Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 23:34   #4591
carrola
Zadomowienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Relacja jest na wątku NK.
Tym większe baty, że do nas nie zajrzała.

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Czesc kobietki wrocilam! Wyjechalismy z Chorwacji o 2 w nocy i wpoludnie dojechalismy! Bylo pieknie,taqk cudnych miejsc to w zyciu nie widzialam! Z Tz-tem tez sie wszystko udalo.W jego urodziny pojechalismy zwiedzac wodospady Krka,mozna tez bylo sie kapac Bez kilku sprzeczek sie nie obeszlo ale to powiem wam potem...
Cieszę się, że wakacje udane.

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Witajcie, miałam we wtorek wypadek na rowerze, jestem poobijana i mam skręconą kostkę, na szczęście nie mam gipsu, a chcieli i zakładać, mam taki stabilizator tylko. Nawet nie wiem jak to się stało, straciłam panowanie nad rowerem, wjechałam na Sylwestrowego i między rowerami, które się szczepiły jeszcze kawałek poszurałam po chodniku zanim upadłam. A wylądowała w mrowisku jakimś i od razu mnie te robale oblazły.
Oj współczuję, to musiało boleć. Teraz powinnaś odpoczywać ile się da.

Cytat:
Dzisiaj z kolei czepiła się, że mam chabrowe paznokcie u rąk i malinowe u nóg i nie pasuje

czasem mam już załamki przez to
Absolutnie nie miej załamek, olej to co ona gada.

Cytat:
ale jakbym ja miala jakas jedna rzecz robic ktora kategorycznie nie podoba sie Tz-towi to dla niego bylabym w stanie sobie odmowic. Jest przeciez tyle rozrywek..
przykro mi bylo i tyle...w sumie nie klocilismy sie podniesionym tonem glosu tylko byla szczera rozmowa
trudno
Przykro mi, że miałaś tyle nerwów, ale spróbuj nie myśleć o tym za dużo, nie wracać do tego. Rozumiem, że Cię to zasmuciło, nie spodziewałaś się, ale to pewnie wakacyjna atmosfera sprawiła, że TŻ chciał zrobić coś innego niż zwykle. On sobie pewnie nie zdawał sprawy z tego, że aż tak Ci to przeszkadza.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 00:02   #4592
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Maliniarko masz racje,a jesli juz musi sie wyszalec to niech sie i kryje. Bedzie mi lzej na duszy ze nie musze go ogladac
ale jakbym ja miala jakas jedna rzecz robic ktora kategorycznie nie podoba sie Tz-towi to dla niego bylabym w stanie sobie odmowic. Jest przeciez tyle rozrywek..
przykro mi bylo i tyle...w sumie nie klocilismy sie podniesionym tonem glosu tylko byla szczera rozmowa
trudno
no skoro tak, to rozumiem

ale nie można od facetów wymagać zbyt dużej rozwagi, to sprzeczne z ich naturą

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Oj współczuję, to musiało boleć. Teraz powinnaś odpoczywać ile się da.

Absolutnie nie miej załamek, olej to co ona gada.
powiem Ci, że więcej było strachu niż bólu

a ona tak gada już od lat...czasem mam dość, zawsze źle
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 00:10   #4593
hoe
Zakorzenienie

Macie jakąś dobrą odżywkę do paznokci coby ich wzrost wspomagała?

hoe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 00:13   #4594
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

carrola dzieki za slowa!
maliniarka a fakt,chyba nikt do konca nie rozumie facetow

powiem wam jakie kupilam zele: waniliowo miodowy i aloesowy ida do zapasow a liste juz zaktualizowalam

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 07:15   #4595
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
lekarz mówi, ze może gips założyć, bo to najtaniej mi wyjdzie
ale psychologia... Bo taniej wyjdzie...
Od tej kasy to lekarzom się w D**e poprzewracało

Cytat:
zrobilismy sobie grilla,byl alkohol ale nikomu nie uderzyl do glowy. Nikt z naszej 4 nie pali. Nagle patrze a kolega Tz ta wyciaga tyton i lepi sobie papieroska. No to odsunelam sie troche bo strasznie przeszkadza mi palenie. Nagle patrze a tu tz wyciaga 4 cygara. Az mi sie lezki zebraly prawie bo przeciez on nie pali i wie ze ja jestem ogromnie przeciwna. Poczulam sie urazona i przykro mi sie zrobilo ze jak male dzieci kupili ten tyton jak nas kobiet nie bylo i potrzebna im taka rozrywka "bo przeciez sa wakacje i codziennie tego nie robia"
Oswiadczylam ze mi przeszkadza i nie podzielam tego co robia i sobie poszlam do pokoju. Z reszta straszne juz mialam nerwy wiec poszlam do lazienki i rozplakalam sie z nerwow i z rozczarowania. Potem Tz po jakis 10 minutach przyszedl do mnie i powiedzial ze zgasil i ze mam sie nie denerwowac.
Ale potem juz humor mialam do niczego. Do 5 w nocy nie moglam zasnac,nie potrafilam zrozumiec czemu szukaja takich rozrywek,no po co? a Tz oczywiscie ze roztrzasam,ze o jednego cygara to nie warto sie klocic.

Nadal jak mysle o tym grillu to mnie nosi..przykro mi strasznie.
Pozniej juz nie zapalil tych 3 ktore zostaly,ale wzial je sobie do domu.
Pewnie sobie je zapali jak mnie nie bedzie i bedzie z kumplami,to wtedy nikt mu afery nie zrobi. Zal mi tego
Troche roztrzasam bo niby to bylo jedno cygaro..ale skoro Tz nigdy nie palil i jest to u niego ogromnym atutem to nie wiem co go nagle tak wzielo...mowi ze wakacje i ze do rumu pasuje mu cygaro...no ale ja nie widze go z tytoniem w rece

a teraz sumienie mnie traci ze az tak to przezylam..z boku to przeciez tylko jeden glupi raz
meżczyzny nie zrozumiesz
Mój starszy szwagier okropny przeciwnik Palenia i w ogóle....Ciągle mówi żeby nie palić...i takie tam...a jak tylko ma trochę wolnego czasu i robi "domówkę" tzn dobry alkohol, jedzenie, jakieś drinki to kupuje sobie cygara i pali Taa...I gdzie tu jego obrzydzenie do palenia? No ale "przecież cygaro to nie to samo "...No no

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:31   #4596
Koshatka
Zakorzenienie

Maliniarko współczuję wypadku.

Cuciola, moim zdaniem zachowałaś się dziecinnie i zrobiaś mega aferę z niczego. Jedno cygaro jeszcze nikomu nie zaszkodziło a TŻ chciał jakoś uczcić obronę. Cygaro kojarzy się z dorosłością, klasą, pieniędzmi więc TŻ-towi mogło posłużyć jako symboliczne przejście do dorosłego życia.

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
A co to w Kato nie ma sklepów?
Dzięki za dokładną rozpiskę. Niby są sklepy ale albo Panie nieuświadomione delikatnie mówiąc albo jakieś koszmarki za kupę kasy.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Od razu przypomniała mi się historia mojej przyjaciółki . Gdy pierwszy raz zdjęła stanik przed swoim chłopakiem, to popatrzył i rzucił: "Ale te staniki to dużo dają" . Bardzo romantyczny, co nie?
Jak znam siebie to bym odwaliła tekstem że koleś by miał potem problemy.

Cytat:
a wiesz, faceci często lubią w nas to, z czego my nie do końca jesteśmy zadowolone i wcale nie znaczy to, że coś kręcą
Taaaa, mój uwielbia moją pupę a ja bym najchęniej zapomniała że coś tam mam od pasa w dół. Typowa grucha ze mnie.

Cytat:
a jakos tak hurtem poszly te zakupy bo ceny tansze niz w euro a szampony i zele szybko mi pojda w pielegnacji nie mam wogole zapasow wiec pozwolilam sobie.

Z tz-tem bylo tak:

zrobilismy sobie grilla,byl alkohol ale nikomu nie uderzyl do glowy. Nikt z naszej 4 nie pali. Nagle patrze a kolega Tz ta wyciaga tyton i lepi sobie papieroska. No to odsunelam sie troche bo strasznie przeszkadza mi palenie. Nagle patrze a tu tz wyciaga 4 cygara. Az mi sie lezki zebraly prawie bo przeciez on nie pali i wie ze ja jestem ogromnie przeciwna. Poczulam sie urazona i przykro mi sie zrobilo ze jak male dzieci kupili ten tyton jak nas kobiet nie bylo i potrzebna im taka rozrywka "bo przeciez sa wakacje i codziennie tego nie robia"
Oswiadczylam ze mi przeszkadza i nie podzielam tego co robia i sobie poszlam do pokoju. Z reszta straszne juz mialam nerwy wiec poszlam do lazienki i rozplakalam sie z nerwow i z rozczarowania. Potem Tz po jakis 10 minutach przyszedl do mnie i powiedzial ze zgasil i ze mam sie nie denerwowac.
Ale potem juz humor mialam do niczego. Do 5 w nocy nie moglam zasnac,nie potrafilam zrozumiec czemu szukaja takich rozrywek,no po co? a Tz oczywiscie ze roztrzasam,ze o jednego cygara to nie warto sie klocic.

Nadal jak mysle o tym grillu to mnie nosi..przykro mi strasznie.
Pozniej juz nie zapalil tych 3 ktore zostaly,ale wzial je sobie do domu.
Pewnie sobie je zapali jak mnie nie bedzie i bedzie z kumplami,to wtedy nikt mu afery nie zrobi. Zal mi tego
Troche roztrzasam bo niby to bylo jedno cygaro..ale skoro Tz nigdy nie palil i jest to u niego ogromnym atutem to nie wiem co go nagle tak wzielo...mowi ze wakacje i ze do rumu pasuje mu cygaro...no ale ja nie widze go z tytoniem w rece

a teraz sumienie mnie traci ze az tak to przezylam..z boku to przeciez tylko jeden glupi raz
Stary 2010-08-27, 10:35   #4597
aaaania1989
Zakorzenienie

Ciuciola-ja tez mam takie zdanie jak Koshatka , nie obraź się ale zrobiłaś "z igły widły"
Stary 2010-08-27, 11:24   #4598
Hosenka*
Zakorzenienie

Cuciola: tez uważam, że zareagowałaś zbyt na wyrost. Co innego, gdyby, nie wiem, wyciągnęli skręty, strzykawki itp.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:32   #4599
sabbatha
Zakorzenienie

Koshatka, no w tym sklepie może nie ma ekstremalnego wyboru ale jest sporo rzeczy fajnych, no i ceny 60-100 zł.

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:46   #4600
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dziekuje dziewczyny za wasze poglady. Mozliwe ze jakos nie na miejscu zareagowalam,ale to nie pierwszy raz sie stalo ze na imprezce i z tym samym kolega Tz sobie chcial popalic.
nigdy nie bylabym i nie bylam z facetem ktory pali, nie i juz. odrzuca mnie to, odpycha w takim stopniu ze sama swiadomosc ze ten ktos pali (nawet okazjonalnie) przeszkadzalaby mi byc z kims takim.
Osoba ktora pali nawet okazjonalnie calkowicie traci w moich oczach,wogole mnie nie pociaga i tyle.

Ok koniec tematu

pozniej wkleje wam troche zdjec z wycieczki do parku Plitvice i pieknych wodospadow

Stary 2010-08-27, 11:46   #4601
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
I broń Boziu takich myśli Powtarzaj jak mantrę: Jestem fajna, mądra, wartościowa i kocham siebie
I seksowna i zabawna
Cytat:
poza tym na wakacjach przezylam ostra klotnie z Tz-tem a raczej spore rozczarowanie. Ale juz mi lepiej na duszy..
O gosh, sama przeżyłam kiedyś takie rozczarowanie, ale to były dragi, a nie zwykły tytoń i teraz niepotrzebnie będziesz myśleć o tym czy on sobie popala czy nie, lepiej było mu pozwolić widocznie miał taką potrzebę, to jest tylko tytoń, a nie dragi więc zupełnie nie rozumiem twojego strachu bo takowy chyba odczułaś. Twój TŻ jest na pewno na tyle mądry, że nie będzie palił, więc ten raz niczego by nie zmienił mój TŻ popalał i popala i wiem, że będzie popalał i dla mnie z tego nie zrezygnuje bo tak rozładowuje stres, wole to niż by miał się bawić w upijanie na umór niż co gorsza inne używki. To jest jego życie, jego wybór, na tyle jest dorosły że o tym wie i to rozumie...tak myślę
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Cuciola: tez uważam, że zareagowałaś zbyt na wyrost. Co innego, gdyby, nie wiem, wyciągnęli skręty, strzykawki itp.
uch dokładnie
Hosenko masz lakiery Bell z Glam Wear? Bo czaję się na czarny i nie wiem czy wart zachodu za 10 zł

Kupiłam sobie maseczkę jajeczną z Joanny mydło z siarką i lakier różyk jaśniutki firmy Farmasi, piękne kolory mają lakiery taniutkie ale nie było zbytniego wyboru.
A od 31 sierpnia są fajne promocje w Intermarche na produkty Celia więc się obkupię

Wklejam link d lakierów ja mam kolorek 947 a czaiłam się jeszcze na 956 ale nie mieli ;(
lakiery Farmasi

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-08-27 o 11:55
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:50   #4602
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje dziewczyny za wasze poglady. Mozliwe ze jakos nie na miejscu zareagowalam,ale to nie pierwszy raz sie stalo ze na imprezce i z tym samym kolega Tz sobie chcial popalic.
nigdy nie bylabym i nie bylam z facetem ktory pali, nie i juz. odrzuca mnie to, odpycha w takim stopniu ze sama swiadomosc ze ten ktos pali (nawet okazjonalnie) przeszkadzalaby mi byc z kims takim.
Osoba ktora pali nawet okazjonalnie calkowicie traci w moich oczach,wogole mnie nie pociaga i tyle.

Ok koniec tematu

pozniej wkleje wam troche zdjec z wycieczki do parku Plitvice i pieknych wodospadow
ja tez nie lubie bardzo jak ktoś pali przy mnie,ale ja po kilku drinkach czasem mam ochotę-tyle że nie umiem się zaciągać wiec sobie tylko dymek puszczam.ale potem żałuje,że palę.
mój Ex palił i mimo,że wiele razy stawiałam mu ultimatum to nic nie dało
Stary 2010-08-27, 11:54   #4603
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Shpilcia rozmawialam z Tz-tem,chyba nie spodziewal sie ze az tak mi tyton przeszkadza. Nie chce myslec juz wiecej o tym,jesli bedzie mial okazje z kumplami a mnie nie bedzie przy tym to niech sobie robi co chce,to dorosly czlowiek jak mowisz. Ale ja z tytoniem w reku nie chce go widziec. I stop!

Stary 2010-08-27, 12:19   #4604
magdolena
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, u Was tez tak leje dzisiaj? Mialam isc na miasto ale ulewa taka ze nie chce sie nosa wysadzac.
Stary 2010-08-27, 12:27   #4605
Shpilcia
Zakorzenienie

ciuciola koniec tematu
Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, u Was tez tak leje dzisiaj? Mialam isc na miasto ale ulewa taka ze nie chce sie nosa wysadzac.
Mi tak samo
Stary 2010-08-27, 12:32   #4606
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: no co za pytanie .... Mam GW i one sa świetne, naprawdę!! Wyglądają bardzo hmmm "szlachetnie", mają piękny połysk i są trwałe. Początkowo mogą być trudne w obsłudze, bo są dosyć gęste, ale warto dać im szansę.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 12:44   #4607
Nusia7
Zakorzenienie

Też mam jeden lakier GW i jestem zadowolona
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 13:03   #4608
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Sweet Jelly wlasnie ogladam twoj zbior pielegnacyjny i bardzo mi sie podoba

Stary 2010-08-27, 14:18   #4609
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Shpilciu: no co za pytanie .... Mam GW i one sa świetne, naprawdę!! Wyglądają bardzo hmmm "szlachetnie", mają piękny połysk i są trwałe. Początkowo mogą być trudne w obsłudze, bo są dosyć gęste, ale warto dać im szansę.
no tak, ale dziękuję za odpowiedź chyba przygarne czarnuszka a te Farmasi Cię nie skusiły?
Stary 2010-08-27, 14:27   #4610
zetafon
Zakorzenienie

jestem po przymiarce sukni a we wtorek ją odbieram.ogolnie wszystko w porządku,ale i tak efekt koncowy bedzie dopiero we wtorek.mamie i siostrze sie podoba.co do mnie to juz jestem taka dobita tym wszystkim co sie wokół mnie dzieje ze przyjełam wyglad sukienki bez rzadnych emocji.ani niezadowolenie ani jakas specjalna radosc.poprostu na zasadzie ze ,,sukienka to tylko sukienka" i tyle.dzisiaj mam tez ten panienski na ktory nie mam kompletnie ochoty ani nastroju.najchetniej bym go odwołała.jak ja bym chciala gdziues wyjechac na rok i miec wszystko (co tu mam na miejscu) gdzies gdzie słonce nie dochodzi.ogolnie moje życie jest do bani

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 15:08   #4611
Maliniarka
Zakorzenienie

zetku, jakie do bani, masz po prostu gorszy dzień ja Ci zazdroszczę tego co Cię niedługo czeka zobaczysz, że będzie pięknie

Szpileczko, ja mam 3 GW i kocham zwłaszcza chaberka ale taki bardzo ciemny brąz mi się też podobał na tych 3 się nie skończy

Siedzę sobie z nogą na stole na podusi, pupa mnie boli
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2010-08-27 o 15:34
Stary 2010-08-27, 15:13   #4612
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet Jelly wlasnie ogladam twoj zbior pielegnacyjny i bardzo mi sie podoba
A dziękuję
Za sprawą mojej mamy troszkę się powiększył (przesłała mi wczoraj paczką peeling Avonu, krem do ciałka Freya i taki deo oraz mgiełkę różaną avon) ...Z pielęgnacją to ja za dużych problemów nie mam...

........................
Dziewczyny ale kongo
Poszłam dziś kupić kilka ciuszków bo mam puchy w szafce a Tu taaaakaaa ulewa że przedostałam się cudem do 1 sklepu (mojego ulubionego ostatnio...no i zresztą tam się obkupiłam) I trzeba było szybko wracać do domu bo nie doszłabym nigdzie dalej.

Stary 2010-08-27, 15:48   #4613
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dodaje fotki z Chorwacji na facebooka wiec zapraszam conieco pojawi sie tez na nk

Stary 2010-08-27, 16:20   #4614
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
ja tez nie lubie bardzo jak ktoś pali przy mnie,ale ja po kilku drinkach czasem mam ochotę-tyle że nie umiem się zaciągać wiec sobie tylko dymek puszczam.ale potem żałuje,że palę.
mój Ex palił i mimo,że wiele razy stawiałam mu ultimatum to nic nie dało
skoro nie umiesz się zaciągać to nie pal nawet po drinkach i tak nic Ci to nie daje (bo się nie zaciągasz) a inni palacze jeszcze mogą się podśmiewać pod nosem..Bo wiem że tak jest często
Cytat:
Shpilcia rozmawialam z Tz-tem,chyba nie spodziewal sie ze az tak mi tyton przeszkadza. Nie chce myslec juz wiecej o tym,jesli bedzie mial okazje z kumplami a mnie nie bedzie przy tym to niech sobie robi co chce,to dorosly czlowiek jak mowisz. Ale ja z tytoniem w reku nie chce go widziec. I stop!
Popieram to że jesteś przeciwna i rozumiem że może Ci to przeszkadzać i razić ale jakby co....nie stawiaj ukochanemu ultimatum bo to jest :
a)dziecinne
b) to nie jest tak że raz 2 i rzucasz, z tym uzależnieniem jest tak samo ciężko jak z każdym innym i nie robi się tego w2minutki
Cytat:
Dodaje fotki z Chorwacji na facebooka wiec zapraszam conieco pojawi sie tez na nk
chętnie obejrzę

Stary 2010-08-27, 16:31   #4615
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Konczy sie tez krem dreamy skin johnson a mgielka bali bliss avonu jest w polowie
Na pewno wykoncze wkrotce tez fluid i chyba wyrzuce baze virtual bo zrobila sie plastelina

Sweet Tz na szczescie nie jest uzalezniony. Ale zakonczmy ten temat

Zdjecia juz sa

Stary 2010-08-27, 16:48   #4616
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Konczy sie tez krem dreamy skin johnson a mgielka bali bliss avonu jest w polowie
Na pewno wykoncze wkrotce tez fluid i chyba wyrzuce baze virtual bo zrobila sie plastelina

Sweet Tz na szczescie nie jest uzalezniony. Ale zakonczmy ten temat

Zdjecia juz sa
hm...no też mi się wydawało, że nie pisałaś nic o uzależnieniu a wręcz przeciwnie
Mam nadzieję, że TŻ to przemyśli i następnym razem pomyśli

ładnie pachniała ta mgiełka z Avonu w katalogu
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-27, 17:17   #4617
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

I dla tych ktore nie maja mnie na naszej klasie

Stary 2010-08-27, 17:32   #4618
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
ależ piękne widoki
ładna z Was para a Ty masz śliczną figurę
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-27, 17:34   #4619
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Niestety, cały dzień to samo . Byłam w pracy bez parasolki i ratowałam się z powrotem narzucając sweter na głowę

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
I seksowna i zabawna
(...)
Wklejam link d lakierów ja mam kolorek 947 a czaiłam się jeszcze na 956 ale nie mieli ;(
lakiery Farmasi
O właśnie Seksowna i zabawna także

Jaaaaka paleta kolorów

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
jestem po przymiarce sukni a we wtorek ją odbieram.ogolnie wszystko w porządku,ale i tak efekt koncowy bedzie dopiero we wtorek.mamie i siostrze sie podoba.co do mnie to juz jestem taka dobita tym wszystkim co sie wokół mnie dzieje ze przyjełam wyglad sukienki bez rzadnych emocji.ani niezadowolenie ani jakas specjalna radosc.poprostu na zasadzie ze ,,sukienka to tylko sukienka" i tyle.dzisiaj mam tez ten panienski na ktory nie mam kompletnie ochoty ani nastroju.najchetniej bym go odwołała.jak ja bym chciala gdziues wyjechac na rok i miec wszystko (co tu mam na miejscu) gdzies gdzie słonce nie dochodzi.ogolnie moje życie jest do bani
Zet
To na pewno jakiś skutek uboczny zdenerwowania przedślubnego . Mam nadzieję, że jednak na panieńskim świetnie się wybawisz i nastrój ulegnie zdecydowanej poprawie

Cytat:
Siedzę sobie z nogą na stole na podusi, pupa mnie boli
A Pan Sylwestrowy skacze wokół Ciebie i rozpieszcza?

Cytat:
Łaaaaaaaaał Cudne krajobrazy
I Ty taka zgrabna

Dziś usłyszałam miłą wiadomość. Otóż pierwszy raz od kiedy pracuję w księgarni będzie wolna ostatnia niedziela sierpnia . Zwykle ten dzień był przeznaczony na organizację i przygotowanie wszystkiego do boomu 1 września, a w tym roku nie ma takiej potrzeby . Do kompletu jutro wypada mi też wolna sobota, czyli pełen wypas

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 17:39   #4620
hoe
Zakorzenienie

cuciola pięęękniee i te widoki aż się rozmarzyłam

hoe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości