|
|
#4681 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
moim zdaniem to nie moze byc prawda ,bo inaczej po co by chcial robic badania genetyczne -a widac bylo jaki byl wsciekly kiedy na raczce dzidziusia zobaczyl nazwisko Adama a nie swoje. Po za tym w zapowiedziach pokazali ze byl zaskoczony takim wynikiem i chcial badania robic raz jeszcze ,lecz ktos mu powiedzial ze nie ma to sensu ,bo i tak grupa krwi sie nie zgadzala
|
|
|
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
no i pewnie będzie tak, że Adam do niej wróci i będzie wszystko super.
|
|
#4683 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się wydaje tak jak Joli_Lojalnej, że Zuza zaangażuje się w terapię, będzie poruszała problem mamy czy HIV, a także tego byłego faceta, który ją porwał itp. Zaufa temu kolesiowi, ale przed Kamilem i Igorem będzie zgrywać, że wszystko ok (tak jak już było wczoraj) i w końcu albo się w nim zakocha, albo on ją skrzywdzi...
ale szkoda by było, bo Zuza z Kamilem są naprawdę fajną parką
|
|
#4684 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się z Wami, ona już zaczyna coś ukrywać i potem pewnie też tak będzie, a oni są faktycznie jedną z najfajniejszych par
|
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Sebastiana ... jeżeli faktycznie wyjdzie, że nie jest ojcem, na pewno będzie dalej kłamał i brnął w to, ciekawe tylko jak skończą ten wątek, bo Weronika & Adam w końcu jakoś muszą to odkryć ... I nie wydaje mi się że wmyślił sobie tą noc z Weroniką - nie byłby wtedy AŻ tak pewny w swoich zachowaniach związanych z małym. W ogól dla mnie to jest paskudny facet, niech go wywalą, bo nie mogę nawet na niego patrzeć ; ?/ |
|
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czytałam, że już w przyszłym tygodniu ma wyjść na jaw, że to nie dziecko Sebastiana i Adam też się dowie, więc sprawnie jakoś im pójdzie ten wątek |
|
|
|
|
|
#4689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, czy przypadkiem to nie było tak, że Sebastian na początku serialu jak grał go Deląg też był prawnikiem i stąd znał się z Weroniką? Bo teraz to wygląda tak jakby w ogóle nie miał wykształcenia i szukał byle jakiej pracy. Pamiętam, że na pewno był też wówczas fagasem Izabelli..
Mi się zdaje, że Zuza nie tyle się zakocha w doktorze, ale po prostu bardzo mu zaufa, bo ten jej naprawdę pomoże i potem on to wykorzysta zaciągnie gdzieś i będzie chciał wykorzystać/zgwałcić czy coś. Ogólnie dla mnie ten doktorek to taki cwaniak, w życiu był do takiego typa nie poszła, słysząc parę jego aroganckich i ironicznych tekstów. Jego ocena jest dawać rady, pomagać, a nie komentować debilnie w trakcie, gdy oni o sobie opowiadają o swoim życiu i problemach. Ja jestem ciekawa jak wyglądało pożycie Gosi i Piotra, bo ja nie wierzę, że ona przez cały czas nie widziała nic dziwnego w jego zachowaniu. |
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=lea88;32397613]Ej, czy przypadkiem to nie było tak, że Sebastian na początku serialu jak grał go Deląg też był prawnikiem i stąd znał się z Weroniką? Bo teraz to wygląda tak jakby w ogóle nie miał wykształcenia i szukał byle jakiej pracy. Pamiętam, że na pewno był też wówczas fagasem Izabelli..
Mi się zdaje, że Zuza nie tyle się zakocha w doktorze, ale po prostu bardzo mu zaufa, bo ten jej naprawdę pomoże i potem on to wykorzysta zaciągnie gdzieś i będzie chciał wykorzystać/zgwałcić czy coś. Ogólnie dla mnie ten doktorek to taki cwaniak, w życiu był do takiego typa nie poszła, słysząc parę jego aroganckich i ironicznych tekstów. Jego ocena jest dawać rady, pomagać, a nie komentować debilnie w trakcie, gdy oni o sobie opowiadają o swoim życiu i problemach. Było było. Izabela walnęła focha na Weronikę W ogóle izabela miała pełno fagasów dawniej, wredna strojnisia była Ja jestem ciekawa jak wyglądało pożycie Gosi i Piotra, bo ja nie wierzę, że ona przez cały czas nie widziała nic dziwnego w jego zachowaniu.[/QUOTE] |
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
i Ty tutaj
tak bez sensu ten wątek skończyli, pojechała i tyle ją widzieli
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Mi strasznie szkoda Agnieszki - na jej przykładzie brutalnie pokazują jak wszelkie uzależnienia (nie tylko alkohol) niszczą ludzi i wracają z podwójną siłą, nawet po tak długiej abstynencji. (hasło: alkoholikiem jest się przez całe życie, odżyło)
|
|
|
|
|
#4696 |
|
|
A ja jakoś za Emilką nie tęsknię. Ciekawa za to jestem, kiedy Kinga się otrząśnie i zrobi coś ze Smolnym
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, czy jak będą w następnym odcinku rozmawiać o tych podwyżkach, to ktoś się za nią wstawi
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
I pomyśleć, że Smolny był na początku takim fajnym gościem, a przynajmniej na takiego wyglądał : )
|
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, czyli dobrze pamiętałam że jest prawnikiem, a zachowuje się, wygląda jak jakiś podrzędny pracownik niskiego szczebla. W ogóle mi ten aktor na prawnika nie pasuje. Mi się skojarzyło, to, że zapomnieli o jego zawodzie, bo w momencie kiedy zawsze z Adamem gadał o swojej przyszłości w Polsce i wyglądało tak jakby wcale obaj nie byli prawnikami, tylko Adam był miał jakiś totalnie nieokreślony zawód i szukał pracy gdzie popadnie.
|
|
|
|
|
#4700 |
|
|
Może Kinga wskoczy na miejsce Smolnego...
|
|
#4701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ee ale przecie się jeszcze pojawi na ślubie Ludwiki;p Więc może ja dadzą znowu ![]() Cytat:
Nawet jak u szefa tą prezentacje mieli co chora była to on jej mówił przez tel, że ona sama musi i ma być.. A przy szefie, że mogła zostać w domu czy coś w ten deseń Totalną wariatkę z niej robi..
|
|
|
#4702 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie rozumiem Kingi, wcześniej pracowała w korporacji i szło jej dość dobrze, znała to środowisko, była przebojowa i raczej znała zagrożenia. Nie wiem skąd teraz taka naiwność, że ktoś jej pomoże i będzie ją krył. Ja niby też mam taką szefową, która mówi "tak, absolutnie trzeba iść na zwolnienie jak się jest chorym, a nie zarażać", ale jak ktoś pójdzie to już jest "oj, nie można na niego liczyć kiedy potrzeba". |
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to on był podejrzany od samego początku
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#4705 |
|
|
Dla mnie też. Ma coś fałszywego w oczach
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bądź co bądź jest przystojny *.*
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla kogo... nie moj gust...
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie
bo jakiś czas temu namiętnie oglądałam "Na wspólnej", później miałam przerwę a po jakimś czasie znów zaczęłam oglądać. Co się stało z mężem Żanety? Wiem że to było już dawno, on gdzieś wyjechał czy go porwano... ale w sumie nie wiem jak to się skończyło
|
|
|
|
|
#4710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żyje, żyje - mijałam go nawet w Złotych Tarasach jakiś czas temu ahahha. A taki serialowy Grzesiek ma dziecko (wysłał zdjęcie małego do swoich rodziców, było kilka scen jak Żaneta to zdjęcie znalazła ...). Z nim było kilka poplątanych i dziwnych sytuacji, sama do końca tego nie zrozumiałam. Generalnie zrezygnował z serialu i musieli go jakoś skutecznie z niego usunąć, nie uśmiercając, bo to już jest lekko passe ; D |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

Lubiłam ją , za to Agnieszka mi działała na nerwy . A teraz jest na odwrót