|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
szeryfcio
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
a jeszcze w tym roku nie jadłam.Kurcze z 12 nic sobie nie mogę wybrać, nic mnie nie kusi, nic nie potrzeba...a zamówienie jakieś muszę mieć, żeby odebrać Slip Into z programu motywacyjnego.
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie tego się boję, ze nie będzie kumał..
|
|
|
|
#4623 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
jak wybierzesz coś to napisz co i jakie dodatkija sobie sukienki oglądam na stronie Bon Prix i ta mi się strasznie podoba: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...2.849&pr=75644 tylko nie wiem czy nie jest zbyt codzienna na wesele? z drugiej strony chciałałabym coś,w czym jeszcze wyjdę gdzieś![]() Cytat:
![]() ogórki...pamiętam jak w dzieciństwie z kuzynką rwałyśmy i jadłyśmy od razu na miejscu w polu,mniam ![]() noo...dużo ludzi ma podobno depresję pourlopową |
||
|
|
|
#4624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
regenerujący balsam do ust x4 (mówiłam, że jestem uzależniona, więc muszę mieć zapas), puder prasowany fair (Młoda), odżywczy krem do ciała za 8,90, Simply Becuase Him x3, maseczka błotna, torba na zakupy ze starego logo, perłowa kuracja do paznokci, podkład z demo, próbki LRD. Zastanawiam się nad tuszem, ale ostatnio kupiłam z Essence i mam jeszcze Enchant w zapasie Młoda chciała jeszcze matowy lakier, ale ten top coat jej się spodobał, więc nie wiem co dalej z tym A Hollywood biorę w następnym katalogu z promocji![]() Większy problem mam z 13, bo jak na razie wish lista jest na 50zł, a Mamuśka chce 2 pomadki za 12,50 zł, więc trzeba zamówić za stówkę ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
A jaki kolor?![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Kup pluszaka - najprostsze rozwiązanie
|
||
|
|
|
#4625 | |
|
szeryfcio
|
Duplo świetny pomysł na prezent
W ogóle klocki, puzzle to najfajniejsze dla mnie prezenty. Mój puzzle układa od 3 roku. Z klocków buduje różne budowle od 2,5 r. ż. Dla chłopca to jeszcze standardowo samochody, betoniarki, autobusy, traktory.... Cytat:
|
|
#4626 | |
|
Rozeznanie
|
dobry!
nadrobiłam ![]() witam po weekendzie ale miałam śliczną pogodę aż do wczoraj wieczora kiedy to zaczął padać okrutnie deszcz a teraz słoneczko na zmianę z chmurkami ale nie jest już tak ciepło jak w weekend cały weekend siedziała u mnie siostra z dziewczynkami i swoim mężem, więc było wesoło i nerwowo w ogóle to jestem na siebie zła - nie podoba mi się, że się wcale tego lata nie opaliłam, jestem tylko troszkę zabrązowiona od solarium, kiedy to byłam ze dwa razy na wiosnę, ale nic w tym kierunku nie robię (na solarke szkoda mi kasy i taki słoneczny weekend przegapiłam), w piątkowe popołudnie czytałam książkę a sobotę prawie całą byłam na zakupach (rynek i inne sklepiki) - kupiłam sobie w przecenie sandały (w końcu! doszlam do pieniędzy), torebkę (kupując ją myśłałam już o dojeżdżaniu z nią na studia), zrobiłam zakupy w Biedronce (spożywcze) - skoro mamy gości to trzeba coś jeść i wcale nie szarpnęłam mocno mojego budżetu i całkiem dobrze się z tym czuje (zwykle po zakupach jakichkolwiek miałam wyrzuty, że wydałam kasę, na coś co niby jest mi potrzebne ale przecież obyłabym się bez tego) ![]() także humor mam od weekendu co przełoży się mam nadzieje na cały tydzień ![]() i rozmawiałam z moim Tżtem o ślubie - powiedziałam mu, że skoro nie mamy kasy (bo nie mamy) to zróbmy sam ślub bez wesela i znajdźmy sobie jakieś gniazdko (chcieliśmy najpierw zarobić i na mieszkanie i na ślub z wielkim weselem) - doszłam do wniosku, że po co się szarpać ("zastaw się a postaw się" - a może mieszkać będziemy "na kupie") a On, że "co ludzie powiedzą" - ale ma racje i moja i Jego rodzina jest taka chciałabym nie zwracać na to uwagi ale chyba się nie da - dlatego temat zostawiliśmy i stanęło na niczym - znowu nie wiem jak to nasze Wspólne życie będzie wyglądało ... ehhCytat:
idę zalać sobie zupkę chińska bo jakaś głodna przy poniedziałku jestem miłego dnia dziewuszki
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#4627 |
|
|
Ja z 12 narazie mam:
Tusz Extend+szminka UCR=29.90 szminka białe złoto Glazed Coral Up to You senses Hollywood-pod warunkiem że spodoba mi się zapach z pachnącej strony naklejki na paznokcie podoba mi się matowy lakier szary i może się skuszę na zestaw Scentini+cień=19,90 ![]() więc w sumie cienka lista,więcej rzeczy z 13 mi się podoba,a raczej patrząc na terminy będę musiała wybrać między 12 a 13 |
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z k13 biorę tą torbę czarną szampon + grzebień, białą kredkę CT i coś z kidsa, jak małej się będzie kończyć, bo nie ma na to uczulenia a do 200 to chyba nie będę dobijać, bo te perełki do niczego mi nie potrzebne a raczej nie sprzedam |
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mój ogólnie jest nie kumaty, więc to zły przykład |
|
|
|
|
#4630 |
|
|
tylko i wyłącznie czerwona
też tak uważam witaj Katarinko Czasem mnie bierze i myślę sobie-może jednak wyjść za mąż? bo mój facet chce i czeka tylko jak się zdecyduję ostatnio miałam w listopadzie fazę na robienie listy gości,szukanie sali itp Salę to ju sobie chyba upatrzyłam,ale jak pomyślę o liście gości to mam sporoą rodzinę,u wszystkich kuzynek byłam na weselach,a teraz każda ma po 5,4,3 dzieci,więc najwięcej dzieci i młodzieży w rodzinie...Powiedzcie,nie wypada nie zaprosić kogoś u kogo się było na weselu,prawda?
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja muszę jeszcze zebrać zamówienie z k11 żeby wysłać ale coś się zapowiada, że raczej nie będę zamawiać - klientki się rozszalały w k10, że spodziewałam się takiej ciszy w tym katalogu, no cóż, najwyżej będę czekać na k12 tez robię sobie wishlisty ale zazwyczaj zamawiam coś co mi się kończy, mam swoje ulubione kosmetyki, którym jestem wierna a nowości to rzadko kiedy zamawiam - dziwna taka jestem
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#4633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To matowe lakiery można już kupować? Kurcze ale zacofana jestem |
|
|
|
|
#4634 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale z drugiej strony tak jak u Ciebie, z moim Tż "bujamy" się po czyiś weselach (i z Jego i z mojej strony) i wszyscy Ci doczekali się potomków i doczekają następnych jeśli nadal będziemy zwlekać - ale tak jak mówię - ślub i skromne wesele z najbliższymi (tylko, że się "reszta" rodziny może pogniewać)
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka, specjalnie dla ciebie fotki, bo nie chce mi się opisywać
pierwsze zdjęcie to bolerko i dodatki to tej różowo-zielonej sukienki co szyłam, a drugie zestaw na poprawiny mam jeszcze jasno różowy żakiet na drugi dzień Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-08-08 o 13:05 |
|
|
|
#4636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może podpytaj rodziców, czy na coś większego dla dziecka nie zbierają ja ma drugie urodziny zbierałam na meble do pokoju bąbla bo mnie nie było stać, żeby sobie tysiaka wyłożyć, na łóżeczko i szafę ![]() jak dziecko ma za dużo zabawek (patrz mój mati) to uwierzcie mi - dla rodzica chyba najgorsze co może być w prazencie to ... kolejne zabawki dziecko cieszy się chwilę, a potem zagrać pokój ale w sumie, co to "gościa" na urodzinach obchodzi daje prezent i ma z głowy ![]() za kwotę uzbieraną na 3 urodziny mateusz dostał tv z dvd do swojego pokoju zaznaczę, ze już na zaproszeniach pisałam, na co zbieramy Cytat:
a jak tylko mąż wróci do domu, to odrazu musi iść do pokoju z nimi się bawić albo ciuchcie oglądać na kompie jedyne co lubi ze mną robić, to ... gotować ja robię np. zupę w normalnym ganku na płycie a on ma swój garnek z zimną wodą i mu tak wrzucam wszystko po kolei to, co do dużego gara
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i małej rączka chyba na drugim zdjęciu się złapała
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-08-08 o 13:10 |
|
|
|
|
#4640 | |
|
|
Cytat:
Mnie się już wydaje że jak mam rudawe pasemka to nic nie ubiorę z ciapki,paski,kwiatki bo będę zbyt kolorowa od wtorku chodzę tylko w zieleni,ecru,białym ale ja tak mam
|
|
|
|
|
#4641 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Lepiej zrobić małe przyjęcie, bo na duże można nigdy nie uzbierać i po co uzależniać od tego ślub. Jedyny rozsądny argument to mieszkanie, bo mieszkać gdzieś trzeba i lepiej samodzielnie niż rodzicom/teściom na głowie później wynikają z tego różne nieprzyjemności. Nie ma to jak na swoim.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej u mnie tak jest![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale i tak będę broniła się rękami i nogami przed nim |
|||
|
|
|
#4643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja w ogóle dziwna jakaś jestem , nie wyobrażam sobie swojego ślubu, nie myślę o tym w jakiej sukni będę jak ustroje sale jakie kwiaty w kościele ... bardziej skupiam sie na wyobrażaniu sobie Naszego mieszkanka, małego ale własnego, nie mogę się doczekać tego, że będę do niego wracać po pracy, będę budzić się w swoim pokoju w łóżku obok Tżta, będzie urządzone tak jak ja tego chce, będę w nim robić to czego chce, będę do niego zapraszać kogo chce ...
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo a moja córka właśnie poszła na randkę
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-08 o 13:47 |
|
|
|
|
#4645 | |
|
|
Cytat:
Ja na szczęście jak będę wychodzić za mąż,to za swoje i tża pieniążki więc rodzice mi nie będą narzucać kogo mogę a kogo nie Ja jestem strasznym buntownikiem jak mi się coś narzuca,każe,jak ktoś mi mówi że MUSZĘ
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam za mało pewności siebie, nie wiem z czego to wynika i jak sobie z tym poradzić ...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4648 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
I w mojej rodzinie się nie obcyndalają, po prostu go nigdzie nie zapraszają, nie przejmują się co kto powie, mają to centralnie gdzieś. Wujka nie zapraszałam. (w dodatku chrzestny, no ale mi to tam...) A tego typu wujek z rodziny tż był, bo jakże to.... Jedynym wyjściem byłoby nie robić wesela. W ogóle mój tż ma właśnie taką rodzinę "co ludzie powiedzą" i tego nie cierpię. Rzadko tam jeździmy. Teściówka fajna kobieta, do rany przyłóż, kochana i pomocna. Ale za ten jej strach" co ludzie powiedzą"... tego tylko w niej nie lubię.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-08 o 14:01 |
|
|
|
|
#4649 | |
|
|
Cytat:
![]() Jamapi testowałaś już te masełka z Biedronki? Ja niedawno odkryłam tę firmę BebeBeauty,mam dwa żele d mycia twarzy i oba są super
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-08-08 o 14:08 |
|
|
|
|
#4650 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No a po roku ślub.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

zeżarłam kolbę kukurydzy na gorąco-uwielbiam
i teraz kawka i wizaż
pisałam Wam że bardzo mi wpadł w nos zapach Up to You,własnie go wdycham z dłoni,bo mam jeszcze 2 próbki
a jeszcze w tym roku nie jadłam.
z drugiej strony chciałałabym coś,w czym jeszcze wyjdę gdzieś

a teraz słoneczko na zmianę z chmurkami ale nie jest już tak ciepło jak w weekend 

mam sporoą rodzinę,u wszystkich kuzynek byłam na weselach,a teraz każda ma po 5,4,3 dzieci,więc najwięcej dzieci i młodzieży w rodzinie...Powiedzcie,nie wypada nie zaprosić kogoś u kogo się było na weselu,prawda?
ale z drugiej strony tak jak u Ciebie, z moim Tż "bujamy" się po czyiś weselach (i z Jego i z mojej strony) i wszyscy Ci doczekali się potomków i doczekają następnych jeśli nadal będziemy zwlekać - ale tak jak mówię - ślub i skromne wesele z najbliższymi (tylko, że się "reszta" rodziny może pogniewać)
co mozna kupić chłopcu na 2 urodziny? dodam, ze nie znam go prawie wcale, wiem, ze ma wszystko i to mój bratanek
bo mnie nie było stać, żeby sobie tysiaka wyłożyć, na łóżeczko i szafę

Lepiej zrobić małe przyjęcie, bo na duże można nigdy nie uzbierać i po co uzależniać od tego ślub.