|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: moje (po)twory ;)
[quote=kachasek;9417656]wszystkim razem i każdej z osobna bardzo dziękuję za miłe słowa
Yoanna mąż powiedział, że jak taka mądra jesteś, to masz sobie sama to powiesić na ścianie a tak serio, to powiedział, że ładne to jest (ale czekałam na pytanie, co wbiłam w ścianę i w końcu padło )hehe A pewnie, że bym powiesiła ![]() Torby ekologiczne bardzo ładne (ładne wzorki). Praktyczna rzecz i taka na czasie
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładne torby, Kasiu, czego Ty jeszcze nie robiłaś?
|
|
|
#423 |
|
Rozeznanie
|
hmmm... np. nie skakałam na bungee (ale to może da się kiedyś załatwić)aga witam i dziękuję Yoanna, Cath dopiero wróciłam z pracy jestem padnięta, ale może jeszcze sobie podłubię![]() jutro niby wolne -> "niby" bo mam szkołę ![]() edit: napotworzyłam troszkę wczoraj, nie dużo ale jednak fotki jak zwykle, żadna rewelacja, ale są (oj chyba przestanę korzystać z aparatu w komórce)
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-10-25 o 18:36 |
|
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
i kolorki w świetle dziennym
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu, nie zapomnij do nas pomachać, jak już będziesz lecieć głową w dół
![]() A Twoje prace jak zwykle śliczne. Karteczki urocze, skromne, takie na które z przyjemnością się patrzy Świetne cieniowania ![]() I piękne origami, podziwiam
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Kachna super (s)tworki
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
super prace
|
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne prace.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Tylko tyle
|
|
|
|
|
#430 |
|
Rozeznanie
|
Cath dziękuję bardzo
![]() Joasiunia serdeczne dzięki belaliza bardzo dziękuję haniu również dziękuję mandarynka witam u siebie i bardzo dziękuję dzisiaj nic ciekawego, ale wrzucę. oto marne próby stworzenia kolejnych kusudam (japońskiego nie znam - pewnie się nie odmienia, ale co tam, w Polsce jesteśmy ), na dodatek użyłam papieru z notesu "kostki" (takiego najtańszego - szarawego), więc efekt końcowy nie jest najlepszy
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
O proszę jakie fajne
Że też Ci się chciało...
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajne
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Łoo kurczę wyższa szkoła jazdy
|
|
|
|
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
Joasiunia, pejtoon, klaudens dziękuję
![]() dzisiaj powstała znów niezbyt udana (rozlazła się troszkę do zdjęcia) kusudama. ale to nic że nieudana - Michał i tak ją zmaltretuje ![]() poza tym wena mnie chyba opuściła (jakoś nic mi nie chce wyjść, nie mówiąc o braku pomysłów), a że przy tym za bardzo myśleć nie trzeba, to póki co pokażę pognieciony papier
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
ale piękności tu prezentujesz ,a karteczki normalnie genialne
![]() a za kusudamy to wielkie brawa
do oglądania moich zmagań z robótkami różnego gatunku z lepszym lub gorszym skutkiem ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261536 mój blog zgodnie z prośbą moderatora usunięty Edytowane przez barbarera Czas edycji: 2008-11-02 o 19:52 |
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee tam mnie się i taka rozleziona podoba
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ty gadasz super jest !
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wiegachny pracuś z Ciebie. Piekne rzeczy pokazujesz z origami (tak?), ale obie torby sa rewelacyjne. Materiał przepieknby i pieknie uszylas. Szkoda, żem nie Twoja tesciowa.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#439 |
|
CraftMod
|
Świetne kusudamy!
I kartki bardzo ładne!!! |
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Kachasku, ja Cię podziwiam za chęć eksperymentowania z kusymi damami. Wychodzi Ci to pięknie.
|
|
#441 |
|
Rozeznanie
|
barbarera
![]() Joasiunia ![]() klaudens ![]() hejasz ![]() nir ![]() rebell ![]() hmmm, miałam nic nie robić poza wymianką, ale teściowa zaprosiła nas na imieniny za tydzień. w związku z tym powstał mini prezencik. dzisiaj pokażę wam bez opakowania, które powstanie pewnie w ostatniej chwili mam nadzieję, że prezencik będzie trafiony i się spodoba. napis (i mniejszy kwiatek z wierzchu) jest złoty, czego niestety nie widać na zdjęciu
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Kusudamy są śliczne i nie marudź, że coś z nomi nie tak, bo dostaniesz klapa.
Prezencik dla teściowej - bardzo fajny i myślę, że będzie z niego zadowolona.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysłowy prezent
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Szkubana nooooo
|
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
kusudamy śliczne widać że się napracowałaś
, jak zwykle
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze podziwiam
Nie wiem czy ja miałabym tyle cierpliwości, żeby robić takie skomplikowane origami. I te książeczki też fajniuśkie
|
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
Ale SUPER PRACE...i jakie różnorodne...PIĘKNE>..
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ładne rzeczy... ojojoj... ale ładne... wszystkie... ojojoj...
![]() podobuje mi sie swieczuszka!! i karteczki i to origami.. ja sie na tym nie znam ładne to...
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula prezent tesciowej sie spodoba na pewno, bo jest uroczy i ładnie sie prezentuje.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#450 |
|
Rozeznanie
|
Hania, klaudens, Joasiunia, Samborka, iniemamocna, vena, Feme, hejasz dziękuję wam za odwiedziny, miłe komentarze
czas mi ostatnio ucieka między palcami jak mam coś zrobić to musze poścwięcić nockę bo w dzień nie ma jak i kiedy teraz mąż walczy ze śniegiem na podwórku, żeby można było z domu wyjść, Michaś chwilę zajął się sobą, więc pokażę wam część tego, co ostatnio powstałonajmłodszy potworek (inne mam na laptopie, więc teraz zdjęć nie wkleję) to kalendarz adwentowy, który jutro powędruje do Niemiec. W każdej z kieszonek znajdzie się torebeczka herbatki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

a tak serio, to powiedział, że ładne to jest (ale czekałam na pytanie, co wbiłam w ścianę i w końcu padło
)

jestem padnięta, ale może jeszcze sobie podłubię

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie

Nie wiem czy ja miałabym tyle cierpliwości, żeby robić takie skomplikowane origami. I te książeczki też fajniuśkie
jak mam coś zrobić to musze poścwięcić nockę bo w dzień nie ma jak i kiedy