Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. LIII - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-10, 21:27   #421
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Dot.: Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. LIII

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
eee w normalnych knajpkach, nie wszedzie doliczaja, a wiadomo cos człowiek zawsze sam zostawi...Nigdy mi tam nic nie doliczyli do jedzenia...

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

mnie we Fleku kelner opierdzieliłraz, bo przyszłam i mówie, ze che kawe.. bo ja piwa nie lubię, a mąż i reszta piwko oczywiscie, a kelner do mnie tak: przyszła do piwiarni i kawe chce...:c ojest:

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

ja też podziwiam...to trudna praca dla kobiety przecież
W ciągu tych 2 wizyt w Pradze byłam w kilkunastu knajpkach i wszędzie doliczyli. U Flaku nie ma w ogóle Menu- jest piwo, lekarstwo ( beherówka ) i jedzenie ogólnie pojmowane
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 21:34   #422
mal00nie
Zakorzenienie

praga jest piękna i wywarła na mnie takie wrażenie że jak byliśmy na Węgrzech mówiłam że musimy jechać do Pragi (w sensie do Budapesztu )

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 21:49   #423
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Chodzi mi o te szpilki http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...8p2511557.html
POLEAM POLECAM POLECAM

Po 13 godzinach w pracy padam na pysk

Chyba zaryzykuje skoro polecasz dzisiaj taki cieply dzien a ja w kozaczyskach zadne ze 100par sie nie wpasowaly w klimat.... i obcas ma fajna wysokosc.... a jak z rozmiarowka, bo ja raz w Z 37 a innym razem 38

A praca.... wierze, ze z czasem bedzie lepiej i bedziesz juz pania swojego czasu...
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 22:06   #424
anciaahk
kosmitka

Też ciepło wspominam Pragę, byliśmy tam 7 lat temu, teraz z młodym za daleka taka wyprawa.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 22:18   #425
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

b otki faktycznie duzo lepiej na zywo sie prezentuja

buty na gwozdziu mam 40 i nosze 40
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 22:26   #426
melissa89
Wtajemniczenie

sporadycznie się udzielam, ale systematycznie podczytuję, więc witam się w nowym wątku

widziałam, że przewinął się temat Paryża.. ja byłam w Paryżu na jesieni i bardzo polecam, chociażby na 4 dni, które całkowicie wystarczą na zobaczenie najciekawszych miejsc cały wyjazd nie wyniósł mnie więcej niż 1500 zł, a byłam na 5 nocy.. początek października.. pogoda iście letnia.. coś cudownego

a co do zarowni, to uważajcie na t-shirty z łańcuszkiem, odebrałam wczoraj i chciałam jutro założyć, więc wzięłam się za prasowanie.. patrzę i oczom nie wierzę.. dziura przy szwie mam nadzieję, że nie będzie problemów ze zwrotem odebrałam też koszulę w kratę ze SP - bardzo fajna, z tym że też trzeba uważać, bo ma malutkie dziurki na plecach, tam gdzie jest wszyta metka, no ale to akurat mogę jeszcze wybaczyć, bo są mikroskopijne
melissa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 22:29   #427
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość

Chyba zaryzykuje skoro polecasz dzisiaj taki cieply dzien a ja w kozaczyskach zadne ze 100par sie nie wpasowaly w klimat.... i obcas ma fajna wysokosc.... a jak z rozmiarowka, bo ja raz w Z 37 a innym razem 38

A praca.... wierze, ze z czasem bedzie lepiej i bedziesz juz pania swojego czasu...
Zaryzykuj najwyzej oddasz:P Ja nosze w Zarze 38 i te tez mam 38

'buty na gwozdziu' -
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 22:34   #428
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
sporadycznie się udzielam, ale systematycznie podczytuję, więc witam się w nowym wątku

widziałam, że przewinął się temat Paryża.. ja byłam w Paryżu na jesieni i bardzo polecam, chociażby na 4 dni, które całkowicie wystarczą na zobaczenie najciekawszych miejsc cały wyjazd nie wyniósł mnie więcej niż 1500 zł, a byłam na 5 nocy.. początek października.. pogoda iście letnia.. coś cudownego

a co do zarowni, to uważajcie na t-shirty z łańcuszkiem, odebrałam wczoraj i chciałam jutro założyć, więc wzięłam się za prasowanie.. patrzę i oczom nie wierzę.. dziura przy szwie mam nadzieję, że nie będzie problemów ze zwrotem odebrałam też koszulę w kratę ze SP - bardzo fajna, z tym że też trzeba uważać, bo ma malutkie dziurki na plecach, tam gdzie jest wszyta metka, no ale to akurat mogę jeszcze wybaczyć, bo są mikroskopijne
Jaki masz kolor?

Stary 2015-03-10, 22:39   #429
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majowkau Pokaż wiadomość
W końcu rękaw płaszczyka odczyściłam i mogę z czystym sumieniem chodzić w tym za 200 a oddać ten za 300.

Ponadto przymierzyłam inne rzeczy, które do mnie przyszły i te buty
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...2p2368196.html faktycznie są duże i wydłużają nogę i suwak ledwo mogłam rozsunąć, więc nie polecam.

Te botki http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...2p2367654.html w rozmiarze 36 są na mnie stanowczo za duże, więc zostaje 35 (mam nadzieję, że się trochę rozejdą).

I mam dylemat, którą chustę zostawić do płaszczyka.
Te z suwakiem, to jakieś felerne są... Ja ledwo jedne rozusnęłam... A swojego rozmiaru już chyba nawet nie zmierzę. Boję się kombinować np świecowaniem, żeby nie było problemu ze zwrotem

Ja dzisiaj śmigałam w tych botkach zamszowych - trochę sie rozbiły, bo mój tradycyjny rozmiar był tak na styk wcześniej Już je uwielbiam

Cytat:
Napisane przez kowanna30 Pokaż wiadomość
Wracam z zarnii: odebralam wodnisty plaszczyk, mierzylam i kupilam czarne botki zamszowe i jescze takie cos z wyprzedazy. Mierzylam tez trencz i jest boski. Zadnych mh wyprzedazowych nie bylo
Świetne są, prawda?

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Byłam na zakupach nie kupiłam żadnej sukienki...
Mohito- nędza
Zara- nie ma połowy tego co chciałam zobaczyć ze strony
Mango- nie ma wszystkiego w sklepie.
H&M- kupa.

Przywlokłam okulary V.Westwood a TŻ kupił sobie fajne jeansy w TKMaxxie.

No i czego ryczy? Super zakup!

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
A nawet nie wyglądają na woskowane, ale całkiem fajne
Dokładnie, nie wyglądają Mają raczej taki satynowy połysk

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Kowanna bardzo przepraszam za opóźnienie z fotkami ale w niedziele nie dałam rady wstawić a nawet wejść na forum a wczoraj całkiem zapomniałam, próbuje nadrobić wątek ale nie mam niestety czasu żeby teraz dokończyć i nawet nie wiem czy ktoś może już nie wstrawił .
Moim zdaniem botki zdecydowanie lepiej wyglądaja na żywo niż na fotkach
Zgadzam się! Zdjęcia nie oddają chociaż w połowie ich urody

Cytat:
Napisane przez annah33 Pokaż wiadomość
Bo głupia myślałam,że to tylko takie błotko na 5 cm...a miałam takie buciory do połowy łydki to myślałam,że dam radę.A tam kuźwa bagno...
Mieliśmy zaginięcie dziecka,dostałam taki rejon leśno-bagienny...

klaudyjka
O ranyyyyy

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
Ale że w Zarze?

Wrzucacie te fotki, ale na razie nic mi tyłka nie urywa. Może i lepiej. Chociaż krótki żakiet... Całkiem, całkiem
Kupuj, póki są

Śmigasz dalej w parce? Ja dzisiaj odpięłam se wnętrzności i kaptur i latałam z podwiniętymi rękawami do nowych botków Nie chcę zakładać niczego innego

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
W paczce było:
1. Sukienka out. Leży dobrze i bardzo fajna jak za taką cenę, ale chciałam do pracy i trochę za krótka jak na taką okazję.
2. Koszula - ok, chyba zostawię.
3. Koszula w kratkę - out, za krótkie rękawy. Bardzo jestem rozczarowana, bo koniecznie chcę jakąś w kratę, a tu nic z tego.
4. Biała bluzka - bez szału na żywo, jestem rozczarowana, po prostu brzydko w niej wyglądam.
5. Jeansy - nas szczęście out, dziury za duże, chociaż leżą świetnie i bardzo wyszczuplają.

Reasumując wnajlepszym przypadku jedną koszulę z nr 1 chyba zostawię. Błękit, te ciapki pasują mi skórzanego ołowka.
Fajna ta druga

Białe bluzki Zariusz ma jakieś dziwne... Ostatnio klikałam białą koszulę oversize, i jakieś takie to dziwne było... Niby 100% bawełny, a materiał taki nieprzyjemny, że szok

Te jeansy wyszczuplają? Mnie pogrubiały

Cytat:
Chodzi mi o te szpilki http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...8p2511557.html
POLEAM POLECAM POLECAM

Po 13 godzinach w pracy padam na pysk
Nienawidzę takich maratonów... Trzymaj się!
Stary 2015-03-10, 22:42   #430
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Fajna ta druga

Białe bluzki Zariusz ma jakieś dziwne... Ostatnio klikałam białą koszulę oversize, i jakieś takie to dziwne było... Niby 100% bawełny, a materiał taki nieprzyjemny, że szok

Te jeansy wyszczuplają? Mnie pogrubiały
Jakoś się szczupło czułam , nie wiem czemu.

Stary 2015-03-10, 22:47   #431
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Nie gadaj, ze zamawialas te woski z zamkami...fajne som ?

To czekamy na relacje

Zgadzam sie..jeszcze na poczatku jakies normalne rzeczy wrzucali a teraz ?

Zgaduje, ze to Twoj najwiekszy MH

Pelno jest stylowek na insta w tym plaszczu
Ano klikłam Napisałabym Ci więcej, gdybym była w stanie je wcisnąć na Tak małych spodni dawno w Zarnii nie było... Dociągnęłam do połowy uda! Woskowanie mają świetne, takie satynowe jakby Mają jasne plamy z przodu i tu się boję o wizualne poszerzanie - ale dowiem się jak zamówię większe

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Jakoś się szczupło czułam , nie wiem czemu.
To zostawiaj

Zmierzyłam szare woski, rozmiar 34:
pas: 31 cm (a to biodrówki przecie...)
biodra: 38 cm
szerokość w udzie: 17 cm

Chyba nawet nasz szczuplaczek Corii by nie wszedł

Edytowane przez RedShine
Czas edycji: 2015-03-10 o 22:49
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 22:54   #432
melissa89
Wtajemniczenie

Cytat:
Jaki masz kolor?
tą womenową http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...1p2408036.html
melissa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 23:01   #433
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaryzykuj najwyzej oddasz:P Ja nosze w Zarze 38 i te tez mam 38

'buty na gwozdziu' -
Tak zrobie
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 00:32   #434
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Śmigasz dalej w parce? Ja dzisiaj odpięłam se wnętrzności i kaptur i latałam z podwiniętymi rękawami do nowych botków Nie chcę zakładać niczego innego
A ja jestem tak leniwa, że nie odpięłam, bo teraz ma być jeszcze kilka dni zimno, więc musiałabym znowu to wszystko przyczepiać. A i uwielbiam futrzaka na kapturze, więc ciężko mi się z nim pożegnać. Znajomi z pracy mówią na niego per "lis" i co i rusz macają. Jak odepnę to chyba będę musiała zostawić im do macania.
Chodziłam dzisiaj po prostu rozpięta.

Nie ma nic ciekawego z ciuchów to chociaż zamówiłam sobie kilka książek i mam nadzieję, że uda mi się w końcu wygospodarować czas na ich przeczytanie. Jakby co to polecam księgarnię niePrzeczytane, mają bardzo konkurencyjne ceny.

Edytowane przez --Olka--
Czas edycji: 2015-03-11 o 00:38
--Olka-- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 06:33   #435
monimyszek
Zakorzenienie

Witjcie, miłego dnia

---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ----------

Cytat:
W ciągu tych 2 wizyt w Pradze byłam w kilkunastu knajpkach i wszędzie doliczyli. U Flaku nie ma w ogóle Menu- jest piwo, lekarstwo ( beherówka ) i jedzenie ogólnie pojmowane
No to nie wiem byłam tam wiele razy ze 40 i nigdzie mnie nic nie doliczyli, być moze doliczaja turystom, a moj maz troche Czech, wiec moze tutaj jest róznca... Najlepiej i to w wiekszosci miast odejsc troche od centrum nie za daleko, ale ciut i juz jest duzo taniej, a kuchnia bardzo dobra. Fleku to browar, tam sie nie je przeciez Jest masa swietnych restauracji pod zamkiem z 5 knajp, gdzie za 30 zł monza zjesc konkretny obiad. W Rzymie za 200/150 zł sa obiady ciezko było cos taniej znalezc. Paryz podobnie ,wiec Praga naprawde jest przyjazna turystom i ceny normlane moim zdaniem jak w Polsce. Takiej bogatej siecie restauracji jak ma Praga to nigdzie nie widziałąm chyba, Czesi lubią jesc i maja dobra kuchnie. Zawsze syto

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

Cytat:
Też ciepło wspominam Pragę, byliśmy tam 7 lat temu, teraz z młodym za daleka taka wyprawa.
Czesi są strasznie mili

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-03-11 o 06:19
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 06:43   #436
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
W paczce było:
1. Sukienka out. Leży dobrze i bardzo fajna jak za taką cenę, ale chciałam do pracy i trochę za krótka jak na taką okazję.
2. Koszula - ok, chyba zostawię.
3. Koszula w kratkę - out, za krótkie rękawy. Bardzo jestem rozczarowana, bo koniecznie chcę jakąś w kratę, a tu nic z tego.
4. Biała bluzka - bez szału na żywo, jestem rozczarowana, po prostu brzydko w niej wyglądam.
5. Jeansy - nas szczęście out, dziury za duże, chociaż leżą świetnie i bardzo wyszczuplają.

Reasumując wnajlepszym przypadku jedną koszulę z nr 1 chyba zostawię. Błękit, te ciapki pasują mi skórzanego ołowka.
to zmartwiłaś mnie tą koszulą, bo troche sie napaliłam, ale to lepiej dla mnie

witam sie z rana
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 07:04   #437
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Witjcie, miłego dnia

---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ----------

No to nie wiem byłam tam wiele razy ze 40 i nigdzie mnie nic nie doliczyli, być moze doliczaja turystom, a moj maz troche Czech, wiec moze tutaj jest róznca... Najlepiej i to w wiekszosci miast odejsc troche od centrum nie za daleko, ale ciut i juz jest duzo taniej, a kuchnia bardzo dobra. Fleku to browar, tam sie nie je przeciez Jest masa swietnych restauracji pod zamkiem z 5 knajp, gdzie za 30 zł monza zjesc konkretny obiad. W Rzymie za 200/150 zł sa obiady ciezko było cos taniej znalezc. Paryz podobnie ,wiec Praga naprawde jest przyjazna turystom i ceny normlane moim zdaniem jak w Polsce. Takiej bogatej siecie restauracji jak ma Praga to nigdzie nie widziałąm chyba, Czesi lubią jesc i maja dobra kuchnie. Zawsze syto

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

Czesi są strasznie mili
wiem ze najstarszy browar ale żarcie mają... golonka kiełbasa itp... Fakt taki wypad na 3-4 dni w takim okresie na parę to koszt 1800-2200 zł w zależności od tego czy się chce dobrze zjeść, poimprezować i zwiedzić... Myśmy w tym roku zwiedzili konkretnie z przewodnikiem... było super...I mają fajną Zarę ha ha ha o ekskluzywnej ulicy nie wspominając...
Stary 2015-03-11, 07:15   #438
Forget_me
Zakorzenienie

Hej
Spac mi się chce, a tu jeszcze tyle przede mną Byle do 15:00

Cytat:
Przywlokłam okulary V.Westwood a TŻ kupił sobie fajne jeansy w TKMaxxie.
Pokazuj okulary
W poznańskim txmaxx'ie nic nie ma

Cytat:
Kochana ja dzisiaj mialam premiere w czarnych czolenkach z takim cieniutkim obcasem. Nie znajde teraz, pisze na szybko bo mam 2% baterii wstawialam kilka dni temu zdjecie baaaardzo polecam. Mieciutkie, obcas optymalny, cena w.porzadku, skora naturalna same plusy

A ja kocham Rzym i Prage i Barcelone a w kwietniu mnie czeka weekend w brzydkim Manchesterze
Mam te czarne czółenka i uwielbiam je Wyglądają niezwykle elegancko, a do tego są bardzo wygodne

Brzydki nie brzydki, fajnie, że gdzieś sobie wyjedziesz

Cytat:
Hello
wpadłam dziś nogą do bagna,do kolana...i ugrzęzłam...boże,jak ja się bałam...
Ale żyję ,piję drinka właśnie na odstresowanie...
Dobrze, że nic Ci się nie stało!

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Kowanna bardzo przepraszam za opóźnienie z fotkami ale w niedziele nie dałam rady wstawić a nawet wejść na forum a wczoraj całkiem zapomniałam, próbuje nadrobić wątek ale nie mam niestety czasu żeby teraz dokończyć i nawet nie wiem czy ktoś może już nie wstrawił .
Moim zdaniem botki zdecydowanie lepiej wyglądaja na żywo niż na fotkach
Na fotkach też fajnie wyglądają

Cytat:
Mieliśmy zaginięcie dziecka,dostałam taki rejon leśno-bagienny...
Dzieciątko się znalazło?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 07:15   #439
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
wiem ze najstarszy browar ale żarcie mają... golonka kiełbasa itp... Fakt taki wypad na 3-4 dni w takim okresie na parę to koszt 1800-2200 zł w zależności od tego czy się chce dobrze zjeść, poimprezować i zwiedzić... Myśmy w tym roku zwiedzili konkretnie z przewodnikiem... było super...I mają fajną Zarę ha ha ha o ekskluzywnej ulicy nie wspominając...
ja nigdy nic u Fleku nie jadłam, bo to browar, tam tylko na piwo się chodzi...za ta kawe mi sie oberwało wtedy tylko, wiec posłusznie kupiłam suma sumaru piwo...Jadłam w dobrych miejscach za za dobra ceneobiad 400/500 koron full wypas. Naprawde trudno było znalezc obiad powyzej 100 zł.... Wiadomo, ze wszystko kosztuje i nic nie jest za darmo, choćby sama podróz czy paliwo., ale tyle wydac za weekend to chyba za dwie osoby w Pradze, bo jak za osobe, to sporo
W samym rynku nawet żarcie nie jest drogie. Ulica ta droga, jest podobna 7 pod wzgledem cen na swiecie. Zar mają kilka

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-03-11 o 07:38
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 07:27   #440
tishka
Zakorzenienie

dzien dobry, jeszcze tylko 2 dni i urlooooooooooop
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 07:33   #441
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
Ale Ci dobrze
Stary 2015-03-11, 07:34   #442
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszcze...
Stary 2015-03-11, 07:38   #443
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
ja nigdy nic u Fleku nie jadłam, bo to browar, tam tylko na piwo się chodzi...za ta kawe mi sie oberwało wtedy tylko, wiec posłusznie kupiłam suma sumaru piwo...Jadłam w dobrych miejscach za za dobra ceneobiad 400/500 koron full wypas. Naprawde trudno było znalezc obiad powyzej 100 zł.... Wiadomo, ze wszystko kosztuje i nic nie jest za darmo, choćby sama podróz czy paliwo.
W samym rynku nawet żarcie nie jest drogie. Ulica ta droga, jest podobna 7 pod wzgledem cen na swiecie. Zar mają kilka
ja też nie ale znajomi sobie zamówili i podobno bylo pyszne... Myśmy tam siedzieli dobrych kilka godzin ( 29 piw i 14 kieliszków wiec Beherowki ) faceci zglodniali... Obok Niemcy mieli prawdziwą ucztę Wiem ze Zar jest kilka -4 ale byłam tylko na Hradczanach bo nie przyjechałam zwiedzać Zar
Stary 2015-03-11, 07:38   #444
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ale Ci dobrze
nadajesz z roboty?
Stary 2015-03-11, 07:40   #445
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
nadajesz z roboty?
:d :d :d
Stary 2015-03-11, 07:43   #446
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
:d :d :d
hahaha ja jeszcze z chałupy, ale zaraz jade, tak mi się nie che....tak mi sie nie chce....
Stary 2015-03-11, 07:44   #447
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ci dobrze
Cytat:
zazdroszcze...
tez sie ciesze
na narty wybywam
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 07:45   #448
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
wiedziałam
Cytat:
ja też nie ale znajomi sobie zamówili i podobno bylo pyszne... Myśmy tam siedzieli dobrych kilka godzin ( 29 piw i 14 kieliszków wiec Beherowki ) faceci zglodniali... Obok Niemcy mieli prawdziwą ucztę Wiem ze Zar jest kilka -4 ale byłam tylko na Hradczanach bo nie przyjechałam zwiedzać Zar
Cala noc czekalam.na zdjecia oksow i nic....

Dzien dobry....u was tez pochmurno i deszczowo? a tak chcialam lans w nowych oksach zrobic ehhhh co za pech
Stary 2015-03-11, 07:47   #449
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
w tym Fleku jest tyle tego piwa, ze szok, wszyscy siedza i pija. Spoko knajpa jest jeszcze u szwejka, ale tam tego sporo jest. Ja wtedy z ta kawa wyskoczyłam jak idiotka

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Cytat:
tez sie ciesze
na narty wybywam
szczęsciara
Stary 2015-03-11, 07:51   #450
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha ja jeszcze z chałupy, ale zaraz jade, tak mi się nie che....tak mi sie nie chce....
Nic mi nie mów, bo mi też się strasznie nie chce Jeszcze dzisiaj muszę tyle rzeczy ogarnąć Byle do 15:00, byle do 15:00...

Cytat:
tez sie ciesze
na narty wybywam
Ja tu się cieszę, że śniegu nie ma, a Ty na narty
Ale wolnego i tak zazdroszczę Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Dzien dobry....u was tez pochmurno i deszczowo? a tak chcialam lans w nowych oksach zrobic ehhhh co za pech
U mnie słonko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości