|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam na ploteczki wszystkie fajne babeczki :D
Cytat:
![]() Ja tak @ przechodziłam przed ciążą. Ciekawe jak będzie później, aż się martwię.
Dziewczyna - 27.06.2006 Narzeczona - 24.01.2012 Żona- 10.08.2013 ![]() MAMA- 03.05.2014 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2014-01-17 o 13:54 |
|
|
|
|
#422 | ||||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Ale przytulić się mogę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny mam taki sajgon w domu
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu, nic się nie martw
bałagan nie zając najważniejsze jest teraz Twoje samopoczucie. Ja też sama w domu :/ do 17:00.
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
No ja bardzo chętnie zwłaszcza, że od kilku miesięcy "na głodzie" jestem. ![]() ![]() ![]() Za tydzień w środę mam egzamin teoretyczny na prawo jazdy. Ciekawe za którym razem zdam. :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Ja nigdy nie miałam pms. W czasie @ tylko lekko pobolewa mnie pierwszego dnia brzuch, a tak to na szczęście nie mam żadnych dolegliwości. ![]() Moja siostra za to czuje się zawsze bardzo słabo, na okropne bóle brzucha i czasem aż z tego wszystkiego wymiotuje. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Bombelka w trakcie i 10 dni po też nie, musi ciało się zregenerować. Też mam @
![]() Mycha ja już że tak powiem, długie latka w celibacie.... Kasia sposio, czasem oczyszczanie mija po 2 tygodniach |
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym się nastawiła psychicznie, że przytyję do 11 kg to bym już oszalała, bo mam +9kg a do końca jeszcze trochę. Tak jak, że poród nie boli. Boli jak cholera ale przejść trzeba jakoś. I najlepiej SN, bo CC nie chciałabym możdżulek - No ważne, ale jak patrze na ten bałagan to głowa boli jeszcze bardziej
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia a ja ci powiem, że aż tak nie boli jak cholera, tylko troszkę
No ale każdy ma swój próg bólu Ja nie wspominam tego źle a też nie miałam żadnych znieczuleń ![]() Zmyłam makijaż, zrobiłam piling, nałożyłam sobie rybkę z Rival de Loop oraz serum na rzęsy - już słyszę ten szum rosnących rzęsidełek |
|
|
|
#429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też ![]() Cytat:
Przygarnij mnie U mnie ani grama śniegu ![]() Cytat:
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to robię sobie regularnie maskę na włosy z olejkiem rycynowym i bardzo sobie chwalę. kudlik, a ja czegoś nie doczytałam, czy nie zrozumiałam chyba... Mówisz, że od kilku lat w celibacie jesteś, a ja myślałam, że Ty masz TŻta Czy nie masz?
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boli, nie boli urodzić trzeba przecież No ja znieczulenia też nie będę miała. U nas w szpitalu nie proponują. Jedynie ten gaz rozweselający ale to podobno mało daje.
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Cytruska chodź. Ja juz mam po uszy śniegu i mrozu!!!!
No właśnie, muszę napisać na listę ten cholerny antykomar ![]() Kasia zobaczysz, że źle nie jest! ![]() Mycha mam Tż ale no wiesz, jakby ci to powiedzieć.... My jak robaczki to niestety nie
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak będziesz chciała pogadać, na wiadomy nam temat, to wiesz do kogo się zwrócić ![]() Tak widzę, że o porodach rozmawiacie. Ja kiedyś bałam się porodu i zastanawiałam się, jak to jest, że kobiety decydują się na ciążę, a nawet na kilka w ciągu swojego życia. Uczucia macierzyńskie się u mnie chyba po mału budzą Zwłaszcza po spotkaniu z koleżanką, która ma siedmiomiesięczną córeczkę. I jakoś ten strach przed bólem też mi minął. Warto pocierpieć dla takiego szczęścia
Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2014-01-17 o 17:00 |
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Ty mu lepiej Viagrę w spray'u kup
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieci są fajne, cudze Masz kontakt godzinę czy trzy i spokój ale swoje 24h.... Powiem ci, że mój ma 6 lat i milion razy miałam już dosyć ![]() ![]() Cytruska a ty wiesz, że chciałam mu kupić ziaja ANTYBZZZZZZ ![]() Babki ale to nie byłby zły pomysł jakby coś takiego było!!!!! Tak go sieknąć takim popędem
Edytowane przez kudlik_kk Czas edycji: 2014-01-17 o 18:11 |
|
|
|
|
#437 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć Babki
nadrabiam.---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- ale samo nic sie nie zrobi niestety... ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
dzisiaj taki dzień że spać by tylko szło... ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Aldi a skąd Ty jesteś? ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() mam kryzys...![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Też mam niestety. |
||||||||
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Ferka w Krakowie? O kurde, ale to będą owocne wajkejszyn
A Aldi mieszka niedaleko Raciborza ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Fercia chodź przytulę do cycusia. Którego wybierasz?????? A cóż to za kryzys?
|
|
|
|
#439 | |
|
Zadomowienie
|
Jak tylko się z nią zobaczę
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
Studiuję w Krk oba ![]() za dużo obowiązków i juz nie wyrabiam, jakbym Ci pokazała mój kalendarz to byś się przestraszyła. Mój Brat powiedział mi wczoraj że pierwszy raz widzi żeby ktoś patrzył czy ma czas do kalendarza i że aż taki napięty grafik. dobrze że noce są długie.... ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Nadrobiłam ![]() a teraz siedzę z ...
|
|
|
|
|
#440 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Fercia nie wiem jak mogłabym ci pomóc, doby nie przedłużę.
Bombelka ja jakoś z pół roku to jak mam pierwszy dzień @ to zdycham normalnie..... Nigdy tak nie miałam.... |
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
Jakoś dam radę Kudliś
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Fercia będę trzymała kciuki żeby się skończył jak najszybciej ten nawał pracy!!!!!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Skarbie
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Co tu tak cicho?
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Toż ja jestem
|
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
I dobrze !
|
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jestem
musiałam Was nadrobić ![]() Ja mam w ogóle bezbolesne @. Nie wiem jak to się dzieje, pierwszego dnia ewentualnie czasami, ale do zniesienia. Za to nastroje przed i w trakcie to masakra. Zawsze się tak na Tżta powydzieram, że aż mi go potem szkoda. |
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Możi ja to ostatnio nie poznaję moich @ ale mimo skręcającego bólu nie biorę laków. Wolę się przemęczyć
No i zawsze milion prychuli na gębie i na dekolcie
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
No z prycholami mam tak samo :/ jak miałam 15 lat, to myślałam, że mi do 20 przejdzie. Teraz mam nadzieję, że do 30 się pozbędę :/ Podobno to wynik braku wit. B, jak się przed @ pojawiają.
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Możi jak byłam nastolatką nie wiedziałam co to prychule, za to teraz nadrabiam potrójnie... W ogóle mam cerę trądzikową sezonowo i to zmora
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

chodźcie kudlica was do cycków poprzytula i od razu będziecie super! 

najważniejsze jest teraz Twoje samopoczucie. Ja też sama w domu :/ do 17:00.

U mnie ani grama śniegu
Czy nie masz?

spaaaaaaać 

...