Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-21, 09:46   #4471
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość

Ale wypychasz je czymś chociaż trochę, czy tak puste składasz?
U mnie wieszak też odpada, bo po pierwsze wspomniany kurz, a po drugie brak miejsca

Dokładnie.
w tym rzecz że nie są wypchane a tylko same poskładane jak je układam to staram się tak żeby nigdzie sie nie zaginały ale czasem to nie zdaje egzaminu

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 09:59   #4472
dodeczka84
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
hej dodeczko a ja sie zastanawiałam gdzie ty sie podziałaś A to twoje mieszkanko pochłonęło ciebie i dlatego nie miałaś dla nas czasu Oj czas szybko zleci i za nim się obejrzysz będą u ciebie nowe mebelki
A to twoja lista etorebkowa sie od razu powiększyła jak poprawił ci sie humorek
Hehe, dziękuję Ci kochana
Jak był czas, że siedziałam na necie, to na Deccoria.pl i szukałam inspiracji, tworzyłam listę zakupów a dzisiaj mi się śnił maraton po Ikei! śmieszne

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dziękuję bluzka asos
Co do kwiatków to najpewniej mają za sucho, kup nawilżacz no i zraszaj, fikus lubi się zraszać, ale jeśli chodzi o fikusa( nie wiem jaki to, beniamin?) to potrafi zrzucić wszystkie liście na jesieni a na wiosnę wypuścić nowe, mój zrobił tak dwa razy. Storczyki też można zraszać, ale głównie liście, one też potrzebują dużo wilgoci, tylko ważne żeby ich nie przelać
Napewno mam suche powietrze w mieszkaniu, bo mam ogrzewanie gazowe. Kupię nawilżacz!
Stary 2011-10-21, 10:14   #4473
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swojej nie kocham jeszcze ale zgadzam się ze jest ładna
Ja mam szafę na torebki, ale i tak niestety nieco się gniotą, moja siostra szczęściara która ma garderobę ma zainstalowane na ścianie takie wieszaczki i jej torby wiszą elegancko ( poza tą częścią nienoszoną która jest poupychana w worach na śmieci)
garderoba to by rozwiązało wszystkie problemy coś takiego jak miała Carrie w "Seksie w wielkim mieście" - osobny pokoik dla ciuchów, butów i torebek
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 10:33   #4474
losek78
Zakorzenienie

dzien dobry

Cytat:
Witam maniaczki

Mam takie może trochę głupie pytanie... zastanawiam się jak Wy przechowujecie torebki, czy macie na to jakieś specjalne sposoby? Bo ja już sama nie wiem co zrobić, nie chcę żeby mi się skórka odkształcała czy zaginała, nie mam już pomysłów

Ana jest prześliczna ja moją kocham
Cytat:
ja to swoje trzymam poskładane w szafie ale ja ich mam nie dużo kiedyś widziała jakaś wizażanka wstawiała jakiś wieszak na torebki ale ja nie chciałabym żeby mi się tak wszystkie wisiały na wierzchu i się kurzyły

mam ten sam problem - trzymam torebki w szafie i się gniotą te nie używane
niestety nie mam miejsca na następną szafę specjalnie dla torebek
Stary 2011-10-21, 10:47   #4475
dodeczka84
Zakorzenienie

Kusi mnie zakup tej kurtki! kosztuje 100zł, jak oceniacie?
to raczej jesienniak?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg KURTKA_DAMSKA_TKU0140.jpg (42,0 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-10-21, 10:51   #4476
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
to raczej jesienniak?
Nie podoba mi się, znowu ortalion i jeszcze to futro na kołnierzu. No i krótka jest, ja to na zimę musze mieć coś co zakrywa dupsko

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-10-21 o 10:54
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 12:26   #4477
iza251
Zakorzenienie

Hejo
Komin czerwony zamówiony,ta śmieszna opaska też
Poza tym ... klikam coś
Stary 2011-10-21, 12:48   #4478
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
dzien dobry

mam ten sam problem - trzymam torebki w szafie i się gniotą te nie używane
niestety nie mam miejsca na następną szafę specjalnie dla torebek
dzień doberek widze nowy avek
Cytat:
to raczej jesienniak?
raczej na jesień bo na zime to chyba troche przy krutka i mi tez się nie podoba ten kożuszek na kołnierzu

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Hejo
Poza tym ... klikam coś
Hej
a co klikasz? A tą opaskę juz zamówiłaś bo ja sie nad nia zastanawiam

Stary 2011-10-21, 12:52   #4479
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo
Poza tym ... klikam coś
Iza dobrze że jesteś, miałam właśnie do Ciebie pisać, chciałam Ci powiedzieć że mam już ten mus avonu którym Ty też byłaś zainteresowana i muszę Ci odradzić, nie kupuj, beznadziejny jest, kolory owszem i ładne, ale fatalnie się nakłada, klei się potwornie, jakiś taki gęsty, lepki, mam wrażenie że mam coś przyklejone do ust, no i się tak brzydko rolkuje w rowkach ust, no ostatecznie nieudany zakup

Co klikasz???
Stary 2011-10-21, 12:57   #4480
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
dzień doberek widze nowy avek

raczej na jesień bo na zime to chyba troche przy krutka i mi tez się nie podoba ten kożuszek na kołnierzu

Hej
a co klikasz? A tą opaskę juz zamówiłaś bo ja sie nad nia zastanawiam
Jacka czerwonego
Tak,zamówiłam tą jasno- szarą
Powiem szczerze,że zamówiłam tą opaskę,bo tam wzięłam ten komin i tak przy okazji.Dam Ci znać

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Iza dobrze że jesteś, miałam właśnie do Ciebie pisać, chciałam Ci powiedzieć że mam już ten mus avonu którym Ty też byłaś zainteresowana i muszę Ci odradzić, nie kupuj, beznadziejny jest, kolory owszem i ładne, ale fatalnie się nakłada, klei się potwornie, jakiś taki gęsty, lepki, mam wrażenie że mam coś przyklejone do ust, no i się tak brzydko rolkuje w rowkach ust, no ostatecznie nieudany zakup

Co klikasz???
Zamówiłam już ten mus ,ale wzięłam też tą kapucinkę
Jacky czerwoną
Stary 2011-10-21, 12:58   #4481
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jacka czerwonego
Tak,zamówiłam tą jasno- szarą
Powiem szczerze,że zamówiłam tą opaskę,bo tam wzięłam ten komin i tak przy okazji.Dam Ci znać
a tak myślałam o jak komin już zamówiłaś to zapewne i jacky czerwona tez klikniesz

będę wdzięczna chociaż sama nie wiem czy dzisiaj albo jutro jej nie kliknę

Stary 2011-10-21, 13:08   #4482
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Jacka czerwonego
Tak,zamówiłam tą jasno- szarą Powiem szczerze,że zamówiłam tą opaskę,bo tam wzięłam ten komin i tak przy okazji.Dam Ci znać

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Zamówiłam już ten mus ,ale wzięłam też tą kapucinkę
Jacky czerwoną
O kurcze, może będziesz zadowolona ze swojego, bo ja wzięłam tą cegłę,
Ja bym też chciała jacky, może w przyszłym miesiącu, w sumie sprzedałam dwie torby, i kolejne czekają, to chyba mogę sobie pozwolić
Stary 2011-10-21, 13:15   #4483
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, może będziesz zadowolona ze swojego, bo ja wzięłam tą cegłę,
Ja bym też chciała jacky, może w przyszłym miesiącu, w sumie sprzedałam dwie torby, i kolejne czekają, to chyba mogę sobie pozwolić
Klikaj,klikaj Ja klikłam,ale zapłacę dopiero w poniedziałek
Stary 2011-10-21, 13:16   #4484
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
to raczej jesienniak?
mi się nawet podoba, ale nosiłabym ją na pewno bez tego paska

Cytat:
Monica80c mam ten komin! I jeżeli Cię interesuje- ZAMAWIAJ JEST PO PROSTU BOMBOWY! Duży,cieplutki,idealny! Na zdjęciach jest idealnie oddany
Dziewczyny - szczerze polecam,warte tej ceny

Ja zamawiałam tu :
http://allegro.pl/porzadny-gruby-wel...849924215.html
teraz jest już oczywiście droższy :
http://allegro.pl/hit-sezonu-porzadn...873650210.html

Ponieważ teraz chcę czerwony jak Ci wczoraj pisałam,zamówię tu:
http://allegro.pl/trojkatne-kominy-k...879945539.html bo tamci nie mają czerwonych

Kurcze jeszcze mi chodzi po głowie ta opaska:
http://allegro.pl/welniana-super-opa...867160655.html ,ale nie wiem,czy nie jestem za stara na takie cuś

Dziś mija mój 6 rok na wizażu,może wypada coś kliknąć
Przypomniałaś mi że mam podobną opaskę tylko z mniejszym kwiatuszkiem, muszę ją odszukać

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
http://www.wholesale-dress.net/
Jak będę zamawiać to napiszę ale to może być nawet w Grudniu

Ok 90zł chyba (już z przesyłką od nich do mnie)

Upss post pod postem :/
Ja chyba też będę chętna na zamówienie tej torebki w grudniu Ale w sumie do grudnia jeszcze daleko to na 100 % nie będę składać deklaracji, może do tego czasu przestanie mi się podobac albo kupię gdzieś indziej

edit: Założyłam właśnie tam konto, muszę poczytać troszkę i może sama zamówię sobie z tej strony, bo w sumie mam konto na paypalu

kali
a za przesyłkę nie trzeba płacić jakiegoś cła czy coś w tym stylu? bo taka torebka to chyba dość duża paczka

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
kali- nie kelnerujesz już?

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Nie umiem posługiwać się eyelinerem- muszę się nauczyć- jaki mam kupić???????:prosi :
Ja ostatnio zamówiłam sobie na allegro eyeliner w pisaku, jest jak flamaster nie rozmazuje się i można szybko zrobić ładną kreskę

Edytowane przez moniuleczka
Czas edycji: 2011-10-21 o 13:22
moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 13:37   #4485
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość

mi się nawet podoba, ale nosiłabym ją na pewno bez tego paska

Przypomniałaś mi że mam podobną opaskę tylko z mniejszym kwiatuszkiem, muszę ją odszukać

Ja chyba też będę chętna na zamówienie tej torebki w grudniu Ale w sumie do grudnia jeszcze daleko to na 100 % nie będę składać deklaracji, może do tego czasu przestanie mi się podobac albo kupię gdzieś indziej

edit: Założyłam właśnie tam konto, muszę poczytać troszkę i może sama zamówię sobie z tej strony, bo w sumie mam konto na paypalu

kali a za przesyłkę nie trzeba płacić jakiegoś cła czy coś w tym stylu? bo taka torebka to chyba dość duża paczka

Ja ostatnio zamówiłam sobie na allegro eyeliner w pisaku, jest jak flamaster nie rozmazuje się i można szybko zrobić ładną kreskę
to ja też się podłączę jeśli chodzi o linery to ja mam Oriflame Beauty Eye Liner Stylio, od lat i kocham go, mogę nim robić krechy z zamkniętymi ślepiami
Stary 2011-10-21, 13:56   #4486
seduction
Zakorzenienie

Kolejny pasek mi się urwał w nowej Kryśce I znowu nie miałam jej napakowanej - jedna cienka książka, jeden cienki zeszyt + portfel i klucze. I to na tych samych pasach padła, co w Evie Pójdę się pochlastać.

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

seduction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 13:58   #4487
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Kolejny pasek mi się urwał w nowej Kryśce I znowu nie miałam jej napakowanej - jedna cienka książka, jeden cienki zeszyt + portfel i klucze. I to na tych samych pasach padła, co w Evie Pójdę się pochlastać.
Ty już chyba lepiej nie chodź po tych pasach
Stary 2011-10-21, 14:02   #4488
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Ty już chyba lepiej nie chodź po tych pasach
Muszę, bo mam je koło domu

Czy orientuje się któraś z Was, ile się czeka z powrotem na torebki jak się do nich wyśle i oni akceptują reklamację?
A chciałam poszaleć w przyszłym miesiącu, ale jak takie jaja mam z ich torebkami z tej kolekcji to się zastanowię i ciekawe, co oni na reklamacje może wyjdę jeszcze z inną i wyślę im trzy na raz?

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

np. w Jacky nosiłam zawsze takie ciężary dzień w dzień i nigdy nic się nie działo, a tu lekkie rzeczy i dwie torebki poszły

Stary 2011-10-21, 14:03   #4489
CharLizZie
Zakorzenienie

Dobry

ale jestem nieżywa a nie mogę iść spać, bo przyjechała rodzina, a ojciec strategicznie uciekł do pokoju obok i zajął moje łóżko
msndjnvjxcbvb

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 14:13   #4490
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę, bo mam je koło domu

Czy orientuje się któraś z Was, ile się czeka z powrotem na torebki jak się do nich wyśle i oni akceptują reklamację?
A chciałam poszaleć w przyszłym miesiącu, ale jak takie jaja mam z ich torebkami z tej kolekcji to się zastanowię i ciekawe, co oni na reklamacje może wyjdę jeszcze z inną i wyślę im trzy na raz?

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

np. w Jacky nosiłam zawsze takie ciężary dzień w dzień i nigdy nic się nie działo, a tu lekkie rzeczy i dwie torebki poszły
Kurcze ja mam 4 kryśki i z żadną najmniejszych problemów, odpukać.
Stary 2011-10-21, 14:16   #4491
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze ja mam 4 kryśki i z żadną najmniejszych problemów, odpukać.
A chciałam jeszcze wziąć w dwóch innych kolorach
No nic, zobaczymy jaka będzie reakcja z ich strony

Stary 2011-10-21, 14:29   #4492
charal
Zakorzenienie

Cytat:
A chciałam jeszcze wziąć w dwóch innych kolorach
No nic, zobaczymy jaka będzie reakcja z ich strony
Myślę że powinni Ci uznać
Ja właśnie planuję zakup następnej bo sprzedaję fuksjową a niedobór krysiek może skutkować u mnie ciężką depresją

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dobry

ale jestem nieżywa a nie mogę iść spać, bo przyjechała rodzina, a ojciec strategicznie uciekł do pokoju obok i zajął moje łóżko
msndjnvjxcbvb
Cześć Charli
Stary 2011-10-21, 14:32   #4493
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że powinni Ci uznać
Ja właśnie planuję zakup następnej bo sprzedaję fuksjową a niedobór krysiek może skutkować u mnie ciężką depresją

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cześć Charli
Ja właśnie myślałam m.in. nad fuksjową i albo jakąś jasną, albo karmelową. I do moich poprzednich dwóch zachcianek doszła aida a jaki kolor planujesz?

Kali, a jak jest z jakością (pytam tu o torebki , a jakżeby inaczej) rzeczy z tej strony, co podawałaś, że torebkę kupiłaś. Interesowałoby mnie kilka

Stary 2011-10-21, 14:33   #4494
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobrrry!

sprostowanie: oczywiście to nie molka klika vivien ma ją kliknąć kilianna a molka czai się na jacky- przepraszam obie dziewczyny za pomówienia

Cytat:
ne no znowu zadzwoniłaś ja jestem ciekwa reakcji pana który z tobą rozmawiał a chociaż ciebie zrozumiał?

super podsumowanie

co za cena
a z tymi włoskami to ja może zrobie bo jakoś nigdy nie zawijałam włosy w reklamówkę i w ręcznik
dorkazawsze jest bardzo miło jak dzwonię- oni są mili i ja się staram- zrozumiał bez najmniejszego problem

ja przecież część torebek jednak kupuję- nie ma powodu się na mnie złościć
Cytat:
Dzień dobry

Karolcia, świetnie wyglądasz! nawet bez elvie bluzka śliczna!!! skąd ??

Coraz bardziej odczuwam radość z własnego mieszkanka. Mimo tego, że jeszcze nawet połowa nie jest zrobiona, już widać zarys we wtorek kupiłam stolik kawowy i dywanik, dostałam parę kwiatków doniczkowych, w tym storczyka, którego uraczyłam piękną osłonką z pękającego szkła i dumnie stoi na ławie wszystko zaczyna nabierać sensu i kolorów stół z krzesłami zamówiony, niestety czas realizacji jest kosmiczny, ale.. z drugiej strony zobaczcie jak ten czas leci..

Odnośnie kwiatków, pojawiło się ich w domku sporo. Storczyk, fikus, drzewko cytrynowe.. mam dość ciepło w mieszkaniu, może zbyt suche powietrze, bo kwiatki troszkę żółkną, a fikus gubi listki. Muszę poczytać jak je uzdrowić!

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Aha! jeszcze niedawno na liście etorebkowej nie miałam nic
teraz mam:
1. Melissy!
2. Fei
3. Lindę

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Przyglądałam się temu kominowi ze 3 tygodnie temu! wygląda naprawdę fajnie! ale w końcu zdecydowałam się na beżowy z H&M, i nie narzekam, i taniej
Fei jest bosssska- klikaj!!!!
ja się zastanawiam czy ja w ogóle potrzebuję komin- tak naprawdę to dość niepraktyczna,moim zdaniem, część garderoby- ale zawsze mam ochotę kupować
Cytat:
Witam maniaczki

Mam takie może trochę głupie pytanie... zastanawiam się jak Wy przechowujecie torebki, czy macie na to jakieś specjalne sposoby? Bo ja już sama nie wiem co zrobić, nie chcę żeby mi się skórka odkształcała czy zaginała, nie mam już pomysłów

Ana jest prześliczna ja moją kocham
kochana- ja zakupiłam duże pudło tekturowe w ikei i miałam zamiar poupychać torby i dać ja na szafę- ale źle zmierzyłam i pudło się nie mieści- stoi od miesiąca w salonie na podłodze i jeżdżę z nim po całym mieszkaniu- teżetomąż jest na skraju wyczerpania nerwowego, w dodatku ciągle coś doklikuje i nie znam ilości toreb co mi niby przeszkadza w ich rozmieszczeniu. obecnie postanowiłam delegować pościel do pudla pod wiszące rzeczy a torbom oddać jedną półkę w szafie,a resztę chyba trzymać w pudłach dhl-u. tylko np z Fei jest problem, bo już ją sama zagniotłam w jednym miejscu, a poza tym te łańcuchy mogą zrobić ślady na skórce- ogólnie rzecz biorąc jestem załamana i nie widzę wyjścia z sytuacji....
Nie wiem jak dziewczyny z 40, 50, 60 torbami sobie radzą
Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość

dasz linka?????
Cytat:
to ja też się podłączę jeśli chodzi o linery to ja mam Oriflame Beauty Eye Liner Stylio, od lat i kocham go, mogę nim robić krechy z zamkniętymi ślepiami
dziękuję oblukam zaraz
Cytat:
nie chlastaj się
ja raz reklamowałam- dość długo trwało- z 2 tygodnie
Cytat:
Dobry

msndjnvjxcbvb
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 14:34   #4495
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Charli

chce mi się kliknąć coś ładnego

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 14:37   #4496
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie myślałam m.in. nad fuksjową i albo jakąś jasną, albo karmelową. I do moich poprzednich dwóch zachcianek doszła aida a jaki kolor planujesz?

Kali, a jak jest z jakością (pytam tu o torebki , a jakżeby inaczej) rzeczy z tej strony, co podawałaś, że torebkę kupiłaś. Interesowałoby mnie kilka
też bym chciała wiedzieć jak z jakością bo czekam na 5 torebek z wholesale
W tej chwili najbardziej bym chciała szarą Krysię, a potem czarną, do kolekcji

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-10-21 o 14:38
Stary 2011-10-21, 14:38   #4497
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

Cytat:
To ci pech

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 14:40   #4498
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
A ile płaciłaś za wysyłkę? Jak przyjdą to daj znać koniecznie jak z jakością, no i pochwal się dawno temu zamawiałaś?

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry

To ci pech

Nic mi nie mów

Cytat:
W tej chwili najbardziej bym chciała szarą Krysię, a potem czarną, do kolekcji
Mi właśnie czarna poszła

Stary 2011-10-21, 14:45   #4499
charal
Zakorzenienie

Cytat:

chce mi się kliknąć coś ładnego
Mnie też się chce, ale chwilowo finans nie pozwala
Stary 2011-10-21, 14:47   #4500
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Dzień dobrrry!

ja przecież część torebek jednak kupuję- nie ma powodu się na mnie złościć

Fei jest bosssska- klikaj!!!!
ja się zastanawiam czy ja w ogóle potrzebuję komin- tak naprawdę to dość niepraktyczna,moim zdaniem, część garderoby- ale zawsze mam ochotę kupować

kochana- ja zakupiłam duże pudło tekturowe w ikei i miałam zamiar poupychać torby i dać ja na szafę- ale źle zmierzyłam i pudło się nie mieści- stoi od miesiąca w salonie na podłodze i jeżdżę z nim po całym mieszkaniu- teżetomąż jest na skraju wyczerpania nerwowego, w dodatku ciągle coś doklikuje i nie znam ilości toreb co mi niby przeszkadza w ich rozmieszczeniu. obecnie postanowiłam delegować pościel do pudla pod wiszące rzeczy a torbom oddać jedną półkę w szafie,a resztę chyba trzymać w pudłach dhl-u. tylko np z Fei jest problem, bo już ją sama zagniotłam w jednym miejscu, a poza tym te łańcuchy mogą zrobić ślady na skórce- ogólnie rzecz biorąc jestem załamana i nie widzę wyjścia z sytuacji....
Nie wiem jak dziewczyny z 40, 50, 60 torbami sobie radzą

Mnie by taki komin powodował klaustrofobię, nie cierpię mieć szyi w takim "potrzasku" Szalik ok ale np.golf, czy jakaś stójka

Do mnie pijesz?
Jakoś radzę sobie Torby, które noszę leżą swobodnie na półkach meblościanki. Na szafce i obok na podłodze mam te "stojące" np. roboty i vivi. Rzadziej noszone leża obok szafy a bardzo rzadko noszone albo kopmletnie nienoszone są w szafce schowane w workach przeciwkurzowych. Przydałaby mi się taka szafa na całą ścianę z przegródkami/szufladami itd. bo ta moja meblościanka to o kant d rozbić, do niczego jest

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-10-21 o 14:50
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości