|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
|
|
|
|
#4622 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dziwi mnie, że od blisko 3 h nie mogę zasnąć, pomimo że poprzedniej nocy się nie wyspałam
Może jakiego horrora odpalę sobie, na dobry sen.
|
|
#4623 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4624 |
|
Konto usunięte
|
Pjona bo mam to samo. I oczywiście leżę i myślę i najbardziej błache sprawy urastają do rangi największych życiowych problemów. Lol. Dlaczego zawsze tak jest kiedy się o czymś myśli przed snem.
|
|
|
|
#4625 |
|
BAN stały
|
To dla tych co lubią się schizować przed snem - 42 sekundy.
![]() https://www.youtube.com/watch?v=rbBX6aEzEz8 |
|
|
|
#4626 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może ja jestem dziwna ale na instagramie głównie obserwuje i lajkuje zdjęcia żarciowe Ciasta, ciasteczka, kawki, śniadania, obiady, sałatki, batoniki... no dla mnie to stanowi pewną inspirację co sama mogę sobie zrobić/kupić. Sama prędzej będę pamiętać by zrobić zdjęcie jedzonemu lodowi niż mijanemu zabytkowi![]() A, no i koty obserwuję, koty zawsze spoko ![]() Gdyby nie to, że jak rano jem śniadanie to mam badziewne światło to bym zalała instagram fotkami moich owsianek, jaglanek, guacamole i jajek robionych na różne sposoby. Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d Czas edycji: 2014-09-08 o 08:21 |
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Zresztą, na mnie ogólnie horrory nie działają, nie potrafię się bać na filmach .
|
|
|
#4628 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
Pjona! Mam wrażenie że niektóre moje prace semestralne z początku studiów były bardziej odkrywcze niż magisterka. Tylko ja nie mam siły poprawiać, a promotor powiedział, ze i tak nie ma czasu na dokładne czytanie naszych prac. Ja wolalabym mieć egzamin, przynajmniej pouczyłabym się tydzień i miałabym spokoj. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doskonale cie rozumiem tez mam do oddania prace do 10 pazdziernika. W sumie juz jest naisana ale musze naniesc pare zman. Poprostu rzygac mi sie chce jak ciagle czytam i cos zmieniam ehhh...nie mam juz na to sily, nie moge sie skoncentrowac by to szybko skonczyc i miec z glowy |
|
|
|
|
#4630 |
|
Konto usunięte
|
Po dzisiejszym dochodzę do wniosku, że studia nie rozwijają tylko upokarzają. Źle się czuję sama z sobą przez to wszystko. Zwyczajnie jak debil a przecież kiedyś nim nie byłam.
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Zorzoli, dlugi masz termin Ja do kończa września muszę się obronić bo inaczej płacę tysionc złotych dukatów. Termin obronony mam wyznaczony ale juz mi zagorozono ze raczej do niej nie podejde. jestem zalamana. naprawde czuje się jak debil, wiecie te sort debili co w koncu oblewaja studia. kurde, najwieksze debile juz dawno sie obronily a mnie grozi nieprzystapienie. gdyby nie rodzina i chec pokazania wszystkim, ze ja tez moge bo przeciez "kazdy debil moze miec licencjat", wypielabym się na studiaA co jeśli jestem takim denilem, że aż nie mam szans na licencjat? debil z sama matura... ![]() przepraszam za ilosc debili na cm2 ale inaczej siebie dzis nie potrafie nazwac. nie wiem juz jak napisac te prace by ta baba byla zadowolona. Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2014-09-08 o 10:04 |
|
|
|
#4631 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Mnie też.
Cytat:
Ostatnio zmieniałam kolor włosów, koleżanka, która mi farbowała przeraziła się jak jej powiedziałam, że mam okres, "nie wyjdzie Ci!". Pfff, wszystko pięknie ładnie złapało. Zdaje sobie
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-09-08 o 11:26 |
|
|
|
|
#4632 |
|
Konto usunięte
|
Nie kumam? Co to za zabobon i miałaby się bac? Ale ja dzisiaj generalnie mało kumam po usnelam dopiero między 4 a 5 i nie wiem teraz co się dzieje lol
Co do pracy licencjackiej, thanks god for studia jednolite! |
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
egzamin z całego zakresu studiów, dopiero jak go zaliczyliśmy to mogliśmy myśleć o obronie pracy, wolałabym samą obronę
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Też słyszałam coś podobnego tylko w odniesieniu do gotowania - znajoma mówi - o mi wyszedł zakalec, bo mam okres... okeej... Ja mówię, ze nie wyszło, bo źle zrobiłaś, ale nie - ta się kłóci, że to przez okres. Nie ma to jak szukać wymówki.
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie, że nie jestem w stanie czytać amerykańskich blogów. Ok interesuje mnie temat, napisane jest sensownie, ale one wszystkie ( większość) mają jakiś dziwny szablon który przeszkadza mi w czytaniu.
|
|
|
|
#4636 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Demi, moja kochana, pliss, zrób coś z tym, daj nowego linka, bo nie widziałam i dostanę szału jak zaraz nie zobaczę.
|
#4637 |
|
Konto usunięte
|
Zawsze się zastanawialam jak takie osoby tłumaczą ten zwiazek przyczynowo-skutkowy. Jak ma się okres do zakalca i sensowne wytłumaczenie
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu działa? Co chwile to usuwają ja oglądałam jeszcze na yt ![]() A nie, nie teraz to oglądam i to nie jest to co ja widziałam Ja oglądałam najwidoczniej jeszcze coś innego zmontowanego amatorsko natomiast tu są powycinane sceny i montaż jest inny ale nie ma nic dodanego. Gdyby takie dali od początku-to od początku do końca bym ten serial kochała a tak to i tak niesmak pozostaje. Zakonczenienie himym to było jedno z większych serialowych rozczarowań imo. Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2014-09-08 o 12:06 |
|
|
|
|
#4639 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. I myślałam, że będę wtedy miała wielką hacjendę.
|
|
#4640 |
|
BAN stały
|
Dziwi mnie nagły skok poparcia dla PO, bo Pan premier został wybrany "prezydentem Europy". Dobrze, że wybory do Parlamentu są za rok, bo gdyby były teraz to PO mogłoby dalej przez 4 lata rujnować Polskę. Z osobistego sukcesu Tuska robią sukces Polski, a kiedy zadaje im się pytanie jakie Polska będzie mieć korzyści z tego to milczą To mnie tak wkurzyło, że ostatecznie zostałem republikaninem i odrzucam demokrację w europejskim wydaniu.
|
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;48036837]Mój rocznik (88) i nieco starsze to w dużej mierze single. Jeśli są po ślubie, to miał on miejsce niedawno. Dzieci bardzo mało. Niech się żenio i rozmnażajo młodsze roczniki, pochodzą z niżu więc przyda się dużo potomstwa, coby Polska rosła w siłę (= miał kto zarabiać na moją emeryturę
). Zresztą sama widzę taką zależność - na fejsie zaręczają się znajomi znajomych w wieku 21-22 lata. Z mojej klasy w LO zamężnych lub dzieciatych jest chyba 7/32 osoby. A większość to single, które zakończyły swoje długie (często zaczęte w gimnazjum/liceum) związki jakieś 2-3 lata temu i póki co cieszą się wolnością.[/QUOTE]Żeby jeszcze mieli gdzie na tą emeryturę zarabiać...
|
#4643 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Ogólnie chodzi o to, że często podczas miesiączki kobiety chodzą hmmmm... podenerwowane i te "złe" emocje mają przejść do potraw - dlatego robi się zakalec, majonez się zwarzy, a zupa wyjdzie za słona
|
|
|
|
|
#4644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4645 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Mnie dziwi wybranie Tuska, jakie oni niby kryterium mają? Kto w najsprawniejszy sposób zrujnuje UE? |
|
|
|
|
#4646 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.Trochę krótkie i jakby ucięte, ale gdyby wyglądało tak, to pewnie już byłabym w trakcie oglądania całego serialu po raz drugi, a tak to... Nawet nie chcę o nim myśleć, bo aż na płacz mi się zbiera. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Mój brat mówi, że te wizyty to najlepsza antykoncepcja .---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;48039689]Tak mnie to zastanawia: ciągle i nagminnie w podpisach niektórych Wizażanek widzę: "razem od (i tu konkretna data: dzień, miesiąc, rok)". Jakieś to dziwne dla mnie. Jak one taką konkretną datę ustalają? Liczy się pierwsza randka, pierwszy seks, pierwsze spojrzenie w oczy, czy co? A może dopiero od zamieszkania razem, albo oficjalnych zaręczyn? No bo jak się zaczyna randkować to się przecież jeszcze nie jest parą, więc tych pierwszych iluś tam spotkań nie można liczyć jako "bycie razem"... No ja nie wiem, jak one to obliczają, że im takie konkretne daty wychodzą... Czy się spotykają, po jakimś czasie siadają z facetem do rozmowy i uzgadniają: "ok spotykamy się już od xxx czasu, poznaliśmy się już wystarczająco i od dziś jesteśmy oficjalną parą." I stąd data? Albo suwaczki. Odliczanie wspólnego czasu. Jak czekanie na egzekucję. Nie wiem, co w tym dziwnego, ja mam datę od kiedy mnie spytał "Chcesz być moją dziewczyną?" czy jakoś takoś. Wcześniej nie byłam.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-09-08 o 12:39 |
||
|
|
|
#4647 |
|
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;48039689]Tak mnie to zastanawia:
ciągle i nagminnie w podpisach niektórych Wizażanek widzę: "razem od (i tu konkretna data: dzień, miesiąc, rok)". Jakieś to dziwne dla mnie. Jak one taką konkretną datę ustalają? Liczy się pierwsza randka, pierwszy seks, pierwsze spojrzenie w oczy, czy co? A może dopiero od zamieszkania razem, albo oficjalnych zaręczyn? No bo jak się zaczyna randkować to się przecież jeszcze nie jest parą, więc tych pierwszych iluś tam spotkań nie można liczyć jako "bycie razem"... No ja nie wiem, jak one to obliczają, że im takie konkretne daty wychodzą... Czy się spotykają, po jakimś czasie siadają z facetem do rozmowy i uzgadniają: "ok spotykamy się już od xxx czasu, poznaliśmy się już wystarczająco i od dziś jesteśmy oficjalną parą." I stąd data? Albo suwaczki. Odliczanie wspólnego czasu. Jak czekanie na egzekucję. my ustatliliśmy datę, w sumie nie wiem na jakiej podstawie, bo randkę mieliśmy wcześniej. Mnie suwaczki ani ziębią ani grzeją. Jak ktoś chce to niech sobie zdjęcia cycków wstawi w podpisie. |
|
|
|
#4648 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48039777]
U mnie kiedyś jeszcze nie było tak źle, teraz to z każdym rokiem jego choleryczność się zwiększa a ja odczuwam coraz większą niechęć. Nawet jego ulubiony synek zaczyna ostro obrywać.[/QUOTE] Jak ja wasz rozumiem...
|
#4649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
żałuję, że nie jestem na tyle szybka, by zrobić mistrza drugiego planu ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Dziwi mnie moja siostra, chciała pożyczyć od mojego Tżta lustrzankę, ok pożyczył jej, wytłumaczył jakie opcje do czego stosować. A ta pożyczyła tylko po to, by zrobić sobie selfie. |
|
|
|
|
#4650 |
|
Konto usunięte
|
Ja jeszcze nawet rozumiem. Ładnie wyglądające ciasta, babeczki, ładna kompozycja obiadowa, nawet slatka. Ale eeee skrzydełka z kfc chyba nie są specjalnie estetyczne i super wyglądające, czymś super oryginalnym tym bardziej nie.
Obcielabym wlosy. Mam tak do zapiecia stanikia a chcialabym max do ramion. No chcę i boję się. Chyba bardziej jednak chce ale pewnie będę potem ryczec przez 2 tyg. Eh. Problemy pierwszego świata. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-09-08 o 13:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

.