|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Belli mam na myśli te, które zasłaniają cały pośladek.
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
To już nie są mikro.
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakaś staroświecka jestem, bo dla mnie większość szortów jest za krótka. Połowa dziewczyn ma pupę na wierzchu, a drugiej połowie szorty kończą się 1 cm za pośladkiem. Poza tym, co my tu o mikro szortach gadamy, skoro lata w tym roku de facto nie ma i póki co nic nie zapowiada, żeby nadeszło
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-07-03 o 11:22 |
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj trochę za gorąco, ale lepsze to niz szare niebo, deszcze i chodzenie w kurtce. W weekend ma być ponad 30 stopni :maleje: mogłoby być jakiś czas po prostu cieplo a nie z kurtek na szorty. Pewnie znów będą trzy dni upałów a potem zimnica.
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Nie lubię upałów serio, dla mnie 25 stopni to już skwar, ale jak już jest lato to mogłoby wiecznie nie lać. |
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
I przypomniały mi się jeszcze te szorty którym kieszenie z pod spodu wystają
tego to dopiero nie rozumiem Dziwne, u nas zapowiadają 27 na sobotę a niby u nas jest zawsze najcieplej. 27 to zdecydowanie nie skwar porządny skwar to ponad 30 ![]() Wkurza mnie to, znowu będzie dużo chorób krążyć, nie można tak na zmianę 15 i 30 stopni
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też teraz chodzę i kicham i to wcale nie z powodu alergii.
|
|
|
|
#428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeansy są świetne, tylko oczywiście za długie, ale to nie problem, zaniosę do krawcowej No ale tak pasują idealnie, aż byłam w szoku Bałam się, że będą za duże. Cytat:
Cytat:
Chociaż Ty i tak wyglądasz świetnie co byś nie założyła ![]() Ostatnio coraz częściej noszę spodnie Pewnie gdybym kupiła lepszej jakości dłużej by mi posłużyły. Te jeansy pewnie też będę często nosićCytat:
![]() Na pewno nie http://4.bp.blogspot.com/-YRz4sForrl...0/DSCF6484.JPG ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Jej styl baaaardzo lubię http://www.styloly.com/ |
||||
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w domu zawsze noszę krótkie bluzki i legginsy
:wielkisekret: :niemówcienikomubowstyd:
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-07-03 o 13:51 |
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
W domu to sobie można
|
|
|
|
#431 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Również uwielbiam
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę z tego zdjęcia, czyli nie jestem taka gruba jak myślałam po obejrzeniu tej sexy Pani ![]() Oh, dziękuję kochana, dziękuję Ja też mam z jesieni woskowane, świetnie wygądają, ale niestety nie są wygodne Twoje dżinsy są boskie Ja uwielbiam takie i mam nadzieję, że zmieszczę się w jakieś po porodzie ![]() Ta dziewczyna z bloga jest świetna
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w biedrze ten skrzyp z podróbką TT
nie udało mi się powstrzymać ![]() Ciekawa tylko jestem, czy mogę stosować skrzyp podczas kuracji retinoidami, czy muszę poczekać do jej skończenia
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-07-03 o 19:50 |
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy kończysz kurację?
|
#435 |
|
Konto usunięte
|
Tż mnie oświecił, że jest nowy Biovax z drobinkami złota. W dodatku w Super-Pharm jest promocja jeśli zrobi się zakupy za 35 zł, Biovaxa można nabyć za 8,99
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratki Piękny wynik![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47153193]Tż mnie oświecił, że jest nowy Biovax z drobinkami złota. W dodatku w Super-Pharm jest promocja jeśli zrobi się zakupy za 35 zł, Biovaxa można nabyć za 8,99 [/QUOTE]do kiedy promocja? Może pojadę po wypłacie ![]() Przeprowadzka mnie pochłonęła nawet czasu na kompa nie było. A i tak masa worków nie rozpakwana jeszcze ![]() Miałyście maskę do włosów Bioelixire(?) ? Przecenili ją w końcu u mnie w Lidlu i dumam czy by nie kupić
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Miało być pół roku, czyli właśnie bym skończyła
ale derma przedłużyła jeszcze na miesiąc, czyli 7 miesięcy w sumie. Nawet jeśli będzie chciała przedłużyć na ósmy nie zgodzę się. Mam dość. Właśnie jutro jadę kupić siódme opakowanie. Ja w ogóle strasznie dużą dawkę dostaje. 40 mg dziennie. Gadałam z kilkoma dziewczynami i wszystkie dostawały 20. Lekarz mi tłumaczył, że przy 40 szybciej skończę kuracje i jakoś nie widzę tego szybszego końca ![]() Chociaż liczę sama, że trzeba przyjąć minimum 120 mg na kilogram masy ciała to muszę zjeść siódmy miesiąc, po szóstym mi trochę brakuję. Po siedmiu będę mieć około 125 mg na kilogram. Dużo ważę, mam za swoje może myśleli, że jestem szczuplejsza i pójdzie szybciej Dość już, zmęczona jestem, ostatni miesiąc wytrzymam z zaciśniętymi zębami. Boję się myśleć w jakim stanie jest mój żołądek i wątroba ![]() Chyba poczekam z tym skrzypem aż skończę, to tylko miesiąc, nie będę już biednemu brzuszkowi nic dorzucać.
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-07-03 o 23:24 |
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kraju wieeelkich możliwości
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A robisz próby wątrobowe co miesiąc? Ta pani, oprócz gołego brzucha, powinna mieć jeszcze na nogach skarpetki z falbanką - to podobno też teraz szał na wyspach.
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Otako, robię co dwa, teraz w poniedziałek znowu idę. Ostatnie były dobre, mimo że średnio się czułam. Podejrzewam, że teraz też tak będzie.
Fajna ta podróba TT fajnie drapią łeb te igiełki ![]() Lecę na staż, baj baj.
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje są bardzo wygodne. Pewnie kupię jeszcze jedną parę, ale tym razem nieco droższe. Może będą lepsze jakościowo. Ja się niestety w niektóre nie mieszczę W ogóle mam jedne spodnie, które kupiłam kiedyś w ciuchu. Wcześniej wchodziły bez problemu, bo nawet robiłam w nich zdjęcia na bloga. Niedawno próbuję je założyć, a one wchodzą do połowy ud. Nie wiem co się stało. Czy to ja tak przytyłam, czy to one się skurczyły ![]() I jaka ładna Cytat:
Dzisiaj wybiorę się do Biedronki. Pewnie kupię suchy szampon, przyda się ![]() |
||
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli o woskowane chodzi, te tańsze niestety szybko się niszczą. Reserved ma cudowną jakość jeśli chodzi o spodnie i jeżeli takowe by mieli, skłonna byłabym zapłacić nawet 150zł ,to co na siebie miałabym wydać, wydaję na zakupy dla małej i strasznie mnie to cieszySkłamałam, zapomniałam, że wczoraj zamówiłam dwie dłuższe bluzki, jedna w kwiaty, druga biała z tygrysem, bardzo ładne i zapłaciłam 40zł No i ubranka dla małej ![]() Szkoda, ze nie mogę wyjść do tej Biedry, bo kupiłabym szampon, a Tż nie będzie wiedział o co kaman Trudno, może jeszcze będą, ale chciałam też Argan Oil, bo są po 3zł, a głupia wzięłam tylko jeden![]() Bardzo ładna ta dziewczyna, ale mam wrażenie, że ma kilo pudru na twarzy jak patrzę na zdjęcia, albo samoopalacz. Takie mam wrażenie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie też się podoba drapanie ![]() |
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ostatnio rzadko kupuję ciuchy. Niedawno tylko buty kupiłam. Wcześniej to chyba jakieś lumpeksowe rzeczy ![]() Co ciekawego kupiłaś dla małej? Ja w końcu pożydziłam i nie kupiłam suchego szamponu. Kupiłam za to kilka frykasów ![]() Pisała, że używa samoopalacza. No ale nie zmienia to faktu, że jej uroda mi się podoba. Bez makijażu wygląda bardzo dobrze Słuszna uwaga ![]() Zrobiłam sobie dzisiaj dobrze Kupiłam winogron, czereśnie i bób |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zwróciłam uwagi. Ale ja ostatnio bardzo mało przebywam w mieście. Poza tym już nie wiele mnie dziwi i ignoruję.
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciąży przytyłam już 12![]() Ale za to dostajesz mnóstwo ciuszków Śpioszki zamówiłam na allegro, kaftaniki, pajaca i czapę A ostatnio jeszcze w Pepco półśpiochy takie piękneMuszę kupić smoczki. Jakie polecasz? Zjadłam 0,5l lodów Tż poszedł do kolegi na pępkowe, mi przyniósł lody, więc musiałam sobie jakoś wieczór wypełnić![]() Mam dość leżenia, Matko... Czuję się jak flak. Użyłam szamponu Eveline i chyba się nie polubimy, suche włosy miałam strasznie podczas mycia, tępe i w ogóle nie fajne
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fakt. Ciekawe czy to współpraca dożywotnia Będę mogła sklep otworzyć. Od początku mamy smoczki Lovi. U nas się sprawdzają Innych nie próbowaliśmy, bo małej od razu te pasowały. Ja też dzisiaj obżarłam się lodów. W Biedrze promocja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Zjadłam miskę bobu, teraz doprawiam chipsami ... tak, tak @ |
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Polskie czereśnie
Już nie długoWidzę , że "winogron" mój TŻ z regionu wyniósł . Kolejne słowo którego nie możne się oduczyć.Zmywam się laski. Odezwę się już z polszy, jeśli internet u moich rodziców postanowi zadziałać.
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
A propos lodów - te z tygodnia amerykańskiego w Lidlu to jest mistrzostwo świata!
Jejuniu, jakie to doooooobre! Te o smaku masła orzechowego z kawałkami orzeszków to poezja I jeszcze śmietankowe z ciasteczkami. Nigdy nie jadłam lepszych.
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

tego to dopiero nie rozumiem 

No ale tak pasują idealnie, aż byłam w szoku 

Pewnie gdybym kupiła lepszej jakości dłużej by mi posłużyły. Te jeansy pewnie też będę często nosić
Nigdy nie jechałam na wakacje we wrześniu, w zeszłym roku byliśmy już w lipcu 
:wielkisekret: :niemówcienikomubowstyd:

- 82
15.04.2013

Już nie długo