|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Tym większe baty, że do nas nie zajrzała.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie można od facetów wymagać zbyt dużej rozwagi, to sprzeczne z ich naturą ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
a ona tak gada już od lat...czasem mam dość, zawsze źle
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakąś dobrą odżywkę do paznokci coby ich wzrost wspomagała?
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
carrola dzieki za slowa!
maliniarka a fakt,chyba nikt do konca nie rozumie facetow ![]() powiem wam jakie kupilam zele: waniliowo miodowy i aloesowy ida do zapasow a liste juz zaktualizowalam
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
ale psychologia...
Bo taniej wyjdzie...Od tej kasy to lekarzom się w D**e poprzewracało ![]() Cytat:
Mój starszy szwagier okropny przeciwnik Palenia i w ogóle....Ciągle mówi żeby nie palić...i takie tam...a jak tylko ma trochę wolnego czasu i robi "domówkę" tzn dobry alkohol, jedzenie, jakieś drinki to kupuje sobie cygara i pali Taa...I gdzie tu jego obrzydzenie do palenia? No ale "przecież cygaro to nie to samo "...No no
|
|
#4596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko współczuję wypadku.
Cuciola, moim zdaniem zachowałaś się dziecinnie i zrobiaś mega aferę z niczego. Jedno cygaro jeszcze nikomu nie zaszkodziło a TŻ chciał jakoś uczcić obronę. Cygaro kojarzy się z dorosłością, klasą, pieniędzmi więc TŻ-towi mogło posłużyć jako symboliczne przejście do dorosłego życia. Dzięki za dokładną rozpiskę. ![]() Cytat:
Jak znam siebie to bym odwaliła tekstem że koleś by miał potem problemy. Cytat:
Typowa grucha ze mnie. Cytat:
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuciola-ja tez mam takie zdanie jak Koshatka , nie obraź się ale zrobiłaś "z igły widły"
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola: tez uważam, że zareagowałaś zbyt na wyrost. Co innego, gdyby, nie wiem, wyciągnęli skręty, strzykawki itp.
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatka, no w tym sklepie może nie ma ekstremalnego wyboru ale jest sporo rzeczy fajnych, no i ceny 60-100 zł.
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za wasze poglady. Mozliwe ze jakos nie na miejscu zareagowalam,ale to nie pierwszy raz sie stalo ze na imprezce i z tym samym kolega Tz sobie chcial popalic.
nigdy nie bylabym i nie bylam z facetem ktory pali, nie i juz. odrzuca mnie to, odpycha w takim stopniu ze sama swiadomosc ze ten ktos pali (nawet okazjonalnie) przeszkadzalaby mi byc z kims takim. Osoba ktora pali nawet okazjonalnie calkowicie traci w moich oczach,wogole mnie nie pociaga i tyle. Ok koniec tematu ![]() pozniej wkleje wam troche zdjec z wycieczki do parku Plitvice i pieknych wodospadow
|
|
|
|
#4601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i teraz niepotrzebnie będziesz myśleć o tym czy on sobie popala czy nie, lepiej było mu pozwolić widocznie miał taką potrzebę, to jest tylko tytoń, a nie dragi więc zupełnie nie rozumiem twojego strachu bo takowy chyba odczułaś. Twój TŻ jest na pewno na tyle mądry, że nie będzie palił, więc ten raz niczego by nie zmienił mój TŻ popalał i popala i wiem, że będzie popalał i dla mnie z tego nie zrezygnuje bo tak rozładowuje stres, wole to niż by miał się bawić w upijanie na umór niż co gorsza inne używki. To jest jego życie, jego wybór, na tyle jest dorosły że o tym wie i to rozumie...tak myślę Cytat:
![]() Hosenko masz lakiery Bell z Glam Wear? Bo czaję się na czarny i nie wiem czy wart zachodu za 10 zł ![]() Kupiłam sobie maseczkę jajeczną z Joanny Wklejam link d lakierów lakiery Farmasi Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-08-27 o 11:55 |
|||
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Ex palił i mimo,że wiele razy stawiałam mu ultimatum to nic nie dało
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilcia rozmawialam z Tz-tem,chyba nie spodziewal sie ze az tak mi tyton przeszkadza. Nie chce myslec juz wiecej o tym,jesli bedzie mial okazje z kumplami a mnie nie bedzie przy tym to niech sobie robi co chce,to dorosly czlowiek jak mowisz. Ale ja z tytoniem w reku nie chce go widziec. I stop!
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, u Was tez tak leje dzisiaj? Mialam isc na miasto ale ulewa taka ze nie chce sie nosa wysadzac.
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: no co za pytanie .... Mam GW i one sa świetne, naprawdę!! Wyglądają bardzo hmmm "szlachetnie", mają piękny połysk i są trwałe. Początkowo mogą być trudne w obsłudze, bo są dosyć gęste, ale warto dać im szansę.
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam jeden lakier GW i jestem zadowolona
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Jelly wlasnie ogladam twoj zbior pielegnacyjny i bardzo mi sie podoba
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, ale dziękuję za odpowiedź a te Farmasi Cię nie skusiły? |
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
jestem po przymiarce sukni a we wtorek ją odbieram.ogolnie wszystko w porządku,ale i tak efekt koncowy bedzie dopiero we wtorek.mamie i siostrze sie podoba.co do mnie to juz jestem taka dobita tym wszystkim co sie wokół mnie dzieje ze przyjełam wyglad sukienki bez rzadnych emocji.ani niezadowolenie ani jakas specjalna radosc.poprostu na zasadzie ze ,,sukienka to tylko sukienka" i tyle.dzisiaj mam tez ten panienski na ktory nie mam kompletnie ochoty ani nastroju.najchetniej bym go odwołała.jak ja bym chciala gdziues wyjechac na rok i miec wszystko (co tu mam na miejscu) gdzies gdzie słonce nie dochodzi.ogolnie moje życie jest do bani
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
zetku, jakie do bani, masz po prostu gorszy dzień
ja Ci zazdroszczę tego co Cię niedługo czeka ![]() Szpileczko, ja mam 3 GW i kocham Siedzę sobie z nogą na stole na podusi, pupa mnie boli
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-08-27 o 15:34 |
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za sprawą mojej mamy troszkę się powiększył (przesłała mi wczoraj paczką peeling Avonu, krem do ciałka Freya i taki deo oraz mgiełkę różaną avon) ...Z pielęgnacją to ja za dużych problemów nie mam... ![]() ........................ Dziewczyny ale kongo Poszłam dziś kupić kilka ciuszków bo mam puchy w szafce a Tu taaaakaaa ulewa że przedostałam się cudem do 1 sklepu (mojego ulubionego ostatnio...no i zresztą tam się obkupiłam ) I trzeba było szybko wracać do domu bo nie doszłabym nigdzie dalej.
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaje fotki z Chorwacji na facebooka wiec zapraszam
conieco pojawi sie tez na nk
|
|
|
|
#4614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a)dziecinne b) to nie jest tak że raz 2 i rzucasz, z tym uzależnieniem jest tak samo ciężko jak z każdym innym i nie robi się tego w2minutki Cytat:
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Konczy sie tez krem dreamy skin johnson a mgielka bali bliss avonu jest w polowie
Na pewno wykoncze wkrotce tez fluid i chyba wyrzuce baze virtual bo zrobila sie plastelina ![]() Sweet Tz na szczescie nie jest uzalezniony. Ale zakonczmy ten temat ![]() Zdjecia juz sa
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że TŻ to przemyśli i następnym razem pomyśli ładnie pachniała ta mgiełka z Avonu w katalogu
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
I dla tych ktore nie maja mnie na naszej klasie
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
ależ piękne widoki
ładna z Was para a Ty masz śliczną figurę
|
|
#4619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Byłam w pracy bez parasolki i ratowałam się z powrotem narzucając sweter na głowę ![]() Cytat:
Seksowna i zabawna także ![]() Jaaaaka paleta kolorów ![]() Cytat:
![]() To na pewno jakiś skutek uboczny zdenerwowania przedślubnego A Pan Sylwestrowy skacze wokół Ciebie i rozpieszcza? ![]() Łaaaaaaaaał I Ty taka zgrabna ![]() Dziś usłyszałam miłą wiadomość. Otóż pierwszy raz od kiedy pracuję w księgarni będzie wolna ostatnia niedziela sierpnia . Do kompletu jutro wypada mi też wolna sobota, czyli pełen wypas
|
|||
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola pięęękniee
i te widoki aż się rozmarzyłam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Bez kilku sprzeczek sie nie obeszlo ale to powiem wam potem...

Bo taniej wyjdzie...

Zapraszam
widocznie miał taką potrzebę, to jest tylko tytoń, a nie dragi więc zupełnie nie rozumiem twojego strachu bo takowy chyba odczułaś. Twój TŻ jest na pewno na tyle mądry, że nie będzie palił, więc ten raz niczego by nie zmienił 

a te Farmasi Cię nie skusiły? 
ja Ci zazdroszczę tego co Cię niedługo czeka