|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Grape projekt ma TŻ na kompie i nie mam jak go wziąć teraz
![]() miłam ślubną potyczkę z teściową ale szkoda pisania... Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- napiszę wam tylko, że najpierw jest że nie bierzemy ślubu, a potem że za szybko że nie tak i w ogóle |
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Gocia to chodź pijemy
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Napiłam bym się z Wami, ale wywaliłam duże piwo, a jutro do pracy
![]() Kochane jesteście z tymi swoimi rozterkami ![]() Najeczko, gratuluję decyzji o kocie ![]() Gothka, fejsbók wymiata! ![]() Ja dzisiaj pożegnałam swojego chłopca stosunkowo dobrze dostałam dziś też zaproszenie od mojej młodej na komunię z osobą towarzyszącą W. ma się zastanowić, bo bardzo by chciał, ale to rodzinna impreza (choć tu będzie dwóch "komunistów" i jak małe wesele), więc się krępuje. Co nie postanowi, to będzie ok ![]() I w ogóle zeszło ze mnie trochę ciśnienie, mimo wyjazdu TŻa. Dobranoc
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Dla tych których nie mam w znajomych na fejsbuku
http://www.facebook.com/events/14664...t=event_invite Głosujcie proszę!! Wiem, że nie znacie itd. ale chłopaki są naprawdę za☠☠☠iści!!! Możecie sobie ich posłuchać na youtubie chociażby albo ściągnąć kawałek z tej strony Byłam na koncercie i jestem w szoku, że tak dobry zespół jest tak mało znany... Soł pomóżmy im Tymbardziej, że teraz jako jedyny zespół reprezentują Polskę![]() A ja idę spać bo dzisiaj byłam w pracy i nie daję rady Jutro też idę... Mamy 5 styp Masakra!!!
|
|
|
|
#4715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chętnie bym przyszła zapić tęsknotę za tżtem. Tak mi go brakuje, że
Cytat:
Wczoraj mówiłam mamie, że kuzynka się zaręczyła. Mama do mnie: skąd wiesz. Ja: z facebooka. Na co mama: przez facebooka się zaręczyli? Także tego Cytat:
|
||
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas jest znajomy TŻta
![]() siedzę i dogorywam
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
witam was drogie panie poszłam spać o 2:30 i pobudka o 4:20
trochę pospałam za długo bo leżałam do 4:35 i biegłam na tramwaj przez to ![]() ![]() Wczoraj tak z doskoku przy znajomych udawałam ze pisze eski i bawie się telefonem a tak na prawdę siedziałam na wizazu ![]() ale nie napisałam wam, ze wczoraj otworzyliśmy z tż nasz sezon rolkowy i od wczoraj codziennie będziemy jeździć jak mam ranne zmiany to umówiliśmy sie na 19 nad maltą a jak popo to o 24godz. kilka rundek wokół domu, tam mamy spokojną okolicę ładne drogie więc spoko tez damy rade![]() no i na początek skromnie, żeby zakwasów nie było 5,5km ale tak po ok 2miesiacach mamy zamiar robić min 20km
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
no to fajnie macie Karola postanowienie
![]() ja zasnęłam po północy, przebudziłam się przed 4-tą, ale ostatecznie budzik obudził mnie o 5:10 ![]() no nic 4 dni i weekend
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
ale chce mi się spaaaaac
![]() no ja mam jeszcze postanowienie oprócz tego jezdzic do pracy rowerem czyli 30km w jedną i 30km w drugą ale jeszcze jest za zimno a nie chce sie rozchorowac ![]() i baj baj zbędne kilogramy ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- o 5:10 to już 7 minut podróżowałam tramwajem ![]()
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
już po świętach a czasu wcale nie więcej dziś mam zamiar pisać pracę i może pojechać na zakupy do rossmana
|
|
|
|
#4721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaczynam pracę o 7 i mam ciapąg o 6:03 - więc nie zamierzam szybciej wstawać ![]() Cytat:
zwłaszcza pójściem do rossmana![]() a więc wspólnie z koleżanką z pracy postanowiłyśmy, że dzisiaj będziemy udawać pracę bo żadna z nas nie czuje się na siłach
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
a tż moj ostatnio jak się zafascynował tym nowym telefonem mówi do mnie "no kochanie muszę Ci przyznać, ze masz gust, telefon fajny wybrałaś, faceta przystojnego sobie znalazłaś..."
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za propozycję ale bardziej liczyłam że ktoś za mnie pracę napisze ![]() miłego udawania pracy
|
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj też udaję prace
marzę kiedy wróce do domu i wskoczę pod kołdrę...;D a o 17 dołączy do mnie tż
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Święta bardzo przyjemne, wczoraj ucieklismy rodzinom i pojechalismy na Mazurym, tam sobie zrobiliśmy piknik, wieczorem w domu pizza i winko. To był piekny dzień Karolinek, wow!! Gratuluję. I bardzo ładny pierścionek. Wyobrażam sobie jak sie szczerzysz ![]() Żukenku, trzymaj się cieplo w pracy. Nie daj sie ![]() Karola, fajne postanowienia ![]() I też bym chciała dziś poudawać pracę, ale niestety nie da rady, tyle się nagromadziło spraw, że boje się, że się nie ywrobię
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
KUR#$^&&WA to se poudawałam pracę... o 10 dostawa
fajnie, ze poinformowali mnie dopiero teraz, zgasiłam się jaki nie wiem bo mamy dostawy w poniedziałki i czwartki. a dzisiaj co wtorek?!
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem, mam mega w☠☠☠☠a
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Mornin
![]() To jakaś koszmarna noc była, ja się umęczyłam, wypiłam wczoraj to piwo i źle się czułam w nocy, nie jestem stworzona do picia jednak. A nad ranem zaczęły mnie boleć piersi, choć do okresu jeszcze ponad 2 tygodnie ![]() I też udaję pracę, o! Karola, super postanowienie! ja właśnie sobie myślę, czy od dzisiaj nie zacząć ćwiczyć jakoś - tylko rolki mam stare, małe i rozpadówa, rower mamy jest na mnie za krótki, biegać mi się średnio chce, orbitrek mało cieszy... więc pewnie się skończy na PS3 ściągnęłam demo jakiejś fitnessowej gry na Move, może wypróbuję, a jak nie to moje kochane Sports Active 2 ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() dziś mam jeszcze dzień wolny do szkoły, potem środa, czwartek i w piątek rano wyjeżdżamy z TŻem i moją mamą na Podlasie wracamy w poniedziałek dopiero ![]() jaram się ![]() mam czerwoną sukienkę
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma mi kto teraz zrobić w niej zdjęcia
bo siedzę sama znowu do 16 w domu więc chyba pokażę dopiero po weselu zacznijmy od tego, że w szoku byłam, gdy musiałam przymierzyć rozmiar 34 gdy okazało się, że 36 jest ZA duża jest dopasowana w biuście i talii, dalej troszkę rozkloszowana, przed kolanko ładny, delikatny dekolt
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
bo dzisiaj ślepy poniedziałek i wszyscy wkurzeni
![]() ![]() my mamy nowe rolki bo sobie sprawilismy z tż ;D takie same oh jakie to słit biegać nie lubie, a mojego steppera tż nie chce przywiezc do mieszkania, bo mowi ze i tak nie bede na tym cwiczyc i tylko miejsce zajmie xbox poszedł na złom ale mam zamiar na zimę przyszłą sobie znowu kupić xboxa
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poświątecznie
![]() Pamiętacie mnie? ![]() Komp mi padł i był martwy przez kilka dni, potem TŻ naprawił ale przez Swięta nie miałam czasu zajrzeć Co u Was? Zaręczył się ktoś?
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
capri karolinek się zaręczyła
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedz coś o Was ![]()
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
![]() u mnie wszystko super, świetnie, fantastycznie za 438 dni ślubik![]() narzucony kochany i wspaniały i już się nie mogę doczekac wspólnego mieszkania później napiszę wiecej bo niedlugo jade do Poznania, to będę miała więcej czasu dla Was ![]() Osz, Glenia, prawdopodobnie już od 19 kwietnia do (tak!) 9 maja będę siedzieć w Gdańsku, jaram się! Może jakieś spotkanko wreszcie? ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Padł mi komputer przed samymi świętami prawdopodobnie twardy dysk, bo nagle bez żadnego komunikatu zgasł i nie dało się go już potem uruchomić... kurde i boję się, że to może przez te simsy, bo jak zainstalowałam to drugiego dnia podczas gry właśnie padł komputer no i lipa, pożyczyłam od mamy starego laptopa, a mój pójdzie do serwisu (jeszcze mam na gwarancji), mam nadzieję, że zrobią... ale najważniejsze, żeby udało się chociaż zdjęcia odzyskać z dysku, bo w sumie zgrywaliśmy tylko tam, nie mamy ich na żadnym innym nośniku więc wszystkie foty z ostatniego roku tam są i ze ślubu wszystkie (poza tymi od fotografa)No to lecę nadrabiać
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

W. ma się zastanowić, bo bardzo by chciał, ale to rodzinna impreza (choć tu będzie dwóch "komunistów" i jak małe wesele), więc się krępuje. Co nie postanowi, to będzie ok 
Masakra!!!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

fajnie, ze poinformowali mnie dopiero teraz, zgasiłam się jaki nie wiem bo mamy dostawy w poniedziałki i czwartki. a dzisiaj co wtorek?!
Zaręczyny 11.10.2013
ale siara... pardąsik 
prawdopodobnie twardy dysk, bo nagle bez żadnego komunikatu zgasł i nie dało się go już potem uruchomić... kurde i boję się, że to może przez te simsy, bo jak zainstalowałam to drugiego dnia podczas gry właśnie padł komputer