|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjerki z Wrocławia do domu potrzebuję! POMÓŻCIE!!
Czesc. Nie wiem czy ci pomoge, le sprobuje.
Ja chodze do dobrej fryzjerki we Wroclawiu, jest to salon "Szalone nozyczki" na placu Pilsudskiego (nie mylic z ulica!). Wykonuja tam bardzo fajnie wszystkie zabiegi i tanio (jak na Wroclaw). Panie sa bardzo mile i mysle ze jakbys zadzwonila i opowiedziala o swojej sytuacji, to ktoras z pan napewno by ci pomogla. Znajdz nr tel. w ksiazce tel. Najlepiej rozmawiaj z pania Regina. Powodzenia |
|
|
|
|
#422 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Fryzjer we Wrocławiu (JLD)
jak obiecałam
wcześniej nie miałam grzywki, włosy wycieniowane. teraz Paulina mnie obcięła tak:
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Avariel- faktycznie super grzywka
A dała Ci Paulina chociaż zniżkę za rozdawanie jej numeru? Ja właśnie się zastanawiam czy do niej znów nie zadzwonić żeby mi grzywkę zrobiła, ale z drugiej strony pewnie zaraz bym zaczęła tą grzywkę zapuszczać, bo grzywki podobają mi się tylko u kogoś
|
|
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Avariel śliczna grzyweczka!
mam pytanie: ile Paulina bierze za obcięcie z farbowaniem? musze obciąć grzyweczkę i zrobić blond balejaż. Bardzo proszę o numer do Pauliny
|
|
#425 |
|
Wtajemniczenie
|
Avariel ślicznie !
Ja już niedługo też się umawiam na cięcie, patrząc na te fotki to już nie mogę się doczekać
|
|
#426 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Fryzjer we Wrocławiu:)
A ja polecę Wam wszystkim świetną fryzjerkę, która wcześniej pracowała w Le Grand, a teraz przeniosła się do CARLO BIANI przy ul Biskupiej. W mig potrafi pojąć o co mi chodzi. Zawsze jestem zadowolona z tego co wyczaruje na mojej główce. A do tego wszystkiego jest moim zdaniem genialną kolorystką, co tak naprawdę jest rzadkością wśród polskich fryzjerów. Swoją drogą zauważyliście, że większość naprawdę dobrych fryzjerów przeniosła się z Le Grand m.in. do CARLO BIANI? Oprócz mojej Ani M. pracuje tam świetny męski fryzjer - Łukasz. Mój mężczyzna jest jego fanem!!! Szukajcie Ani!!!! Polecam!!!!!
|
|
|
|
|
#427 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer we Wrocławiu:)
Halo dziwczynki, we Wroclawiu mieszkam od niedawna i szukam dobrego fryzjera. Zdazylam sie juz od Was dowiedziec o slynnej Pani Paulinie. Czy moglaby mi ktoras z Was podac numer do tej pani? Bede bardzo wdzieczna
|
|
|
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
Avariel naprawdę Ci ładnie obcięła te włoski
widzę, że masz ten sam typ co ja: cienkie, które lubią sobie przy wietrze "pofruwać", dobrze widzę? a tak w domu dobrze Ci się ta grzywka układa czy musisz z nią sobie jakoś radzić? jestem ciekawa bo kiedys i mi ktos walnął grzywke i przechodziłam w opasce :/ mogłabyś mi podać nr do p. Pauliny? tak wszyscy zachwalają... i ile wzięła za cięcie? tak orientacyjnie ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#429 |
|
Przyczajenie
|
Czy i ja mogłabym prosić o numer telefonu do owej sławnej Pauliny...?
|
|
|
|
|
#430 |
|
Konto usunięte
|
dzięki Dziewczyny!
![]() napisałam numery na pw Impersona - zniżki nie mam nawet chyba trudno by było cokolwiek zniżyć, Paulina bierze 15 zł... Cat, mam cienkie włosy, to fakt. ale jakoś specjalnie nie męczę się z układaniem grzywki - wiadomo, że to coś innego, bo wcześniej nie miałam (nie licząc podstawówki, ale to było baaaardzo dawno), ale wystarczy zaczesać i jest ok
|
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Czy kto mieszka moze na gaju i byl w salonie na ulicy strońskiej? niedawno sie wprowadzilam i zastanawiam sie czy tam pojsc..wyglada bardzo ladnie jakby ktos mial jakies informacje to bylabym wdzieczna
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie wiem o ktorego fryzjera Ci chodzi ale prawdopodobnie o "Bem".wiec szczerze mowiaz NIE POLECAM.jest dosc drogo,a dziewczyny ktore tam pracują to typowe "miss-ki". ja robiłam tam baleyage i scinalam,to zamiast posiwecic uwagę mi to patrzyła się na siebie co chwilę w lustro i poprawiała włosy, powtarzała do "kolezanek po fachu" ze cyt.w****iają ją juz te jej włosy i musi iśc puscic dymka bo ma do dupy dzien.. :| nie wiem jak jest tam teraz ale wg mnie beznadzieja totalne dno.tam nie pracują porzadne fryzjerki tylko raczej dziewczyny o plytkiej wyobrazni i jeszcze mniejszym mozgu :/ to moja opinia na temat tego salonu... choc owszem,wyglada dosc ladnie i ciekawie ale to tylko wygląd... pozdrowionka
|
|
|
|
|
|
#433 |
|
Przyczajenie
|
A ja dalej mam dylematy...W końcu umówiłam się do Carlo Biani w rynku na Pizza Hut ,do Pani Sylwi.Pewnie pomyslicie skąde ten pomysł?Zaczepiłam dziewczyne w biurze podróży ,która była rewelacyjnie obcięta...Idę tam, juz nie mogę się doczekać. Czy ktoś był w tym salonie? jakie wrażenia?
|
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
kam dziekuje ci bardzo za odpowiedz,uratowalas moje wlosy przed tragedia :P pozdrawiam
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Awariel,
![]() Jeszcze się do Pauliny nie wybieram, bo zapuszczam włoski, (od wakacji mi się ładnie układają, po dobrym cięciu, tylko grzywkę sama podcięłam i Paulina tym razem nie musiała ratować ), ale jakąś farbkę pewnie najpóźniej w styczniu będzie musiała mi nałożyć, bo mam ochotę na ładny, miedziany kolor.
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
moge tez prosic o numer do Pauliny?
Musze cos w koncu z soba zrobic, chyba sie skonczy na grzywce bo sie strasznie napalilam, tylko jeszcz enie wiem na jaka Avariel super grzywka |
|
|
|
|
#438 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Dziewczyny
Guga, przesłałam Ci nr. |
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, chciałabym podzielic sie doświadczeniem z unique. Poszłam namowiona przez bratową, ktora ma fryzurkę z ręki Andrzeja . Wybrałam się i ja- jestem wkurzona maksymalnie!! Wprawdzie Andrzej posłuchał co mam do powiedzenia, ale zrobił całkiem co innego- zrobił mi loki, chociaż chciałam tylko pocieniowac przod.. Teraz mam dziwne strzępy nie do ujarzmienia i wyglądam pięc lat starzej. dodam,że bratowa jest po drugiej wizycie u tegoż- ciachnął jej grzywkę na skos przy samej nasadzie włosow- a resztę włosow ma do ramion- średnio to pasuje.. no chyba że ktoś lubi awangardę
|
|
|
|
|
#440 |
|
BAN stały
|
Czesc.
Jesli szukasz fryzjerki to moge polecic Ci jedna. Sprawdzona , pracowala u Okila i w Laurencie. Jesli chcesz jej numer odezwij sie na gg : 9556926 |
|
|
|
|
#441 |
|
BAN stały
|
Czesc.
Jesli szukasz fryzjerki to moge polecic Ci jedna. Sprawdzona , pracowala u Okila i w Laurencie. Jesli chcesz jej numer odezwij sie na gg : 9556926 Pozdrawiam |
|
|
|
|
#442 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer we Wrocławiu
Cześć. Poszukuję jakiegoś genialnego fryzjera, który sam doradziłby mi (dobrał idealną) fryzurkę
Znacie może takiego??? Najlepiej sprawdzonego!! Bardzo proszę o namiary na takowego Pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do grona proszących o nr do Pani Paulinki
Zostawił mnie facet i chcę jak najszybciej poprawić sobie nastrój... Dzięki bardzo z góry
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 |
|
Przyczajenie
|
Prosze też nr. do pani Paulinki moze ona przywróci moją wiarę w dobre fryzjerki!!!!!!!! z góry dziękuje
|
|
|
|
|
#445 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o namiar do Pani Pauliny
Z góry dziękuję Pozdrawiam |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Raz ja powysyłałam następną porcję numerów
|
|
#447 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny! wiadomość tą kieruję do blondynek, które szukają bezskutecznie super fryzjera aby zrobił nam piękny platynowy balejaż a nie jakiś żółty czy słoneczny blond. Otóz MAM! ZNALAZŁAM! oczywiście z polecenia
robiłam sobie zakupy na placu i nagle zobaczyłam dziewczyną,aż stanęłam,miałam tak prześlicznie zrobiony balejaz ze az nie mogłam uwierzyć własnym oczom (oczywiscie platynowy).Podeszłam do niej i zapytałam, powiedziała ze tyle osób juz ją o to pytało.. fryzjer miesci się na ul.Świeradowskiej (osiedle Gaj),nie znam ani nr-u tel ani dokładnego adresu.ale jak jedzie się od Borowskiej to jakies 50-100m przed "Piotrem i Pawłem". Jeśli się zapisywać to do właścicielki KASI. no mówie wam dziewczyny rewelacja.Podobno troszkę się do niej czeka,ma duzo ludzi,ale ma nadzieję ze przed świętami zdązę )) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
hmm ja tam mieszkam ale nie kojarze zadnego fryzjera..jest jakis malutki salonik "podworkowy" obok piotra i pawla..moze to..hmhmhmhm szkoda ze wiecej info nie mamy;/
|
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,czy slyszalyscie cos na temat salonu fryzjerskiego "Blue" na Hallera? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
ja byłam w blue raz i polecam p. Kasie, wie co robi, umie doradzic, ja byłam raz, ale moje znajome chodza tam regularnie i zwwsze do Kasi, polecam ja. Za strzyżenie z prostowaniem, wlosów półdługich zapłaciłam tam 30 zl, wiec myślę że przytzwoicie, a włosy układały mi się super. pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

wcześniej nie miałam grzywki, włosy wycieniowane. teraz Paulina mnie obcięła tak:

A dała Ci Paulina chociaż zniżkę za rozdawanie jej numeru?

), ale jakąś farbkę pewnie najpóźniej w styczniu będzie musiała mi nałożyć, bo mam ochotę na ładny, miedziany kolor.
16.03.2010