O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-23, 15:02   #4621
Lila_27
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Hej !

Mysiu tule 😚Oby spacer z Tzem poprawił trochę humor 😚

Mili przy dwójce maluszków to pewnie bardziej się wszystko odczuwa , te różne klucia i ciągnięcia to chyba norma 😚

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Arletko to czekamy na relacje z wizyty ☺ Tak szybko ta Twoja ciaza zleciala,jeszcze tylko 2 tygodnie! Szok !

Iza to udanego 1 dnia w pracy ☺

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Wiecie postanowiłam definitywnie odstawić ssaka , nie wiem czy mi się uda 😕To jest jego wieczorny rytuał . No zobaczymy co z tego będzie 😛
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-23, 16:05   #4622
PannaMagda
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Mili z K. jestem.. U taty za tloczno jest zreszta ja teraz sporo pracuje wiec mnie prawie w domu nie ma. Odebral mnie razem z autem ostatnio, poprosil zebym wrocila do domu.

Lilka kciuki za ssaka nie-ssaka
Stary 2016-08-23, 17:10   #4623
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny, ja walczę z bólem brzucha jeszcze P dzisiaj wyjeżdża i chodzę taka kolowata. Tata ma już telefon i gadałam z nim chwile, mówi ze gorączkę miał ale już jest w porządku.

Mili nie pisze o nim dużo bo ostatnio ciągle są fochy, ale jak ich nie ma to słodki jest. Jak przyjechaliśmy z Warszawy i P zapinal go we foteliku powiedział " martwilem się o Was ze nie wrocicie "😢 kochany jest ale momentami chce go zamknąć w szafie 😂 no i gadka ciągle o powrocie do przedszkola 😉 ruchy są super 😁 a co bólu itd to wszystko się rozciąga a Ty masz tam całą ekipę wiec toche mocniej to odczuwasz. Ale nie martw się , wszystko jest w porządku 😉 co do przyjazdu P to nie wiemy kiedy będzie w domu bo zmienia firme ale owu na pewno go minie bo kalendarz pokazuje 29 sierpnia 😢no nic, widać musze poczekać na drugie. No ale mam ambitny plan żeby na sylwka wyglądać jak dżaga 😁

Mysia kochana końcówka czasem jest męcząca. Ale pamiętaj ze juz jesteś tak blisko, że niedługo będziesz Marcelka tulic i całować 💜💜💜😢

Madzia zdrowiej i poważnie przemysl co dalej z K bo mieszkanie z nim a nie rozmawianie i warczenie na siebie do niczego dobrego nie prowadzi 😯

Yss miałam rwe kulszowa w ciąży i do tej pory mnie łapie wiec znam ból Twojej modelki, nic przyjemnego. I przypominam że chętnie zobaczę Wasze mieszkanko 💜😉

Arletko no ewidentnie masz już syndrom wicia gniazda 😁 trzymam kciuki za wizytę ✊✊✊

Idę sobie trochę poleżeć bo nadal mnie brzuch boli 😡
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-23, 17:31   #4624
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Kurde ewidentnie cos mi dzis na zlosc na wizazu robi. Pisalam wczesniejszego posta to 3 razy mi sie strona cofnela i musialam od nowa. Teraz tez, juz wszystko napisalam i nagle mi zniklo. Zaczynam od nowa...

Lila 3 mam kciuki mocno za odstawianie!!!

Swoja droga chcialam wam opisac taka sytuacje. Przyszla dzis do nas pacjentka, dziewczynka lat 3 i 8 miesiecy. Z pielucha i smoczkiem . Dziewczynka jak najbardziej normalna, zadnego uposledzenia umyslowego. Jedynie rodzice nieudolni . I tak wyglada bezstresowe wychowanie na Islandii.

Ruda Ja nadal koncze szyc rolety .

Arletka Powodzenia dzisiaj.

Jeszcze 25 min i do domu. Zrobilam na drutach taka slodka czapeczke dla noworodkow do zdjec. W dodatku z takiej milutkiej wloczki, co ja dostalam na wyprzedazy. Wydaje mi sie ze to angora albo cos podobnego, nie bylo etykiety. Kolezanka w pracy mi ja porwala i caly czas sie do niej przytulala, bo ona taka milusia w dotyku.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-23, 17:41   #4625
PannaMagda
Zakorzenienie

Ewa teraz wcale nie warczymy na siebie.. Od sobotniego wieczora jestem w domu. On mi mowi, ze mnie kocha a ja mu odpowiadam "to dobrze"

Yss pokaz czapeczke

Ewa ciesze sie,ze z tatkiem coraz lepiej
Stary 2016-08-23, 17:57   #4626
Lila_27
Zakorzenienie

Pogoda przyjemna, więc troche na rowerach pojezdzilismy .

Yss to przesada z tą dziewczynką :mdleje
A takie czapeczki są cudne 😍Pokaż na fb

Magda to jednak wróciłaś do niego ?Może faktycznie chce dobrze 😉

Ruda Ty już dzaga jesteś 😉Wspolcxuje wyjazdu P, ale zaraz znów będzie☺Dni tak lecą , ze szok !

Stary 2016-08-23, 18:42   #4627
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lila w sumie masz rację, czas szybko leci. Jeszcze Młody znowu do przedszkola pójdzie to jakoś czas zleci 😁

Yss o Boże, weź mnie nie dobijaj. Wiesz jak mnie wkurza jak widzę takie coś. No ale rodzice sami upośledzaja swoje dzieci.

P pojechał a ja oczywiście wpadłam w szał sprzątania 😐
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-08-23, 20:06   #4628
Lila_27
Zakorzenienie

Nie dałam cyca. Było takie darcie, ze w końcu ja też się poryczalam, bo żal mi go było
.. zobaczymy co będzie w nocy ..
Dobranoc 😚

Stary 2016-08-23, 21:30   #4629
PannaMagda
Zakorzenienie

O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Lilka no z koniecznosci wrocilam do mieszkania a co do Nas sie zobaczy.. Dziaiaj mnie zabral na przejazdzke autem godzine jezdzilam. Czuje sie mega zagubiona w tym wszystkim.. I sama nie wiem Czy dobrze robie..
A co do Natka sama nie wiem Czy potrafilabym byc taka twarda...

Ewa Ja Cie podziwiam z tym wszystkim.. Dom, Kostek, biegi.. Jak sprawa z domem ?
Stary 2016-08-23, 22:24   #4630
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej !

Mysiu tule 😚Oby spacer z Tzem poprawił trochę humor 😚

Mili przy dwójce maluszków to pewnie bardziej się wszystko odczuwa , te różne klucia i ciągnięcia to chyba norma 😚

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Arletko to czekamy na relacje z wizyty ☺ Tak szybko ta Twoja ciaza zleciala,jeszcze tylko 2 tygodnie! Szok !

Iza to udanego 1 dnia w pracy ☺

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Wiecie postanowiłam definitywnie odstawić ssaka , nie wiem czy mi się uda 😕To jest jego wieczorny rytuał . No zobaczymy co z tego będzie 😛
Trzymam kciuki za odstawienie

Ewciu popieram dziewczyny ty juz jestes laska:-D

Przepraszam ze dzis tylko tyle ale jestem padnieta po 1 dniu pracy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-23, 22:31   #4631
PannaMagda
Zakorzenienie

Iza az tak ciezko bylo ? Jak Domis i nocnik bez mamy ?
Stary 2016-08-24, 00:50   #4632
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lila kochana Natek juz jest taki duży ze on z przyzwyczajenia chyba tego cycka wola. Trzymam kciuki żeby w końcu Ci się udało go odstawić ✊✊✊

Iza dziękuję ale do laski jeszcze mi daleko 😉

Madzia to jest nic nadzwyczajnego, to codzienność. Ostatnio mało biegam bo ciągle zajęta jestem a teraz jeszcze @ do tego, sprawa domu wygląda tak ze mapki nadal nie zaktualizowane w gminie i czekamy.

Idę spać, P ma być na 2ga na miejscu. Juz za nim tęsknię 😢 dobranoc ☺
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-08-24, 00:53   #4633
PannaMagda
Zakorzenienie

Dobranoc Ewcia karaluchy pod poduchy ))
Stary 2016-08-24, 07:27   #4634
89migotka
Zakorzenienie

Dzień dobry

To już dzisiaj. Proszę o kciuki! Dam znać po usg.
Miłego dnia!

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 07:29   #4635
PannaMagda
Zakorzenienie

Migotka kciuki wielkie

Ja jeszcze godzina w pracy i lozko
Stary 2016-08-24, 07:51   #4636
MiliTu
Wtajemniczenie

Dzień dobry !

Lila_27 no właśnie ja też myślę że to rozciąganie plus zaczęłam brać żelazo no i mam małe problemy z brzuchem więc pewnie wszystko naraz. Jak ssak przeżył noc ?

PannaMagda czyli wróciłaś i nic się nie pochwaliłaś! Dla mnie najważniejsze żebyś była szczęśliwa . A jaką decyzję Podejmiesz.... kończ i leć spać

RudaEwcia25 a to Kostello gadzina ostatnio ale jego teksty są tak kochane 😍 rozbraja mnie po prostu ! Szkoda że P tak szybko nie przyjedzie , ale co się odwlecze.... będzie dobrze

89migotka o której masz ? Trzymam ogromniaste kciuki i czekam na wieści! Ściskam!

Miłego dnia
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 08:10   #4637
89migotka
Zakorzenienie

Mili o 10:30

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 08:13   #4638
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Iza az tak ciezko bylo ? Jak Domis i nocnik bez mamy ?
Cieko,jednak 3 tygodnie wolnego to długo a ja mam prace fizyczna.Ale fajnie było atmosfera fajna

Domis u dziadków nie sikał wogóle,a w domu z tata były 2 wpadki Ale to nic
Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

To już dzisiaj. Proszę o kciuki! Dam znać po usg.
Miłego dnia!
Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Mili o 10:30
Meeeeega kciuki

Stary 2016-08-24, 08:20   #4639
mysia1986
Zakorzenienie

Dzien Dobry. Spalam od 21 do 7.40

Wczoraj tz wrocil do domu z winem, kwiatkiem i ciastkami powiedzial ze taka smutna jestem a on tego nie chce. Boziu.. jak ja Go kocham Byliemy tez na spacerze troche sie wyluzowalam i zrobill mi sie lepiej.

Migotko kciuki mocne zaciskam juz teraz! Bedzie wszystko dobrze, zobaczysz
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 08:36   #4640
MiliTu
Wtajemniczenie

89migotka kciukam strasznie mocno !! Wszystko będzie cudnie

iza243 no powrót po takim wolnym na pewno łatwy nie jest. Ale dobrze że ludzi masz fajnych.

mysia1986 cudowny ten Twój tż 😍 i cieszę się że spacer pomógł. A dziś widocznie tyle snu potrzebowalas. Mój tż teraz jest klebkiem nerwów. Ja czekam kiedy to wszystko się skończy i wróci mój kochany tż. Teraz całe dnie jestem sama a na koniec dnia mam nerwusa do którego nie można się odezwać
Stary 2016-08-24, 09:11   #4641
Ziajka
Wtajemniczenie

Dobry!
U nas dzień jak codzień ;-) Kubula nakręcony, twardziel i ryzykant, ale jak nóżkę obtarł to rana wojenna co najmniej to była, ledwo chodzić mógł, akcja z platerkiem i wogóle, komedia ;-) ja już powoli korki ogarniam i leci.

Mysia jeszcze trochę i Marcel wynagrodzi wszystko. Dasz radę, twarda babka jesteś.

Migotka kciuki wielkie!

Mili ale u Ciebie intensywnie, pięknie wyglądasz. Jak remont, ku końcowi już? Jest już pięknie? Pytałaś kiedyś o UP , ja tam nie czekam na ich pomoc, nie wierzę, sama sobie organizuje. Na ten rok korkuje ;-)

Arletko to już ostatnia prosta, ale zleciało.

Madzia rób co czujesz , że najlepsze dla Ciebie. My nie znamy pełnego obrazu sytuacji. A poza tym wiesz, czasem rozum jedno , serce drugie . Ważne , żebyś była szczęśliwa.

Ewcia oby P. Jak najszybciej wrócił. Pisz więcej o Kostku bo brakuje mi tego, przecież to bliźniak Kubuli. U nas dokładnie to samo. Słodziak taki , że zjadłabym go, kocham nad życie, a jak nerwy pokaże to w kwadrans mnie wykończy na cały dzień. Ostatnio już poryczałam się z bezsilności jak zasypiał, a ten cwaniak mnie przytulił z 5ekstem ' Mamysiu kocham Cie najbardziej na świecie' i zasnął. I co? I gapiłam się w niego jak wyglądał jak aniołeczek znowu najszczęśliwsza. Matki są jak rollercoaster ;-)

Iza szybko wpadniesz w rytm pracy. A co do ciąży i l4 to każdego indywidualna sprawa. My nie jesteśmy tu po to żeby Cię oceniać ale dla siebie na wzajem chyba :-*

Lilka za odstawianie. Bądź dzielna. Będzie ciężko bo Natek najstarszy z odstawianych dzieci i cycocholik, ale dasz radę. Zawsze jestem z Tobą 😚

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Yss jesteś fajowy ten zegarek, ja mam apkę zdrowie z tel i też się motywuje jak normy dziennej nie wyrobię to idziemy na dodatkowy spacer ;-) ale taki zegarek wygodnieszy, bo np po domu nie będę biegać z tel. w ręce a opaska zawsze wszystko naliczy :-D

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 09:20   #4642
PannaMagda
Zakorzenienie

Mili a odzywali sie cos z tych rozmow do M.?

Dzieki Dziewczyny
Stary 2016-08-24, 10:05   #4643
MiliTu
Wtajemniczenie

Ziajka Kubula akrobata nasz mały ja wiem że dzieciaki mamy rozkładają na łopatki remont - Temat rzeka. Miał się skończyć już w tamtym tygodniu ale nasi robotnicy dają ciała . Niby jesteśmy na finiszu ale ...we wtorek mają przyjść zamontować ostatnie drzwi a nasi panowie muszą jeszcze położyć tapetę, płytki na schodach, wyrwać futrynę. Nie mówię o niedokonczonej kuchni, nieskonczonych fugach na cegle i na podłogach. Nie ma też dnia żeby czegoś nie spierniczyli. M wraca do domu i zastanawia się czym się znów wkurzy. Domyślam się że up nic ciekawego sam Ci nie zaproponuje ale myślałam że może.... brawo za Twoją organizację

PannaMagda a no to taki dziwny temat trochę. Bo był na ostatniej rozmowie i niby wszystko ok cacy itd ale nic o warunkach nie powiedzieli. Mieli się kontaktować na koniec tyg albo na początku tego. A na razie cisza. Dlatego on taki zestresowany - praca , remont , jeszcze ja. Szkoda mi go . Chcę mieć mojego M już....
Stary 2016-08-24, 10:20   #4644
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry. Spalam od 21 do 7.40

Wczoraj tz wrocil do domu z winem, kwiatkiem i ciastkami powiedzial ze taka smutna jestem a on tego nie chce. Boziu.. jak ja Go kocham Byliemy tez na spacerze troche sie wyluzowalam i zrobill mi sie lepiej.

Migotko kciuki mocne zaciskam juz teraz! Bedzie wszystko dobrze, zobaczysz
Masz cudownego tżI pomyśleć ze tyle czasu byliście obok siebie jako przyjaciele;-)
Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Ziajka Kubula akrobata nasz mały ja wiem że dzieciaki mamy rozkładają na łopatki remont - Temat rzeka. Miał się skończyć już w tamtym tygodniu ale nasi robotnicy dają ciała . Niby jesteśmy na finiszu ale ...we wtorek mają przyjść zamontować ostatnie drzwi a nasi panowie muszą jeszcze położyć tapetę, płytki na schodach, wyrwać futrynę. Nie mówię o niedokonczonej kuchni, nieskonczonych fugach na cegle i na podłogach. Nie ma też dnia żeby czegoś nie spierniczyli. M wraca do domu i zastanawia się czym się znów wkurzy. Domyślam się że up nic ciekawego sam Ci nie zaproponuje ale myślałam że może.... brawo za Twoją organizację

PannaMagda a no to taki dziwny temat trochę. Bo był na ostatniej rozmowie i niby wszystko ok cacy itd ale nic o warunkach nie powiedzieli. Mieli się kontaktować na koniec tyg albo na początku tego. A na razie cisza. Dlatego on taki zestresowany - praca , remont , jeszcze ja. Szkoda mi go . Chcę mieć mojego M już....
Duzo ma na głowie Twój M.Nie dziwie sie ze jest wykończony.Mam nadzieje ze jak remont sie skończy to oboje odetchniecie

Myśle o Migotce.To już za chwile

Stary 2016-08-24, 12:27   #4645
mysia1986
Zakorzenienie

Ziajka atrakcji Ci nie brak z synem

Mili no na pewno M. na swoich barkach dzwiga duzy stres. Ale juz zaraz odpadnie remont chaty, chociaz to!

Migot,

Wczorsj zjazd dzisiaj przyplyw mocy. Moje jazdy hormonalne mnie sama rozwalaja. Wysprzatalam mieszkanie lacznie z myciem podlog. A co! Sniadanie drugie zjadlam, teraz prysznic i idziemy sie z Marcelem dotleniac.

Ruda i ide szukac czekolady!!!
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2016-08-24 o 12:28
mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 13:53   #4646
Lila_27
Zakorzenienie

Hej !

Nocka super ! Raz zawołał i płakał, ale szybko zasnął ☺ Jestem dobrej myśli, ale nie zapeszam jeszcze😉

Mysiu Masz fantastycznego faceta ☺ Cieszę się, ze humorek dzisiaj dopisuje ☺

Mili już bliżej niż dalej z remontem ☺Oby już się uspokoiło wszystko i wrócił Twój dawny mąż ☺

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Ziajka skąd u Ciebie tyle pomysłów i cierpliwości😉Kuba jest hardcorem😂

Stary 2016-08-24, 15:03   #4647
Ziajka
Wtajemniczenie

Plac zabaw z parkiem linowym zaliczony :-D z Kubą to jest wesoło, gadki flirty i te sprawy. Dziewczynke zaczepiał i przy jej mamie komplementy mówił. 'Chodź dziewczynko z Kubusiem, daj rączkę, pomożesz mi. Wow , jaka ładna dziewczynka, super! ' uśmiałyśmy się z tą mamą z gaduły. A jego witanie i żegnanie się zawsze mnie rozbraja . Cześć dzieciaki, pa chłopaki musi być.

Lila brawo za nockę, o widzisz, jak pięknie Wam idzie!

Mysia korzystaj z energii na maxa :-D

Migotko kciuki były, cieszę się , że jest wszystko dobrze.

Basia Wania teraz do przedszkola idzie? Jak nastroje?

Stary 2016-08-24, 16:15   #4648
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Bry Dzien!

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
On mi mowi, ze mnie kocha a ja mu odpowiadam "to dobrze"
Dooobre . Ale nie dziwie Ci sie, ze jestes w tym zagubiona.

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Yss jesteś fajowy ten zegarek, ja mam apkę zdrowie z tel i też się motywuje jak normy dziennej nie wyrobię to idziemy na dodatkowy spacer ;-) ale taki zegarek wygodnieszy, bo np po domu nie będę biegać z tel. w ręce a opaska zawsze wszystko naliczy :-D
No wiadomo. Ale zagerek tez nie jest idealnie dokladny. Jak przejde tylko z 2m to nie policzy.

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Nocka super ! Raz zawołał i płakał, ale szybko zasnął ☺ Jestem dobrej myśli, ale nie zapeszam jeszcze😉
Kciukuje nadal!

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Dziewczynke zaczepiał i przy jej mamie komplementy mówił. 'Chodź dziewczynko z Kubusiem, daj rączkę, pomożesz mi. Wow , jaka ładna dziewczynka, super! ' uśmiałyśmy się z tą mamą z gaduły. A jego witanie i żegnanie się zawsze mnie rozbraja . Cześć dzieciaki, pa chłopaki musi być.
Nie moge, bedzie wesoly czlowiek z niego.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Dzis sobie ide na pilates. Fajnie jest, a na koniec kladziemy sie na podlodze, przykrywamy kocyczkami i Pani rozpyla w powietrzu olejki. A potem nam jeszcze stopki masuje. No bosko . Gdyby nie to, ze wlasnie kupilam karnet na tai chi to bym tam chodzila.

Wrzuce wam fotke tej czapeczki, tylko zrobie. Najlepiej by bylo na jakims modelu/modelce, ale jak na ten moment najblizsza noworodkowa mam w pazdzierniku.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-24, 20:26   #4649
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dobry wieczór ☺ ja dopiero usiadłam, zjem kolacje i spadam do wanny 😀

Mysia upolowalas czekoladę ? Tz kochany, na serio wspaniały facet ☺

Iza brawo dla Dominika ☺

Mili mam nadzieje ze teraz M będzie miał mniej stresów i w końcu nacieszycie się sobą 😉 remont juz na końcówce wiec będziecie mieli spokój ☺

Ziajka ja mam zwykły pulsometr z Lidla i tez daje rade 😀a Kubę i Kostka na obóz dla komandosów wysłać musimy 😂
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-08-24, 20:28   #4650
Ziajka
Wtajemniczenie

Yss ale extra pilates, dla mnie najlepsza ta część z masażem stóp

Ewcia dobry pomysł!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości