|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w roku 2008
Cześć dziewczyny
bo net mi nie działalał
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam do Was i padam
![]() od 6;30 na nogach, spałam może ze 4h i od rana taka nieprzytomna i niewyspana jestem,że masakra. Głowa mnie boli, @ dostałam więc cóż od rana na uczelni, potem miałam okienko to pojechałam do TŻta. Zrobił mi pyszny obiadek i w ogóle fajnie było ![]() zmęczona jestem strasznie ale zadowolona bo już mam weekend |
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
Jacie ale mam dylemat...mam wybrać fakultety na klasę maturalną (jestem w technikum) no i nie wiem...biologia czy geografia...póki co wpisałam na pierwszym miejscu geografię...ale ta biola tak kusi... eh (ps. raczej na podstawie będę pisać ten dodatkowy przedmiot, bo rozszerzenie to chyba z polskiego...)Trzymać kciuki w piątek
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co w piątek? Egzamin?
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że nie tylko ja miałam dzisiaj ciężki dzień
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku no w tym problem, że mi chyba bardziej siada biologia, z drugiej strony podobno geografia łatwiejsza(u nas zresztą znaczna większość zdaje geografię) no i bardziej przydatna
Sama nie wiem, do 25.czerwca mogę zmienić decyzję, teraz bardzo się waham Taa, prawko, zaskoczyli mnie z terminem, bo szykowałam się na maj (u nas czeka się tak +/- 2 miesiące, póki co mi udawało się akurat, że miałam co miesiąc) a tu dziś poprosiłam instruktora, żeby mnie zapisał, za kilka godzin dzwoni i: -Halo, Marzenka? Szykuj się na piątek. -yyy, piątek? -tak, TEN piątek ![]() - ![]() Także no, to już moje 4 podejście i szczerze liczę na to, że ostatnie
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() ja zdawałam rozszerzona biologie ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
dasz radę trzymamy kciuki
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Bayka podobnie jak u mnie, no ale geografie też ogarniam i stąd dylemat
|
#4510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do matury, to może popatrz pod kątem tego, gdzie byś chciała później iść? Cytat:
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
zdawaj jedno i drugie
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Mysłałam,że będe miala duzo do nadrabiania a tu dupa słabo sie staracie
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
aha:
Ods 2008 naszych Tztow kochamy i ciagle z nimi ptrzebywamy Zakochane od zero osmego, nic i nkit nie popsuje nigdy nam tego Od zero osmego darzymy tz nasza miloscia oni tezkochaja nas z mega wzajemnoscia Od 3 lat mega szczesliwe z naszymi Tztami,zapraszamy pogadajcie i Wy z Nami w zero osmym sie zakochalysmy i niezłe ciacho wyrwalysmy Nieee pomysł Groszka i tak wymiata ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- W szkole byłam prosze sie mnie nie czepiac
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra dziewczyny
Dopiero do domu wróciłam i uczę się roli na jutrzejsze przedstawienie w przedszkolu ![]() Jak wyłączyłam kompa to popatrzyłam na kalendarz więc ja obstawiam noc z 31marca/1 kwietnia Wróciłam z koleżanką na chwilę po zajęciach do domu, potem poszłyśmy na lody i zapłacić rachunki. W tym czasie tż zadzwonił i spotkaliśmy się we 3. Poszliśmy do Rossmanna (ależ tż narzekał ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Co do moich wczorajszych pytań- zakładając ten wątek tak naprawdę nie sądziłam, że ktokolwiek w nim napisze. Chciałam poznać dziewczyny ze stażem związku, takim jak mój, porozmawiać o naszych problemach, podzielić się radościami- ale tak bez przekonania zaczęłam pisać ![]() Zaręczyny chciałabym w naszą rocznicę, w miejscu naszej pierwszej randki... To mała, urokliwa ławeczka nad rzeką I tak poza tym doszedł do mnie szkic karykatury, którą chcę dać tżtowi na spóźniony niestety prezent urodzinowy- tż jako gwiazda rocka Jest genialny i mam prawie 100% pewności, że tżtowi się spodoba
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Gothka pokaa karykature
tez kiedys myslalam nad takim prezentem
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
To na razie jest sam szkic, który mam zaakceptować więc tylko twarz jest dosyć wyraźna. Ale wygląda to mniej więcej tak:
I co tak mało spamujecie? Żadna wirtualnych rajstop nie chce? |
|
|
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie marudz !!! Natasia pewnie coś fajnego wybierze byłam z koleżanka na spacerze , kupiłam sobie odżywkę do włosów, pomierzyłyśmy buty , taka trochę odskocznia . z tż wymieniłam kilka smsów, wesoło między nami nie jest, napisał mi w jednym coś , co zwróciło moją uwagę , także nie wiem jak będzie dalej z nami... nawet nie chodzi o to co z mojej strony wyjdzie , a z jego .
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dogadacie się jakoś na pewno
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie mało cos maloo pisania !
![]() Gothka- super zamawiałaś gdzieś, czy po znajomosci?![]() @na- co takiego? ja czesto tez mysle,że juz koniec na zawsze,a potem sie goodzimy [juz to kiedys pisalam ]
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
pisał że nad tym myślał , że nie wie czemu się tak zachował ,nie wie o co chodzi , nie wie co nim czasami kieruje , ze wie ze mnie rani , nie chce tego robic ale nie wie jak , i nie wie czy znowu tak nie zrobi.
to ostatnie po prostu mi wystarczyło , nie chce mi sie juz myslec o tym wszystkim
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Gothka - karykatura jest świetna
ktoś ma talent, nie ma co
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
ja też kiedyś miałam taką sytuację,że on w czymś zawinił i zamaist pzreprosić i się starać to też był obojętny nie zależało mu tak jak kiedyś i też napisał,że narazie się nie potarfi zmienić i nie chce mnie ranić. wyłam oczywiście,ale poźniej przyznał się,że to było na złość i chciał,żebym to ja chociaż raz powalczyła o Nas, chciał się przekonać czy mi zależy ( poprostu kiedyś na początku,nie byłam tak zaangażowana jak on i dlatego tak postąpił)
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() @na podobno jak związek przetrzyma 3 pierwsze lata to potem już z górki jest. Mnie też czasem dopada zwątpienie do mojego tżta. Ale potem się Wam powyżalam, złapię lepszy humor i od razu jest inaczej i do tżta mam więcej cierpliwości. Także nie łam się kochana Poziom miłości z tżtem w grze Pet Party mi do 3 wzrósł ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- [QUOTE=@na;26044608nie chce mi sie juz myslec o tym wszystkim[/QUOTE] Nie myśl Spamować trzeba
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie wkurzają te zaproszenia do gier na nk i facebooku
moja kuzynka ma talent i tez potrafi rysować wszelakie rzeczy,karykatury też![]() ile zapłaciłaś ? kumpela kiedyś gdzies zamawiała za 80 zł
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie polece do niego i nie bede go głaskac ze dobrze zrobił bo nie zrobił. moze to nam dobrze zrobi bo sie nie widzielismy od piatku .
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za karykaturę dałam całe 32 zł ![]() @na nie Twoja wina z tą sytuacją i ani niech Ci do głowy nie przyjdzie go przepraszać Niech się chłop trochę postara a nie. Nie ma w życiu nic za darmo...
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
@na rozumiem Cie... ułozy sie,zobaczysz
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ale bez przesyłki nie? no to i tak nieduzo
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

bo net mi nie działalał
Niepojęte są pokłady ludzkiej niekumacji

(ps. raczej na podstawie będę pisać ten dodatkowy przedmiot, bo rozszerzenie to chyba z polskiego...)