|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Witam tutaj po raz pierwszy Kiedyś rzucę to wszystko i wyjdę z domu niby po chleb.Podzieleni Ty i ja….pustka w głowie, sensu brak :-(( Kochamy tych, którzy nami gardzą, gardzimy tymi, którzy nas kochają… Ciągle słyszę, że źle jest jak jestem, że zabieram komuś przestrzeń… W pokoju bez ścian zamykam się. Nie ma nic, nie ma mnie. Dopóki demon smutku śpi,niech żyją młode żądze,dopóki życie się tli. Miało być tak pięknie,miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem.. Jakich trzeba użyć słów, by powstrzymać łzy… Dokąd iść gdy nie ma dokąd pójść…I skąd nadzieję brać … Jaką siłę trzeba w sobie mieć, Żeby odbić się od dna … Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat. To już koniec Baybe, skończyło się love story… Trudno mi się przyznać, że to wszystko nagle traci sens, gdy… Kiedy masz jakiś cel, w życiu tak pięknie jest… ;] Mija czas i każdy z nas, choć ten sam, jest inny… Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szale! Być w siódmym niebie, czuwać kiedy licho śpi ![]() Trochę chmur, trochę słońca, coś z początku, coś z końca … ![]() Wieczorny przegląd moich myśli. Jakiś czas temu pisałam,że to warte świeczki… czas minął . . . Powiedz ile czekać mam, by “świat” obudził się… Nie mów mamie, że się kochasz w chuliganie… Tak wielu to kręci, mimo konsekwencji ![]() ![]() Zabrałeś serce moje, zabrałeś moje sny,a mnie pozostawiłeś te łzy…! Chciałam Ciebie kochać szczerze. Nie mogłam wcale… Próbuję wyabstrahować duszę z ciała. Tysiące absurdów, to setki powodów, to jedna komedia.
Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2009-04-30 o 14:33 |
|
|
|
#4592 |
|
Raczkowanie
|
najchętniej w takich momentach chciałabym usiąść na dachu domu z kubkiem herbaty, z kocem na grzebiecie, i z osobą.
jestem tylko dziewczynką zgrywającą królową samobójców, panią tragedii. dobrze, że lusterko mieści się tak wysoko, że nie widzę tego oczami, tylko czuję tą bezsiłę. przypomina, popycha do przodu by nie widzieć, by po ciemku by bez strachu iść w piątek się uśmiechasz, uciekasz prędko. byłam tam u szczytu, gdzie ginął ślad twoich oczu, gdzie gasł smak twoich warg, oddech zamieniał się w puste szczątki powietrza.
|
|
#4593 |
|
Zadomowienie
|
Może Ty zawsze w kryzysie rezygnujesz z marzeń.. Na szczęście ja nie jestem Tobą.
Widzę,że bawi Cię zabawa moimi uczuciami. Brawo, trafiłeś prosto w serce.
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ukochana IRA:
Bo jest paru ludzi, bo jest parę w życiu dobrych chwil... Jestem dziś tak samotny, że mógłbym sprzedawać łzy... Chcę znów wierzyć w miłość, Mieć siłę by wstrzymać łzy.. Ktoś obiecał równość, pytam, gdzie on jest? Jeśli szukasz, znajdziesz gdzieś na pewno, trochę szczęścia, swoje małe niebo.. Nie ma nikt tylu zmarnowanych lat, nie ma nikt bo któż to wszystko mieć by chciał.. Zdobyć świata szczyt albo przeżyć jeden dzień, zapamiętać sny i zrozumieć jeden z nich. Dajesz mi siłę, której tak brakuje mi... Bez Ciebie noc straciła smak, nie ma sensu cały świat.. Marzenia nie spełniają się, kiedy nie ma Cię.. Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr... ![]() Kiedy jesteś obok mnie Ziemia staje w miejscu czując mocne bicie naszych serc
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
przywierasz do mnie jak żelazko. jak przykrótka bluzka źle się nosisz. moje serce rozciągnięte w praniu. możesz już wyjąć moje zdjęcie z portfela. czerwone światło dla rozumu. pójdę po rozum do krowy ! tęsknię za Tobą i Twoim `spie.r.dalaj`. pokręciło się wszystko jak sprężynka w długopisie. Hej ! TAXI ! Do Pana Boga, proszę. Chcę przedłużyć gwarancje na życie ! Nagranie ze Szczęściem.
Są takie dni gdy mówić chcę Nic.
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
Calineczka777 - dziękuję kochana. ![]() papergirl - miło mi myszko. Naprawdę. Miał coś w oczach. I to nie były szkła kontaktowe.. Moje życie było zarezerwowane dla Ciebie. Było.. - ..ale obronisz mnie? - Tak. - Przecież Ty nawet nie potrafisz obronić siebie.. Został mi tylko romazany tusz i drżące ręce, z których wypada świat.. Dzięki Tobie miałam to ciepłe światełko w oczach. Cholernie mi szkoda, że zgasło.. ..a wiesz? Zimno mi. I wcale nie marzę o Twoich ciepłych dłoniach.. ..a teraz szybko zamknij za nim drzwi. Płakać możesz, byleby on tego nie słyszał. Nie chcę już słuchać głosu, który wart był wszystkiego.. Poczułam, że oczy bolą mnie z pragnienia, żeby go zobaczyć.. Bajka się skończyła. Królewna ni wytrzymała psychicznie.. Gdybym wiedziała jakie to strasznie trudne puścić Twoją rękę, nigdy bym jej nie dotknęła.. - Wynocha! - Co..? - Której części 'wynocha' nie rozumiesz? I myślisz, że edno twoje słowo i przylecę do Ciebie
tak jakby nigdy wcześniej nic się nie stało? Tak myślisz? To dobrze myślisz..
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
...oraz myslovitz:
upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem... Ale ty, ty mnie dobrze znasz, wszystko o mnie wiesz, wiem, wybaczasz mi, że wszystko przeze mnie.. Lecz czasem dziwny głos przed siebie każe biec i na powietrze wyjść gdy pada deszcz ... Między nami zawsze będzie trochę kłamstwa i prawdy, Ty i tak będziesz o tym wiedzieć ;D Nie wierz nigdy, kiedy mówię, że nie chcę, nie wierz nigdy do końca i nie patrz mi na ręce ![]() Kochaj mnie, to takie łatwe, wystarczy tylko za siebie nie patrzeć Nie mogę zrobić nic, sterowany jestem wciąż.. I czując Cię obok opowiem o wszystkim..Jak często się boje i czuje się nikim.. Pójdziemy ze sobą powoli obok..Do końca wszystkiego żeby zacząć na nowo.. |
|
|
|
#4598 |
|
Raczkowanie
|
; **
bo tańca nie da się wyrazić jedną krótką definicja ;* trzeba to poprostu poczuć Ty wypełniasz moje sny, zapominam co to łzy ! I mimo że czas płynął nie chciałam innych imion
albo być z Tobą albo zginąć . Jesteś taka mała, a tak dużo do kochanie ; D ' są ludzie, którzy nie potrafią przestać wszystkiemu wokół etykietek przyczepiać dla nich wszystko ma swoją szufladę wszystko ma skutek, przyczynę, zasadę a przecież każdy z nas jest niepowtarzalny wyjątkowy i indywidualny ten fakt jest prosty i niepodważalny nigdy nie chciałam się do kogoś upodabniać nie próbowałam komuś stylu zabrać mam swój pomysł na siebie we mnie jest prawda przyjmuję konstruktywne słowa krytyki znam swoją wartość i siłę mojej muzyki ale nie porównuj mnie z nikim bo ja jestem tylko jedna ' Wiem dzisiaj jak przeżyć, wiem lecz to żadna sztuka . Coś nie fer .? To przez was już nie umiem ufać . Ej słuchaj pier.dole już twój pieprzony cynizm Po co ludzie są przy nas i po co my jesteśmy przy nich ? Kto z kim trzyma i kogo możesz mieć przy sobie Prosty finał, jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek ? Tego samego chcą i tak samo się boją Wielka miłość traktowana jak znajomość chłopaków ! wyprodukowano w Chinach
|
|
#4599 |
|
Zadomowienie
|
<333333333333333
Widziałeś jak mieszam z radością smutek.
Wypełnij sobie życie odrobiną szczęścia. Jakoś tak wyszło, że chciałam zmierzyć się z Bogiem. -Na co czekasz.? -Na odpowiedni moment. -Nie czekaj na czas, bo czekasz na przemijanie.
|
|
#4600 |
|
xoxo
|
W torebce mam wszystko, oprócz tego, co w danej chwili potrzebuję..
To wstyd. Boga mam w sercu, ale szatana w dłoniach. -Co to jest deszcz? -Teoretycznie to jest para wodna, która poszła do góry, tam się skropliła i spadła spowrotem na Ziemię. -A praktycznie? -A praktycznie to deszcz to coś takiego, co robi tęczę... Chciałam naprawić stłuczone lustro, ale w odłamku zobaczyłam własne odbicie i pokaleczyłam dłonie... no i mam kaca po tej toksycznej miłości i jeszcze czkawkę - odbija się Twoim imieniem a w mojej małej czerwonej lodówce nie ma piwa... On uchylił delikatnie drzwi swego serca, bym wślizgnęła się do jego wnętrza... Już wiem do czego służy liczba nieskończona... By człowiek mógł nieskończenie wiele razy upadać, próbować, walczyć, budować, zapominać... Rzuciłam twą miłość w szufladę. Zamknęłam na klucz i mam nadzieję,że nigdy nie wyjdzie. Czasem myślę sobie, że mogłabym być bańką mydlaną. Żyłabym krótko, ale jakże piękny byłby mój żywot.
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami. Nic mi się nie chce, a najbardziej nie chce mi się żyć… Każdy Twój słodki oddech ciągle mnie przyciąga do Ciebie… Dla świata możesz być nikim, dla kogoś możesz być całym światem. Najważniejsze to nie kochać okiem, tylko sercem. Bo tylko Ty potrafisz tak kolorować oddechem mój cały świat. Mała smutku łza, kiedy uśmiech trwa… Miłość (…) przychodzi nieproszona… Bo życie bez Ciebie, już nie jest życiem…nic Ciebie nie zastąpi. Pare chwil i zaczynam znowu w życie grać, cena wysoka… Tak trudno mi pozbierać się, gdy nagle noc przechodzi w dzień… Nie wierzę, że to jest szcześliwy świat…. Parę chwil, a wydaje się, że minął wiek… Nie poznaję swych miejsc, przyjaciół też… Zamiast w dłoniach chować twarz, pragnę szaleć, kochać, łapać wiatr… Po co liczyć puste dni… kiedy Ciebie nie ma w nich.. Moje życie jest cmentarzem dla umarłych nadziei… Moje życie jest cmentarzem dla umarłych nadziei… To smutne, że są ludzie, którzy mimo otwartych oczu, są ślepi… …miłość jest mściwa…kto pierwszy powie `kocham` ten przegrywa… dlaczego samotność zawsze tak blisko..zawsze przy mnie,gdy upadam nisko Niech raz po mojej stronie stanie przeznaczenie… Sensu nie ma już sens… ;D Trzeba zawsze żyć biegnącą chwilą… Na co komu dziś wczorajszy dzień… Topiłam smutki w butelce wódki… Pada deszcz - tak już było wczoraj… Jeszcze wczoraj chciałem zmienić w sobie coś i odlecieć byle gdzie… Nie chcę wiedzieć jak i co, po co mówić - to nie to … Bierz życie jakim jest…i pomyśl, że na drugie nie masz szans… Popełniaj błędy i naprawiaj je…gdy dotkniesz dna - odbijaj się. Poskładam wszystkie szepty w jeden ciepły krzyk… Myślisz, że nie masz nic.Każdy ma - nawet Ty. |
|
|
|
#4602 |
|
Przyczajenie
|
hej ;* piszę tutaj dopiero drugi raz ;]
i naprawdę was dziewczyny podziwiam ! ;DD ______________________ jestem Twoim aniołem, czy jeszcze tego nie wiesz? Szaleje z żalu wiedząc, że wyjeżdżasz.. Zapatrzeni w zachody słońca . Bo ta droga, bo ten czas, bo to miejsce ma znaczenie ! ;P Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie . Jest źle - trudno. Uwierz w siebie, przyjdzie lepsze jutro . Jak ja uwielbiam taki stan kiedy wszystko w tyle mam . To koniec. Skończyło się. A ja tylko chciałam być tą, o której myślisz . Pocięte przez Ciebie ręce wraz z nimi pocięte przez Ciebie serce. Byłam głupia, że ci ufałam . Teraz już wiem co oznacza kochać i nienawidzić . Tak bardzo Cię kocham.. A tak strasznie nienawidzę . Miłość bez wzajemności to trucizna . Życie nie zawsze przypomina 'M jak miłość' ... Trochę mało (; . chyba się nie obrazicie ? ;] mam nadzieję że się podobają [?] ; *** |
|
|
|
#4603 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, gwiazdy, za każde miłe słowo.
_ The seal is broken Creatures spoken now każdy ma jakiejś miejsce, w którym oddycha się mu najlepiej. moje miejsce jest przy tobie. boże spraw, bym mogła znów swobodnie marzyć za stróża mieć zwykłą ciemność Trzeba jednak spojrzeć prawdzie w twarz; gdzieś w głębi duszy dobrze wiemy, że nasze życie polega na tym, iż udało się jeszcze jedno uderzenie serce. I jeszcze jedno. I... Nie ma żadnej sprawiedliwości, żadnej subtelnej interpretacji. Jest tylko odroczenie. wcześniej czy później każdy wpadnie na swoją ścianę Boże, błagam, uchroń mnie przed tym, co nieuchronne. Ależ krzyczeliśmy widząc śmierć naszej prawdy. ale karuzela! gdy wracam do rzeczywistości, czuję, że ziemia się kołysze poczucie winy to dzi.wka. idzie z każdym, ale w łóżku jest do niczego. - Kim jesteś? - Bogiem. żaden diabeł nie jest równie straszny jak dziecięce koszmary on jest zły. nienawidzę. zły. nienawidzę. zły. uwierzysz mi, kiedy powiem, ze świat wcale nie jest zły? policzki poharatane łzami pokazałabym ci środkowy palec, gdyby to nie znaczyło, że zwróciłam na ciebie uwagę. - nienawidzę facetów. jestem już ponad nimi. - uważasz sie za lepszą? - lepszą? ależ nie. ja mam ich w du.pie połykając grudy życia taki prywatny obłęd spędzonych osobno dni suffocating me egal. krzykiem potłukłeś szyby w moich myślach
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-04-30 o 17:31 |
|
|
|
#4604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty również niesamowitaaa! _________________________ ___ Uśmiechnij się nim do mnie napiszesz. 60 sekund złości, to minuta mniej radości. w syropie czekoladowych marzeń pełnych dziur. Wiedziała tylko, że znów jej coś odebrano. Tym razem bezpowrotnie. dla odmiany, dzisiaj będę udawac, że jesteś mi obojętny. jesteśmy w pieprzonym martwym punkcie i żadne z nas nic z tym nie zrobi. A tak przy okazji jestem w tobie szaleńczo zakochana pastelowe słońce śmieje mi się w twarz a jego promyki rozgrzewaja mi serce jedyne co ją spotkało dziś miłego, to Pani w kiosku. łaziła kanałami nie szukała szczęścia. nazwalam go aniołem, a on był gorszy od diabla. Ona ciągle wierzy, że przyjdziesz jeszcze do Niej. nawiedza każdą myśl i ubarwia każdą wizję dziwi Cię cisza i boisz się słów. -Co robisz? -Maluję. -A co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę. -Ale przecież ta kartka jest pusta. -Widocznie wcale się tego nie boisz... |
|
|
|
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
tak mało o życiu
takie miejsce na zaparkowanie pod słońcem byłam Twoja wiedz kochany: ułożyłam sobie życie i pytasz mnie czy może kogoś mam to po co tyle straconych w życiu lat i nie chcę wiedzieć kim ona jest nie dla Ciebie i zabierz wszystkie nasze dni wyblakłe kalendarze i daty naszych marzeń i powiedz jej, by zawsze dbała o wszystko co kochałam byś nigdy nie zabierał, wszystkiego co kochałam to dla Ciebie istniał mój cały świat i choć nic o Tobie wciąż nie wiem jedno słowo ma tak wiele znaczeń łatwiej jest odejść, niż komuś wybaczyć niewidzialną chciałam się stać czy ona Cię kocha tak, jak kiedyś ja ? dla Ciebie i nic więcej _________________________ ______ przepraszam jeśli któreś się powtórzyły :| ^^
|
#4606 |
|
Zadomowienie
|
I na koniec zamiast uściskać ręce, wiedząc jak jest..ściska serca.
Nauczyć tego musiałam się,że upadam by podnosić się
|
|
#4607 |
|
BAN stały
|
na wszystko mówisz - 'NIE.!!' więc jeśli nie, to nie.!
* co za wstyd.. byłam z kimś jakiś czas, nieważne już.. * nie mogę kochać, słaba jestem wtedy.. nie myślę o sobie i zatracam się. * unieść skrzydła wzbić się hen.! w tęczy suknię ubrać się. (; * będę mówić słodkie brednie.. i zauroczę Cię. (; * skrępuję Cię, owinę wpół.! nawet nie zdążysz krzyknąć, że to sprawia ból.. * chodź nie wahaj się.! przecież i tak nie będziesz mógł zapomnieć mnie. * zostaw swoją przyjaciółkę.! przecież widzę, pragniesz mnie. * niebo takie piękne, chyba umrę jeśli Ty, nie zostaniesz ze mną dziś. (; * nie miałeś dla mnie chwili, nagle potrzebujesz mnie.? ^^ - nie płacz.. - nie oddychaj. - nie chce żebyś płakała.. jeśli nie będziesz płakać to i ja przestane oddychać.. - ja stosunkowo czesto chcę umrzeć.. tak z raz na 2 miesiące. to często jak na kogoś kto żyje.. - ale to dołujące.. mysleć, że kiedyś się z nim całowałam i każdy jego pocałunek w policzek mówił 'jesteś moja' a teraz całuje mnie jak pocałowałby milion innych dziewczyn.. zapewne myslac o swojej dziewczynie. 3 ostatnie to fragmenty moich dzisiejszych rozmów.. jakoś tak mnie naszło.. ![]() |
|
|
|
#4608 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
handz up girls let's get drunk and freaky fly impreza, balanga a nie gadka szmatka / show me a little love you're my favourite boy, yeah this is somethin 'bout u w tak słodki sposób nie pozwalasz mi zapomnieć otóż choć stoję z boku, nadal tu jestem bo to Ty robisz tak że w brzuszku czuję te.. no jak im tam... tuptające bizonki. pasujemy do siebie nawet przez ubranie / przepraszam, nie mam ani pomysłu, ani czasu ; * niektóre z wizażu Cytat:
![]() _________________________ _______________ a ja płakałam zawsze do dziesiątej piętnaście
to nie ten rodzaj przyjemnego milczenia we dwoje nadzieja w oczach po drugiej stronie wystarczy tej nocy
|
|
#4609 |
|
Raczkowanie
|
"You're the reason why I'm breathing... Yeah, I'm talking about you, OXYGEN!"
![]() ![]() / Ty jesteś powodem, dla którego oddycham... Tak, mowa o Tobie, tlenie!Wierność? Ty nawet nie wiesz jak to się pisze. ![]() Nie robię sobie rachunku sumienia względem Ciebie. Za drogo by mnie to wyniosło. Czekać to ja mogę na autobus. Na Ciebie to ja mogę napluć. :/ Nie jestem jak bumerang. Raz odrzucona - nie wracam nigdy. Ludziom Twojego pokroju mam tylko jedno do powiedzenia: Fuck you very much. ![]() Nie kocham Cię i nie mam dziś gumek. Z zabawy więc nici, możesz wracać do domu chłopczyku. Ps. Ostatnio szukałam na necie moich opisów, bo byłam ciekawa czy komuś się przydają i to co znalazłam, że tak powiem, niemile mnie zaskoczyło, bowiem ktoś (zapewne mężczyzna ) zmienił mój opis z:"Gdyby Carlsberg kreował polskich mężczyzn byliby to zapewne najlepsi mężczyźni na świecie... ale oni niestety k*rwa robią piwo" na "Gdyby carlsberg kreował polskie kobiety... to prawdopodobnie byly by to najlepsze kobiety na swiecie... ale niestety ****a, piwo robią." I poszło to dalej w eter jako świetny żart ![]() Muszę przyznać, że troszkę straciłam wiarę w to co wymyślam, bo okazuje się że moja broń zostaje skierowana przeciwko nam, kobietom. ja im dam!![]() ![]()
|
|
#4610 |
|
Zadomowienie
|
ide swoją drogą-nie potrzebuje już Twojej mapy.
badam cykl godowy południowoamerykańskiej muchówki błękitnogardłej. Yes, I don't. być sobą i trzymać swego zdania to powszedni chleb idę z tym łeb w łeb.
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2009-04-30 o 18:50 |
|
|
|
#4611 |
|
Zadomowienie
|
Moja Hot 3 ;DD
Kee ![]() abunee, miluuu ![]() (kolejność przypadkowa) Może jutro zniknę.. lecz w tej sekundzie oddycham O jutrze nie myślę bo przede mna jeszcze dziś.. i kochać go tak bez pojęcia ;* Piepr zona marzycielka z niedospełnienia marzeniami. `Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt albo jego miłość.`
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane moje, ja jak zwykle dziękuję za wszystkie Wasze pochwały. < 3
i przepraszam, jesli nie odpowiedziałam na jakąs prośbę. mam kłopoty z netem .. ALEKHSANDRA. (: złotko dziękujję za wyroznienie, moze nie jest zbyt pozno, ii moze rowniez coś zdołam wymyslec. (: ;** 1.zobaczyłam ich z boku, wyglądali na szczęsliwych. Od tej pory, wmawiam sobie, ze patrząc z boku, najłatwije jest sie pomylić. 2.Uwodz mnie. Tak, jak to robisz zawsze. 3.zakłuło. serce.. No coż, po takim widoku, nie dziwie mu się. -------------------------------------------- ii ode mnie kilka takich jakiś moze sie przyda kotki. < 31. zadziwia mnie wciąż to jak zwykłe na pozór słowa potrafią wpłynąć na myślenie. 2.oczy bez wyrazu - zaczytane, przemęczone, otępiałe. Moje. 3.zadziwiające - tak niewiele brakuje mi dziś do szczęścia. 4.wypranym z emocji głosem nakazuję myślom przestać - nie słuchają mnie. 5.Pragnienie - zbyt dosłowne w swym znaczeniu; od dziś wykreślone z mojego słownika. 6.po mamie mam skłonność do przesady. 7.nie bawią mnie wasze rozczochrane głowy , wypatrujące jakichś zaskakujących sensacji w moim światku, 8.moje oczy tracą blask widząc pustą twarz z przeszłości, która tak niedawno była przecież teraźniejszością .. 9.z dnia na dzień nabieram dystansu. 10.zasięgnę do starych czasów i przytoczę temtejsze : dwa słowa. < 3 nie straciły na ważności, nie wyblakły, nie spowszedniały. 11.chodźmy na koniec, koniec i nie wracajmy - po co?. 12.oczy błyszczą i nie chcą przestać. 13.uśmiechomania. |
|
|
|
#4613 |
|
Raczkowanie
|
Znów siądę na biurko.. Wezmę w dłonie kubek okropnie nie dobrej herbaty.. Zacznę liczyc gwiazdy.. od tak po prostu.. jedna.. dwie.. trzy.. cztery.. pięc.. sześc.. siedem i tak dalej.. dalej? bez końca..
Wciąż uśmiech, mimo że w tonacji e-moll ideał sięgnął bruku. Takie same troski mamy i radości wiele... Między noca a dniem nagle zatrzymałam się. |
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam to gdzieś. Bo lata mi opinia ludzi, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ![]() Jestem nieignoralna ![]() Przeznaczenie? Myślałam, że w to przestaje się wierzyć w tym momencie co w Mikołaja i wróżki.. ![]() Gdzieś na dnie Twojej fantazji tańczę ja ![]() Zamknij oczy.. I postaraj się przez 10 sekund nie myśleć o seksie... ![]() Dziękuję, na pewno oddzwonię.. NASTĘPNY!! ![]() -Masz 3 sekundy na wymyślenie czegoś zabawnego -A co, to jakiś teleturniej?? -A czego Ty się spodziewałeś? Może jeszcze mam Ci wręczyć prezent powitalny? ![]() -Czego szukasz? -Przycisku 'przewiń'..
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2009-04-30 o 19:55 |
|
|
|
|
#4615 |
|
Raczkowanie
|
- chciałabym zjeść kawałek Ciebie.
- a co dokładnie ? - twoje serce . <3 - ale jak je zjesz to umrę. nie mogę żyć bez serca. - nie martw sie. oddam ci połowę mojego. x3 a kiedy widzę jak na jego opisie jest imie innej złoszczę się, bo wiem że mogło być na nim moje.. pojedzimy do teatru. zobaczymy przedstawienie, w którym będzie ukazana miłość. potem wyjdziemy i zagramy tak samo. miłość.?! no pewnie ku*wa.! chyba w filmach amerykańskich. 24 gdz na dobe ;]
|
#4616 |
|
Wtajemniczenie
|
gubię się w burzy wątpliwości.
|
#4617 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny mam prośbę czy mogłybyście podać jakieś opisy typu:
` pieprzona rzeczywistość. (z wizażu wzięłam ;] . ) znacie opisy tego typu? jeśli tak to baaardzo proszę ;* |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś dla mnie gwiazdą z marsa.
tobie wszystko jedno, bo już nie patrzysz na mnie, odwracasz się kiedy wchodzę, i zakrywasz oczy, kiedy siedzę blisko. ludzie są wyjątkowi. każdy wku.rwia mnie w inny sposób. wyszło mi, że ja dla niego jestem cały czas najważniejsza. przy nim jestem absolutnie jedyna. takiego uczucia nie dał mi nikt od bardzo dawna. kiedy nie byli razem, czuła, jakby w jej ciele brakowało jakiegoś niezbędnego organu. mieli bardzo prosty plan: być razem do końca życia. |
|
|
|
#4619 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję kochane za wszelkie pochwały <33
przepraszam, że nie pomogłam, jeśli chodzi o prośby, ale niestety nie miałam takiej możliwości (wycieczka).
kocham was w ogóle! ![]() ^ spojrzenie uwikłane w wiele zazdrości ^ bolesny realizm ^ Poczuła gwałtownie narastającą irytację, gdy oczekiwała na jego wielmożne przyjście. ^ Jeśli chcesz o czymś zapomnieć, oznacza to, że nie możesz przestać o tym myśleć. ^ O nie! Znowu przytyję, bo jestem nieszczęśliwa! ^ Mój chłopak jest doskonały- wie wszystko o kremach i maseczkach. ^ Co to za chała?! ^ Kicz, totalny kicz z tej miłości! ^ Twoje `kocham` z czasem stawało się jeszcze sztuczniejsze..
|
#4620 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, kurczę zwracajcie uwagę na opisy już dodawane. Opis:
-Co robisz? -Maluję. -A co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę. -Ale przecież ta kartka jest pusta. -Widocznie wcale się tego nie boisz... nie wspominając już, że jest mojego autorstwa, widziałam już przez dwa tygodnie jakieś 3-4 razy. Rozumiem, że opisy mogą się powtarzać, ale w granicach rozsądku. Może wyjdzie na to, że się mądruje, ale czytanie co chwila tych samych opisów to dla mnie jakby deja vi. Cytat:
Dziękuję ;*Cytat:
Poza tym nie mam jakoś weny, a nie chcę dodawać pierdół ;] Ale miło mi, że zauważyłaś moją nieobecność ;*___________ 1. Resztki marzeń wypalają się ze mnie jak ze świecy, a stopiona nadzieja kapie jak wosk. 2. -Nikogo nie wpuszczę do serca prócz Ciebie. -A skąd rozpoznasz, że to właśnie ja do niego pukam.? -Nie wiem, może nuć pod drzwiami kaczuchy?... 3. Pod skórą pełza mi robal zwany uzależnieniem. Od Ciebie. 4. Szpilkami wystukam Ci rytm mojego serca. 5. A na kołnierzu odbiję Ci czerwony ślad ust. 6. Czy zawsze, kiedy w końcu zdecyduję się odwiedzić Twoje serce, okazuje się, że Ciebie tam nie ma i muszę czekać w tym pier.dolonym przedsionku.?! 7. Skuliła się jak od ciosu zadanego znienacka. Na podkulonych nogach oparła drżącą brodę i czuła, że dłużej nie przetrzyma już łez pod powiekami i pomoczy sobie nową spódnicę kupioną specjalnie dla Ciebie. Tak... Tak właśnie działają na nią Twoje gorzkie słowa. O wiele bardziej gorzkie niż krople żołądkowe... 8. Nie wiem dlaczego dilerzy nie posiadają narkotyku o Twoim imieniu. Może dlatego, że uzależnia bardziej niż kokaina?... 9. ...I gdy chciała Cię przytulić odgryzłeś jej dłonie... 10. Dlaczego nikt nie postawi drogowskazu jak dojść do miejsca zwanego 'Szczęściem'? Szukam go już tyle lat, a znaleźć nie potrafię. To jak pieprzony labirynt pełen ślepych zaułków. 11. Tym razem nie będzie wybaczenia. Przeliczyłeś sie kotku. 12. Nie polecę do Ciebie za każdym razem, gdy na mnie zagwiżdżesz. Za kogo Ty mnie masz?! Za jakąś kelnerkę w tanim barze?! 13. Twoja obecność wysysa ze mnie wszystkie siły witalne. 14. Nie wrócę... Choćbyś wystawał pod moim oknem śpiewając serenady jak w tanich filmach miłosnych. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-04-30 o 20:23 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

Ty również niesamowitaaa! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)