|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
ale prywatnie 2 tyg się czeka a na nfz miesiąc (u mnie w mieście przynajmniej) mnie się nie spieszy ale jak kurde ktoś "nie ma czasu" to ja współczuję...śmieję się, że akurat prawie na urodziny wynik będę mieć ![]()
|
|
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
![]()
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-08-05 o 12:12 |
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielimy się z przyjaciółką opinią, ale myślę, że będą ok
|
|
#4564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż i tak jakoś ostatnio nie wiem kiedy cieni uzywałam :P kupiłam kiedyś cień w kredce i taki używam :P i dość ok jest ![]() Też mam listę taką stałą zapisaną na kompie muszę kilka razy ją sprawdzić zanim pojadę gdzieś A ten pędzel ciekawy też już kilka lat nie miałam fluidu ale ciekawe ze jest do tego pędzel ![]() Cytat:
kiedyś u TŻ Twojego czytałam że też jakieś listy dostał że za dużo podatku zapłacić? czy coś takiego.. to tam u was naprawdę dbają o was hehe ![]() Ja też tylko prywatnie do tej pory robiłam i czekałam od 2 do 5 dni ![]() Cytat:
i po wizycie wsio ok?
|
|||
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam jakoś mega dużo kosmetyków, jakieś tam swoje ulubione ale jak fajny cień trafię to kupuję np. takie pojedyncze albo potrójne, jakiś w kredce też mam chyba z oriflame i lubię go ![]() teraz jak jest tak gorąco to nawet podkładu nie używam tylko krem, korektor i leciutko puder na pędzel ale prawie nie widać, że mam makijaż ![]() może mi się twarz teraz poprawi bo jak brałam tabsy była ładniejsza tusze w avonie ponoć są niezbyt, lepsze w oriflame, ja mam taki zielony z odżywką i jest spoko ale ta baza no bajkaaa Tabsy mu powiedziałam jakie brałam i pytał czy nic nie działo mi się od nich czy nie mam problemów z krzepliwością krwi, żylaków ale nie mam no i zapisał mi te same czyli novynette i jedno opakowanie w aptece koło mojego bloku 19,90 Pani akurat miała jedno bo przed dostawą i zrobiła mi odpis recepty a ogólnie spoko chyba, po badaniu powiedział że jest wszystko okej a moje nieregularne miesiączki to zaburzenia hormonalne i tyle.
|
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
na tutejszy NHS akurat nie mam co narzekać Mefiu nie był nigdzie zapisany, a miał problem z wyrostkiem.... Bez problemu go przyjęli w szpitalu, zoperowali, dali mocne tabletki na dowidzenia i git . Mefiu mowil, ze dawno takiego dobrego obiadu jak tam nie jadł hahahahahahahahahaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam jakoś wyprysków (jak używałam fluidów to strasznie zatykały mi pory i byłam cała zesypana wiecznie :P), mam piegi więc czasami uroczo to wygląda ![]() A wgl to odżywka do rzęs - używam takiej z eveline białozielonej (kupuje jak są w gazetkach kosmetycznych w biedronce:P) i jest świetna dzięki niej mam dużo dłuższe rzęsy i nie wypadają mi jak dawniej Dobrze że wizyta dobrze przebiegła i że dośc tanie tabsy :P moje 50 zł za paczke to tragedia.. ale ostatnio jak miałam tańsze to nie poszłam na nie Cytat:
Kurde.. to co to za obiad jadł? :P szpitalny i tak zachwalać? :O |
||
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam w szoku, sama chciałam tam zostać dla obiadu, hahaahha . A tak poważnie, to fajne to było "przeżycie" (no ok, wycinanie wyrostka może mniej fajna sprawa :P ), ale naprawdę byliśmy pod wrazeniem, jak to wyglada .
|
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to kwestia psychiki, ja swoją "naprawiam" malując się ło 50zł? to drogie masz, ja myślałam że za te moje dużo jak w niektórych aptekach były po 27zł ![]() ja bym chyba z takimi drogimi nie wyrobiła bo ja mam kilka takich rzeczy do kupowania regularnie a kupujesz tabsy w jakiejś aptece w krk czy zawsze u siebie? bo tam nie mam cen posprawdzanych ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopóki nie pojechałam do pipidówy w Belgii gdzie patrzyli na mnie dziwnie jak na ufo jak chodziłam w makijażu :P a teraz mam na to wy... bane TŻ jest szczęśliwy bo przynajmniej go nie brudzę ![]() No dla mnie to zazwyczaj jest wydatek ok 400 zł na ginekologa raz na pół roku.. tabsy ok 300 zł plus jakieś inne specyfiki plus wizyta 80 zl ;p Kiedyś udało mi się kupić z importu te tabsy za 21 zł na prmocji.. ale to było z 3 lata temu :P z importu ogólnie kosztują ok 10 zł taniej.. ale ciężko spotkać.. a nie mam czasu żeby chodzić po aptekach i pytać o ceny.. (kiedyś tak robiłam ;p) |
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak będę następnym razem robić ale już na tej recepcie teraz jeszcze coś tam miałam innego a nie mogłam się doczytać to nie chciałam kombinować ale za 20zł a za 17zł to już na kilku opakowaniach wychodzi mi jedno gratis kurde link zjadło to dam spację http://www. doz. pl/apteka Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-08-05 o 13:25 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Haha chciałabym się wypowiedzieć ale nie mam o tym pojęcia
|
|
#4573 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Używam jej od lat i cienie trzymają mi się cały dzień, gdy bez tej bazy trzymały się godzinę ![]() Cytat:
Ja dzisiaj nieoczekiwanie muszę iść i do tego na NFZ, mam nadzieję, że nic mi nie będzie Bo tym razem nie idę tylko po tabsy, będę musiała przeżyć badanie ![]() Cytat:
Chociaż nakładanie gąbeczkami też nie jest złe, juz się przyzwyczaiłam i nieźle to wychodzi. Bo palcami to już chyba nigdy się nie pomaluję |
||||
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
jak masz regularne okresy to się ciesz
ja nic zaplanować nie mogę nigdy
|
|
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde no serio piszę, dzwonie do tych sal, dowiaduje się a oni że mogę mi cennik na 2014 podać ale na 2015 to będzie dopiero w styczniu. Wiem mniej więcej że ceny mogą wzrosnąć ale mimo to chciałabym jednak znać cenę ostateczną dlatego chyba z salą poczekam do 2014 roku.
W ogóle jak mówię tym ludziom od sal,że interesuje mnie 27.06.2015 to są mega zdziwieni że już teraz to załatwiam. Praktycznie zawsze słyszę coś w stylu " ehh to jeszcze 2 lata, my nie mamy cennika" i jakby olewka. Serio jak sie dowiadywaliśmy o salę w Ostrowi Maz ( bo początkowo tam mieliśmy się weselić) to wszędzie od razu podawali ceny na ten i następny rok ale z zaznaczeniem,że jak podpiszemy umowę w tym roku to mamy gwarancję ceny. Co do tabsów ja mam tanie w sumie. Raz płacę jakieś 27 zł raz 17 zł i zawsze w tej samej aptece. Farmaceutka tłumaczy to tym iż zależy to z jakiego kraju lek jest ściągany. Co do ceny za talerzyk na pewno nie dam więcej niż 200 zł, cena jaka by mnie zadowalała to jakieś 160 zł Existence ja też miałam kiedyś okresy nieregularnie, raz co 30 dni, czasami 3 msc nie miałam. Wkurzało mnie to bardzo bo nigdy nie znałam dnia ani godziny jak mnie zaleje. Teraz biorę tabsy i jest ok
Edytowane przez Atomoowka Czas edycji: 2013-08-05 o 13:38 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
ex zawsze sprawdzam sobie różne rzeczy na dozie ;D jestem od niego wrecz uzależniona! hehe :P ale patrzylam im z importu i tak za 38 zł sa
następnym razem zapytam tej w kauflandzie czy nie mają z importu- bo to wtedy w tej aptece tylko u siebie w trn kupiłam te z importu po 20 pare zl
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki stres a potem leżałam tam taka obnażona na tym super fotelu i patrzyłam sobie w okno bo akurat było w pobliżu ![]() właśnie wspominałam kilka dni temu, że chcę tż na urodziny o ten pędzel poprosić myślę, że to będzie dobra decyzja ![]() ![]() a jest dostępna ta baza w rossmanie? bo kurde też dość dobrze jest zaopatrzona drogeria hebe często o niej słyszę a nie ma w moich okolicach żadnej nie słyszałam o niej a warto mieć jakiś zamiennik no bo w avonie ta moja nie zawsze na promocji a właśnie ja ją kupiłam jak była promocja chyba za 12zł dużo jej mam bo jest wydajna ale przezorny zawsze ubezpieczony ![]()
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się okres spóźnia 13 dni, w ciąży nie jestem, nie wiem co się dzieje
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Stres? Upały? Zmęczenie?
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziwne naprawdę.. chociaż nasza właścicielka też nie chciała zbytnio na 2015 podpisywać już z nami umowę ale byłam konsekwentna
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Tej bazy na pewno nie ma w Rossmannie. Kosmetyki Joko są dostępne chyba w Hebe i w Naturze.
|
|
|
|
#4583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grosz do grosza... właśnie sprawdziłam i doz jest też ta "apteka krakowska" w galerii na dole ![]() Cytat:
dlatego na tym dozie sprawdzam ![]() a co do okresów ja tak samo mam, brałam te tabsy przez 2 lata i było super spoko potem odstawiłam bo chciałam sprawdzić czy coś się wyregulowało po nich ale dupa blada więc wróciłam do tabsów, takie życie ![]() Cytat:
najdłużej miałam właśnie teraz, dostałam po 60 dniach! i to mnie już mega wkurzyło i powiedziałam koniec nie będę już tak żyć
|
|||
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię to że jest tam tak elegancko hehe i mają nie raz niezłe promocje![]() tak jak wyżej.. na pewno stres i upały.. jednak zmiany klimatyczne też na to wpływają;p |
|
|
|
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może tam będzie
|
||
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny !
Tu PM 2014 podczytuje Was troszkę, i przestrzegam Was przed durnym zapisem w umowie z sala, "że cena menu może wzrosnąć o cene inflacji: nie dajcie sie naciagnac na taka umowe.
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co im powiedzieć, jak się będą upierać?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nawet sobie nie liczę dni jak dostane to dostane hehe
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
wątpie żeby się zgodzili na takie ;p my np podpisywaliśmy umowę z tegorocznymi cenami.. więc pewnie gdyby nie było tego zapisu to by nie podpisała ze mną umowy ^^
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

w trosce o moje zdrowie i o mnie sama, normalnie mnie zaprosili na NHS (jak PL NFZ)
. Wynik dostałam poczta chyba w ciagu tygodnia 

ale serio dziewczyny, to moja opinia i moich 2 przyjaciółek 
na tutejszy NHS akurat nie mam co narzekać

nie słyszałam o niej a warto mieć jakiś zamiennik no bo w avonie ta moja nie zawsze na promocji a właśnie ja ją kupiłam jak była promocja chyba za 12zł