My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszamy! V!! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 13:01   #4531
Luzia
Zakorzenienie

Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam

Weźcie..
Ja Wam się żale, że mam problem z wydawaniem, a raczej z checia wydania kasy.. wchodze a każda kusi jakimś super czymś

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 13:11   #4532
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam

Cytat:
Napisane przez foltynka Pokaż wiadomość
może sie napije martini

ja własnie kupilam na all 2 moskitiery okienne na robactwo!
ale jedną dla koleżanki to mi odda pieniążki
bo wczoraj sie bałam usnac jak zobaczylam 5 robaków jak mi sie do pokoju latajacy brzydactwa pchały!!

-25 zł moskitiery
-69 zł 3 pary balerinów
Czy już mówiłam, że ja też Cię nie lubię super butki kochana mnie również te szare najbardziej urzekły

Dagunia poniżej wklejam Melisski bardzo mi się podobają

A co do kolekcji apartu to kochane moje zawsze jak obok wystawy przechodzę te je oglądam póki co noszę swoją z kuleczkami Swarovskiego, ale z niektórych kuleczek powypadały mi cyrkonie jestem mega zła

Wklejane szpilki mnie zabiły, ja na All też mam dodane do obserwowanych koralowe butki z tym że ja bym się teraz zabiła chyba bo dawno nie chodziłam w szpilach. Poza tym to właśnie lecę popłacić rachunki i na spacer z córą, dziś jestem jeszcze w domu bo teściowie mnie odwiedzili - zbierali sobie wiśnie i tak zbumelowałam do tej pory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (97,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (89,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (68,8 KB, 21 załadowań)

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 13:15   #4533
Kasiulka22
Zakorzenienie

Luzia przytulam najmocniej, naprawdę doskonale Cię rozumiem. Kiedyś wydawałam kasę jak leci ( z resztą i do dziś mam zrywy) ale teraz najczęściej najchętniej nie wydawałabym a chciałabym mieć, ale jak to mówią nie da się i mieć pączka i zjeść pączka trzeba szaleć!!! bo życie mamy jedno, a ja coraz częściej widzę że nigdy nie wiemy co nas czeka i trzeba korzystać póki na to czas

Stary 2011-07-12, 13:18   #4534
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Luzia przytulam najmocniej, naprawdę doskonale Cię rozumiem. Kiedyś wydawałam kasę jak leci ( z resztą i do dziś mam zrywy) ale teraz najczęściej najchętniej nie wydawałabym a chciałabym mieć, ale jak to mówią nie da się i mieć pączka i zjeść pączka trzeba szaleć!!! bo życie mamy jedno, a ja coraz częściej widzę że nigdy nie wiemy co nas czeka i trzeba korzystać póki na to czas

Taaaaaaaaaaaaak i chyba poszalej. Zapachowo przynajmniej póki co.

Stary 2011-07-12, 13:21   #4535
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Czy już mówiłam, że ja też Cię nie lubię super butki kochana mnie również te szare najbardziej urzekły

A co do kolekcji apartu to kochane moje zawsze jak obok wystawy przechodzę te je oglądam póki co noszę swoją z kuleczkami Swarovskiego, ale z niektórych kuleczek powypadały mi cyrkonie jestem mega zła

Wklejane szpilki mnie zabiły, ja na All też mam dodane do obserwowanych koralowe butki z tym że ja bym się teraz zabiła chyba bo dawno nie chodziłam w szpilach. Poza tym to właśnie lecę popłacić rachunki i na spacer z córą, dziś jestem jeszcze w domu bo teściowie mnie odwiedzili - zbierali sobie wiśnie i tak zbumelowałam do tej pory
Przygotuj się na masakre ze stóp Te z dużą dziurą okropnie obcierają. Wszystkie dziewczyny co zamawiały narzekają. Kilka pisało że aż wyrzuciły bo nie da się w nich chodzić
Te z małą dziurką są super ! Nawet aktualnie mam je na nogach
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Taaaaaaaaaaaaak i chyba poszalej. Zapachowo przynajmniej póki co.
Hehe dała się namówić
Stary 2011-07-12, 13:29   #4536
Luzia
Zakorzenienie

ja mam takie a'la meliski z ccc. Nie polecam w upały...

Stary 2011-07-12, 13:37   #4537
irenkaaa
Zakorzenienie

Coffee to juz Ci odpowiadam

nie musze isc do socjala zeby wiedziec ze nam sie nie nalezy

niemamy dzieci ( i pewnie nigdy miec nie bedziemy jak tej kasy nigdy niebedzie chybaze obydwoje bedziemy miec jakas poprawe w pracy co do godzin ) no mniejsza o to

wlazlam na strone i jak byk pisze ze jak sie ma full time prace to nie dostaniesz tego ( a my mamy full time ale flexi czyli czasem nam dadza 27 a czasem 33 a tz ma czasem 19 w tygodniu )

zreszta powtarzam po raz kolejny ze inaczej licza normalnych pracujacych singli czy zwiazanych a inaczej rodziny z dziecmi albo samotne matki z dziecmi

chyba tyle ode mnie w tym temacie bo naprawde juz mi sie niechce o tym pisac

po prostu mam nadzieje ze ten dooopek w pracy tz-a co daje godziny jednemu ponad 30 a drugiemu 20 pare i ta u mnie sie zmieni ( u mnie akurat jest szansa niedlugo ale o tym nie tu)

sa ludzie u mnie w pracy co maja non stop po 36-38 godz w tyg albo i wiecej ale szefy sa takie ze ty musisz isc i sie prosic ze potrzebujesz wiecej godzin i co ? raz ci da 33 a potem po 29 albo 27 albo jak tz-owi jeszcez mniej ( wiadomo od wszystkiego odejmujemy przerwy 1godz i 15 min wiec te godziny sa troche inne no mniejsza o to )

naprawde laski nie chce mi sie juz o tych dodatkach itp gadac
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 13:48   #4538
roksanula
Rozeznanie

GG do roksanula

Cytat:
A ja miałam doła, bo wchodzę na nk, a tam koleżanka z liceum na fotach odwalona, ma buty które zawsze chciałam mieć, ale przez oszczędzanie ciągle nie kupuje.. I tak myśle, jaki jest w ogóle sens w oszczędzaniu i odmawianiu sobie takich drobnych przyjemności..
Usuń nk To przyprawia nieraz o depresję, jak się ogląda innych. Człowiek jest taki, że zawsze chce coś, czego nie ma, a mają inni.

Myślę, że oszczędzanie daje więcej szczęścia niż zakupy, bo masz zabezpieczenie finansowe, jako takie. A buty Ci nie pomogą jak będziesz musiała zapłacić większy rachunek, np za gaz.
Choć trochę przyjemności się należy.
A, swoją drogą ja jestem taka, że nie chciałabym już mieć czegoś, co ma moja koleżanka

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Roxanka ( moge tak na ciebie mowic)?
Możesz, ładnie, podoba mi się

Cytat:
rachunki jak przepisujesz na siebie to kasuja sporo jakies 200 czy wiecej za prad czy gaz za sama zmiane rachunkow na ciebie
Ale to chyba jak chcesz płacić na poczcie, bo jak robisz direc debit to nie płacisz tego depozytu. Ja mam wszystkie rachunki dd i nie płaciłam nic, chociaż z eircoma mi przysłali początkowo 200euro depozytu, ale dałam dane konta bankowego i mi więcej nie naliczali tego.

Powiem Ci, że my ślub wzięliśmy właśnie ze względu na podatki. Tzn kochaliśmy się , chcieliśmy być razem ale ja za bardzo nie chciałam wychodzić za mąż w wieku 18lat No ale wyszło tak a nie inaczej i wzięliśmy też ślub, tylko cywilny, bez żadnych huków. Ot, podpisanie papierka i do domu.

Irenka A Ty długo pracujesz? Jak nie pracujesz więcej niż 3dni w tygodniu to idź do socjala po tzw dockety. Jak jesteś w Irl i pracujesz tu dwa lata , nie pracujesz więcej niż 3dni to Ci się należy jakieś 120euro tygodniowo. Czasami jak będziesz pracowała np 4 dni to dadzą Ci mniej, ale jak ostatnio miałaś mało godzin i masz payeslipy to Ci powinni przyznać. Aha, i nie jest istotne czy part time czy full time.

Cytat:
póki co noszę swoją z kuleczkami Swarovskiego, ale z niektórych kuleczek powypadały mi cyrkonie jestem mega zła
Łączę się w złości, bo ja mam zegarek z cyrkoniami swarovskiego, już raz wymieniałam, ale znów mi wypadło i jestem wściekła. Chyba pójdę go oddać.
Stary 2011-07-12, 14:17   #4539
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roksanula Pokaż wiadomość

Możesz, ładnie, podoba mi się

Ale to chyba jak chcesz płacić na poczcie, bo jak robisz direc debit to nie płacisz tego depozytu. Ja mam wszystkie rachunki dd i nie płaciłam nic, chociaż z eircoma mi przysłali początkowo 200euro depozytu, ale dałam dane konta bankowego i mi więcej nie naliczali tego.

Powiem Ci, że my ślub wzięliśmy właśnie ze względu na podatki. Tzn kochaliśmy się , chcieliśmy być razem ale ja za bardzo nie chciałam wychodzić za mąż w wieku 18lat No ale wyszło tak a nie inaczej i wzięliśmy też ślub, tylko cywilny, bez żadnych huków. Ot, podpisanie papierka i do domu.

Irenka A Ty długo pracujesz? Jak nie pracujesz więcej niż 3dni w tygodniu to idź do socjala po tzw dockety. Jak jesteś w Irl i pracujesz tu dwa lata , nie pracujesz więcej niż 3dni to Ci się należy jakieś 120euro tygodniowo. Czasami jak będziesz pracowała np 4 dni to dadzą Ci mniej, ale jak ostatnio miałaś mało godzin i masz payeslipy to Ci powinni przyznać. Aha, i nie jest istotne czy part time czy full time.

Łączę się w złości, bo ja mam zegarek z cyrkoniami swarovskiego, już raz wymieniałam, ale znów mi wypadło i jestem wściekła. Chyba pójdę go oddać.
super to jak Ci sie podoba to bedziesz Roksanka a powiedz w jakim wieku jestescie z tz-em ?

my 32 i 38

widzisz ja pracuje w jednej firmie ponad 3 lata a tz niedlugo bedzie 2 lata

ale .. ja mam zazwyczaj 5 dni ale czasem potrafili dranie dac 4-5 godzin
rzadko mam 4 dni
a moj ma czasem 2 ( ale to rzadko juz ) a czasem 3-5 dni ale godzin na dzien potrafiA dac malo i niestety moi szefowie dobrze sie znaja kiedy ktos moze isc po dodatki do socjala i co? i juz zaznaczyli kiedys ze zadnych papierow do socjala podpisywac nie beda
ale dobra do rzeczy
specjalnie daja wiecej niz 3 dni ale wlasnie mniej godzin bo wtedy sie te dodatki nie naleza

u mnie sie to moze zmieni niedlugo bo laska co sie zajmuje tymi grafikami ... no troche jej nie bedzie i druga to bedzie robic
ale u tz-a to niewiem
zreszta odejdzie nam pare wydatkow

wiesz my po burzliwych zwiazkach
podatkow niby nam jakis kosmicznych nie zabieraja z wyplaty bo male wyplaty ( no ja Ci powiem ze w porownaniu z rokiem powiedzmy 2008 czy 2009 to mam czasem takie roznice w wyplacie ze prawie 1/3 wyplaty sprzed 3 lat gdzie mialam mniejsza stawke na godzine a to sporo )
wiec puki nam nie zabiaraja za duzo z wyplat na podatek to nie bede na sile ciagac chlopa do urzedu zeby slub wziasc
wyslalam Ci pw
Stary 2011-07-12, 14:21   #4540
roksanula
Rozeznanie

GG do roksanula

To ja od Ciebie 10 lat młodsza, a tż starszy ode mnie dwa lata.
Tak, dokładnie wiedzą, kiedy można isć do socjala, ale to też są dranie, bo to nie idzie z ich kieszeni, tylko państwa. I zamiast pomagać ludziom, którzy naprawdę mogliby z tego skorzystać, to karmią pasożytów, którzy oszukują i dosłownie kradną. Albo zasiłki dla bezrobotnych, albo dla matek, albo child benefity albo inne dodatki.

odpisałam na pw
Stary 2011-07-12, 14:35   #4541
irenkaaa
Zakorzenienie

dokladnie sama widzisz jak jest
zmykam do jakiegos sklepu i apteki bo troche trzeba kupic ,... od jutra znow do pracy
Stary 2011-07-12, 15:33   #4542
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Przygotuj się na masakre ze stóp Te z dużą dziurą okropnie obcierają. Wszystkie dziewczyny co zamawiały narzekają. Kilka pisało że aż wyrzuciły bo nie da się w nich chodzić
Te z małą dziurką są super ! Nawet aktualnie mam je na nogach

Hehe dała się namówić
Kochana toś mnie załamała ale cóż przyjdą -zobaczę najwyżej wystawię a nóż ktoś się skusi ja chciałam bardzo te z dużą dziurą bo bardziej mi się podobały choć i z małą są fajne

Wróciłam ze spaceru na poczcie zapłaciłam 333 zł z hakiem na rachunki za Avon i telefon stacjonarny.

10 zł na 10 sztuk czosnku
1,49 zł tic tac pomarańczowe dla córy
niecałe 6 zł na dwie paczki wiórek kokosowych w biedrze
1,49 zł śmieszny kubek z minką w pepco dla córy

Chyba wsio

Stary 2011-07-12, 15:47   #4543
Luzia
Zakorzenienie

Kasiula, doradz mi bo wiem, ze masz oba zapachy. Ktory ładniejszy: AoD le secret czy acqua di gioia? Tego pierwszego mam w domu próbke, a drugiego kiedys wachałam, spodobał mi się, ale co ide do perfumerii to stoi pusty tester.. a w douglasie to w ogóle nie maja testera :|

Stary 2011-07-12, 16:43   #4544
Lilith890502
Zakorzenienie

wróciłam z pracy

Cytat:
Napisane przez Coffee With Milk Pokaż wiadomość
Drineczki na te Wasze nieznośne doły!!!
mniam

Cytat:
Ja wychodzę z założenia, że nie można sobie tak wszystkiego odmawiać, z resztą oszczędza się też na coś, na konkretny cel nie? Ale czasem trzeba sobie sprawić jakaś drobną przyjemność
też tak mysle, trzeba mieć coś od życia

Cytat:
Dokładnie tak W Aparcie kupiłam o takie
śliczna

Cytat:
W tych pierwszych mi się obcas nie podoba, a te drugie śliczne
te drugie są boskie

ja się wyspowiadam:
- gazeta 2 zł (baty prosze)
- 2 zł bilety
- 1,5 spozywka do pracy
aaa i + 11zł za kolczyki

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 17:53   #4545
fifiorek
Wtajemniczenie

wieki mnie tu nie było.... nie mam ostatnio natchnienia na komputer, poza tym tak mi net muli że mi się nawet włączać tego badziewia nie chce
u mnie oszczędzanie trwa i póki co tak na maksa
chce w tym miesiącu dobić do kwoty 1200,- i jak moja ręka nie będzie się kleić do portfela to taki cel jest w zasięgu ręki

teraz wydaje tylko na życie - czyli spożywka
gotować za bardzo mi sie nie chce więc nie są to jakieś mega zakupy tylko same podstawowe rzeczy
fifiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:31   #4546
irenkaaa
Zakorzenienie

fifior tesknilam

a ja pol dnia sie niemoge wybrac do apteki i sklepu bo ciagle cos do zrobienia
dopiero skonczylismy grac z moim w jakas gre i go ogralam
w ta gre
i naprawde sie juz zbieram do apteki i sklepu bo sama mam siebie dosc caly dzien taki rozlazly
Stary 2011-07-12, 18:33   #4547
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość

:
- gazeta 2 zł (baty prosze)

proszę
Cytat:
Napisane przez fifiorek Pokaż wiadomość
wieki mnie tu nie było.... nie mam ostatnio natchnienia na komputer, poza tym tak mi net muli że mi się nawet włączać tego badziewia nie chce
u mnie oszczędzanie trwa i póki co tak na maksa
chce w tym miesiącu dobić do kwoty 1200,- i jak moja ręka nie będzie się kleić do portfela to taki cel jest w zasięgu ręki

teraz wydaje tylko na życie - czyli spożywka
gotować za bardzo mi sie nie chce więc nie są to jakieś mega zakupy tylko same podstawowe rzeczy
oj ale tez cos ci sie od zycia należy...

ja ciuchy sportowe

buty nike 100.00
skarpetki nike 2x4,00
spodnie puma 50,00
koszulka puma 40.00

f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 19:12   #4548
Lilith890502
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28096885]

proszę

[/QUOTE]
tego mi było trzeba dzięki może się w końcu oduczę, bo to marnowanie kasy bez celu

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 19:43   #4549
_Nikki_
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28089431]
whyyyyyyy?
[/QUOTE]
Już nie! Zgadnijcie skąd pisze

_Nikki_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 20:50   #4550
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Te cieńsze to sznurki i kosztują ok 54-79 zł
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kolekcje,fun_fun-srebro tu cała kolekcja
Tylko nie krzyczcie na mnie, że pokazałam jak coś się spodoba
Ładne Ja tak się czaję albo na Lilou albo na YESa,bo też ma w tym stylu choć jeszcze się biję z myślami,że jednak trochę taki sznurek kosztuje

Cytat:
A mi się podobają takie
Świetny buty Mam jedne w takim fasonie i chodzić w nich zbytnio nie mogę,a strasznie żałuje

Miałam dziś drugą wizytę u dentysty i znowu poszło 150zł.Jak dobrze pójdzie to za tydzień będzie trzecia i ostatnia z tym zębem (ok.200zł) no,ale podliczyłam ten miesiąc to przynajmniej na minusie nie powinnam wyjść
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:21   #4551
Coffee With Milk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
mam ochote na bransoletke ;p;p;p

nie powiem przez kogo

tą:
http://wkruk.pl/product-pol-2307612-BRANSOLETA.html

lub tą:
http://wkruk.pl/product-pol-2310399-BRANSOLETA.html

Ta pierwsza mi się podoba

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Weźcie..
Ja Wam się żale, że mam problem z wydawaniem, a raczej z checia wydania kasy.. wchodze a każda kusi jakimś super czymś
Ćwiczymy silną wolę

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:

Śliczne

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Coffee to juz Ci odpowiadam

nie musze isc do socjala zeby wiedziec ze nam sie nie nalezy

niemamy dzieci ( i pewnie nigdy miec nie bedziemy jak tej kasy nigdy niebedzie chybaze obydwoje bedziemy miec jakas poprawe w pracy co do godzin ) no mniejsza o to

wlazlam na strone i jak byk pisze ze jak sie ma full time prace to nie dostaniesz tego ( a my mamy full time ale flexi czyli czasem nam dadza 27 a czasem 33 a tz ma czasem 19 w tygodniu )

zreszta powtarzam po raz kolejny ze inaczej licza normalnych pracujacych singli czy zwiazanych a inaczej rodziny z dziecmi albo samotne matki z dziecmi

chyba tyle ode mnie w tym temacie bo naprawde juz mi sie niechce o tym pisac

po prostu mam nadzieje ze ten dooopek w pracy tz-a co daje godziny jednemu ponad 30 a drugiemu 20 pare i ta u mnie sie zmieni ( u mnie akurat jest szansa niedlugo ale o tym nie tu)

sa ludzie u mnie w pracy co maja non stop po 36-38 godz w tyg albo i wiecej ale szefy sa takie ze ty musisz isc i sie prosic ze potrzebujesz wiecej godzin i co ? raz ci da 33 a potem po 29 albo 27 albo jak tz-owi jeszcez mniej ( wiadomo od wszystkiego odejmujemy przerwy 1godz i 15 min wiec te godziny sa troche inne no mniejsza o to )

naprawde laski nie chce mi sie juz o tych dodatkach itp gadac
No to szkoda, że nie kwalifikujecie się do tego

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:

Jestem w szoku, jakie Wy macie tam dotacje do życia, super, że państwo tak pomaga a u nas taka bieda, zamiast dawać to zabierają i tylko stwarzają problemy żeby coś dostać Takiej znajomej Pani mąż umierał na raka, był po prostu już leżący i... nie dostał renty, a dostał informacje "zdolny do pracy" Po prostu śmiechu warte w tej Polsce
Coffee With Milk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:23   #4552
Kasiulka22
Zakorzenienie

Coffee dziękuję

A ja byłam z mamą na wieczornym spacerze i zakupach i mama nabyła sobie pandorę na razie samą (taka branso to koszt 300 zł). teraz będzie dokupywać koraliki, więc czeka ją mnóstwo wydatków i nas też bo już sobie kazała na urodziny sprezentować

Luzia kochana wiesz jak Acqua di gioia nie mam już od zimy, bo po połowie flaszki puściłam ją w świat, ale żałuję i powiem Ci, że masz naprawdę trudny wybór Acqua jest intensywniejsza i trwalsza, ale Le Secret jest niesamowity i urzekający mimo swojej nietrwałości. Jak Ci pomóc to nie wiem

Nikki skąd piszesz?

Aneszna gratuluję super zakupów

Fifi trzymam kciuki za realizację planu miesiąca

Stary 2011-07-12, 21:35   #4553
Coffee With Milk
Zadomowienie

Ja dzisiaj:
- 2,50 woda
- 13zł truskawki
- 2,50 spaghetti winiary

Dziewczyny, mam parcie na zakupy, już tak dawno sobie nic nie kupiłam!!! Chyba wezmę zaliczkę z pracy i sobie coś kupię Chciałabym ze dwie koszule z krótkim rękawem i marynarkę
Stary 2011-07-12, 21:43   #4554
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Coffee dziękuję

A ja byłam z mamą na wieczornym spacerze i zakupach i mama nabyła sobie pandorę na razie samą (taka branso to koszt 300 zł). teraz będzie dokupywać koraliki, więc czeka ją mnóstwo wydatków i nas też bo już sobie kazała na urodziny sprezentować

Luzia kochana wiesz jak Acqua di gioia nie mam już od zimy, bo po połowie flaszki puściłam ją w świat, ale żałuję i powiem Ci, że masz naprawdę trudny wybór Acqua jest intensywniejsza i trwalsza, ale Le Secret jest niesamowity i urzekający mimo swojej nietrwałości. Jak Ci pomóc to nie wiem

Nikki skąd piszesz?

Aneszna gratuluję super zakupów

Fifi trzymam kciuki za realizację planu miesiąca

No właśnie wiem... ale wezme AoD

Masz super mamę, taką na czasie

a mnie boli brzuch od kilku dni

Stary 2011-07-12, 21:46   #4555
_Nikki_
Zakorzenienie

Cytat:
Nikki skąd piszesz?
Mam już laptopa swojego acerka tyle czekania

tyle że było też wiele nieprzyjemności, gips na nodze brata, krwotok z nosa mamy... ogólnie przybita pogoda była...

_Nikki_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:07   #4556
roksanula
Rozeznanie

GG do roksanula

Cytat:

Jestem w szoku, jakie Wy macie tam dotacje do życia, super, że państwo tak pomaga a u nas taka bieda, zamiast dawać to zabierają i tylko stwarzają problemy żeby coś dostać Takiej znajomej Pani mąż umierał na raka, był po prostu już leżący i... nie dostał renty, a dostał informacje "zdolny do pracy" Po prostu śmiechu warte w tej Polsce
Ja też byłam w szoku. My korzystamy z dofinansowania na mieszkanie i tzw "Back to school" czyli jak dziecko idzie do przedszkola czy do szkoły to dostaje pieniążki na książki, mundurek. Rok temu to było 150euro, w tym podnieśli na 200. Jutro idę złożyć wniosek i czekam na czek.

Dziewczyny, nie nakręcajcie się, nie gadajcie o zakupach, tylko piszcie ile zaoszczędziłyście

Ja dzisiaj 2,91 na benzynę do kosiarki i jeszcze olej, ale to nie wiem ile.
Stary 2011-07-12, 22:23   #4557
Coffee With Milk
Zadomowienie

Cytat:
Ja też byłam w szoku. My korzystamy z dofinansowania na mieszkanie i tzw "Back to school" czyli jak dziecko idzie do przedszkola czy do szkoły to dostaje pieniążki na książki, mundurek. Rok temu to było 150euro, w tym podnieśli na 200. Jutro idę złożyć wniosek i czekam na czek.

Dziewczyny, nie nakręcajcie się, nie gadajcie o zakupach, tylko piszcie ile zaoszczędziłyście

Ja dzisiaj 2,91 na benzynę do kosiarki i jeszcze olej, ale to nie wiem ile.
Nawet na wyprawkę dają, a u nas Podobno mają teraz obcinać stypendia socjalne i naukowe i mają zaostrzać warunki ubiegania się o nie Śmiechu warte... Ja tam się do żadnego nie kwalifikuję, ale jak ktoś nie ma dochodów, albo ma małe, no to nie wiem jak sobie ma poradzić

Ale w sumie też słyszałam, że właśnie ludzie jadą do Irlandii, żeby żyć z tych wszystkich dotacji, że nie pracują, tylko żerują na tym Ale nie wiem ile w tym prawdy, ale pewnie i tacy się też znajdą Nie mówię oczywiście o Was
Stary 2011-07-12, 23:19   #4558
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak W Aparcie kupiłam o takie
śliczna

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Świetne są

Już widze naszą Kasiule, jak tu wpadnie i zobaczy co wkliłaś

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

to ja Wam wkleje buty, które mi się spodobały ostatnio:
http://allegro.pl/czolenka-lakierek-...705681697.html
ii..
http://stylowebutki.pl/products/Qupi...%C5%BCowe.html
drugie rewelacyjne

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
A mi się podobają takie
czerwone

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Albo takie
Coffee miałam oszczędzać

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
mam ochote na bransoletke ;p;p;p

nie powiem przez kogo

tą:
http://wkruk.pl/product-pol-2307612-BRANSOLETA.html

lub tą:
http://wkruk.pl/product-pol-2310399-BRANSOLETA.html

pierwsza bardzo mi się podoba, sama bardzo lubię srebro

dziewczyny, ale Wy dzisiaj kusicie

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

pomidory 2,25e
pomarańcze 1,5kg 1,99e
jabłka 1,79e
sałata 0,49e
jogurt naturalny 0,55e
chleb 1,79e
płatki kosmetyczne 0,79e
kiełbasa 1,99e
kiełbasa 2,99e
gofry 0,89e

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

+
paczka chusteczek higienicznych
próbka szamponu
próbka odzywki
kolczyki
kawa rozpuszczalna
3 kredki do oczu
podkład (resztka)
7,06 euro
0,01 pens
10 tabletek do usuwania plam z ubrań

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 01:21   #4559
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

- 11,67 zł za 3 opakowania szamponetki z Joanny (wiśniowa czerwień )
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 07:21   #4560
Dagunia
Komplikatorka

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości