|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Cytat:
Dziwi mnie takie zainteresowanie programem rolnik szuka zony. Chyba TVP dobra reklamę zrobiło. O moim ulubionym 'chłopaki do wzięcia' to mało kto słyszał
|
|
|
|
|
#4592 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Jestem rozczarowana "Rolnik szuka żony", myślałam że będzie z czego pociskać "Kto poślubi mojego syna" zdecydowanie bardziej rozrywkowe.---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;48042941]A w internecie nie ma? Jest! ![]() Na player.pl: http://player.pl/seriale-online/szkola-odcinki,2395/[/QUOTE] O nie, nie mam czasu nawet pamietnikow wampirow nadrobic wiec na to na szczescie tym bardziej czasu nie znajde
Edytowane przez Wizazanka5000 Czas edycji: 2014-09-07 o 22:27 |
|
|
|
|
#4594 |
|
Konto usunięte
|
A ja chyba jestem starej daty jeszcze bo na wakacjach u mnie nie ma czegoś takiego jak komputer i co kolowiek z dostępem do internetu. A jeżeli już internet pójdzie w ruch to tylko by sprawdzić coś ważnego, np. dojazd czy godziny otwarcia jakiegos miejsca. Żal mi po prostu czasu. Jestem na wakacjach a nie w domu, gdzie codziennie gniję przy komputerze.
|
|
|
|
#4595 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-09-07 o 22:36 |
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4597 |
|
zawsze mam racje
|
Nie wiem co bym zrobila gdyby ktos zamiast skupiac sie na osobach obecnych byl tylko zajety robienie słit foteczek na fb.
Zreszta nie wiem po co niektorzy w ogole wychodza, skoro nie potrafia odlozyc telefonu na 15 min ![]() Nie mowie, ze nie mozna telefonu dotknac, ale jak np sie zbiera grupa osob, ktora rzadko sie widzi to chyba mozna sobie darowac.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-09-07 o 22:40 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4598 |
|
Life is a drink ...
|
Hmmm co do telefonu, facebooka i innych instagramów to w moim otoczeniu jest jedna dziewczyna która co impreze wali masę #selfie z wszystkimi :P I oczywiscie od telefonu nie da rady jej odciągnąć :P
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktos ma taka potrzebe to niech sobie wrzuca, no ale za kazdym razem jak widze zdjecia na biezaco z wakacji, imprez itd to mam wrazenie, ze wszystko jest na pokaz i ze ktos nie bawi sie wystarczajaco dobrze skoro siedzi na fb. A swoja droga takiego uzaleznienia od fb i w ogole internetu tez nie lubie |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc zgodnie z regulaminem to żadnych punktów nie powinnaś dostać. |
|
|
|
|
#4601 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4602 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale przyznaję. Jeśli ktoś siedzi obok mnie przyklejony do telefonu to tez mnie to strasznie wku.. wku... wkurza. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-09-07 o 23:07 |
|
|
|
|
#4603 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zamiast relaksowac sie maja cisnienie? Rany boskie, wsrod jakich ludzi ty sie obracasz? Primo dla wielu osob takie robienie i obrabianie fotek to relaks i hobby. Lubia to. Ja to lubie. Secundo nie czuje zebym cokolwiek musiala. Jesli widze cos ladnego lub fajnego to jak mi sie chce zrobie zdjecie i wrzuce. Albo nie wrzuce. Albo zrobie to jak pojde do kibla i akurat nie mam ksiazki zeby poczytac przy defekacji. Szok, chyba nikt nie smialby robic zdjecia zamiast lezec plackiem nieruchomo i sie smazyc na sloncu. No przeciez to plaza! Dziwi mnie, ze ludzie nie pojmuja, ze nie wszyscy maja tak jak oni. Jakbym miala lezec na plazy to bym sie wolala utopic. Dla mnie to tragedia nad tragedie i nigdy w zyciu nie pojawie sie nad jakimkolwoek morzem w sezonie, a jak jestem poza sezonem to nie po to zeby sie przypiekac sloncem. Za to lubie zwiedzac, chodzic z aparatem i cykac foty interesujacym ceglom. Chwastom. Chmurkom. Ostatnio jaraja mnie okna. I to jest dla mnie relaks. Ps. I zeby nie bylo, ze jestem jedna z tych napierdzielajacych setke zdjec typu "oto moja kawa", "z tej kawiarni", "ja i moja kawa w tej kawiarni", "cukier do kawy", to wystarczy zajrzec na mojego instagrama. Sa dni gdy wrzuce trzy foty, sa tygodnie kiedy niczego nie wrzuce. |
|
|
|
|
#4604 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
To nie ja zjadam literki tylko mój LG.
|
|
|
#4605 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
No coś Ty, dobry rok temu ten wątek był przez moment zdominowany przez wtręty na temat tego dokumentu - wtedy w ogóle go (dokument) poznałam i ujął mnie za serce <3.
Cytat:
w następnych odcinkach. A jeśli chodzi o "Kto poślubi ...", to co prawda wygląda na ewidentnie reżyserowane, ale faktycznie trochę śmiechu może z tego być. Mnie póki co rozwaliło najbardziej nie to, że bohaterzy mieszkają z mamami, ale ich relacje z nimi - typu chodzenie pod rękę po parku z mamą, że nie wspomnę o przytulaskach na kapanie czy macaniu matki po tyłku .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2014-09-07 o 23:38 |
|
|
|
|
#4606 |
|
Zadomowienie
|
skoro już mowa o fotkach, to mnie rozwalają ludzie robiący zdjęcia jedzenia w centrum handlowym. Dzisiaj dwie laski na food courcie uparcie trzaskały foty skrzydełkom z kfc...
|
|
|
|
#4607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powód: ------- Naruszenie regulaminu (ogólne) Twój post łamie regulamin w części mówiącej o tym, że "nie dyskutujemy o ostrzeżeniach na forum". daję żółtą - bez punktów. Chyba ze do ogólnego można podpiąć wszystko. Albo żółta mozna dać za wszystko. Albo nie wiem jutro z ciekawości poczytam regulamin![]() Cytat:
Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2014-09-07 o 23:55 |
||
|
|
|
#4608 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubię fotorelacje z wakacji, wycieczek czy konwentów, może nie jak ktoś pojedzie nad jezioro na Zadupiu Małym i opisuje każdy dzień opalania i chlania, ale już posty blogowe Choco z NY czytałam nałogowo, tak samo wszelkie relacje blogowe czy tumblrowe z Polconu czy Comic Conu czy inne tego typu.
I też tak jak Judith lubię robić zdjęcia, nawet jeśli to kamień na który łądnie pada światło, lubię te foty mieć, przeglądać i się nimi dzielić. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Bandziorka kochały wszystkie, nawet ja to pamiętam, a nie oglądam i nie zamierzam |
|
|
|
#4609 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
#4610 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.Cytat:
Wytłuszczone - rzuć go Dziwi mnie, że gdy idę na drugi dzień do pracy, to potrafiłam siedzieć do 2.00 na Wi, a jutro, mimo że mam wolne, idę już spać .
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Konto usunięte
|
To samo usłyszałam rok temu włąśnie XD No, obejrzałam jeden odcinek, nawet się pośmialam, ale na dluższą metę nie dla mnie :P
|
|
|
|
#4613 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie Bandziorek przez swój nowy image wygląda jak mistrz Yoda
![]() Ale i tak najlepszy był Tygrysek i jego oblubienica Marta. |
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tygrysek zapomnialam o nim! Czy rolnik szuka zone dorownuje chlopakom chociaz troche? Z braku laku zaczne ogladac
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.Odpowiadając na Twoje pytanie - nie, nigdy nie moderowałam na Perfumach, acz chyba Winter kiedyś o tym pisała - bo tak myślała kiedyś (w sumie nie dziwota, bo swój początek, że tak poetycko ujmę, wzięłam z Perfum właśnie). Od zawsze - tj. od kiedy zzieleniałam, moderuję Targowisko - co stało się dopiero niedawno bardziej widoczne, od kiedy pojawił się u mnie dopisek pod nickiem .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2014-09-08 o 00:04 |
|
|
|
|
#4616 | ||
|
and cigarettes
|
Cytat:
Na szczęście towarzysze robią zdjęcia budynków, panoram punktów charakterystycznych czy osób obecnych, więc mam się czymś chwalić wśród znajomych. ![]() Cytat:
Dzięki za obszerne wyjaśnienie. ![]() Judith - miałaś rację! Zwracam honor.
Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-09-08 o 00:09 |
||
|
|
|
#4617 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.Cytat:
.Ta miłość Tygryska i Marty była taka romantyczna (dzielenie się oślinionym jabłkiem <3), ale skończyło się źle, Tygrynio kazał zwrócić Marcie zegarek za 40 zł, który jej kupił .Na razie było tylko przedstawienie bohaterów, którzy czytali przy prowadzącej listy od kobiet, które do nich napisały. Czyli nuuuda.
|
|
|
#4618 |
|
Konto usunięte
|
Lol, ja też, w Londynie robilam zdjęcia ciekawie wyglądających ludzi, ba, robiłąm sobie z nimi zdjęcia
I z tych kilku osób, ktore zapytałam, wszystkie się zgodziły, a ja teraz mogę się tymi fotami jarać w moim plebejskim polaczkowym mieszkaniu A potem cała pamięć telefonu za**bana zdjęciami zwierząt, selfie indywidualne i grupowe i fajne pierdoły XD Ja w ogóle z wiekiem zaczynam coraz bardziej interesować się i jarać innymi ludźmi, jak na tumblrze czy twitterze widzę czyjegoś posta o zdanym egzaminie, nowej pracy czy coś, to mi się humor poprawia i lubię te prywatne posty |
|
|
|
#4619 |
|
Konto usunięte
|
Jutro w końcu widzę się z moją promotorką. Umieram. Poprawiam teraz całą pracę bo wciąż uważam, że to jedno wielkie g. napisane przez gimnazjalistkę a nie studentkę. No ja się kurde nie nadaję do pisania takich rzeczy. Już wolałabym być tylko przepytana. Cierpię gdy siedzę nad tym badziewiem. Ciągle coś zmieniam bo to tragedia jest!
Dlaczego na uczelniach nie ma jakiegoś wyboru: napisanie pracy lub ustna prezentacja? Tylko wszystko na raz! Nie widzę mojej obrony, oj nie widzę. Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2014-09-08 o 00:26 Powód: literowki |
|
|
|
#4620 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Mi pisanie mgr szło ciężko ale dałam jakoś radę i obrona była formalnością ![]() To nie ja zjadam literki tylko mój LG.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

"Kto poślubi mojego syna" zdecydowanie bardziej rozrywkowe.

Dzięki za obszerne wyjaśnienie.