Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-02, 20:36   #4501
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Mnie zawsze humor szybko wraca Ale co się wybeczałam w samochodzie to moje. No cóż zrobie, przecież nie dam na smietnik ani do domu starców
Cóż.. mam 2 różowe kaftaniki, 2 różowe pajacyki i jedne takie jakby spodenki ogrodniczki też różowe, za taki numer co mi synuś wywinął będzie chodził w różowym!
Bo... prawdziwy mężczyzna różu się nie boi!
Hahahahaha
Nie rob mu tego sprzedaj ubranka lub sie wymien z kims no chyba, ze naprawde chcesz go ukazac za te jajka ;P Mi mama tez kupila 2 ciuszki dziewczece i tz sie nigdy by nie zgodzil by w rozowym jego dzidzi bylo a moja mama tlumaczy mu, ze to bez roznicy jak spi, ze nie musimy nikomu pokazywac go w tych ciuszkach

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:37   #4502
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
niezawsze fajne zakupy
ola co za prostak ! Jak prywatnie to bez zajakniecia ci powinien dac to l-4.
Ja juz bym zadbała o jego reklame
Nie wracaj juz tam.
siala ale jaja(dosłownie )
normalnie ja jestem w szoku po przeczytaniu twego postu, to co dopiero ty musisz przeżywać
slodkie zdjecia i jak ładnie pokazał
Wiadomo, ze bedziesz go tak samo kochac, ale to stwierdzone juz przez lekarza bylo wiec dodatkowy szok i nastawienie na plec juz mialas.
Ciekawe czy moj chlopczyk jutro sie nie okaze dziewczynka
Jutro 21tc 1 dzień

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

jak juz pisałam wczesniej zajrzyj lepiej w gatki TŻ bo moze ta mantra na niego podziałała
No jaja jak spodki ;]
A za poleceniem złapałam tż i wszystko ma na swoim miejscu
Zdziwił się nieco bo na nieświadomce tv ogląda ale nie protestował xD

Noo myślę, że jak sisiol był to już raczej nie zniknie. W którym tygodniu miałaś robione usg gdzie stwierdzono chłopca?

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:42   #4503
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
No jaja jak spodki ;]
A za poleceniem złapałam tż i wszystko ma na swoim miejscu
Zdziwił się nieco bo na nieświadomce tv ogląda ale nie protestował xD

Noo myślę, że jak sisiol był to już raczej nie zniknie. W którym tygodniu miałaś robione usg gdzie stwierdzono chłopca?

W 17tc i 1 dzień

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 20:47   #4504
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:

W 17tc i 1 dzień
No to mniej więcej ja tak byłam i fasola była babeczką

Stary 2010-03-02, 20:58   #4505
niezawsze
Zakorzenienie

Hd zobacz co znalazlam dla porownania ;P Twoj wieszaczek z misiami o niebo ladniejszy, ale mimo wszystko jakie ceny sa niektorych rzeczy a Ty bedziesz mialam jedyne w swoim rodzaju do tego http://www.mebledladziecka.pl//index...t&prod_id=1391

Maciuś
Stary 2010-03-02, 21:06   #4506
kociamborek
Raczkowanie

Dziewczyny wrocilam z wizyty i.... najwazniejsze: bedzie jednakchłopiec, przeczucia się nie sprawdziły. W rodzince tez wszyscy zdziwieni bo byli pewni ze bedzie dziewczynka. Lekarz przekonany juz na 100%, złapał takie ujęcie, że nie było żadnych wątpliwości.
Maluszek zdrowiutki, jak na razie wszystko w najlepszym porządku. Kolejna wizyta 6 kwietnia.
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:06   #4507
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Niestety.. wkleję zdjęcia to same zobaczycie.. taki siusiek nie zniknie
ważne ze wszystko oki to moje jakies duze bo w 16 tyg wazylo 250g ja mam wizyte za tydzien 9.03 mam nadzieje ze wszystko oki i dowiem sie co to

kociamborek- super ze wszystko oki
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-03-02 o 21:14
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:08   #4508
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Brzuszki się same schowały.
Kocykiem się właśnie okryłam bo mi zimno.
Ty i pulpet.. nie rozśmieszaj mnie. Jesteś bardzo kobieca, masz ładny duży biust nie to co moje dwa pryszcze na klatce piersiowej.
A przede wszystkim masz zabójcze oczy
Ano na następnym spotkaniu brzuszki na pewno będzie większe, poza tym może i pogoda będzie lepsza i np będzie można się spotkać gdzieś na łonie natury... hahaha
Co do twoich słów, dziękuje, choć mam teraz czas paszteta jak to mówisz... gęba jeszcze jakoś może być, ale reszty wolę nie oglądać i tyle. Co do piersi... to dziękuje, bo zawsze miałam wersję mini mini. Swoją drogą przed ciąża z Łucją ważyłam 61kg... a po ciąży z nią zeszłam już do 66, ale się roztyłam... no i cycki też urosły, a w ciąży to już wogóle. Dziękuje za miłe słowa apropo oczu... ja natomiast nie mogę sie nazachwycać twoją cerą!

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
jakie piękne panie a jakie desery

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Dokładnie Ja tylko się wzruszam na tych filmach, jak już dzidzia jest na rączkach u mamy...normalnie łzy same mi lecą A wiadomo, że nie wygląda za ciekawie, a to nacinanie nic nie boli (z tego co mi mama mówiła,siostra i koleżanki)
Nacinanie nic nie boli, bo jest robione w trakcie skurczu... a skurcz jest na tyle bolesny, że nie czuć nacięcia... wiecie o co chodzi? Więc nie taki diabeł straszny
A co do deserów i Pań to na plus

Cytat:
basienkaw, lazurowa, misiulka no po prostu cudnie wyglądacie a z czym były te desery a te brzuchy co tak zasłaniacie trzeba bylo wypiac do zdjecia

basienkaw jaki pulpecior padłam
Dziękujemy z amiłe słowa, ja zasłaniałąm swój rozlany brzuszek... wypinac na nastepnym spotkaniu nie bedziemy musialy, brzuchy beda juz fajne I liczymy ze ty tez bedziesz...
co do pulpeciora to jakies 83kg wagi... tutaj i tak nie widac tego wszystkiego tak. Ale nie ma co narzekac, po ciazy zrzuce

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
o nie dla mnie widok nacinanego krocza byl o wiele gorszy
Nie taki diabeł straszny... nie czuć tego nacinania.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
czesc

ja wpadlam sie pochwlic ze od niedzieli leze w szpitalu zonk lekki bo pojawily sie plamienia, seria badan i okazalo sie łożysko nachodzi mi czesciowo na szyjke macicy i to jest przyczyna.... jutro moze wyjde ale ile ja sie nawkurzlam..... neta nie mam, mężuś przyjechal w odwiedziny i przywiozl bezprzewodowego ale tylko na jeden dzien bo nie leze u siebie tylko w rodzinnym miescie.

tak wiec buziaki i do uslyszenia
Oj to czekamy az wrócisz i wszystko będzie dobrze czekamy na Ciebie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Basienka normalnie przegięłaś z tymi deserami, co ja teraz zrobię, ja też chcę, ładne zdjęcia
Bajka wracaj do zdrowia
karlocia jak możesz to pokaż tą tunikę bo ja też chcę coś zamówić i z chęcią zobaczę twoją
Za te pasztety i pulpety to powinnyście dostać po du...pie
hd dziękuję za listę na pewno się przyda, masz wielki talent, najbardziej podobają mi się wieszaczki z misiami
Ja dzisiaj odebrałam wyniki z morfologii i znowu mi hemoglobina spadła na 10,8, jutro idę do lekarza ciekawe czy mi coś przepisze. A jak z waszą hemoglobiną?
Ja jutro odbieram wyniku z morfologii i moczu... a co do deserów to przyznaję, że były pyszne

Cytat:
Skoro piszecie tak o tych pasztetach i pulpetach, to czuję się zobowiązana wrzucić fotkę Robiona przez moją mamę, pozostawia wiele do zyczenia jeżeli chodzi o jakość, ale temat zachowany jak najbardziej
Kochana ślicznie wyglądasz, zarówno przed ciąża, jak i teraźniejsze zdjęcie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Wzrostu i wagi też mamy prawie tyle samo, więc możemy się porównywać . Ja mam 163 i w tej chwili 76,5 kilo.

Krem, cóż- ja na piersiach nigdy rozstępów nie miałam (zresztą na pozostałych częściach ciała mam przezroczyste- nie wiem co to czerwone rozstępy na szczęście), bo ciągną w dół i nie widać w każdym razie, ale ładnie i szybko się wchłania. Do tego wydajny. A czy skuteczny- to się okaże za kilka tygodni, jak już zapomnę gdzie mój brzuch, bo mi piersi przesłonią
No u mnie ok 83kg... i 167cm wzrostu. Więc też podobnie.

Cytat:
No to faktycznie możemy się porównywać Dobrze, że mam z kim, bo tu prawie same chudzinki Ja czerwonych rozstępów też nigdy nie miałam, ale wczoraj zobaczyłam jeden, długości ok. 0,5 cm na prawej piersi i dlatego ten krem
No ja do chudzinek nie należe, ok 83kg i 167cm wzrostu. Bedziemy jak cos to sie wspierac po porodzie i tyle damy radę.

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
No no same laski A deser owocowy czyj byl? Najpyszniejszynjak dla mnie
Pewnie, ze mozemy zostac przy tym tytule bo tak szybko piszemy to jeszcze kilka razy watek trzeba bedzie podbijac. Ja proponuje abys tez pociagnela juz drugi.
Deser owocowy zamawiałam ja i Misiulka pralinkowy jest od Lazurowej.
Co do tytułu to ja jestem za tym samym co jest teraz

jezu baby ale wy klepiecie przez dzień! Szaleństwo

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:08   #4509
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrocilam z wizyty i.... najwazniejsze: bedzie jednakchłopiec, przeczucia się nie sprawdziły. W rodzince tez wszyscy zdziwieni bo byli pewni ze bedzie dziewczynka. Lekarz przekonany juz na 100%, złapał takie ujęcie, że nie było żadnych wątpliwości.
Maluszek zdrowiutki, jak na razie wszystko w najlepszym porządku. Kolejna wizyta 6 kwietnia.
gratulacje

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:08   #4510
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
GRATULACJE ciesze sie ze zdrowy
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:10   #4511
kociamborek
Raczkowanie

Cytat:
Noo kochana ja w 17 tyg dowiedziałam się, ze dziewczynka.. w 21 już że chłopak..
Gdyby ktoś nie widział siśka to z opisem:
No, widok od dołu, między dwoma nóżkami pięknie widać jajucha i siura.. jak na dłoni... moja córusia
ja też mam takie samo ujęcie siusiaka

Bajeczko mam nadzieje ze juz wszystko dobrze, czekamy na Ciebie!

Edytowane przez kociamborek
Czas edycji: 2010-03-02 o 21:13
Stary 2010-03-02, 21:11   #4512
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Mi moje pierwsze zwolnienie tez internistka wypisala, jeszcze wtedy nie znalam mojego gina prowadzacego teraz moge zawsze na niego liczyc.
no zobaczymy mam nadzieje ze ona mnie nie zawiedzie, bo zna mnie od dziecka...
wiecie najbardziej mnie zdenerwowalo to, że poprosilam o pare dni a nie o miesiac, skad on moze wiedziec jak sie czuje? nawet nie dal 3 dni do konca tygodnia. ja wiem, że ciąża to nie choroba, dlatego skoro dobrze sie czuję to pracuję ale jesli czuję się osłabiona to mógł chociaż wykazac troche dobrej woli i dać te 3 dni do końca tygodnia bo razem z week to 5 dni i juz bym odpoczela...

normalnie tak sie zdenerwowalam ze ryczalam pozniej i sie trzeslam i nie moglam sie uspokoic, tlumaczylam sobie ze to dla dobra dzidzi zebym sie uspokoila ale jakos mi nie wychodzilo ... dopiero sie opanowalam jak mnie brzuch rozbolal.

a tak naprawde wczesniej nie wiedzialam jak go ocenic bo on rzadko mi kaze przychodzic, to byl 3 raz, wizyta trwa 5 min - zwazy, zmierzy cisnienie, zbada macice, zapisze cos w karcie i kompie i nara, bo usg sam nigdy nie robi! wiec w sumie nawet nie zdążyłam go poznać a zmyliło mnie to że jest spokojny i uśmiechnięty.

hd dzieki za liste kochana!! jest super!!!

Siala jaki sliczny maly kosmita sisiole tez moga byc fajne

aha i jedyny plus to ze waze 73kg, czyli przytylam tylko 2kg!

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-03-02 o 21:15
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:18   #4513
kociamborek
Raczkowanie

Ola faktycznie zmien lekarza, bo ten obecny to już przegiął strasznie. Biedna przez niego tylko sie nadenerwowalas niepotrzebnie. Nie rozumiem w czym widzial problem zeby wypisac Ci kilka dni wolnego
Stary 2010-03-02, 21:21   #4514
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
no zobaczymy mam nadzieje ze ona mnie nie zawiedzie, bo zna mnie od dziecka...
wiecie najbardziej mnie zdenerwowalo to, że poprosilam o pare dni a nie o miesiac, skad on moze wiedziec jak sie czuje? nawet nie dal 3 dni do konca tygodnia. ja wiem, że ciąża to nie choroba, dlatego skoro dobrze sie czuję to pracuję ale jesli czuję się osłabiona to mógł chociaż wykazac troche dobrej woli i dać te 3 dni do końca tygodnia bo razem z week to 5 dni i juz bym odpoczela...

normalnie tak sie zdenerwowalam ze ryczalam pozniej i sie trzeslam i nie moglam sie uspokoic, tlumaczylam sobie ze to dla dobra dzidzi zebym sie uspokoila ale jakos mi nie wychodzilo ... dopiero sie opanowalam jak mnie brzuch rozbolal.

a tak naprawde wczesniej nie wiedzialam jak go ocenic bo on rzadko mi kaze przychodzic, to byl 3 raz, wizyta trwa 5 min - zwazy, zmierzy cisnienie, zbada macice, zapisze cos w karcie i kompie i nara, bo usg sam nigdy nie robi! wiec w sumie nawet nie zdążyłam go poznać a zmyliło mnie to że jest spokojny i uśmiechnięty.

hd dzieki za liste kochana!! jest super!!!

Siala jaki sliczny maly kosmita sisiole tez moga byc fajne

aha i jedyny plus to ze waze 73kg, czyli przytylam tylko 2kg!
Moja sama proponuje co wizyte, zmien lekarza bo ciaze trzeba dokladnie prowadzic...
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:24   #4515
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje!!!
Ola to w sumie juz wczesniej bylo go zmienic u mnie wizyta trwa ok 30min i jest co 4 tyg i zawsze bardzo dokladna i analityczna.

Maciuś
Stary 2010-03-02, 21:26   #4516
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Ano na następnym spotkaniu brzuszki na pewno będzie większe, poza tym może i pogoda będzie lepsza i np będzie można się spotkać gdzieś na łonie natury... hahaha
Co do twoich słów, dziękuje, choć mam teraz czas paszteta jak to mówisz... gęba jeszcze jakoś może być, ale reszty wolę nie oglądać i tyle. Co do piersi... to dziękuje, bo zawsze miałam wersję mini mini. Swoją drogą przed ciąża z Łucją ważyłam 61kg... a po ciąży z nią zeszłam już do 66, ale się roztyłam... no i cycki też urosły, a w ciąży to już wogóle. Dziękuje za miłe słowa apropo oczu... ja natomiast nie mogę sie nazachwycać twoją cerą!
Moją cerą... ja w niej nie widzę nic co mogłoby zachwycać. Ale dziękuję za komplement
Stary 2010-03-02, 21:27   #4517
bassienkaw
Zakorzenienie

Serio, przyglądałam się... masz idealnie gładką buzinkę. Ja nigdy takiej nie miałam... Trza się cenić kochana
Ja uciekam spać
DobranoC

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:34   #4518
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

Nie wiem gdzie te 72kg nic nie widac

Oj, wtedy to chyba nawet z 74 było
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:34   #4519
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję!
Czekam na Twoje zdjęcia

Stary 2010-03-02, 21:42   #4520
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

o rany znowu tyle nadrabiania już nie wiem co komu miałam napisać
kociamborek - gratuluję chłopczyka
siala no ty nie strasz bo ja mam w piątek wizytę, mój gin powiedział, że dziewczynka jak bła w 18tc teraz bedzie 22tc i mam nadzieję że dalej jest dziewczynka
a lazurowa jak zwykle nie wierzy w komplementy no już naprawdę nie wiem jak do niej mówić
papeteria co do naszych brzuszków to właściwie trudno je było dostrzec chociaż bassienkiw brzusio się fajnie eksponował.
ola zmień mi tego lekarza ale już
i już dalej nie pamiętam co komu i dlaczego miałam napisać

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:50   #4521
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość

Kochana ślicznie wyglądasz, zarówno przed ciąża, jak i teraźniejsze zdjęcie
Dziękuję

Cytat:
No ja do chudzinek nie należe, ok 83kg i 167cm wzrostu. Bedziemy jak cos to sie wspierac po porodzie i tyle damy radę.
Jasne, później zapiszemy się na jakiś wątek odchudzający

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:

Olej go, nie denerwuj się, bo dzidzia razem z Tobą się denerwuje. Zmień go i niech spada!

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Siala a z tym chłopcem to czyste jaja
Stary 2010-03-02, 21:57   #4522
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluje!!!

Ola to w sumie juz wczesniej bylo go zmienic u mnie wizyta trwa ok 30min i jest co 4 tyg i zawsze bardzo dokladna i analityczna.
no głupia jestem i tyle zawsze mi wszyscy mówią, że jestem naiwna to moja pierwsza ciąża i też nie wiem w sumie jak to powinno być, on w sumie był zawsze miły i się nabrałam dziś niby też był miły ale taki ironiczny i dlatego się zdenerwowałam...

wiecie co - chyba mi sie dzidzi zdenerwowala i mnie skopala nie jestem pewna czy to to, bo czulam cos tak delikatnie, od srodka jakby mnie ktos 3 razy puknal ale widac nie bylo i tak bardzo delikatnie ze moze sie myle i to nie to, sama nie wiem. na pewno bym tego nie zaklasyfikowala jako kopniaka ale taki delikatny ruch, moze cos poczulam...

jutro zaczynamy 18tc

tak wiec ja ciężarna, nie chora ale potwornie zmęczona idę spać i wszystkim dzidziom i mamusiom mówię dobranoc

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-03-02 o 22:01
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 21:59   #4523
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
no głupia jestem i tyle zawsze mi wszyscy mówią, że jestem naiwna to moja pierwsza ciąża i też nie wiem w sumie jak to powinno być, on w sumie był zawsze miły i się nabrałam dziś niby też był miły ale taki ironiczny i dlatego się zdenerwowałam...

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------
Nie jesteś głupia- a co do zmiany-lepiej późno niż wcale

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Nie jesteś głupia- a co do zmiany-lepiej późno niż wcale
a na mnie juz pora-dobrej nocki dziewczyny
Stary 2010-03-02, 22:16   #4524
aniaa22
Zakorzenienie

no udalo mi sie mezowi zabrac kompa siedzi i czyta jakie butelki rozki a nawet jaki laktator kupic

ola mnie dzidzia juz ponad 2 tygodnie kopie i to juz dosyc mocno ale ani razu nie bylo tego widac. mysle ze to mogly byc ruchy dzidzi u ciebie

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-03-02 o 22:18
Stary 2010-03-02, 22:33   #4525
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
No to mniej więcej ja tak byłam i fasola była babeczką
Siala - ale jaja
ale najwazniejsze ze zdrowe! bedziesz miala swojego Synusia - bo to zawsze jest tak ze cora lgnie to taty a synus mamusi jest

Cytat:

wiecie co - chyba mi sie dzidzi zdenerwowala i mnie skopala nie jestem pewna czy to to, bo czulam cos tak delikatnie, od srodka jakby mnie ktos 3 razy puknal ale widac nie bylo i tak bardzo delikatnie ze moze sie myle i to nie to, sama nie wiem. na pewno bym tego nie zaklasyfikowala jako kopniaka ale taki delikatny ruch, moze cos poczulam...

jutro zaczynamy 18tc

tak wiec ja ciężarna, nie chora ale potwornie zmęczona idę spać i wszystkim dzidziom i mamusiom mówię dobranoc
Ola to przegięcie z tym lekarzem!! Nie placz i nie martw sie - na szczescie lekarzy jest wielu
moze zapisz sie do takiego, ktory ma dyzury na oddziale gdzie bedziesz rodzic? zawsze to jakas znajoma twarz bedzie a moze i pomoze

Cytat:
gratulacje! bedzie kolejny chlopaczek

ja wlasnie wrocilam do domku, jutro Was poczytam dokladniej bo dzis juz padam ze zmeczenia.. a jutro wolne i fryzjer
no i najwazniejsze... na 80% bedziemy miec nasza wymarzona dziewczynkę!!
jeszcze w to nie wierze
zmykam do spania - dobranoc Kobietki
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 22:38   #4526
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
Siala - ale jaja
ale najwazniejsze ze zdrowe! bedziesz miala swojego Synusia - bo to zawsze jest tak ze cora lgnie to taty a synus mamusi jest

Ola to przegięcie z tym lekarzem!! Nie placz i nie martw sie - na szczescie lekarzy jest wielu
moze zapisz sie do takiego, ktory ma dyzury na oddziale gdzie bedziesz rodzic? zawsze to jakas znajoma twarz bedzie a moze i pomoze

gratulacje! bedzie kolejny chlopaczek

ja wlasnie wrocilam do domku, jutro Was poczytam dokladniej bo dzis juz padam ze zmeczenia.. a jutro wolne i fryzjer
no i najwazniejsze... na 80% bedziemy miec nasza wymarzona dziewczynkę!!
jeszcze w to nie wierze
zmykam do spania - dobranoc Kobietki

GRATULACJE

tez uciekam spac. pelnia sie konczy wiec moze wreszcie przespie normalnie nocke.
dobranoc
Stary 2010-03-02, 22:42   #4527
Alguien
Zadomowienie

ola nawet nie zastanawiaj sie, tylko zmieniaj lekarza od razu. Nikt nie zasluguje na takie traktowanie
siala to mamy pierwsza przemiane plci w watku gratuluje wiec chlopca tym razem Tak to wlasnie jest czasem, jak lekarze zbyt wczesnie okreslaja plec i potem dziewczynkom rosna siusiaki Pewnie, ze niektorym da sie trafic, bo szanse sa 50/50, ale coraz bardziej rozumiem lekarzy, ktorzy nie sa sklonni wczesniej niz standardowo okreslac plec dziecka
kociamborek gratulacje!
pilotka Tobie z kolei rozowe gratulacje!
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 22:44   #4528
niezawsze
Zakorzenienie

Gratuluje dziewczynki Pilotka

Maciuś
Stary 2010-03-02, 22:50   #4529
olakola
Zadomowienie

wczoraj wieczorem wymyśliłam, że pod koniec marca skoczymy do Rzymu; ja nigdy nie byłam, TŻ się wstępnie zgodził. Dzisiaj znalazłam loty od nas z Wrocławia, w sumie 540zł w 2 strony za 2 osoby. Noclegi jakieś znajdę, już mam kilka opcji. Tylko żeby się gin zgodził, bo chyba będę musiała mieć zgodę pisemną - bo co jak mnie do samolotu nie wpuszczą?
A jak teraz nie pojedziemy, to potem nie wiem kiedy - z maluszkiem (i dużą marudą) nie ma szans, a tak to syn teraz u babci będzie - w końcu musi do szkoły chodzić, a my na dłuższy weekend

W czwartek o 18 mam USG połówkowe (+4D) już się nie mogę doczekać.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Mnie też taki widok nie rusza.
Ale to może dlatego, że ja w ogóle jestem na takie rzeczy uodporniona.
W dzieciństwie, na wsi, widziałam różne rzeczy... I w porównaniu do zabijania świni poród to jest piękny widok.
fajne porównanie - poród do zabijania świni
w sumie tu i tu krew się leje a ofiara kwiczy
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 22:52   #4530
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
wczoraj wieczorem wymyśliłam, że pod koniec marca skoczymy do Rzymu; ja nigdy nie byłam, TŻ się wstępnie zgodził. Dzisiaj znalazłam loty od nas z Wrocławia, w sumie 540zł w 2 strony za 2 osoby. Noclegi jakieś znajdę, już mam kilka opcji. Tylko żeby się gin zgodził, bo chyba będę musiała mieć zgodę pisemną - bo co jak mnie do samolotu nie wpuszczą?
A jak teraz nie pojedziemy, to potem nie wiem kiedy - z maluszkiem (i dużą marudą) nie ma szans, a tak to syn teraz u babci będzie - w końcu musi do szkoły chodzić, a my na dłuższy weekend

W czwartek o 18 mam USG połówkowe (+4D) już się nie mogę doczekać.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

fajne porównanie - poród do zabijania świni
w sumie tu i tu krew się leje a ofiara kwiczy
ale fajnie. tez bym chciala zobaczyc Rzym a z tym zaswiadczeniem to zalezy od lini. Ryanair np po 28 tc wymaga zaswiadczenia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości