|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
No wiecie co, wiosna przyszła a co niektóre mają wisielcze nastroje. Odganiam te wasze depresyjne smuty
Cytat:
Małpka, normalnie z tobą nie mogę, lać ciężarnej nie można - Cytat:
A tą pracą sie nie przejmuj, nie wiedzą co tracą, a jak stanowisko było obsadzone to kij im w ucho. Cytat:
![]() Cytat:
Ale teraz to już przesadzasz, uwielbiam czytać Twoje posty, oglądać storczyki chociaż ich nie hoduję oraz czytać o zakupach, wyjazdach choć na razie to dla mnie odległe tematy. Ode mnie 2 baciki i jedno w dupsko.Jak mogłaś tak pomyśleć, te które Cię lepiej znają koniecznie chcą wiedzieć co u Ciebie, pisać mi tu natychmiast. Cytat:
Miss.hot a co to znaczy? Moze to nie ma wielkiego wpływu na ciążę? Indygo całuski dla psinki, niech szybciutko zdrowieje i kciukasy dla Maćka Yooli
|
|
#4592 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tak w ogóle... sprzedałam suknie ślubną pozdrowionka dla wszystkich.
|
|
#4593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie, że sprzedałaś suknię! Zawsze kaska się przyda, nie? Ściskam Was z ranka! I życzę miłego dnia!
Edytowane przez tola3804 Czas edycji: 2009-04-09 o 08:11 |
||
|
|
|
#4594 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ostrowczanka - fajna dekoracja, szkoda że ja nie mam zapału do upiększania domu takimi drobiazgami. U nas o wiośnie świadczą tylko jasnozielone zasłonki w pokoju ![]() Yoolia, Indygo - rozumiem waszą troskę o zwierzaki i z całego serca życzę im szybkiego powrotu do zdrowia. Tola - Mikołaj dba o Ciebie żebyś cały dzień nie siedziała w domu ![]() Indygo - gratuluje sprzedania sukni moją nikt jakoś nie jet zainteresowany kolejne podejście na allegro zrobię po świętach.A ja znów z całym gotowaniem i pieczeniem przed świętami zostaję sama. Mąż mi dziś wieczorem idzie na służbę wraca nad ranem na parę godzin snu i znów na popołudnie jutro. Niby dużo nie robię bo na niedzielę jedziemy do Lublina, ale przydałby się ktoś do pokrojenia sałatki czy jakiś innych drobiazgów.
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Miss.hot mam nadzieje ze ztwoim maluszkiem wszystko dobrze, trzymam kciuki ![]() Ostrowczanka super dekoracja Indygo, Yoolia, zdrówka dla zwirzaczków Jodie popieram dziewczyny, pisz do nas o wszystkim my naprawde chętnie czytamy co u której słychać Tola super że MIkołaj sobie ładnie rośnie, bo pamiętam jak się stresowałaś że nic nie przybiera, a tu proszę Cytat:
jakoś tak nie chciałam sie narzucać a ja z sobą też czasem już nie mogę ![]() Cytat:
a gdzie dawałaś ogłoszenie ![]() no to super że ci sie taki ksiądz trafił, ja ostatnio trafiam na takich któzy tylko odpukają no niby spowiedź odbyta i ważna ale ja po takiej czuje zawsze niedosyt, bo lubie jak mi ksiadz "nagada" troche tak mądrze ![]() a u mnie, boli mnie gardło i to tak strasznie ze spac nie moge w nocy ![]() no dobra koniec bidolenia cmokasy i miłego dnia
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
ależ się czuję zmęczona już tym tygodniem....
![]() a juz jeszcze święta trzeba wytrymać
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja i moje rzeżuchowe jajco dziękujemy za komplementy.
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że to nic poważnego, zobaczymy na następnym USG za 2 tygodnie czy coś się poprawiło
Dzięki dziewczyny Cześć - jak samopoczucie ? Indygo gdzie dawałaś ogłoszenie - moje leci gdzieś na stronie komis slubny, ale jakoś brak zainteresowania ![]() Myślałam jeszcze o anonsach, może prędzej się ktoś zdecyduje I za psinkęOstrowczanka bardzo ładna kompozycja świąteczna Małpka trzymaj się Tola super, że Miki tak rośnie ładnie A ja dziś senny dzień, nie chce mi się pracować....
|
#4600 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny suknię ogłaszłam tylko i wyłącznie na allegro
najpierw sprzedałam sukienkę elegancka dziecinną siostrzenicy, teraz moja. do tego jakoś mam farta.
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, muszę się wreszcie zebrać i wystawić swoją. Też wolę ją sprzedać za 300 czy 400 zł, niż nie mieć nic i wiszące koromysło w szafie (na naszych 25 m2 to jednak b. wazne).
Indygo - a ty swoją prałaś sama czy oddawałaś do czyszczenia?
|
|
#4602 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jodie Ty piszesz że na wątku tylko o dzieciach a ja cenię sobie ten wątek właśnie dlatego że nie tylko o dzieciach, bo o kupkach, smoczkach, obiadkach to ja sobie na odchowalni z dziewczynami rozmawiam i tu już nie mam potrzeby. Nawet Wam się nie pochwaliłam że Szymon zrobił w poniedziałek pierwszy samodzielny kroczek Ale chyba dla każdego jest jasne że dla wszystkich mamuś ich dzieci to temat nr 1, a na wąrku piszemy o naszym życiu o tym co nas zajmuje więc i temat dzieci bedzie się przwijał bo i mamuś coraz więcej wśród nas. Ale jak tak wszystkie nie-mamusie zaczną myśleć że nie będą pisać bo "tu tylko o dzieciach" to faktycznie same mausie zostaną i nie pozostanie nam nic innego jak przenieść się na odchowalnie, a tam już wątek mamuś lubelskich był i sie nie przyjął więc marny nas czeka los... ![]() Dlatego jodie Cytat:
Cytat:
![]() Yoolia, indygo - zdrówka dla zwierzaczków. A ja dziś mam urlop i siedze z małym w domu - mam zamiar posprzątać ciekawe czy mi się uda |
|||
|
|
|
#4603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, najtaniej w plazie w 5asec. pani powiedziała, ze suknia ślubna 99,99. gdy przynisołam moją ( gorset, spoódnica i halka) to policzyły mi każdą częśc z osobna i wyszło 84,90!za sukienkę wziełam 470. koszt mojej sukni z wszystkimi dodatkami( bielizna, welon, bolerko, buty, wypozyczone futerko) to było 1470zł. więc w zasadzie 1/3 ceny mam za suknię. a kumpela, która miała suknię za 3,5 tys sprzedała ją za 300 . wiec ja lepiej na tym interesie wyszłam.
|
|
#4604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może pomożeCytat:
Selka jak tam zdrówko ![]() Cytat:
![]() małż ma po pracy pojechac do apteki to wypyta co mi można, bo jakos nie chce mi sie jechac do lekarza najwyżej po świetach jak nie przejdzie pojadeno i Sonia powodzenia w sprzątaniu
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
A miałaś koraliki na sukni? Bo ja mam i się boję, że je zniszczą...
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki
Maćko już po zabiegu, zawiezlismy go 0 8 rano i pomimo, że ciut przed nami przyjechał króliczek do kastracji to nasz miał pierwszeństwo. Potem pojechałam do pracy, ok 12-tej zadzwonili z kliniki, że już jest po wszystkim i można zabrać go do domku, żeby się bezstresowo wybudzał. Mąż po niego pojechał a ja tym sposobem wyszłam sobie wcześniej z pracy - mam bardzo fajną szefową, sama bardzo kocha zwierzaki, więc nie było żadnego problemu. Wycięli mu jak najwięcej mogli, ale trochę się wgryzło w kość szczęki, nie wiadomo na 100% czy to był nowotwór czy zwykła narośl, nie sprawdzą tego, bo nie robią badań z tych wycinków. Trzeba będzie go obserwować. Na razie jest chyba w szoku, leży grzeczniutko pod kaloryferem. Niech odpoczywa. |
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ruda! Idź na spacer! Od razu lepiej się poczujesz. Buziak! ![]() Sonia! Gratulacje dla Szymka! Malpka! Zdrówka!
|
|
#4608 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Yoolia - niech króliś zdrowieje.
|
|
#4610 |
|
Rozeznanie
|
Malpka - to szczęście, że nikomu nic poważnego się nie stało. Najważniejsze, że macie się dobrze z niunią, ale strachu pewnie się najadłaś.
Ostrowczanka - fajne to jajco wyszło Miss.hot - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze z maleństwem. A Ty Selka jak się czujesz?? Ciekawa tez jestem czy rudalbn już urodziła. Piszcie jak będziecie miały jakieś wieści!!! Tola - fajnie, że trafiłaś na takiego księdza. Wiadomo, spowiadając się człowiek często szuka wyjścia z sytuacji, która prowokuje do grzechu, albo po prostu chce się wygadać. Ja ostatnio nie mam takiego szczęścia. Niedawno byłam u spowiedzi u księdza, który stwierdził, że jesteśmy tylko ludźmi i normalne, że popełniamy grzechy - ot całe wytłumaczenie, na więcej się nie wysilił. I tak jak Malpka pisze, spowiedź niby jest ważna, ale pozostaje jakiś taki niedosyt. Jodie - podpisuję sie pod petycją , żebys pisała o swoich codziennych sprawach!!!Za zwierzaki tez trzymam kciuki. Moje piuchy całe szczęście nie chorują, oby jak najdłużej. Ale niesforne sa strasznie. Chyba za bardzo je rozpuściliśmy ![]() Ja mam dzis smętny dzień. Pisałam jakis tydzień temu, że lekarz prowadzący moją ciażę nie pojawił sie na wizycie. Zapisałam sie do niego prywatnie i dziś rano jadąc do luxmedu dowiedziałam się, że nie żyje. Nie obudził sie po operacji... Szkoda mi strasznie ![]() A po za tym, nic mi się jakoś nie chce. Nie zamierzam się jakoś przemęczać przed Świętami. Upiekę dwa ciasta, jakąś szynkę, zrobię sałatkę i wystarczy. I tak pewnie będziemy jeść to wszystko tydzień czasu. Mąż sie śmieje, że sama święconka wystarczy i jeszcze na grilla zostanie , bo kupiłam duży (jak nas dwoje) koszyczek. Pozdrawiam!!! |
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wolny bo do teściów idziemy
![]() a na spacer jakoś mi się nie chce - może pójdę na jakiś fitness - chociaż po 10h pracy to się wszystkiego odechciewa...
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze Skrzatek to niefajnie z tym lekarzem. W ogóle jakoś ostatnio sporo osób umiera z mojego otoczenia, może nie bardzo bliskiego otoczenia, ale z sąsiedztwa.
Kolejny dzień do dupy, ale pojawił się jeden pozytyw dnia - wygrałam mikrofalówkę! Mam jutro pojechać i wybrać do 500 zł. Nie potrzebuje któraś? Jakbym wiedziała, że wygram, to nie kupowałabym pół roku temu. Szkoda, że nie można wymienić np. na odkurzacz. No ale wiadomo... darowanemu koniowi... itd.
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Skrzatek no rzeczywiście nie za ciekawie z tym lekarze ![]() Tola gratulacje ! A co z nią zrobić wymyślisz na pewno - może wystaw na Allegro, jak pisze Ruda A ja jakoś tak beznadziejnie się czuję, po tych lekach mam takie dziwne pobolewanie w podbrzuszu Wczoraj w kościele myślałam, że zasłabnę i dziś niestety muszę odpuścić mszę, bo będzie dużo ludzi na pewno, duszno i brak miejsc siedzących, więc nie będę ryzykować A po świętach, jak ból nie przejdzie ( na szczęście nie jest non stop) to idę do ginki i pewnie zwolnienie
|
#4616 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Sprzedasz tak jak ruda pisała, a może dogadasz się w sklepie z kimś kupującym dla siebie. A ja dziś w pracy zamiast szykować sałatkę , ciasto, pieczeń ... Na jutro już tylko żurek sobie zostawiam, bo jedziemy do Lublina więc czasu nie będę miała. Niestety szef nawet słowem nie wspomniał wczoraj, że będzie można wcześniej pójść do domu, chyba zadzwonię do niego później, bo nie wytrzymam tu do 16.
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ten tydzień przed świąteczny mam taki w pracy na maksa zawalony, wiec... gotowania nie będzie ani trochę... zresztą - to tylko 2 dni, nie można ich spedzić wyłącznie na jedzeniu...
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-04-10 o 08:52 |
|
|
|
|
#4618 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Wczorajsze sprzatanie kepsko mi sie udało - jednak z dzieckiem to trudno - jak tylko zaczynam cos robić to on już przy nodze mi stoi i chce ma ręce albo zacyna robić swoje porządki w szufladach - a wg niego wszystko njalepiej prezntuje się na podłodze Dziś mąż na wcześniej wrócić z pracy to wyślę chłopkaow na spacer i może uda mi się coś zrobić.Buziaki dla wszystkich miłego dnia
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołego jajka,
Kurczaków, baranka, Ciasta z rodzynkami, Ostrego chrzanu, Tęczowych mazurków, Mokrego Dyngusa I ode mnie całusa.
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
ja na chwilkę, dzieki za wszystkie słowa,znalazłam na innym wątku więc przekazuje
rudalbn urodziła
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

motorzysta mi wyskoczył pod koła nie wiadomo skąd
no ale rano tez nic nie widziałam a w lbn to juz nie miałam gdzie wejc na neta

nie znam się na dzieciach ,pieluchach, smoczkach itd i nie poszukuję pracy a to dwa zasadnicze tematy na wątku. więc o czym mam się wypowiadać , dla mnie Wasze tematy są odrealnione, dla Was moje.i tak chyba jest lepiej.
i jedno w dupsko.

kolejne podejście na allegro zrobię po świętach.
05.07.2008 
....

, najtaniej w plazie w 5asec. pani powiedziała, ze suknia ślubna 99,99. gdy przynisołam moją ( gorset, spoódnica i halka) to policzyły mi każdą częśc z osobna i wyszło 84,90!
! A co z nią zrobić wymyślisz na pewno - może wystaw na Allegro, jak pisze Ruda