Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 13:03   #421
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
a który masz tydzień mi jutro kończy się 8 tydzień od dnia ostatniej@. A zaczęłam normalnie jeść jakoś tydzień temu dopiero. Ale i tak nie wszystko ponieważ nadal jestem uczulona na co nie które zapachy
Jakoś połowa 5-tego chyba.Jakoś przez pierwszych parę dni jak sie dowiedziałam miałam jadłowstręt.
Teraz też nie tnę niektórych rzeczy, ale odczuwam głód.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 13:56   #422
ewacia85
Wtajemniczenie

to ja myślałąm że strasznie dużo jem (zwłaszcza te pół tabliczki czekolady wczoraj na noc +4 jabłka) ale wy mnie podnosicie na duchu no to ja dzień standardowo zaczełam od kawy.........wrrrrrrrr miałam nie pić ale to silniejsze nawet jesli wypije 1/5 kubka to musi stac z rana przedemną :P O dziwo po drodze do pracy kupiłam kajzerke i szynke( i na miejscu robiłam kanapke o 7:00), Wróciłam do domu i 1,5 gałki ziemniaków z sosikiem z szynki i buraczkami W sumie to nie jest tak źle, więc dlaczego mam wyrzuty sumienia że niby dużo zjadłam;/ Czuje się jakbym przytyła nie wiadomo ile????Wrrrrrrrrrrr...... aha i nan noc już sobie kupiła 2kg pysznych jabłuszek
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 13:59   #423
ladanseuse14
Zakorzenienie

wiesz, mam teraz podobne uczucie.. jakbym byla jak beka.. a przeciez nie jem tak duzo..

dzis zjadlam 3 gryzy sera zoltego, jednego trojkata z pizzy (ale bez brzegu, tylko srodek), kawalek smazonej ryby i dwa kiwi. kiwi moglabym jesc tonami!
Stary 2013-01-15, 14:00   #424
201704210903
Konto usunięte

ja też nie potrafię sobie odmówić kawy a poza tym staram się jeść warzywa i owoce, ale zazwyczaj kończy się na ogórkach kwaszonych
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 14:03   #425
ladanseuse14
Zakorzenienie

dziewczyny martwi mnie tez brak ochoty na ogorki.. zawsze sie nimi zajadalam, myslalam, ze w ciazy to bede zjadac je tonami a teraz ani mi sie sni zjesc nawet gryza..
Stary 2013-01-15, 14:07   #426
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
to ja myślałąm że strasznie dużo jem (zwłaszcza te pół tabliczki czekolady wczoraj na noc +4 jabłka) ale wy mnie podnosicie na duchu no to ja dzień standardowo zaczełam od kawy.........wrrrrrrrr miałam nie pić ale to silniejsze nawet jesli wypije 1/5 kubka to musi stac z rana przedemną :P O dziwo po drodze do pracy kupiłam kajzerke i szynke( i na miejscu robiłam kanapke o 7:00), Wróciłam do domu i 1,5 gałki ziemniaków z sosikiem z szynki i buraczkami W sumie to nie jest tak źle, więc dlaczego mam wyrzuty sumienia że niby dużo zjadłam;/ Czuje się jakbym przytyła nie wiadomo ile????Wrrrrrrrrrrr...... aha i nan noc już sobie kupiła 2kg pysznych jabłuszek

ooo mnie to od zapachu kawy odrzuciło
ja do tej pory od 7 rano w pracy zjadłam 4 kajzerki, z serkim białym 2i z sałatką śledziową 2, bułke słodką z makiem, paczke czipsów, i teraz czaję się na coś słodkiego, bo już jestem głodna. Do domu o 16 zanim obiad 17...ale ja to chcę przytyć waże zaledwie 49 kg i chcę mieć trochr ciałka, a z choroba tarczycy to róznie bywa teraz chudłam a jednego roku przytyam 10 kg w 3 miesiące i ważyłam 55 kg i to mi się podobało

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Właśnie jem Grzesia orzechowego
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."

Edytowane przez sarna405
Czas edycji: 2013-01-15 o 14:10
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 14:11   #427
Saudia
Raczkowanie

Dziewczyny a ja nie mam w ogóle rzadnych smaków, na nic... nie mam tez przeczuc co do płci... czy to mozliwe w ogóle bo jak Was czytam to wydaje mi się, że odstaję... zero smaków, zero przeczuć...
Całe szczęście wizyta juz jutro o 11.00 i będę mogla zobaczyc moją fasolkę, czy wszystko z nią/nim ok!!! W sumie jem cały czas tak jak wczesniej, przytyć nie przytyłam narazie nic.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
ja do tej pory od 7 rano w pracy zjadłam 4 kajzerki, z serkim białym 2i z sałatką śledziową 2, bułke słodką z makiem, paczke czipsów, i teraz czaję się na coś słodkiego, bo już jestem głodna. Do domu o 16 zanim obiad 17...ale ja to chcę przytyć waże zaledwie 49 kg i chcę mieć trochr ciałka, a z choroba tarczycy to róznie bywa teraz chudłam a jednego roku przytyam 10 kg w 3 miesiące i ważyłam 55 kg i to mi się podobało

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Smacznego sarna!!!
Saudia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 14:37   #428
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Saudia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja nie mam w ogóle rzadnych smaków, na nic... nie mam tez przeczuc co do płci... czy to mozliwe w ogóle bo jak Was czytam to wydaje mi się, że odstaję... zero smaków, zero przeczuć...
Całe szczęście wizyta juz jutro o 11.00 i będę mogla zobaczyc moją fasolkę, czy wszystko z nią/nim ok!!! W sumie jem cały czas tak jak wczesniej, przytyć nie przytyłam narazie nic.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Smacznego sarna!!!
ja tez zachcianek raczej nie mam ale jak leży czekolada i prosi się żeby ją zjeść to czemu nie:P Głodu specjalnie nie czuje a mimo wszystko wydaje mi sie że jem za dużo;/ Chyba dlatego że teraz zdarza mi się zjeść śniadanie (wprawdze w pracy ale zawsze coś) a wcześniej w ogóle nie jadłam tylko kawe piłam 3 razy dziennie(min 2 razy)-->teraz jedna na raty Czy przytyłam ??nie wiem bo waga nie ma baterii ale chyba jutro kupie

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:

zazdroszcze wagi ja przy wzroście 164cm startuje z wagą 62,5 Po pierwszej ciąży miałąm 69 do zrzucenia, schudłam do 59,5 ale jakoś 62-63 to jest chyba moja waga i już !!! bo nawet głodząc sie nie spadała.Więc jak ja to mówie" do szczupłych nie należe ale za to jestem zdrowa polska kobieta" --> trzeba sie dowartościowywać

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Ps Ubieram dzieciaka i ide sie dotlenić na saneczki
Stary 2013-01-15, 14:58   #429
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
ja tez zachcianek raczej nie mam ale jak leży czekolada i prosi się żeby ją zjeść to czemu nie:P Głodu specjalnie nie czuje a mimo wszystko wydaje mi sie że jem za dużo;/ Chyba dlatego że teraz zdarza mi się zjeść śniadanie (wprawdze w pracy ale zawsze coś) a wcześniej w ogóle nie jadłam tylko kawe piłam 3 razy dziennie(min 2 razy)-->teraz jedna na raty Czy przytyłam ??nie wiem bo waga nie ma baterii ale chyba jutro kupie

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

zazdroszcze wagi ja przy wzroście 164cm startuje z wagą 62,5 Po pierwszej ciąży miałąm 69 do zrzucenia, schudłam do 59,5 ale jakoś 62-63 to jest chyba moja waga i już !!! bo nawet głodząc sie nie spadała.Więc jak ja to mówie" do szczupłych nie należe ale za to jestem zdrowa polska kobieta" --> trzeba sie dowartościowywać

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Ps Ubieram dzieciaka i ide sie dotlenić na saneczki

Pewnie że tak
Kobietą nie dogodzisz ta za gruba ta za chuda...chociaż moja waga nigdy a ni mi a ni mężowi nie przeszkadzała no ale cóż ludzie wścipscy dokuczli i tak nabawiłam się kompleksów...ale jest ok
pragnie."
Stary 2013-01-15, 15:06   #430
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

To ja ważyłam całkiem niedawno 48.Tak ładnie udało mi się schudnąć.A potem jedna ciąża, druga ciąża i wszystko na nic.
Po tym dziecku to chyba się wysterylizuję bo więcej nie chce mieć.
Stary 2013-01-15, 15:18   #431
sarna405
Zadomowienie

ja mam 1 teraz chcę 2 i wystarczy Troje dzieci jak na nasz budżet to za dużo...no ale jak by było to by było bym kochala
pragnie."
Stary 2013-01-15, 15:47   #432
ewacia85
Wtajemniczenie

ja nie chce nic mówić ale w mojej pracy średnia dzieci to 4 ;D I to ostatnie to sie każdemu trafiało tak ok 40-tki.\ :P Teraz jedna koleżanka rodzi w wieku 43 lub 44 (piąte dziecko, a juz 5 lat temu to najmłodsze było zaskoczeniem)-sama nie wiem ile ma bo młodo wyglądaJeszcze mi do tej średniej daleko i mam nadzieje że aż tylu pociech mieć nie będę choć jesli sie trafią to i tak bedą kochane i wyczekiwane

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

ps bałwan przypominający prosiaka gotowy czyli udany spacer z dzieciakami :P
Stary 2013-01-15, 16:05   #433
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
wiesz, mam teraz podobne uczucie.. jakbym byla jak beka.. a przeciez nie jem tak duzo..

dzis zjadlam 3 gryzy sera zoltego, jednego trojkata z pizzy (ale bez brzegu, tylko srodek), kawalek smazonej ryby i dwa kiwi. kiwi moglabym jesc tonami!
Ale żeś mi zrobiła ochotę na kiwi

Dziewczyny, ja nie mam żadnych smaczków ciążowych... Jem to co zawsze, od niczego mnie nie odrzuca, jedynie widzę że organizm domaga się więcej jedzonka, bo od rana w brzuchu burczy i w pracy też częściej chce mi się jeść...

Ja mam wagę w normie, przy 170 cm 56 kg, ale boję się że ten mój apetyt ogromny spowoduje nagły przyrost masy Czy was od początku ciąży też tak wybrzuszyło? Wyglądam jakbym miała ciągle wzdęty brzuch... O ciąży nie chcę mówić jeszcze przez najbliższe 1,5 mies i boje się że się nie da ukryć...

Co do płci to dla mnie najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe, a TŻ bardzo chciałby synka

A i jeszcze jedno. Z dnia na dzień coraz mniej bolą mnie piersi... Czy któraś też tak ma? W zeszłym tyg tak bolały że w nocy się budziłam jak się przewracałam z boku na bok, a teraz prawie w ogóle...
Stary 2013-01-15, 16:23   #434
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ja nie mam żadnych smaczków ciążowych... Jem to co zawsze, od niczego mnie nie odrzuca, jedynie widzę że organizm domaga się więcej jedzonka, bo od rana w brzuchu burczy i w pracy też częściej chce mi się jeść...

Ja mam wagę w normie, przy 170 cm 56 kg, ale boję się że ten mój apetyt ogromny spowoduje nagły przyrost masy Czy was od początku ciąży też tak wybrzuszyło? Wyglądam jakbym miała ciągle wzdęty brzuch... O ciąży nie chcę mówić jeszcze przez najbliższe 1,5 mies i boje się że się nie da ukryć...

Co do płci to dla mnie najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe, a TŻ bardzo chciałby synka

A i jeszcze jedno. Z dnia na dzień coraz mniej bolą mnie piersi... Czy któraś też tak ma? W zeszłym tyg tak bolały że w nocy się budziłam jak się przewracałam z boku na bok, a teraz prawie w ogóle...

tak, mnie też wybrzuszyło, wyglądam jak więcej niż w ostatnim dniu 5 tyg.. a jeśli chodzi o piersi to mnie z dnia na dzień bolą coraz bardziej.. a jeśli chodzi o głód to też budzę się rano z ogromnym burczeniem w brzuchu i co jakąś godzinę słyszę brrrrrrrrrrrrr
Stary 2013-01-15, 16:34   #435
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Czy przytyłam ??nie wiem bo waga nie ma baterii ale chyba jutro kupie[COLOR="Silver"]

tez musze kupic baterie

hehe to ja tu chyba z calego towarzystwa najgrubsza w pierwszej ciazy zaczynalam chyba z 62 kg przy wzroscie 169, a teraz 74 no ale troche sie na to zlozylo, efekt jojo po diecie na ktorej schudlam do poprzedniej wagi, plus niedoczynnosc, na mnie niestety dziala poprzez dodatkowe kg

Cytat:

ja tez w sumie nie mam smaczkow jakichs mocno skoncentrowanych apetytu tez wiekszego nie mam, dzis zjadlam tylko jedna sucha bulke i pol jogurtu. ale zaraz robie makaron ze szpinakiem

co do wzdecia, to chyba wiekszosc z nas ma/miala. ja mam co jakis czas, ostatnio mialam tydzien spokoju a od wczoraj znow balonik

a na pocieszenie napisze, ze mnie cycki bola raz mniej raz bardziej a wlasnie jakos tydzien temu mialam etap, ze w ogole mialam wrazenie ze mnie przestaly bolec. w sumie to i tak najbardziej to mnie sutki bola, sa strasznie wrazliwe.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 16:36   #436
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Mnie też bolą piersi.Ale tylko przy dotyku i nie jest to ból nie do zniesienia.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
ja nie chce nic mówić ale w mojej pracy średnia dzieci to 4 ;D I to ostatnie to sie każdemu trafiało tak ok 40-tki.\ :P Teraz jedna koleżanka rodzi w wieku 43 lub 44 (piąte dziecko, a juz 5 lat temu to najmłodsze było zaskoczeniem)-sama nie wiem ile ma bo młodo wyglądaJeszcze mi do tej średniej daleko i mam nadzieje że aż tylu pociech mieć nie będę choć jesli sie trafią to i tak bedą kochane i wyczekiwane[COLOR="Silver"]
To może w tej pracy jakieś takie powietrze płodności sprzyjające
Stary 2013-01-15, 16:43   #437
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
powietrze płodności, padłam

bajka1807 to mi zrobiłaś ochotę na makaron ze szpinakiem.. ale nie ruszam się z domu, nie mogę, bo przeziębienie cały czas więc łóżko.. a nie mam w domu szpinaku a mój D. przyjedzie o 22 z pracy..

widzę dziewczyny, że nie tylko ja nie mam baterii w wadze
Stary 2013-01-15, 17:03   #438
ewacia85
Wtajemniczenie

brak baterii to chyba nie przypadek tylko ostrzeżenie : "Jedzcie póki możecie bo jak staniecie na wadze to się przestraszycie" :P:P:P
Stary 2013-01-15, 17:06   #439
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
powietrze płodności, padłam

bajka1807 to mi zrobiłaś ochotę na makaron ze szpinakiem.. ale nie ruszam się z domu, nie mogę, bo przeziębienie cały czas więc łóżko.. a nie mam w domu szpinaku a mój D. przyjedzie o 22 z pracy..

widzę dziewczyny, że nie tylko ja nie mam baterii w wadze
Oczywiście żartowałam z tą płodnością.

Mnie przeziębienie powoli puszcza.
Znowu dzisiaj zdechłam na godz (dżemka).Gdzieś tak koło 15-16 muszę się położyć bo nie idzie wytrzymać.
Spadam z małą na spacer.
Stary 2013-01-15, 17:30   #440
Saudia
Raczkowanie

Cytat:
Oczywiście żartowałam z tą płodnością.

Mnie przeziębienie powoli puszcza.
Znowu dzisiaj zdechłam na godz (dżemka).Gdzieś tak koło 15-16 muszę się położyć bo nie idzie wytrzymać.
Spadam z małą na spacer.
Mam dokładnie tak samo ok 16 mnie tak ścina, że mogę spać na stojąco ;-) a co do wagi to ja zaczynam przy 168 cm z waga 64 kg, jak narazie przyrost zero.
Stary 2013-01-15, 17:59   #441
ladanseuse14
Zakorzenienie

ja dziś cały dzień jestem taka przymulona.. nie mam siły się ruszyć z łóżka, nie chce mi się posprzątać, naczyń umyć.. nie mam sił..
Stary 2013-01-15, 18:16   #442
beatryszja4
Raczkowanie

Smile Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

To chyba ja wazę najmniej Przy 162 ważę 44 Dziś byłam u dentysty Wyrywanie zęba było bardzo uciazliwe znieczulenie dział juz od 13 i nie puszcza

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:

Ja ważę najmniej chyba mam 162 i ważę 44 Dzis była niemiła wizyta z dentystą i wyrywanie zęba od 13 trzyma mnie znieczulenie masakra
beatryszja4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 18:19   #443
ladanseuse14
Zakorzenienie

a ja jutro idę na naprawę zęba (będzie znieczulenie, wiercenie, plombowanie.. )
Stary 2013-01-15, 18:27   #444
niut80
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny a ja nie moge spac, niedobrze mi i ciagnie mnie w podbrzuszu... ma ktoras takie uczucie? rowniez w pachwinach..
Mi brzuch i pachwiny przechodzą po Muszyniance, ona sporo magnezu ma. Więzadła się rozciągają, macica rośnie.

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Mdłości nie mam, ale apetytu też nie. Tylko tę wodę popijam i w sumie mi talerz zupy by starczył na cały dzień. Tak bardziej z rozsądku coś jem. Mi gin powiedział, że w I trymestrze moge nie jeść bo mam zapasy na kilka miesięcy na biodrach 164cm/74kg tylko mam kwas foliowy łykac.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

No i biust jest nie do wytrzymania.... najchętniej bym odkręciła i na półkę.
niut80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 19:13   #445
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut80 Pokaż wiadomość
Mi brzuch i pachwiny przechodzą po Muszyniance, ona sporo magnezu ma. Więzadła się rozciągają, macica rośnie.

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Mdłości nie mam, ale apetytu też nie. Tylko tę wodę popijam i w sumie mi talerz zupy by starczył na cały dzień. Tak bardziej z rozsądku coś jem. Mi gin powiedział, że w I trymestrze moge nie jeść bo mam zapasy na kilka miesięcy na biodrach 164cm/74kg tylko mam kwas foliowy łykac.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

No i biust jest nie do wytrzymania.... najchętniej bym odkręciła i na półkę.
jak to milo przeczytac ze sama nie jestem z waga 74 kg az boje sie pomyslec co mi lekarz w poniedzialek powie jak sie okaze ze cos na plus poszlo
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 19:34   #446
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie też bolą piersi.Ale tylko przy dotyku i nie jest to ból nie do zniesienia.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

i to nie tylko w pracy bo bardzo dużo tu rodzin wielodzietnych. Najwiecej jak dobrze pamietam to bylo 11 rodzenstwa , a do szkoły obecnie z jednej rodziny chodzi 9 a z drugiej 7
Stary 2013-01-15, 20:24   #447
ladanseuse14
Zakorzenienie

dziewczny, bez stresu, każdej z nas przybędzie

haha a przed chwilą ogarnęłam w mieszkaniu (w końcu), rozwiesiłam pranie, poskładałam rzeczy i tak patrzę, że wczoraj z czteropaka D. został jeden żuberek i tak sobie myślę: "oo, fajnie, zrobię sobie grzańca na przeziębienie, z miodem, goździkami..". Ale spoko, po 3 s sobie przypomniałam, że raczej skończę na herbacie owocowej z miodem

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-01-15 o 21:20
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 00:19   #448
madziaW22
Raczkowanie

hej dziewczyny, ale się rozpisałyście. 3 dni mnie nie było a tu taaakie zaległości i ja niestety dołączam z wagą 74 jeszcze 3 mies temu ważyłam 14 kg mniej, ale po ślubie wszystko wróciło i to z nawiązką u mnie niestety dolegliwości ciążowe przybierają na sile. Ciągła senność, bóle brzucha i głowy, brak apetytu i nudności. Myślałam, że chociaż ból piersi minął, ale mąż je dziś niechcący dotknął i w efekcie o mało zębów nie stracił Na nabiał po prostu nie mogę patrzyć. Najchętniej jadłabym same mandarynki, co mnie cieszy bo wyczytałam, że to wróży dziewczynkę, a my już do naszego brzuszka mówimy Natalia U mnie w pracy też pełno chorób, córka kolezanki ma szkarlatynę, a dzieci drugiej grypę troszkę się tego boję, bo kolejna grypa w ciągu 1 miesiąca by mnie dobiła, ale wolnego wziąć nie mogę na zwolnienie też jeszcze nie chcę iść choć kierownik już wie o moim stanie od 2 tygodni, ale więcej nie chcę go stresować. uciekam spać, bo jutro rano do pracy. dobrej nocki
madziaW22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 07:01   #449
Saudia
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Właśnie wróciłam od lekarza no i dalej dupa nic nie wiem... lekarka powiedziała, że z ostatniej @ to jest 7tc 3d i dalej serca nie widać, tylko pęcherzyk 8mm, podwoił swój rozmiar prze tydzień. Już sama nie wiem czy ten sprzęt taki do dupy, że ona nic nie widzi, czy ciąża młodsza o 1-2 tyg... ehh, smutno mi :con fused::confused :
Stary 2013-01-16, 08:13   #450
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez madziaW22 Pokaż wiadomość
Na nabiał po prostu nie mogę patrzyć. Najchętniej jadłabym same mandarynki, co mnie cieszy bo wyczytałam, że to wróży dziewczynkę,
Jakbym siebie czytała heheheh.Zrobiłam sobie wczoraj sok z mandarynki, pmarańczy, grejpfruta,pomelo,marchew ki, jabłka,banana.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości