|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo co to znaczy byc ogarnietym zyciowo? Poza tym masz jeszcze dwa lata, a w tym czasie moze tyle sie wydarzyc, ze... W kazdym razie ja wole swiadomie teraz wybrac i byc w satysfkacjonujacej , dojrzalej relacji, niz rozwiesc sie w wieku 35 czy 40 lat, a teraz takich przypadkow jest mnostwo.
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) bo ona ma już 28 lat, no to kiedy dzieci, ona musi się do 30stki wyrobić
|
|
#4504 |
|
Przyczajenie
|
Z tym wiekiem żartowałam, już podchodzę do tego na większym luzie
Teraz jednak inne czasy i masa osób wiąże się po 30. I tak, ja również zdecydowanie bardziej wolę siebie teraz, niż kiedy byłam tuż po 20. Wówczas myślałam, że wszystkie rozumy pozjadałam, a tak naprawdę miałam siano w głowie. Teraz też mam, ale przynajmniej o tym wiem
|
|
|
|
#4505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą ja go już od dawna nie biorę pod uwagę do jakiejkolwiek innej relacji niż koleżenstwo lub przyjaźń. Miło po prostu jest się czasem spotkać, pogadamy sobie, pospacerujemy, a to wpadnie do mnie i pooglądamy filmy, programy w pokera Dawniej dla zabawy zdarzało się go lekko kokietować i takie tam, ale juz tego nie robię
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Motylek Truskawkowy, nie przejmuj się. Jak ktoś szuka pretekstu, żeby puścić jakąś plotkę, to go znajdzie. Wkurza mnie takie zaglądanie obcym ludziom do łóżek, ale cóż zrobić.
Sylwestra spędziłam oglądając kilkanaście odcinków "Blok ekipy" Przyjaciółka miała do mnie przyjechać na babski wieczór z malibu i plotami, ale w ostatniej chwili została w domu, trudno. Lubię takie antysylwestry, tym bardziej, że ostatnio dużo imprezowałam i mam już nieco dość. Bardzo chcę już wrócić do siebie, siedzenie w domu już mnie trochę męczy i nudzi. Wydałam dzisiaj miliony na różne polskie słodycze: irysy, krówki, ptasie mleczko zozzole, pastylki miętowe, michałki, rodzynki w czekoladzie, flipsy czekoladowe, bajeczne, śliwki w czekoladzie, pawełki, gumy turbo, cukierki pudrowe, kukułki, galaretki w czekoladzie, paluszki z sezamem i serowe, trufle, chipsy maczugi i jeszcze sporo innych, ale wszystkiego nie pamiętam. Muszę koniecznie jeszcze dokupić swoje ulubione Mister Rony Oczywiście znalazłam trochę miejsca na żubrówkę z zieloną trawą, miód pitny, piwo miodowe i polska czystą. Chcę zrobić wieczór polskich słodyczy dla znajomych i już nie mogę się doczekać jak będziemy to wszystko otwierać i konsumować. Bigosik i kanapki z pasztetem i konserwą turystyczną też będą Uwielbiam wszelkie filmiki, w których ludzie próbują różnych rzeczy z innych krajów.
Edytowane przez sensitiveskin Czas edycji: 2016-01-02 o 18:49 |
|
|
|
#4507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz też bardziej na luzie do tego podchodzę i nie zamierzam łapać pierwszych leszpych "portek"
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie ten "mój" już kilka razy zapraszał do siebie, ale zawsze odmawiałam. Po każdym takim zaproszeniu i mojej odmowie myślałam, że przestanie się odzywać, ale tak się nie stało. W końcu powiedziałam mu wprost, że nie chcę do niego pójść, bo wolę uniknąć ewentualnych niekomfortowych sytuacji i na seks jest dla mnie za wcześnie. On powiedział, że wcale nie chodziło mu o seks Tak??? No jakoś nie uwierzyłam, ale ok ![]() Dziewczyny, w kwestii wieku oficjalnie stwierdzam, że przekroczenie 30 nie jest takie straszne Może ciężko Wam to sobie wyobrazić, ale nie staniecie się w dniu swych 30 urodzin pomarszczonymi staruszkami. Ja w tym roku skończę 32 lata. Trochę ciężko mi uwierzyć, że tak szybko zleciał ten czas, ale z drugiej strony nic na to nie poradzę, więc staram się za bardzo tego nie analizować i skupiać się na dobrych stronach
|
|
|
|
|
#4509 |
|
Raczkowanie
|
Nie wypowiem się w kwestii magicznej 30, bo sama nie mam nawet 22, ale wydaje mi się, że koło 30 juz większość kobiet ma lepszą pracę, lub swoje biznesy, mieszkanie, jakieś fajne doświadczenia, trochę świata mogła już zwiedzić itd. Druga sprawa jest to, że każdy wiek ma swoje plusy, a na to co będę miała w okolicy 30, mogę pracować juz dziś
|
|
|
|
#4510 |
|
BAN stały
|
Z tego co pamiętam Żubrówka jest produkcji rosyjskiej. Trzeba było poczciwego Sobieskiego kupić a przy okazji opowiedzieć jak to ratował Austryjakom dupę przed arabami.
Bigos nie sądzę by im zasmakował. Zrób im żurek z białą kiełbasą albo barszcz czerwony, krupnik z cebulką, flaki, chłodnik <mniam>. Ehh. Co za lenistwo. Faworków, placków z jabłkami, makowiec im zrób a nie będziesz ptasie mleczka kupować <blee> ![]() A najlepiej makowiec z własnoręcznie utartym makiem. Kiedyś pradziadek ucierał to babcia się z niego śmiała, że pannice na Wigilię ucierały mak by wyjść rychło za mąż
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-01-02 o 19:03 |
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym pomyślała, że byłam opcją zapasową.
|
|
#4512 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie 30 to jest najlepszy wiek dla faceta więc ani trochę się nie boję, tym bardziej jako osoba bez nałogów.
|
|
|
|
#4513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)O albo taki konkretny obiad :schabowy z ziemniakami i buraczkami
|
|
|
|
|
#4514 |
|
BAN stały
|
Ja to bym zjadł takiego mocnego żuru na zakwasie (może być też z butelki) z białą kiełbasą, grzybami i zaprawionego śmietaną a poprawił kopytkami z bitkami wołowymi i buraczkami :3
W zeszłym tygodniu 2 dni jadłem pierogi a flaki miałem wczoraj, jeszcze ojciec zapomniał kupić majeranku więc były tak 4/10. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-01-02 o 19:16 |
|
|
|
#4515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja uwielbiam polską domową kuchnie,z wiekiem doceniam
|
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
Ale zimno,podobno w nocy ma byc -25 stopni
|
|
|
|
#4518 |
|
BAN stały
|
Wczoraj oglądałem nowy film z Di Caprio (Revenant, nawet dobry, tak z 7/10). I tam była taka scena, że ten główny bohater był ranny i taki indianin mu rzucił kawałek czerwonego, jeszcze ciepłego mięsa bawoła.
To dziwne, że zaczęła mi ślinka cieknąć ? ![]() Daisy. Ja już mam zimne pięty a teraz jest -15. Chociaż plus jest taki, że wymrozi te wszystkie zarazki. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-01-02 o 19:33 |
|
|
|
#4519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mi po przeczytaniu tego nasunęła sie myśl ''zjadłabym tatara..'' Ide do kuchni po coś ![]() No własnie niech wymraża bo ja przeziebiona chodze i ogólnie ludzie choruja przez taka plusową temperature i te zarazki.. A spotkanie mi sie szykuje,przekładane juz zresztą(przeze mnie). |
|
|
|
|
#4520 |
|
BAN stały
|
Ja już dziś i tak za dużo jadłem
Do tego film mi się nie chcę załadować. Idę czytać książkę. Smacznego Daisy ![]() Tylko ja tak mam, że lubię siedzieć po ciemku ? Nie zgrywa się to z czytaniem książki przy lampkach. |
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 26 lat (skończę w lutym) i wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że nigdy nie miałam faceta, nie byłam na randce, i w kwestiach seksualnych też nie bardzo.
![]() To chyba już dość późno żeby dopiero się uczyć tego wszystkiego. |
|
|
|
#4522 |
|
Tibby Lockhart
|
@69love69: Nie martw się, ja w lutym kończę 27 i jestem w takiej samej sytuacji xD Może to Cię trochę podtrzyma na duchu, że nie jesteś z tym całkiem sama
![]() Mówiąc szczerze ja już się trochę do tego właściwie przyzwyczaiłam, tylko ciągle rodzina nie daje zapomnieć :/ A w okresie świąteczno-noworocznych życzeń i postanowień słyszę to zdecydowanie za często. Trzymaj się |
|
|
|
#4523 |
|
Raczkowanie
|
Co do akcji z plotką-
nie znoszę takich ludzi, wymyślają z zawiści/nudów/własnego zakompleksienia? WrrrrNie przejmuj się Kochana, nie warto ![]() Jeeej, mam za sobą najlepsze spotkanie dotychczas O dziwo, jak nie ja, nie nakręcam się bo jego ostatnie słowa mnie jakoś hmmm zdystansowały, na moje luźne "mam nadzieję do zobaczenia " usłyszałam wymijające "życie pisze różne scenariusze" Źle mi się kojarzą te słowa bo tak niegdyś powiedział koleś koleżance, który później okazał się....księdzem Taka mega dyplomatyczno-wymijająca dla mnie odpowiedź. Nie chcę się rozczarować, ale kuuurde czułam się jakbym znała go od zawsze I fajniejszy niż na foto Kilka tekstów z jego strony padło też takich, że wydawało mi się, że ma podobne odczucia co do mnie, no ale nic, pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
69love69, chyba nigdy nie jest za późno na miłość i uczucie, choć człowiek sam sobie wmawia, że jak do tej pory nic, to chyba coś jest nie halo...
mazix19, też już przywykłam do samotności, do tego, że jestem jedyną singielką na domówkach, do wypadów w babskim gronie do kina/pubu lub samotnych spacerów/biegów/jazdy na rowerze. Ot kwestia przyzwyczajenia
|
#4525 |
|
Zadomowienie
|
Gardenia_88 ja mam 32 , w wieku 20 lat byłam przekonana że w wieku 30 lat bede miała już meża i dzieci , tak się jednak nie stało
![]() Ale i tak jestem dumna z siebie , spełniłam kilka ze swoich marzeń, mieszkam na swoim , mam pracę , mam czym jezdzic ,, ale hmm wydaje mi się że to też jest przeszkodą .. Nie jestem typem lali posiadającej dwie lewe ręce i udającej że nic nie wie,jestem bardzo samodzielna a to nie jest mile widziane przez facetów. Nie jestem też typem osoby która może udawać że czegoś nie potrafi żeby dać się wykazać męzczyźnie. Jeśli czegoś nie wiem nie umiem zapytam, poproszę o pomoc ale jeśli wiem , nie potrafię udawać że tak nie jest. DopplegangerEddarda polskie jadło ...mniaaam. Flaki, zimne nózki, żur mielone, wszystko bym żarła ale nie , dieta, dzis ryż ryba i brokuły wszystko na parze .. cierpię
|
|
|
|
#4526 |
|
BAN stały
|
Jednym z plusów tego, że chodzę od jakiegoś czasu na siłownie jest to, że jak się wymęczę i wrócę do domu to mogę jeść BARDZO DUŻO i w przeciągu dłuższego okresu czasu nie tyje.
Nie raz tak było, że po powrocie zjadłem załóżmy dwa czubate talerze spagetti albo 4 miseczki pomidorowej ![]() Więc żarłokom polecam
|
|
|
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
Zjadlabym schabowego, albo rolady wolowe, cheesburgera z maca tez bym zjadla
|
|
#4528 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie niedawno jadłam bigos, mniam
|
|
|
|
#4529 |
|
BAN stały
|
Ostatnio wydane 10 zł na hamburgery z Maca były najgorzej zainwestowanymi pieniędzmi w jedzenie od kilku lat
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, ze nigdy nie jest pozno na uczucie i milosc. Ale z drugiej strony czy bez doswiadczenia zwiazkowego bedzie wiedzialo sie w jaki sposob funkcjonowac w relacji z kims? Ja uwazam, ze jezeli nigdy nie bylo sie w zwiazku to ma to zawsze gdzies swoja przyczyne i trzeba sie zastanowic dlaczego tak jest, bo jednak w kwestii uczuc nic samo sie nie dzieje.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

Tak??? No jakoś nie uwierzyłam, ale ok 

nie znoszę takich ludzi, wymyślają z zawiści/nudów/własnego zakompleksienia? Wrrrr