.W nocy powyskakiwalo mu pelno plam na ciele i wogule nie spal!Plakal i cos z tylu na glowie mu przeszkadzalo.Jak zaswiecilam swiatlo okazalo sie ze ma jakies dwa guzki z tylu na szyji za uszami.Wystraszylam sie jak choleraRano poszlam do lekarza i okazalo sie ze jest uczulony na amoksycyline(antybiotyk)a te guzki to wezlyi do tego ucho dalej czerwone.Dala nam lek na alergie i kazala czekac do poniedzialku.W poniedziale mowila jak goraczka wroci(bo ucho nie wyleczone a musialam przestac antybiotyk)to odrazu nas skieruje do specjalisty.Wkurza mnie to bo zamiast odrazu skierowac nas do specjalisty to czeka niewiem na co.A i mowila jakby cos sie dzialo w wikend to jechac na pogotowie.Niby nie ma goraczki ani nieplacze juz ale jestem taka w stresie jak cholera. Edytcia dzien szczególny, dzień jedyny, gdy są Twoje urodziny. A więc składam Ci życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia.:c mok:Sto lat Edytciu
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-02, 14:34   #444
edytcia
Zakorzenienie

Amelka dzieki
O rany!!! No cos wiem o uczuleniu i o tych plamach na ciele. Zosia tak miala rok temu i Wielkanoc spedzalismy w szpitalu
Tyle, ze jak przyjechalam nacaodobowy - bo to bylo dokladnie w Wielkanoc to od razu nas skierowali do szpitala, bo plamy byly juz i na twarzy i na brzuszku i plecach oraz nogach. To byl koszmar.
A to, ze kazala Wam czekac to napewno dlatego, zeby nie zrobic Kevinkowi wiekszej krzywdy, grunt zeby uczuenie zeszlo, a reszte wyleczycie potem. Wiem, wiem dobrze sie mowi i scieskam Cie mocno Nie denerwuj sie za bardzo - bedzie dobrze
Stary 2008-02-02, 14:49   #445
edytcia
Zakorzenienie

Wlasnie dostalam swiezutka mape Tatr chociaz palcem po mapie pojezdze i pomarze
Stary 2008-02-02, 15:07   #446
ivi77
Raczkowanie

Edytcia domyślam się że masz dzisiaj urodziny, skoro tak to i ja dołączam się do życzeń:

Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.

: roza::r oza::ro za::roz a:
ivi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-02, 15:17   #447
lucky blue rose
Raczkowanie

Edytciu, wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim - żeby Twój mężuś szybko do Was wrócił i już zawsze był blisko no i żeby Zosia była zdrowa i zawsze szczęśliwa

ale leniwa sobota, nic się nie chce
Monka - gdzie się zgubiłaś?? pewnie w Londynie na wyprzedażach

Doridee - super już Alunia mówi... jestem pod wrażeniem już czytając historię ze szczepieniem byłam pod sporym wrażeniem i ... cała moja rodzina też hahaha
dzięki za rady dot. makijażu, ja też skorzystam ku rozpaczy mojej teściowej jestem w tej kategorii totalnym laikiem

Amelka - biedny Kevin, teraz już na pewno będzie lepiej... szkoda tylko że musieliście niepotrzebnie przez to przejść. pewnie najgorzej w nocy, gdy nie wiesz co robić. a kiedy wizyta u specjalisty??

Aniuafen, nie wiem czy dobrze zrozumiałam - masz dwójkę dzieci?? Błażej chodzi już do szkoły? czyli ile ma lat? i jak zaakceptował siostrę?
zastanawiam się właśnie jaka różnica wieku między rodzeństwem jest najkorzystniejsza. różne są opinie w tej sprawie więc zbieram informacje

Monika - gratuluję Darunii ząbków Maksiu ma wciąż tylko 4 hahaha

buziaki dla wszystkich papapa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-02, 15:28   #448
ivi77
Raczkowanie

Millaa zrobicie jak będziecie chcieli, ale przemyślcie dobrze swoją decyzję. Co samemu to samemu, nikt Ci się nie wtrąca, nie pyta gdzie idziesz i co dzisiaj gotujesz na obiad, dlaczego TŻ wrócił tak późno do domu i gdzie on w tym czasie był, a dlaczego to dziecko tak płacze (i już jest na górze) itd. itp. Nie wspomnę już o zapraszaniu gości i uważaniu bez przerwy żeby być cicho i nie przeszkadzać za bardzo

Doridee piękna z Ciebie kobieta, a zwłaszcza podobają mi się Twoje usta, są takie zmysłowe

U nas z nocnikiem podobnie jak u Was. Nie woła. Posiedzi jak ją posadzę, a po wstaniu odejdzie dwa kroki i zrobi na podłogę. Zwykle woła si jak już zrobi. Próbowałam nie zakładać pampersa, ale trafiało mnie, że wszystko miałam posikane i cały czas latałam ze szmatą. Tetra też nie zdała egzaminu bo jak nasikała to wcale jej to nie przeszkadzało i chodziła z mokrą.
Z mówieniem też kiszka. Mówi jakieś pojedyncze słowa, ale mi się wydaje że to za mało. Może się jeszcze rozkręci bo Mateuszek też późno zaczął mówić, a jak zaczął to od razu pełnymi zdaniami.

lucky mój starszy synek tak się bił po głowie, ale z wiekiem mu to przeszło

djamelka współczuję tych chorób. Oby wszystko szybko wróciło do normy

Nie pamiętam już co miałam jeszcze napisać i w dodatku coś mi tu szwankuje. W ogóle nie mogę pisać ani wstawiać emotikonek.

Wpadnę jeszcze później
Stary 2008-02-02, 15:37   #449
ivi77
Raczkowanie

lucky u nas jest różnica wieku 6 lat (tak jak u aniuafen) i ja jestem bardzo zadowolona. Pewnie jak jest jedno po drugim to łatwiej bo nie wypada się z rytmu i ma się wszystko na świeżo, a dzieci mają ze sobą kontakt bo są prawie w tym samym wieku (później się razem bawią), ale tak jak u mnie też jest dobrze. Mateuszek jest już samodzielny, potrafi sam się sobą zająć, ma swoich kolegów - wiadomo, że trzeba poświęcić jemu też czas i uwagę, ale już nie tyle ile małemu dziecku. Poza tym on też już pomoże (przypilnuje małą, pobawi się z nią, nawet potrafi ją nakarmić). Oni się bardzo kochają i świata poza sobą nie widzą. Oboje są cudni i kocham ich nad życie
Stary 2008-02-02, 16:24   #450
Anchela
Zadomowienie

GG do Anchela

Edytcia w wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń dobrych kontaktów z otoczeniem i własnego lokum
Ja również mieszkam z teściami w dużym domu. My zajmujemy górę, oni dół, tylko kuchnię mamy wspólną. Na szczęscie stosunki układają nam się dobrze, żadnych konfliktów, nikt się do nas nie wtrąca (no prawie nigdy) Oczywiście marzę o tym żeby mieszkać na własnym. Teraz mamy tydzień luzu bo teściowie wyjechali więc przez tydzień chata wolna. Musze na razie kończyć bo Alicja ciagnie mnie do "swojej" kuchni na kawę

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości