|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cisza, bo nic nowego, godnego uwagi nie pojawiło się w Zarze
Byłam dziś z nadzieją na coś ciekawego np. torebkę, spódnicę ale nic mnie nie zachwyciło
|
#422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy czekają na wyprzedaże
![]() Chociaż nie wiem, czy w moim wypadku jest na co czekać ![]() W dużej mierze co chciałam, to z tej kolekcji już kupiłam.. Skusiłabym się może na dwie, trzy rzeczy z Woman i Woman Studio, które mi się podobały, ale cena regularna mnie odstraszyła ![]() Pisałam już kilka razy, że tegoroczna kolekcja aż tak mnie nie zachwyciła więc i na wyprzedaże czekam z mniejszym zniecierpliwieniem niż zwykle Zobaczymy ![]() Swoją drogą czy u Was w Zarze też są nowe zwyczaje dokładnego oglądania rzeczy przez ekspedientki przed i po wyjściu z przymierzalni, zwłaszcza jeśli chodzi o zabezpieczenia? I to nawet w tych, które się bierze? Niedługo to zamontują kamery w przebieralniach a ochrona będzie stać za kotarą
|
|
|
|
#424 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzę z przymierzalni, chcę iść do kasy, a Pani obmacuje jeszcze wszystkie rzeczy w poszukiwaniu zabezpieczeń a kolejka do i z przymierzalni, że ho ho
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A niedługo to i strach będzie tam wejść, bo nie wiadomo jakie jeszcze zabezpieczenia wprowadzą.. |
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Która z Was w jednym poście opisywała te wszystkie pudrowe zakiety i wklejała takie zdjęcia porównawcze? Bo nie wiem jak się zabrać za szukanie tej wiadomości, tymbardziej, że wtedy jeszcze chyba przegladałam forum z konta koleżanki
|
|
|
|
|
#428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Niby to lekka przesada ale z drugiej strony jak parę raz zgadałam się z pracownicą z Zary i H&M i to co one mi opowiadały o kradzieżach (ich ilościach,sposobach itd.) oraz o tupecie złodziei to mi szczęka do podłogi opadła
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
byłam w Zarze przedwczoraj i absolutnie nic nie przykuło mojej uwagi... jedyne, co mi się podoba, to malinowa torebka, ale też nie na tyle niesamowicie, żeby łapać i lecieć do kasy, poczekam do wyprzedaży... chciałam kupić jakąś marynarkę, ale wszystkie mają krój na jedno kopyto, który chyba nie nadaje się do mojej figury - nie lubię zapinać marynarek, a ostatnie Zarowe rozpięte wyglądają fatalnie, zapięte zresztą też, jakoś nisko mają guzik...
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już kilka razy poruszałyśmy tutaj tematy niezbyt miłych sytuacji z naszym udziałem, a w ogóle kultura ochroniarzy tam pracujących jest w większości przypadków poniżej jakiegokolwiek poziomu ![]() Ostatnio coraz rzadziej chodzę na zakupy, bo zamiast przyjemności, powodują one u mnie stres zanim jeszcze dojadę do galerii, bo ciekawe co tym razem się wydarzy, będę pikać przy wyjściu czy nie itd. |
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedni kradną,inni na tym cierpią...... Generalnie wg. sprzedawców kradzieży dokonują przeważnie ludzie, po których w życiu nie spodziewaliby się tego, ze kradną (np. eleganckie Panie ok. 40, wymalowane, świetnei ubrane,zadbane itd.). Co do pikania miałam ostatnio też taką przygodę (na szczęście ktoś mi w końcu rozmagnesował co trzeba), ale z 5 sklepów wyło jak wchodziłam i wychodziłam. W Krakowie ochroniarze generalnie są normalni i przyjemni (przynajmniej ja mam takie wrażenie a kilka razy miałam z nimi styczność).
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba w miarę możliwości się do tego zdystansować i starać się nie przejmować, zwłaszcza jak nie ma się nic na sumieniu Ja na ogół w takich momentach nigdy problemów z pokazaniem torebki nie robiłam, zawsze uśmiechałam się, zagadywałam, ale kilka razy miałam już takie sytuacje, że nerwy mi puściły I jedyne czego bym chciała, to żeby takich kilku mądrych panów głównie stojących w ZT w końcu tą prace straciło, bo absolutnie się do niej nie nadają![]() Co do kradzieży przez takie niepozorne osoby, to też o tym słyszałam ![]() Swoją drogą niezły muszę mieć one zarówno tupet jak i sposoby na wynoszenie tych rzeczy ![]() A wracając do głównego tematu to zapomniałam się pochwalić, że ostatnio kupiłam spódniczkę Z działu Basic, fason A-form z paskami w kilku kolorach za 99 zł Nie wiem jeszcze, czy ją zostawię, bo musi przejść test na podatność na zagniecenia ale żal mi było wyjść z pustymi rękoma
|
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam jakiejś jasnej spódniczki na lato i kompletnie nic mi się nie podoba...
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze pamiętam jak Cię "złapali" Ja tam też nigdy problemów nie robię, ale drażni mnie to jak niosę w Zarze X rzeczy do przymierzalni, a jeszcze od niedawna muszę torebkę do czegoś tam przykładać czy zapiszczy, już wtedy patrzą na człowieka jak na potencjalnego złodzieja, bo "a nuż ci zapiszczy" Niech te rzeczy to tam sobie i z pięć razy oglądają na wyjściu i wejściu, ale takie zmuszanie do zdejmowania i przykładania rzeczy to już lekka przesada, jeszcze trochę, to będzie trzeba zdjać buty, kurtkę i wogóle się rozebrać do bielizny na wejściu ![]() A wtedy do przymierzalni to będą takie kupony do drukowania przyciskiem jak w urzędach, nad wejsciem wyswietlacz kto następny i wejście po wyświetleniu BTW, znalazłam na stronie tę torebkę czarną ze złotymi zamkami co się ostatnio pojawiła, jednak w wersji szarej ze srebrnymi elementami, widział kto może na żywo? Bo w tej wersji naprawdę wydaje się ciekawa, te elementy metalowe tak w oczy się nie rzucają
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukałam dzisiaj majtkowej marynarki, ale niestety lipa
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale obawiam się właśnie, że będzie się gniotła...Ostatnio widziałam również śliczną czarną spódniczkę z takiego lejącego się materiału w szerokie pasy (beżowe i brązowe) za 25 euro Niestety nie zdążyłam jej przymierzyć, ale mam nadzieję dorwać ją przy najbliższej okazji ![]() A i pochwalę się moją piękna granatową marynarką z Woman. Jestem w niej absolutnie zakochana ![]() Załącznik 3161446Załącznik 3161447Załącznik 3161448
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Wam dziewczyny, że pracuję w Zarze i jak stoję na przymierzalni, to mi głupio sprawdzać przy kliencie zabezpieczenia itd No ale niestety, gdy któś na wyższym stanowisku przyuważy, że tego nie robię to jest wielkie halo ;/
Dziś była dostawa i jestem zakochana w beżowej, plisowanej sukience, tylko teraz czekam na wypłatę ;] boszenka69 marynarka oh i ah, i pięknie leży
Edytowane przez misiu12 Czas edycji: 2010-06-04 o 19:31 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaka to sukienka?
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Plisowana sukienka? Napisz coś więcej... Ja zakochałam się w marynarskiej, jedwabnej, białej sukience z Woman, ale również stopuję do wyprzedaży
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sukienki też ciekawam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw. przypomniałaś mi o codziennych meetingach w Zarze.... ojjj jak ja miło to wspominam...
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo juz na starcie czuję się jak potencjalny złodziej .
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Jutro po pracy wrzucę fotkę ;]
A powiem Wam, że bardzo często są skargi do menadżerów, właśnie o to że klienci traktowani są jak potencjalni złodzieje. Ale chyba trudno się się dziwić, że wprowadzili taki radykalny system, jak ludzie kradną naprawdę ogromne ilości ubrań ;/ |
|
|
|
#447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw pracujesz w katowickiej zarze??
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Tak ;]
pronunciation cięzkie pytanie Nie interesowałam się tym, ale kurcze dowiem się!
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładnie ci w niej a ta sochowa to która w końcu? bo ja już się gubię
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

I jedyne czego bym chciała, to żeby takich kilku mądrych panów głównie stojących w ZT w końcu tą prace straciło, bo absolutnie się do niej nie nadają

Niestety nie zdążyłam jej przymierzyć, ale mam nadzieję dorwać ją przy najbliższej okazji