|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Cytat:
Nie rob mu tego sprzedaj ubranka lub sie wymien z kims no chyba, ze naprawde chcesz go ukazac za te jajka ;P Mi mama tez kupila 2 ciuszki dziewczece i tz sie nigdy by nie zgodzil by w rozowym jego dzidzi bylo a moja mama tlumaczy mu, ze to bez roznicy jak spi, ze nie musimy nikomu pokazywac go w tych ciuszkach
|
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Cytat:
A za poleceniem złapałam tż i wszystko ma na swoim miejscu ![]() Zdziwił się nieco bo na nieświadomce tv ogląda ale nie protestował xD Noo myślę, że jak sisiol był to już raczej nie zniknie. W którym tygodniu miałaś robione usg gdzie stwierdzono chłopca?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 17tc i 1 dzień |
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
No to mniej więcej ja tak byłam i fasola była babeczką
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Hd zobacz co znalazlam dla porownania ;P Twoj wieszaczek z misiami o niebo ladniejszy, ale mimo wszystko jakie ceny sa niektorych rzeczy a Ty bedziesz mialam jedyne w swoim rodzaju do tego http://www.mebledladziecka.pl//index...t&prod_id=1391
|
|
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wrocilam z wizyty i.... najwazniejsze: bedzie jednakchłopiec, przeczucia się nie sprawdziły. W rodzince tez wszyscy zdziwieni bo byli pewni ze bedzie dziewczynka. Lekarz przekonany juz na 100%, złapał takie ujęcie, że nie było żadnych wątpliwości.
![]() Maluszek zdrowiutki, jak na razie wszystko w najlepszym porządku. Kolejna wizyta 6 kwietnia.
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moje jakies duze bo w 16 tyg wazylo 250g ja mam wizyte za tydzien 9.03 mam nadzieje ze wszystko oki i dowiem sie co to![]() kociamborek- super ze wszystko oki
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-03-02 o 21:14 |
|
|
|
|
#4508 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do twoich słów, dziękuje, choć mam teraz czas paszteta jak to mówisz... gęba jeszcze jakoś może być, ale reszty wolę nie oglądać i tyle. Co do piersi... to dziękuje, bo zawsze miałam wersję mini mini. Swoją drogą przed ciąża z Łucją ważyłam 61kg... a po ciąży z nią zeszłam już do 66, ale się roztyłam... no i cycki też urosły, a w ciąży to już wogóle. Dziękuje za miłe słowa apropo oczu... ja natomiast nie mogę sie nazachwycać twoją cerą! Cytat:
A co do deserów i Pań to na plus ![]() Cytat:
I liczymy ze ty tez bedziesz...co do pulpeciora to jakies 83kg wagi... tutaj i tak nie widac tego wszystkiego tak. Ale nie ma co narzekac, po ciazy zrzuce ![]() Nie taki diabeł straszny... nie czuć tego nacinania. Cytat:
czekamy na CiebieCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i tyle damy radę. Cytat:
pralinkowy jest od Lazurowej.Co do tytułu to ja jestem za tym samym co jest teraz ![]() jezu baby ale wy klepiecie przez dzień! Szaleństwo
|
|||||||||
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4511 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bajeczko mam nadzieje ze juz wszystko dobrze, czekamy na Ciebie! Edytowane przez kociamborek Czas edycji: 2010-03-02 o 21:13 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiecie najbardziej mnie zdenerwowalo to, że poprosilam o pare dni a nie o miesiac, skad on moze wiedziec jak sie czuje? nawet nie dal 3 dni do konca tygodnia. ja wiem, że ciąża to nie choroba, dlatego skoro dobrze sie czuję to pracuję ale jesli czuję się osłabiona to mógł chociaż wykazac troche dobrej woli i dać te 3 dni do końca tygodnia bo razem z week to 5 dni i juz bym odpoczela... normalnie tak sie zdenerwowalam ze ryczalam pozniej i sie trzeslam i nie moglam sie uspokoic, tlumaczylam sobie ze to dla dobra dzidzi zebym sie uspokoila ale jakos mi nie wychodzilo ... dopiero sie opanowalam jak mnie brzuch rozbolal. a tak naprawde wczesniej nie wiedzialam jak go ocenic bo on rzadko mi kaze przychodzic, to byl 3 raz, wizyta trwa 5 min - zwazy, zmierzy cisnienie, zbada macice, zapisze cos w karcie i kompie i nara, bo usg sam nigdy nie robi! wiec w sumie nawet nie zdążyłam go poznać a zmyliło mnie to że jest spokojny i uśmiechnięty. hd dzieki za liste kochana!! jest super!!! Siala jaki sliczny maly kosmita sisiole tez moga byc fajne ![]() aha i jedyny plus to ze waze 73kg, czyli przytylam tylko 2kg! Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-03-02 o 21:15 |
|
|
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
Ola faktycznie zmien lekarza, bo ten obecny to już przegiął strasznie. Biedna przez niego tylko sie nadenerwowalas niepotrzebnie. Nie rozumiem w czym widzial problem zeby wypisac Ci kilka dni wolnego
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola to w sumie juz wczesniej bylo go zmienic u mnie wizyta trwa ok 30min i jest co 4 tyg i zawsze bardzo dokladna i analityczna. |
|
|
|
|
#4516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Serio, przyglądałam się... masz idealnie gładką buzinkę. Ja nigdy takiej nie miałam... Trza się cenić kochana
![]() Ja uciekam spać DobranoC
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, wtedy to chyba nawet z 74 było
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na Twoje zdjęcia
|
|
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
o rany znowu tyle nadrabiania już nie wiem co komu miałam napisać
kociamborek - gratuluję chłopczyka siala no ty nie strasz bo ja mam w piątek wizytę, mój gin powiedział, że dziewczynka jak bła w 18tc teraz bedzie 22tc i mam nadzieję że dalej jest dziewczynkaa lazurowa jak zwykle nie wierzy w komplementy no już naprawdę nie wiem jak do niej mówićpapeteria co do naszych brzuszków to właściwie trudno je było dostrzec chociaż bassienkiw brzusio się fajnie eksponował. ola zmień mi tego lekarza ale już ![]() i już dalej nie pamiętam co komu i dlaczego miałam napisać
|
#4521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Siala a z tym chłopcem to czyste jaja
|
|||
|
|
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze mi wszyscy mówią, że jestem naiwna wiecie co - chyba mi sie dzidzi zdenerwowala i mnie skopala nie jestem pewna czy to to, bo czulam cos tak delikatnie, od srodka jakby mnie ktos 3 razy puknal ale widac nie bylo i tak bardzo delikatnie ze moze sie myle i to nie to, sama nie wiem. na pewno bym tego nie zaklasyfikowala jako kopniaka ale taki delikatny ruch, moze cos poczulam... jutro zaczynamy 18tc tak wiec ja ciężarna, nie chora ale potwornie zmęczona idę spać i wszystkim dzidziom i mamusiom mówię dobranoc
Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-03-02 o 22:01 |
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- a na mnie juz pora-dobrej nocki dziewczyny |
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
no udalo mi sie mezowi zabrac kompa
siedzi i czyta jakie butelki rozki a nawet jaki laktator kupic ![]() ola mnie dzidzia juz ponad 2 tygodnie kopie i to juz dosyc mocno ale ani razu nie bylo tego widac. mysle ze to mogly byc ruchy dzidzi u ciebie
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-03-02 o 22:18 |
|
|
|
#4525 | ||
|
Rozeznanie
|
Siala - ale jaja
![]() ale najwazniejsze ze zdrowe! bedziesz miala swojego Synusia - bo to zawsze jest tak ze cora lgnie to taty a synus mamusi jest ![]() Cytat:
![]() moze zapisz sie do takiego, ktory ma dyzury na oddziale gdzie bedziesz rodzic? zawsze to jakas znajoma twarz bedzie a moze i pomoze ![]() Cytat:
![]() ja wlasnie wrocilam do domku, jutro Was poczytam dokladniej bo dzis juz padam ze zmeczenia.. a jutro wolne i fryzjer ![]() no i najwazniejsze... na 80% bedziemy miec nasza wymarzona dziewczynkę!! jeszcze w to nie wierze ![]() zmykam do spania - dobranoc Kobietki |
||
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE ![]() tez uciekam spac. pelnia sie konczy wiec moze wreszcie przespie normalnie nocke. dobranoc |
|
|
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
ola nawet nie zastanawiaj sie, tylko zmieniaj lekarza od razu. Nikt nie zasluguje na takie traktowanie
siala to mamy pierwsza przemiane plci w watku gratuluje wiec chlopca tym razem Tak to wlasnie jest czasem, jak lekarze zbyt wczesnie okreslaja plec i potem dziewczynkom rosna siusiaki Pewnie, ze niektorym da sie trafic, bo szanse sa 50/50, ale coraz bardziej rozumiem lekarzy, ktorzy nie sa sklonni wczesniej niz standardowo okreslac plec dzieckakociamborek gratulacje! pilotka Tobie z kolei rozowe gratulacje! |
|
|
|
#4529 | |
|
Zadomowienie
|
wczoraj wieczorem wymyśliłam, że pod koniec marca skoczymy do Rzymu; ja nigdy nie byłam, TŻ się wstępnie zgodził. Dzisiaj znalazłam loty od nas z Wrocławia, w sumie 540zł w 2 strony za 2 osoby. Noclegi jakieś znajdę, już mam kilka opcji. Tylko żeby się gin zgodził, bo chyba będę musiała mieć zgodę pisemną - bo co jak mnie do samolotu nie wpuszczą?
A jak teraz nie pojedziemy, to potem nie wiem kiedy - z maluszkiem (i dużą marudą) nie ma szans, a tak to syn teraz u babci będzie - w końcu musi do szkoły chodzić, a my na dłuższy weekend ![]() W czwartek o 18 mam USG połówkowe (+4D) już się nie mogę doczekać. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
w sumie tu i tu krew się leje a ofiara kwiczy |
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym zaswiadczeniem to zalezy od lini. Ryanair np po 28 tc wymaga zaswiadczenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

Ale co się wybeczałam w samochodzie to moje. No cóż zrobie, przecież nie dam na smietnik ani do domu starców 

co za prostak ! Jak prywatnie to bez zajakniecia ci powinien dac to l-4. 
) 

a te brzuchy co tak zasłaniacie
padłam
, ładne zdjęcia

zawsze mi wszyscy mówią, że jestem naiwna