|
|
#4711 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)
Cytat:
|
|
#4712 |
|
Raczkowanie
|
Nie dal tysiaka tylko 800. Plus ksiazeczka. I bylo ok.
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- .
Without love life is like a season with no summer, Without love life is rock'n'roll without the drummer. Edytowane przez Redlight Czas edycji: 2015-05-28 o 20:04 |
|
|
|
#4713 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
Bo po zwyklym nieporozumieniu niektore osoby juz wyrabiaja sobie zdanie na temat kogos kogo w sumie nie znaja i niezbyt milo sie wyrazily. Dlatego. Dla jasnosci. Ile w co niektorych agresji... Nie oceniajcie kogos po jednym poscie. Zdarzaja sie gafy. Chyba ze notorcznie jak niektore podawaly wiele przykladow skapstwa
|
#4715 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie nie. To jest bardziej skomplikowana sytuacja. Rowniez mozesz myslec co chcesz bo ja dokladnie wszystkiego nie przyblize.
Without love life is like a season with no summer, Without love life is rock'n'roll without the drummer. Edytowane przez Redlight Czas edycji: 2015-05-28 o 20:02 |
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i kolejne. Niepotrzebnie zaśmiecasz ten wątek. Napisałaś jeden post, który w zasadzie okazał się pytaniem i na tym powinnaś poprzestać. Chcesz podyskutować, to załóż sobie swój wątek, ale nie licz na inne odpowiedzi niż to, że macie poważny problem z rozliczaniem się, a komunikacja u was leży.Zwróć jednak uwagę na to, że świecisz swoja twarzą w avatarze. Wracając do tematu wątku: podwoziłam dziś (przy okazji) chłopaka mojej kuzynki, wcześniej widziałam go raz w życiu, zamieniliśmy może ze dwa zdania. Podczas 40-minutowej podróży kilkukrotnie wspomniał, że zaprosił ją na pizzę i zapłacił za nich oboje. Wszystko co mijał kojarzyło mu się z tym tematem. Znam wysokość rachunku, wiem co jedli i że nie było warto tyle zapłacić. Chyba będę musiała z nią o tym porozmawiać, chcę żeby przynajmniej była świadoma sytuacji i wiedziała, że każda postronna osoba jest wtajemniczona w koszty ich posiłków. Dla mnie to przykład skąpstwa, może nie takiego wprost, ale jednak. Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2015-05-28 o 19:04 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4718 | ||
|
.
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4719 | |
|
Raczkowanie
|
Naprawde duzo nie wiecie. Nie znamy sie, wy nie znacie tej rodziny, relacji, tego co sie dzieje, jakie znaczenie ma ich komitywa. Za duzo tego by wyjasniac. Moze zejdzmy juz ze mnie w takim razie. Nie znacie sprawy dokladniej. Z nieporozumiemia wyszlo wiec jeszcze wieksze. Nie chce mi sie z nikim klocic. Weszlam sie rozluznic a tu jeszcze wieksze spiecie. Dawajcie dalej przyklady bo zrobilo sie slabo
Lepiej sie posmiac a nie tam wytykamy sobie nawzajem Ja tam sie nie wypowiadam o czyichs relacjach z innymi, kiedy tych relacji nie znam Zluzujmy atmosfere. Ktos ma cos zabawnego w zanadrzu? ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Masz racje. Za bardzo sie wynurzylam. Jednak moj avatar mi nie przeszkadza. ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Dobra zluzujmy gacie.
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4721 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4722 |
|
Rozeznanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;51562271]
Ten od kwiatów z cmentarza... DRAMAT [/QUOTE]![]() Jeszcze mi się przypomniało, jak poszliśmy w czwórkę do kina, na podwójną randkę. Przyszłam jako pierwsza, więc stanęłam od razu w kolejce po bilety, żeby zająć dobre miejsca. Przyszedł mój chłopak, moja siostra, a jej facet pojawił się jak już kupiłam bilety, więc za niego założyłam kasę. Dałam mu bilet i powiedziałam ile musi mi oddać, ten wziął bilet i zaczął rozmawiać jakby nigdy nic z moją siostrą mnie ignorując. Więc powtórzyłam, żeby mi oddał kasę, a on dalej nic. W końcu za trzecim razem, gdy wszyscy się na niego patrzyliśmy wyczekująco to poczuł wystarczającą presję i sięgnął po portfel. Pomału podawał mi te pieniądze, patrząc w oczy. Dziwne to było. |
|
|
|
#4723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Sorry wszystkich za zasmiecanie. nie wracamy wiecej. dla odskoczni podam przykladam z technikum. Organizowane byly jak co roku mikolajki. Koles bardzo nadziany oszczedzal na prezentach i tak np obdarowywal dziewczyne misikiem z szpera. Nawet pachniał szperem. O wyglądzie nie wspomne :-\
|
|
#4724 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
Super że wątek odżył
![]() Mój nr jeden to obecnie złodziej kwiatów z cmentarza, są skąpcy i skąpcy ale to jest aż niewiarygodne.
|
#4726 | |
|
Raczkowanie
|
Szper to sklep z odzieza uzywana i roznymi innymi rzeczami, ktore byly uzywane.
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Without love life is like a season with no summer, Without love life is rock'n'roll without the drummer. Edytowane przez Redlight Czas edycji: 2015-05-28 o 19:43 |
|
|
|
|
#4727 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na poprzedniej stronie jest, tak jak moja historyjka z 15zł za wodę mineralną |
|
|
|
|
#4728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spoko sorry :-D juz sie nie powtorzy
|
|
#4729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
O żadnym byłym nie mogę powiedzieć, że był skąpy. Natomiast ostatni miał inny, równie irytujący nawyk. Mimo tego, że nie oszczędzał na kwiatach, kolacjach, kinie, małych prezentach typu ser pleśniowy (za którym przepadam), miał zwyczaj dopominania się nieustannego zachwalania tych prezentów.
I nie tam, że "dziękuję" i okazanie radości wystarczyło. Jak mi kupił kwiaty, to później ze trzy razy podczas wieczoru potrafił zapytać "podobają ci się kwiaty które kupiłem?", ze trzy razy "ładnie pachną?" ze dwa razy wspomnieć że "lubi kiedy mam kwiaty w domu", opowiedzieć kilka razy jak to poszedł do kwiaciarni, bo go taka miłość nagła natchnęła, na koniec stwierdzić "myślałem, że bardziej się ucieszysz". A za dwa dni kiedy dzwonił, pytał "a jak tam kwiatki, jeszcze stoją?" ![]() Najgorzej mnie to wkurzało, kiedy wyjeżdżaliśmy gdzieś razem, dzieląc się kosztami. Wtedy takie jego namolne, codzienne dopytywanie się "podoba ci się, ze cie tutaj ZABRAŁEM?", "widzisz, który inny chłopak by cie tak rozpieszczał?", oraz pierdyliard "dobrze się ze mną bawisz? nie żałujesz że tu ze mną przyjechałaś?" naprawdę potrafiły mi zepsuć humor ![]() ----- Ach, jeszcze jedno mi sie przypomniało. Też nie do końca skąpe, ale zabawne ![]() Kiedyś ten sam były, bodajże na stacji benzynowej kupił w promocji DVD z jakimś westernem. Którego nie chciał, ale kupił, bo tanio. Nie miał co z tym zrobić, więc postanowił płytkę dodać "w gratisie" do prezentu imieninowego dla swojego taty. I teraz sytuacja na imieninach, przy stole: tato odpakowuje prezent, mówi: o! film, fajnie, dzięki! Na co były odpowiada: spoko, na przecenie za 5 złotych kupiłem ![]() Innym razem, na moje urodziny dostałam od niego prezent: ściągnięte z sieci wszystkie sezony mojego ulubionego serialu, ponagrywane na DVD. Pomysł fajny, nie powiem - ucieszyłam się. Z tym, że dostałam go z komentarzem: miałem jeszcze wydrukować okładki, żeby było ładnie, ale nie zdążyłem, to sobie sama dodrukuj, w końcu grafikiem jesteś ![]() Gość wyraźnie nie ma talentu do dawania prezentów! Edytowane przez tam_taramtam Czas edycji: 2015-05-28 o 20:18 |
|
|
|
#4731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4732 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo to wypominanie jedzenia w czasie podwózki... Albo właśnie woda za 15zł... ![]() Cytat:
Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2015-05-28 o 21:46 |
||
|
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślub, moi chrześni po rozwodzie każdy z osobą towarzyszącą. Dostałam od każdego z nich po 600zł. Na komunie dostałam domek dla lalek i wsio... Uważam że prezent komunijny to max 400zł ( i mam w 4 literach co ludzie powiedzą) ....no komunia to komunia a nie kiermasz zabawek i gażecków...no błagam.... ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
swietny watek
subskrybuje |
|
|
|
#4735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
Żeby się zmarnowały? :P
|
#4737 |
|
Rozeznanie
|
Raczej wątpię
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- o właśnie
Edytowane przez LuckyJane Czas edycji: 2015-05-29 o 10:19 |
|
|
|
#4738 |
|
Raczkowanie
|
Mówiłam chłopakowi od 2 dni ze napisze mu przez Wifi kiedy będę u niego bo zablokowali mi konto a pieniądze mam tylko na bilet. Przyjechałam poszliśmy do sklepu mówi że on też przed wypłatą i chyba się nie wściekne gdy teraz mi nie kupi. Przy kasie płaci już mamy iść gdy coś sobie przy pomina: Aha, i palmale linki mietowe poproszę..
|
#4739 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

) i kolejne. Niepotrzebnie zaśmiecasz ten wątek. Napisałaś jeden post, który w zasadzie okazał się pytaniem i na tym powinnaś poprzestać. Chcesz podyskutować, to załóż sobie swój wątek, ale nie licz na inne odpowiedzi niż to, że macie poważny problem z rozliczaniem się, a komunikacja u was leży.

[/QUOTE]

Dał 800.
subskrybuje