|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Program Nowości Rossmann
Aha, no spoko, poprzednie zestawy miałam bardzo szybko, dlatego mnie to zdziwiło.
|
|
#422 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś po pracy odbieram
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzień dostaw zmienili na czwartek, a jest tylko jedna w tygodniu i niestety będzie do odebrania dopiero w piątek, a że w czwartek wieczorem wyjeżdżam na weekend, to odbiorę go dopiero w poniedziałek niestety
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha, Inspire, gratulacje.
Miłe to, no nie?Moja recenzja rozstała wybrana do Domola (środek do czyszczenia pralki). Jak przelatywałam wzrokiem po liście nowości, dużo stałych nicków pojawia się przy "wybranych" recenzjach. Zauważyłam, że najczęściej są to recenzje ludzi, którzy piszą je jako pierwsi.
|
|
#426 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
doceniają człowieka itd![]() moja wisi w jakimś Rossie przy tej paście i stąd się dowiedziałam, a jeszcze przy okazji wyczaiłam, że przy paluszkach Lubella jestem ![]() być może, ale w moim przypadku ta teoria by się nie zgadzała, bo ja raczej jako jedna z ostatnich |
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam się, to miłe
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że to w dużej mierze dlatego, że w tym miesiącu musieliśmy się sprężać z recenzjami, bo wyjeżdżaliśmy na wakacje do Grecji, gdzie wiedziałam że nie ma opcji z pisaniem recenzji
Edytowane przez robaszekk Czas edycji: 2014-09-18 o 11:53 |
|
|
|
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
Zaniepokojona brakiem maila również dziś (wiem, że mój sklep miał wczoraj drugą w tym tygodniu dostawę), napisałam do pana Adama i okazało się, że mój zestaw czeka w drogerii... Sprawdziłam SPAM, kosz itp., ani śladu po wiadomości. Dobrze, że się upomniałam, minąłby tydzień i wyleciałabym z programu.
![]() Edit: Chociaż nie, bo nie dostałam maila, więc od czego liczyłby się ten tydzień? Okazało się, że w sklepie nie zeskanowali mojej paczki przy odbiorze zestawu. Czyli leżałaby tam do usłanej śmierci.
lubię knedle Edytowane przez olaaa99 Czas edycji: 2014-09-19 o 11:27 |
|
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj odebrałam swój zestaw. Oba odświeżacze powietrza już podłączyłam. Sprawdziłam kolor kredkowej szminki Rimmel i nie wiem czy będę w nim dobrze wyglądać - w sztyfcie to taki nude wpadający w brąz, ale w sumie nie ma mocnego krycia, więc na ustach pewnie będzie wyglądać lepiej. A jak nie to jutro teściowej oddam - niech się cieszy, bo lubi takie mazidła do ust
![]() Zdziwił mnie puder do konturowania Lovely - ten pasek pudru matującego na moje trudno będzie nabierać na pędzel. A ta brzoskwiniowa część okazała się rozświetlaczem, który coś czuję, że nie będzie mi odpowiadał Najwyżej po przetestowaniu też pójdzie w świat
|
|
|
#431 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja na razie obsadzilam w łazience Ambi Pur i póki co zapach jest spoko, ale ciekawa jestem czy wytrzyma te 60 dni
![]() Masło Efektima fajne, ma taką plastikową przekładkę zamiast sreberka, jest dość gęste i odżywcze, szybko się wchłania, zapach tylko duszacy. Krem do rąk Isana super, nie zostawia powloczki i ładnie pachnie, działa też niezle. Będzie chyba wesoło z szamponem Mixa, super łagodny miał być a poki co to w skladzie ma SLES na drugim miejscu i bliziutko sól Krem Ziaja nie jest bardzo tłusty, ale bardzo tresciwy, ma sporo parafiny i trójglicerydów, więc finalnie pójdzie do mamy, zresztą ochrona, która ma dawać jest zdecydowanie za mała. Tyle wrażeń
Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2014-09-19 o 13:14 |
|
|
|
|
#432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edit: źle zacytowałam, moja wypowiedź odnosi się ogólnie do tematu, a nie wypowiedzi Inspire
Edytowane przez Ala_73 Czas edycji: 2014-09-19 o 16:50 |
|
|
|
|
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc jeśli chce się mieć swoje zdanko obok produktu, to myślę że wystarczy po prostu po tych tradycyjnych zdankach w stylu ''dobrze myje, nawilża itd.'' dać jedno jakieś takie ogólniejsze, bardziej podsumowujące całość na koniec
|
|
|
|
#434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#435 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ktoś może ma ten krem? Warto czekać do listopada aż wejdzie czy dać spokój?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Isana-...2446,2895,5585 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odebrałam już swoje pudełko, właśnie siedzę w maseczce z Ziaji na twarzy i dziwię się że kosmetyk może tak bajecznie pięknie pachnieć :P Ktoś ewidentnie mnie nie lubi na Rossnecie - wiem, że dawanie czerwonych kciuków to dla niektórych rozrywka i przy niektórych produktach każda recenzja dostaje przynajmniej jeden, ale często zdarza się tak, że są tylko przy mojej recenzji. Strasznie to przykre, bo staram się niesamowicie, moje recenzje są długie, rzetelne, zawsze jak coś mi się nie podoba w kosmetyku, to zwracam na to uwagę, piszę o ewentualnych kilku możliwościach użycia kosmetyku, o jego działaniu itd., a tu bach! musi być ten czerwony kciuk, żeby recenzja poleciała w dół, mimo że inne, np. trzyzdaniowe kopie opisu producenta tego kciuka już nie dostają :/
Edytowane przez robaszekk Czas edycji: 2014-09-23 o 13:28 |
|
|
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
Też mam sporo czerwonych kciuków.
Nie przejmuj się tym Ludzie są zawistni. Może myślą, że jak dadzą komuś minusy, to sami lepiej wypadną? Kto by tam ich zrozumiał.
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
robaszekk, komu jak komu, ale Tobie czerwone kciuki się nie należą.
Mam nadzieję, że nie można za to wylecieć z programu, bo naprawdę te kciuki są klikane często bez większych motywów...
|
|
#439 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
zresztą masz mnóstwo łapek w górę, więc jak wyżej kurczę, nałożyłam na jeden dzień ten krem z Ziaji i wywaliło mi z 5 gul na twarzy a myślałam, że taki tłuścioszek przyda mi się na jesień bo planuję kwasy.
|
|
|
|
|
|
#440 |
|
Przyczajenie
|
Kupiłam nowe mydełko w płynie dla alergików i osób z wrazliwą skóra, którego producentem jest wlasnie Rossmann. Bardzo fajne i polecam
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny ♥
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
Na razie jedna, perfum
A u Ciebie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 |
|
Kuźnia inspiracji
|
A ja docisnęłam trochę wczoraj i jestem mniej więcej w połowie - 6 napisałam, 7 muszę jeszcze wydziergać
trochę mam nawał na studiach i chciałam mieć to z głowy, bo potem czasu może zabraknąć.
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam ważny egzamin na koniec września i w ogóle olałam pisanie. Naskrobałam wczoraj jedną i może dzisiaj kilka kolejnych się uda. Dopiero teraz widzę, jaką "super" paczkę sobie wybrałam.
![]() Jestem strasznie zawiedziona kolorem pomadki-kredki do ust Rimmela, myślałam, że będzie to lekki róż złamany beżem a w rzeczywistości kredka jest różowiasta i wygląda na ustach tak tanio, że nie wiem, kto zechciałby ją ode mnie wziąć. Takie pierwsze wrażenie.
|
|
#446 |
|
Kuźnia inspiracji
|
A ja w sumie jestem wyjątkowo zadowolona z tego zestawu, większość produktów mi pasuje
|
|
|
|
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też powoli jakoś to idzie. A to choroba, a to w domu coś nie tak i jakoś czasu nie było. Trzeba spiąć tyłek i zacząć pisać recki
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie siadam do recenzji, bo mam tak samo jak koleżanka wyżej - przeczuwam nawał nowych obowiązków i zadań, więc lepiej mieć je napisane wcześniej.
|
|
|
#449 |
|
Rozeznanie
|
Ja również musiałam się mocno spiąć z pisaniem recenzji, ponieważ miałam mało wolnego czasu i zapowiada się, że będzie jeszcze gorzej
W tym miesiącu szło mi to z oporem, ale dałam radę Paczka z małymi wyjątkami okazała się porządna i przydatna, większość kosmetyków dostało pozytywne opinie
|
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Ja dopiero dzisiaj skończyłam pisać
Jestem bardzo zadowolona z paczki. W zasadzie tylko chrupkie pieczywo Wasa nie przypadło mi do gustu. A tak, to same fajne rzeczy. Ciekawe co przygotują dla Nas w tym miesiącu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

Najwyżej po przetestowaniu też pójdzie w świat 

Ludzie są zawistni. Może myślą, że jak dadzą komuś minusy, to sami lepiej wypadną? Kto by tam ich zrozumiał.
a myślałam, że taki tłuścioszek przyda mi się na jesień bo planuję kwasy.