|
|
#421 |
|
lokalna gwiazda
|
Dot.: Mister... ;)
|
|
|
|
|
#422 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#423 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#424 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Ani zdjęcia, ani wzrostu, znajomych też mało. Pewnie szpieg i musi się ukrywać
|
|
|
|
|
#426 |
|
Konto usunięte
|
I znowu te zawistnice, zła energia! Czuję Czarnobyl!
Nie daj się, walcz z tym okrutnym światem, z ta polską przywarą jaką jest zła energia. Mój wspomniany tu wcześniej wuj Stefan to tylko chodzi i jęczy ( i to pomimo 1,93m wzrostu...). Mam tylko kilka pytań organizacyjnych: 1. Czy wiesz jakiego wyznania jest kiciuś? Bo jeśli matka Hinduska, to nie możecie jeść beef, ale jak Iranka to nie możecie jeść pork.... 2. To może, żeby go nie krępować i nie urażać jego nieznanych uczuć religijnych to tradycyjne fish and chips.... 3.I tu jest twój profit,nie urażone uczucia, wszystko w atmosferze multikulti, cudownie, cudownie. Nie cebulacko, a to się liczy! Dzięki temu wszędzie pozytywna energia! GO GIRL, GO! Niestety dopiero wpół do 6, wiec pewnie jeszcze szwendacie się gdzieś szlakiem Northern line i musimy czekać na opis nowych achievements które zdobyłaś, ale ja czekam. Wierna fanka, przesyłam lots of positive energia. |
|
|
|
|
#427 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#429 |
|
lise-kotta
|
no przecie podobno dopiero o 21 ma ją z lotniska odebrać
|
|
|
|
|
#430 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#431 |
|
Konto usunięte
|
Mnie rwał kiedys kolo ze wschodu wklejający na fejsa kolekcję swoich ręcznie szytych włoskich butów
![]() Kto przebija? |
|
|
|
|
#432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z netowo-fb Student na pewno Syryjczyk, ponoć bardzo zdolny, który uznal, że moglby mi pokazać coś wieelkiego jak sie spotkamy a ja bym mogła wesprzeć jego karierę naukową na bibliotekoznawstwie Edytowane przez 201605090958 Czas edycji: 2015-10-10 o 19:53 |
|
|
|
|
|
#433 |
|
Rozeznanie
|
Ale naprodukowalyscie hehe, będę czytać w wolnej chwili i z szybszym netem
![]() Ja się właśnie boarduje na samolot do Londynu. No trochę mam emoche hehe... Milego wieczoru wszystkim!Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam, że znowu są sugestie odnośnie braku profesjonalizmu w pracy. Tutaj też wszystko autorka wg Wizażanek robi nie tak. Tzn. najpierw jest źle, że rzekomo nie sprawdziła kandydata dostatecznie dobrze mając dostęp do narzędzi HR-owych, a później jest najazd, że w ogóle go sprawdziła, bo to nieprofesjonalne i powinna wylecieć z roboty... także, jak widać, ludziom nigdy nie dogodzisz.
Skoro potraktujemy mnie jako "adwokata" to czy ja wiem, czy taki znowu kiepski, skoro jak dotąd nie podałaś nawet żadnego sensownego kontrargumentu w tej "dyskusji". Dlatego pozwól, że nie wezmę sobie tej opinii do siebie, bo jak widać opinię napisać jest bardzo łatwo, ale sklecić jakąkolwiek logiczną wypowiedź już nieco trudniej. |
|
|
|
|
#435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Stosunkowo najbardziej urzekli mnie właśnie marokańscy gentelmani nie owijający w bawełnę, posługujący się 100-wyrazową angielszczyzną i proponujący mi ekskluzywne wczasy w Maroku na ich koszt (wraz z przelotem) połączone ze zwiedzaniem i oglądaniem zachodów słońca wspólnie z goszczącym mnie przystojniakiem oraz męską połową jego rodziny. Pewnego wieczora, kiedy zostałam zaatakowana uczuciem z kilku stron jednocześnie i nie nadążałam z blokowaniem, wściekłam się, spłodziłam długaśny wpis o tym, że sobie nie życzę takiego traktowania i jak chcą się ze mną żenić to oczekuję poważnych ofert, w kozach. Dokonałam najwyraźniej wielkiego faux pas, a Bliski Wschód uznał mnie za niepoważną i zaprzestali wyznawania miłości. Tzn. zwłaszcza po tym jak ten wpis zobaczyli moi znajomi i zaczęli w komentarzach aukcję w wielbłądach. |
|
|
|
|
|
#436 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Juz Ci siarka napisala o co w tym chodzi ale widocznie nie dotarlo bo dalej rozbijasz gowno na atomy ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
staralam sie chowac przed obiektywem jak nie bylam w skafandrze bo jak widzieli moje wytatuowane cialo w bikini to byla masakra. Emitowalam tyle ciepla wg nich, ze moznaby ocieplic sredniej wielkosci kraj. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() BTW: jestem ciekawa czy wyjasni sie sprawa tych 19 krajow gdzie niby mieszkal z powodu pracy ojca w ONZ. Bo az z ciekawosci sprawdzilam (temat bliski i latwy do ogarniecia z przyczyn osobistych) i w zasadzie jest to niemozliwe-nie ma takiej agendy, ktora by jednego czlowieka i to jeszcze z rodzina przenosila do 19 krajow w ciagu jednego kontraktu. Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2015-10-10 o 20:17 |
|||
|
|
|
|
#437 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W którymś poście Salalina wspominała, że mogła go źle zrozumieć i z tymi 19 krajami mogło chodzić o te, w których mieszkał już jako dorosły człowiek. A nuż w to chłopina wliczał jakieś dwutygodniowe delegacje. (ale to by się z kolei prosiło o pytanie względem jakości komunikacji) Godzina zero się zbliża... co za emocje. Oni mają spędzić ze sobą 11 godzin? Nocnych? Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2015-10-10 o 20:50 |
|
|
|
|
|
#438 |
|
BAN stały
|
ja z kolei obstawiam najprostszą wersję i chciałabym wiedzieć, z jakiego kraju ma paszport
|
|
|
|
|
#439 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, niespodziewany zwrot akcji. Są jakieś technical problems. Boarding mial się przesunąć o 15 min a tu się nie zanosi żeby się mial zacząć zaraz. Także może się skończyć odwołaniem lotu phahaha. To byłby dopiero fail. Mam nadzieję, że R. róże nie uschna... ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#440 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W sumie jak kocha to niech on przyleci do Ciebie
|
|
|
|
|
|
#441 |
|
Konto usunięte
|
Tłum chce igrzysk. Mogą być rozruchy na ulicach.
|
|
|
|
|
#442 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#443 |
|
lise-kotta
|
e tam opóźnienie 15 minut to nic.
jesteś godzinę do tyłu więc idę spać, ale rano ma być relacja xD |
|
|
|
|
#444 |
|
Konto usunięte
|
Ja już czekam, specjalnie wstałam! A tu cisza. Czy to ta negatywna energia?
Wciąż wierna fanka, xxx |
|
|
|
|
#445 |
|
sentimental animal
|
już prawie południe i wciąż nic :c
nie udzielam się, ale podczytuję i także czekam na relację
|
|
#446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#447 |
|
sentimental animal
|
mam nadzieję, że jest absolutnie wyjątkowo i magicznie
|
|
#448 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
|
#449 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
|
#450 |
|
lokalna gwiazda
|
Zobaczyła Persa w naturze i oniemiała.
Przyczyny nagłego milczenia poznamy jak dojdzie do siebie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

Milego wieczoru wszystkim!