|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Navi to dziś dzień zakupów? hehe... ja dziś kupiłam stanik w Triumphie
zrobiłam tak jak radziła jedna z wizażanek z 30+ zmierzyłam ileś rozmiarów i znalazłam wkońcu ten dobry 75D a zawsze brałam 80C.Zmykam spać do jutra!
|
#4472 |
|
Wtajemniczenie
|
czeeeeść babki
![]() Navi jaaakie ustka takie całuśne ![]() ![]() ja własnie skończyłam oglądać film "It's all gone" o DJ Frankie Wilde, który 15 lat grał na Ibizie i stracił słuch! masakra! przepiękny stary film! I wiecie co ! na następne wakacje chcę poleciec na Ibizę !!!!!!!!! czuję się jak zahipnotyzowana jego muzyką ![]() sweet - spać ? hihihiii i znowu będziesz niewyspana hihiii
|
|
#4473 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi ale usteczka, buziaka chcę
A mikrodermabrazję też miałaś? Jaką?Czyli co zbiorowe odchudzanie
|
#4474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TAK TAK TAK i ja tak zupełnie serio serio! chyba nadszedł czas gdzie moja droga się kończy, stoje na rozstaju dróg i wiem gdzie iść. droga "dni usprawiedliwionych" dobiegła końca! trzeba działać! a wy mi w tym pomorzecie i my sobie razem !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#4475 |
|
Wtajemniczenie
|
Hihi okej pewnie razem będzie łatwiej.
Kurcze fajna sprawa z tą naszą klasą
|
#4476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście, że będzie nam łatwiej ![]() nasza-klasa jest wypaśna hehe tyyle mordek znajomych ok ide spać, jutro ciężki halloweenowy dzień! jjjeah !! mrocznych snów wam życzę ![]() ![]() paaaaaaaaaaaa
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja chcę do łóżeczka Ale mi się do pracy nie chce iść :\
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Hallowen'owo jeszcze przed wyjsciem z domu
..zjadlam sniadanie czyli jest dobrze..najpierw nudne zajecia a potem do domudziewczyny odchudzamy sie i nie totamto ja nawet wydrukowalam to, co wkleila Sweetpinky, o tych napadach glodu..w chwili kryzysu bede sobie czytac![]() buziaki i do przeczytania |
|
|
|
#4479 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() ka.si dzięki za muzykę navi jakie usta mrrr
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Już ja widzę to Wasze odchudzanie w okolicy święta gdzie się rodzina odwiedza i jest ciacho na stole :P: Piszę Wasze, bo ja mam takie zwiedzanie rodziny, że nie ma sensu się za to zabierać
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też nie
No i za chwile czeka mnie rozmowa z mamą, która bardzo chce żebym ją zawiozła do Radomia, a ja bardzo nie chcę. Nie chce mi się jechać w taką pogodę... Jutro rano bardzo wcześnie wstawać... No i wiem że na wsi zanudze sie na śmierć i jeszcze dodatkowo wymarzne. Oni są przywyczajeni do tych chłodnych pomieszczen, a ja tam po prostu zamarzam. Obudziłam się dzisiaj z tak obolałym biustem że dosłownie nie wyrabiam gorzej niż przed okresem
|
#4482 | |
|
Wtajemniczenie
|
aa prosze bardzo
![]() ![]() Cytat:
jak to kiedys pingwinek powiedziała "nie wazne co sie robi w trakcie świąt, najważniejsze co się robi między swietami" (czy jakoś tak) aaa przeciez święta caly miesiąc nie trwają, więc na dwa dni rozpusty można sobie pozwolić ![]() wydaje mi się że w tym cały sukces tkwi. ok zmykam, bo do pracy czas jechać odezwe sie jak tylko chwilkę bede miała, booo mam do rozładowania toowaru duzo
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
witam a rana
masakra !!!! weszłam do pracy z oczami zamkniętymi dosłownie bo nie mam sił ich otwierać wczoraj wróciliśmy o 23 bo tłumik zakładalismy masakra ale najważniejsze że mój Tż już zadowolony i buczy jak cholera ten tłumik gorzej niż w tej poprzedniej Ines bidulko odtaw te tabsy !!! żeby nic się nie stało bo naprawdę źlę to znosisz navi mniam jakie ustecczkaaaa hihi podoba mi się ten błyszczyk vibesko a właśnie kiedy TY nam się pokażesz ??? xal nie wierzysz w nas nie ładnie nu nu nu !! my damy sobie rade hihihi będziemy szczuplaki jakich mało i to jeszczę umięśnionr
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Navi, bardzo mi się podoba ten błyszczyk ![]() I ja też nie widziałam Vibeski... A chciałabym
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
hello z rana
Ka.si nie wyspałam się ale jutro sobie pośpię, jutro tyle jeżdżenia w Radomiu 1 cmentarz, potem jedziemy 30 km od Radomia na 2 cmentarze potem w drugą stronę za Radom na Kielce na 3 cmentarze![]() Po pracy będę miała dzień byczenia pierw pojedziemy na zakupy po znicze a ja przy okazji kupię sobie jakiś ciuch a co a potem robimy z mężem seans filmowy, może z winkiem
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jakoś tak dziwnie zaczynać przed świętami .. mnie osobiście wkurza, że jak powiem "nie , dziękuję nie chcę ciasta" to nikt się nie zastanawia czy może nie mam ochoty na słodkie, ale od razu jest "o, odchudza się" a mój tata dodaje "znowu, i tak jej nie wyjdzie". Całe szczęście cała rodzina wie, że od małej nie lubię czekolady, więc z tego wykręcam się bez trudu ![]() Wiesz, pamiętam jak zaczynałam tabsy, to był Cilest ... nie wiedziałam czy bardziej mi niedobrze i żołądek doskwiera, czy głowa boli ... poza tym nie działały, tak jak powinny, tzn stres a ja mam @ przed końcem opakowania. Więc zmieniłam na novynette - cudo Pierwsze 2-3 cykle na tabsach mogą dać w kość, 3m się, później będzie tylko lepiej
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
ines ok to trzymam kciuki żeby lepiej było
silna babka jesteś dasz rade xal ja sobie żartowałam hihi a jak tam się skuszę na ciasto a co tylko potem to ładnie odpracuje ćwiczonkami matkooo dziewcczyny jesteś nie żywa ledwo patrze na monitor
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję, że czeka mnie dziś to samo... Najgorsze, że akurat nie mam jakos strasznie duzo pracy wiec pewnie pod koniec znowu nie bede miała co ze sobą począć... I tak marnuję czas robiąc "nic".
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
to "nic" właśnie jest najgorsze, też tak mam czasami i szlag mnie trafia, bo czuję się niepotrzebna, wtedy dłuży się czas niemiłosiernie, podejrzewam, że tak będę miała w ten piątek, gdy cały urząd nie pracuje tylko my, a u nas też nie wszyscy bo niektórzy wzieli sobie urlop.
|
#4490 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej babeczki
Cytat:
po obejrzeniu dirty dancing chcialam na Kube, od razu najlepiej ![]() Cytat:
![]() jaką mikrodemrazje? yyy osz kurde, ,myslisz ze ja pamietam ![]() ![]() cos mi sie kolacze, ale... a moze tak, jakie są? ![]() taa ja sie tak odchudzam, ze wczoraj pizze jadlam, Ines mi smaka narobila! upss chyba sie tlumacze ![]() ale od piatku wracam na pakernie i koniec z takim dogadzaniem sobie! Cytat:
hmm? tak łatwo nie damy Ci spokoju ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wlasnie, od tych ciast sie ciezko wykrecic wreszcie sie wyspałam!!! wczoraj sie z TZ pogodzilam oczywiscie ,mama pozno wrocila hmm moze godzenie sie zbawiennie wplywa na sen??
|
|||||
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
no wreszcie jesteście i pisać mi tu bo się nudzę
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi
Navi tak tak zbawiennie wpływa ja też uwielbiam sie godzić nawet po malusiej sprzeczce bo większe to u nas żadko
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się dołączam do sweet, pisać bo zaraz zasne, taki jakiś dzień nijaki a i pracy nie ma za dużo ..
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też nie mam roboty, szefowa sobie poszła na jakieś spotkanie a ja się zamulam
|
#4495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w sumie mi to na reke ![]() no i fakt, ze nie czuje sie najlepiej... ale spamowac mam sile ![]()
|
||
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
ale Ci dobrze, tzn z tym, że możesz sobie pójść, ja tak nie mogę. Ale o 10 chyba wyskoczę sobie do sklepów, przynajmniej godzinka minie w miarę szybko
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale zawsze coś
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wam dobrze
jejciu a mnie głowa boli tak że zaraz padne wzielam już tabletkę i nic ja też chcę do sklepów navi i wszystko jasne hihihi
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a ja sie mialam dzis z kumpela spotkac, ale widze ze nawet bysmy nie pogadaly, conajwyzej monolog z jej strony z tym moim gardlem... a tak dawno jej nie widzialam edit: jak tak to chca, zeby z nimi spamowac, a za chwile ich nie ma ![]() no co za zmije jedne ![]() ![]() brakuje mi tu oreganki karaa jak idzie szukanie wiesz czego (kogo) gdzie?? ![]() ![]() dostalam propozycje pracy... opieka nad 7 letnim synem sasiadow... mamy jeszcze pogadac wieczorem, bo niektore dni chca miec opiekunke rano, ale cos mamy ustalic zeby wszystkim pasowalo niby.. nie wiem czy powinnam sie pakowac w te bachorki znowu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

zrobiłam tak jak radziła jedna z wizażanek z 30+ zmierzyłam ileś rozmiarów i znalazłam wkońcu ten dobry 75D a zawsze brałam 80C.
do jutra!

gorzej niż przed okresem 
odezwe sie jak tylko chwilkę bede miała, booo mam do rozładowania toowaru duzo
masakra !!!!
???
w Radomiu 1 cmentarz, potem jedziemy 30 km od Radomia na 2 cmentarze potem w drugą stronę za Radom na Kielce na 3 cmentarze