|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
ale dam radę - dzisiaj muszę pierwszy raz pojechać po synka - niedaleko - do szkoły -- samochodem - małymi kroczkami trzeba się za siebie "brać"
|
|
#4532 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszlam do drogerii, a wrocilam ze staniczkiem i bluzka
Zdjecia w albumie ![]() Bluzke kupilam tez przez przypadek, bo dobra cena byla
|
#4533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż to najmniejszy wydatek z tych planowanych do realizacji "marzeń":P A czas pewnie zleci szybciutko, mimo, iz teraz wydaje mi się, że to szmat czasu. Zawsze tak jest a później sie tylko wspomina te odległe wydarzenia mając wrażenie jakby to było wczoraj
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam 71 pod piersiami i rozstaw sutków 17cm i nikt tu chyba nie ma mniej
ale nie wiem o co chodzi bo nie doczytałam jeszcze
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki kochane moje. nie mam czasu pisac, w pracy mam takie kongo, ze nie wiem w co rece włozyć, wiec czasami was podczytuje
ale tesknie tesknie.... moje cycuchy maja miesiac. już albo dopiero! sa... no piekne sa. dr. miała racje ze bede miała najpiekniesze cycki swiata wstawie fotki jak sie lekko ograne i nie sa ani za małe ani za duze w sam raz! czuje sie jakby zawsze były ze mna ![]() widziałam ze sie sporo nowych dziewczynek pojawiło witam was serdeczenie. i mała podpowiedz... piszcie pytajcje, tu na prawde mozna znaleźć wiele fajnych madrych rad ))całuje was kasia
|
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie
W połowie lutego bede miala operacje u dr.Skwiercz 325 hp mentor.Cały czas zastanawiam sie nad tym rozmiarem czy nie bedzie za mały.Dr. mowila skoro jeszcze nie mam dzieci to nie powinnam dawac wiekszych bo po karmieniu moge miec rozstepy i moga byc obwisłe.(przez najblizszych pare lat nie planuje dzieci) Wkleilam do albumu wyjścowke wiec zapraszam to obejrzenia.Jak mozecie to doradźcie mi szczerze czy brac wiekszy rozmiar.Na tych zdjeciach moje piersi sa troche opuchniete przez tabletki hormonalne.Zaczelam brac zeby wyleczyc tradzik.Inaczej dr.nie dopuscila by mnie d operacji.Ale jest juz duza poprawa. pozdrawiam i czekam na opinie
|
#4537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz to juz nawet o tym nie pamietam ![]() A mi tez w sumie z perspektywy czasu najbardziej dokuczaly plecy i wkurza mnie spanie na plecach chociaz juz tak troche oszukuje i klade sie cos pomiedzy na plecach i na boczku
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 |
|
Wtajemniczenie
|
rany julek wczoraj skoczyłam do kina, rano byłam u kosmetyczki a już nadrobić nie moge
![]() Mya dokładnie tak jak piszesz z tym snem, niestety wizyte od trzech tygodni przekładam bo ciągle coś to i mi się śni jak wyrzut sumienia mój doktorek, my mamy ferie od poniedziałku, dzieci wyśle na zimowisko to w końcu do niego zajrze
|
|
#4539 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzisz mi lekarz nie zalecał brać większych że podstawy nie mogę mieć zbyt dużej - tylko do 10,5 a Tobie inny dał większe - jaką masz podstawę swoich dziewczynek? - co lekarz to inna szkoła czyli ...---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4540 |
|
Raczkowanie
|
W połowie lutego będe miala operacje u dr.Skwiercz 325 hp mentor.Cały czas zastanawiam sie nad tym rozmiarem czy nie bedzie za mały.Dr. mowila skoro jeszcze nie mam dzieci to nie powinnam dawac wiekszych bo po karmieniu moge miec rozstepy i moga byc obwisłe.(przez najblizszych pare lat nie planuje dzieci) Wkleilam do albumu wyjścowke wiec zapraszam to obejrzenia.Jak mozecie to doradźcie mi szczerze czy brac wiekszy rozmiar.Na tych zdjeciach moje piersi sa troche opuchniete przez tabletki hormonalne.Zaczelam brac zeby wyleczyc tradzik.Inaczej dr.nie dopuscila by mnie d operacji.Ale jest juz duza poprawa. pozdrawiam i czekam na opinie
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
witam!zapraszam do ogladania mojej wyjscowki
Doradzcie czy robic wieksze czyli 350 hp okragłe
|
|
#4542 |
|
Wtajemniczenie
|
moja podstawa to 11,5, one się poszerzają mniej więcej o 0,5cm co rozmiar czyli co 25cc. do doboru szerokości bardziej istotny jest rozstaw sutków i piersi niż obwód
i przy moim rozstawie 17cm te 325cc mają mksymalną szerokość, lekarz chciał dać 300cc o szer. 11cm ale się uparłam i nie żałuje![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- też tak teraz śpie, na plecach ale nogi zgięte w kolanach i położone na boku i głowe tez bokiem obracam pod policzek jasiek podkładam ale ja jestem już prawie 2 miechy po operacji
|
|
#4543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-01-11 o 14:16 |
|
|
|
|
#4544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Raczkowanie
|
W połowie lutego bede miala operacje u dr.Skwiercz 325 hp mentor.Cały czas zastanawiam sie nad tym rozmiarem czy nie bedzie za mały.Dr. mowila skoro jeszcze nie mam dzieci to nie powinnam dawac wiekszych bo po karmieniu moge miec rozstepy i moga byc obwisłe.(przez najblizszych pare lat nie planuje dzieci) Wkleilam do albumu wyjścowke wiec zapraszam to obejrzenia.Jak mozecie to doradźcie mi szczerze czy brac wiekszy rozmiar.Na tych zdjeciach moje piersi sa troche opuchniete przez tabletki hormonalne.Zaczelam brac zeby wyleczyc tradzik.Inaczej dr.nie dopuscila by mnie d operacji.Ale jest juz duza poprawa. pozdrawiam i czekam na opinie
|
#4546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak wy trafiacie staniki, ktore krawedzia nie dziela wam piersi na pol (i nie robia "buleczki")? ostatnio przekopalam trzy sklepy bielizniane w Nancy, i o ile juz maja rozmiar 75E to miseczka od dolu jest dobra ale na gorze sa szyte na jakies plaskie cycki, nie przewiduja takich wypuklosci A jak niektore przez internet kupuja to juz calkiem nie wiem |
|
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
magdalena nie rozejdą Ci się wszerz za to zaokrąglą od środka
nie ma co myśleć co by było gdyby tylko trzeba sie cieszyć z tego co się ma te linie które lekarz tak bardzo starał się zachowac to bardzo mocno asekuracyjna odległość żeby nie zerwać przyczepu miedzy piersiami, ale lekarze mają na to sposób zobacz jak blisko piersi ma Zabulek, ja mam na szerokość kciuka widocznie Twój nie czuł się na tyle pewnie w temacie żeby przekraczać te 3 cm![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Foczka a weź Ty zamiast miseczki E, F albo nawet G, naszych żelek nie da się upchnąć ja na swoje maleństwa musze mieć 70E a miseczka F też na wypukłość pasuje tylko fiszbina ma za duży promień ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- buziak co to znaczy dość drobna?? podaj wzrost, wage, obwody i rozstaw suteczków a Mya napewno pomoże Ci coś dobrać ![]() można tak rozumować że im węższa klata tym węższy implant ale na wąskiej klacie da się też osadzić całkiem pokaźny biuścik tylko trzeba umieć to zrobić
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-01-11 o 14:25 |
|
|
|
#4548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Okrąglaski będą bardzo mi się podobać - już je uwielbiam a jak piszesz że się nie rozejdą to już wszystkie moje wątplwości rozwiałaś joasi a czy mogę zajrzeć do Twojego albumu i obejrzeć "szerokość kciuka "?
|
|
#4549 |
|
Wtajemniczenie
|
magdalenko
zapraszam, tylko u mnie piersi były po karmieniu rozciągnięte więc i efekt inny niż u dziewczyn z wcześniejszym zerem
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-01-11 o 14:31 |
|
|
|
#4550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale Twoja wyjściówka mimo- jak piszesz - rozciągnięcia była niezła - widziałaś moją? ja się dziwię bo mój 12 latek 2 lata cyca ssał - a 8 latek tylko rok ale skąd ja je miałam wtedy ?? Z roku na rok coraz bardziej zanikały aż zniknęły dlatego cieszy mnie mój rozmiar teraz buziolki
|
|
#4552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ten poprostu wzielam z mysla, ze kiedys sie przyda, bo na codzien chodze w sportowych A bluzka wyglada nogawka od spodni, taka wazka, z baaaardzo elastycznej koronki, wiec nie ma prawa nigdzie odstawac
|
|
#4553 |
|
Wtajemniczenie
|
buziak to napewno nie mniej niż 300cc a wejdzie sporo więcej, chyba że lubisz cycki z autostradą pomiędzy
te w Twoim avatarku pewnie Cie się podobają skoro je wybrałaś też myślę, że mogą być koło 325-350cc
|
|
#4554 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
właśnie dziewczyny a kupowałyście kiedyś przez interent staniki? Warto czy nie bardzo? Bo najchętniej zamówiłabym sobie i niech przyniosą do domu no ale nie wiem.
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I tobie gratuluję |
|
|
|
|
#4556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wstawilam tez fotki mojej 'wyjsciowki', wiec czekam na wasze opinie i rady
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Raczkowanie
|
za operacje 8000 plus implant 5800
|
|
#4558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4559 |
|
Raczkowanie
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Zabulku-
a co to za nowe koronkowe cacko?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

ale dam radę - dzisiaj muszę pierwszy raz pojechać po synka - niedaleko - do szkoły -- samochodem - małymi kroczkami trzeba się za siebie "brać"

Okrąglaski będą bardzo mi się podobać - już je uwielbiam
a czy mogę zajrzeć do Twojego albumu i obejrzeć "szerokość kciuka
"?