|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Oddam Rasasi Al Ward Al Musk Skoncentrowanych perfum z Dubaju za cos innego najchetniej we flakonie
|
|
|
|
#4712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4713 |
|
Spod wody.....
|
Przypominam się Kobiety
Zamienię Moje WISH: (lista może ewoluować) https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=167528 Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2013-11-04 o 09:05 |
|
|
|
#4714 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię 25 ml we flakonie 30 ml La vie est belle na Coco mademoiselle edt choć edp też może byc. Najlepiej na podobną ilość we flakonie
Lub ewentualnie na odlewkę np 10 ml. Plissssssssssssssss |
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam bez specjalnego marudzenia:
Agua de Luna - Antonio Puig - 4,5 ml Custo Barcelona - Custo Barcelona EDT - ok.9ml CK Secret Obsession - ok. 6ml CdC, Hinoki - ok 0,5 ml w kulce Guerlain - AA Mentafollia - ok.2 ml Hermes - Elixir Des Merveilles - ok. 3ml Lanvin - Rumeur - ok. 1ml Nina Ricci - L`air - 10 ml ( bez dwóch psików) Neotantric - Parampara Peepshow for men - 2ml Pierre Balmain - Jolie Madame - ok. 1ml Synesis - Tuż - Tuż EDP - ok.9ml Synesis - Sao Tome - ok.9ml Soliani - Freschiisimo - ok.0,5 ml w kulce Van Cleef & Arpels - Les Saisons, Automne EDT - ok. 2 ml
|
#4717 |
|
Perfume Lover
|
Coś u mnie za:
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądnęłam Twój wątek bardzo uważnie ale niestety mimo nie marudzenia nic nie znalazłam, tzn Penhaligon's Amaranthine mógłby być ale recka Truskawy mnie zraziła:/
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam perfum CK in 2 U w zamian oddam to co w watku.
prosze pisac na pw |
|
|
|
#4721 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bez większego żalu mogę pożegnać j'adore z tej rozbiórki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post43278250 |
|
|
|
|
#4722 | |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Eternity, jaka jest pojemność?
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię:
Bond No.9 I Love New York for Him (1,5ml) Bond No.9 I Love New York for All (1,5ml) Lubin Vetiver (1ml) A Dozen Roses Shakespeare in Love (~1,2ml) MFK Oud Cashmere Mood (1,2ml) MFK Oud Velvet Mood (1,2ml) DS&Durga Burning Barbershop (~0,8ml)
|
#4724 |
|
Wtajemniczenie
|
może ktoś przygarnie odlewkę Micallef Vanille Aoud? w szklanym atomku, około 6/10ml, oddam za jakieś niszowe próbki lub inną odlewkę jakiegoś słodziaka
szukam od dawna bezskutecznie próbki Un Crime Exotique i Indult Tihota, odwdzięczę się jakimś ciekawym niszowym słodziakiem (np. Spiriteuse Double Vanille, Note Vanillee, Vanille Orient, Orchidee Vanille, eo01, Ambre Narguile, czy UBV Lutensa), może ktoś ma i się podzieli?
Edytowane przez Aggis Czas edycji: 2013-11-02 o 13:22 |
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam troche niszowych probek i bede wstawiac kolejne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Nowego domu szuka: Ramon Molvizar Pure White Goldskin 24/25ml o TAKIE oraz La Purete Zadig&Voltaire ponad 80/100ml.
Szukam: Fille en Aiguilles, La vie est belle, jimmy choo Exotic, Miss Dior Cherie sprzed reformulacji, L'eau d'Issey Issey Miyake, Ja'dore, czarne Narciso Rodriguez For Her, Acqua di gioia, Baiser Vole Cartier oraz innych, można kusić
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Perfume Lover
|
Poszukuję:
Slava Zaitsev - Nikita Agent Provocateur - L'Agent Montale - wszystkie bez oud i wszystkiego, co wpadnie mi w oko Flakon: Avon - Pur Blanca - 9ml w roletce/ nowa, nieużywana Benetton - Essence of United Colors of Benetton Woman 25/30ml Cafe - Cafe - 30/60ml Currara - Touch & Die - 10/50ml Queen Latifah - Queen 95/100ml Odlewki Dior - Hypnotic Poison - 4ml Diptyque - Eau Duelle - 5ml Estee Lauder - Sensuous - 4l Jil Sander - Sun Delight - 3ml Jivago - 24K Gold Woman - 5ml bez psika Juicy Couture - Couture Couture - 5ml Oriflame - Amber Elixir - 2,3ml Penhaligon's Amaranthine - 5ml bez dwóch psików Scent Story - 24 Gold 4ml Scent Story - 24 Platinum - 3,5ml Tesori di Oriente - Fior di Loto - 4,5ml Thierry Mugler - Womanity 5ml Yves Rocher - Ananas & Kokos 2ml Próbki Ajmal- Shadow for Him 1ml (r) Ajmal - Lure Woman 1ml Ajmal - Sacrifice - 0,4ml Annick Goutal - Vanille Exquise - 1ml Armani - Code 2ml Benefit- Laugh with me Lee Lee 1ml (r) Carolina Herrera - 212 Sexy - 1ml Creed - Virgin Island Water - 1ml Davidoff- Hot Water Man- 1,2ml (f) Estee Lauder Private Collection Jasmine White Moss (perfumy) sampler 1ml Givenchy - Ange ou Demon le Secret Elixir 2ml Givenchy - Organza Indecence przed reformulacją 2ml Givenchy - Organza Indecence po reformulacji - 0,8ml Gres - Cabotine Cristalisme 1,5ml (sampler) Gres- Cabotine Moonflower -1ml Gucci by Gucci EDP- 1,7ml (r) Isabell Derroisne - Secrets de Hammam 0,5ml sampler J. Lopez- Live 0,5ml sampler Jean Paul Gaultier - Classique 1,2ml Juicy Couture - Couture Couture - 1ml (f) L'Erbolario - Dolcelisir 1ml Maitre Parfumeur et Gantier - Bahiana 1ml sampler Matthew Williamson - Incense 1,2ml Ted Lapidus - Creation EDT 1,5ml Ted Lapidus Fantasme 4,5ml miniaturka Thierry Mugler - Womanity Eau pour Elles sampler - 1,8ml Tom Ford - Cafe Rose - 0,5ml Van Cleef & Arpels - Midnight in Paris - 0.5ml YSL - Saharienne - 1ml Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów: Bijan Nude Caron- Lady Caron Cofinluxe - Cafe Coty- Vanilla Fields Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Jovan - Musk for Women Jovan - White Musk for Women Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Oriflame - Chiffon True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
mam troszkę odlewek na wylocie... chtnie zamienię większą ilość na jedną, porządna odlewkę co by mi się tyle flakników po domu nie plątało
niekoniecznie na niszowe czy cuś... nie szukam na razie niczego konkretnego, proponujcie, może mi coś podejdzie ![]() ostatnio chodzą za mną figi rózniste np ![]() raczej wolałabym jedną porządną wymiankę niż fafnaście po jednym flakoniku ![]() w miarę możliwości czasowych będę dorzucać nowe fotki bo mam jeszcze tego peeełno... EDIT 1: chętnie też wymienię to na woski yankee EDIT 2: już nieaktualne: Kabul Aoud Boucheron Trouble Michalsky Reminiscence Oud Scent Story 24 Gold Armani Privee Rose d'Arabie Armani Privee Bois d'encense
Psy mają właścicieli - koty mają personel wymienię Yankee i Kringle przygarnę puste słoje po tumblerach odwdzięczę się czym chata bogataEdytowane przez maja_02 Czas edycji: 2013-11-03 o 12:28 Powód: aktualizaja |
|
|
|
#4730 |
|
El Cumpleaños Secreto
|
|
#4731 |
|
Wtajemniczenie
|
w szoku to byś była jakbyś kartony z resztą odlewk zobaczyła
że o próbkach nie wspomne... za życia swego tego nie zużyję
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Oddam Rose Absolu essence Yves Roche 50 ml.z niewielkim ubytkiem na uzywke we flakonie Alien essence,dior Jadore l,or Chanel Chance lub Michael Kors Kors
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam:
FLAKONY: -Avon, mgiełka żurawina i cynamon, zużycie minimalne, zaznaczone na zdjęciu w wątku -Bijan, Vip, 75ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu w wątku, brak kartonika -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Yves Rocher, Moment de Bonheur, miniatura, 5ml, praktycznie cała -Versace, Versus, mianiaturka, to chyba 5ml, zostało ok. 4/5ml brak kartonika, PRÓBKI -Aquolina, Chocolovers, ok. 1ml -Armani, Code (chyba EDP) ok. 0,2ml, z wymiany -Avon, ok. 60's mod, ok. 0,6ml -Avon, Jet Femme Holiday, ok. 0,6ml -Avon, Ballroom Beauty, ok. 0,6ml -Avon, Today, ok. 0,3ml -Beyonce, Heat, ok. 0,6ml -Biehl, pc02, ok. 1,2ml -Cacharel, Lou Lou, ok. 1,1ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Caron, Lady Caron, ok. 1,4ml -Chanel, No.19 Poudre, ok. 2ml -Chloe, See by Chloe, ok. 1,3ml -Dior, Dune, ok. 0,5ml -Dolce&Gabbana, The One, ok.1ml, -Dolce&Gabbana, The One Desire, 1,5ml bez psika -Donna Karan, Gold, ok. 1ml -E. Coudray, Musc et Freesia, ok. 1,5ml -Elisabeth Arden, Sunflowers, 2ml bez dwóch psików -Estee Lauder, Sensuous Nude, ok. 1,6ml -Etro, Vicolo Fiori, ok. 0,9ml -Fifi Chachnil, Fifi Chachnil, na dobre spróbowanie -Givenchy, Organza Indecence, ok.0,7ml -Givenchy, Play EDP, 1ml bez psika -Givenchy, Very Irresistible, 1ml bez psika -Gucci, Flora Gardenia, 2ml bez testu -Guerlain, Mitsouko, ok. 0,8ml -Halle Berry, Halle, ok. 0,5ml -Hermes, Un Jardin Sur Le Nil, 2ml bez psika -JPG, MaDame, 1ml bez 3psików -Jesus del Pozo, Halloween, ok.1ml -Kate Moss, Vintage, 1ml -Lacoste, Inspiration 2ml bez psika -La Perla, J'aime, 1,5ml bez psika -L'Artisan Parfumeur, Havana Vanille ok. 0,5ml -Lalique, Perles de Lalique, 2ml bez psika -Lanvin, Arpege, ok. 0,3ml -Lolita Lempicka, L de Lolita, ok. 2ml -Maoboussin, Histoire D'Eau, ok. 1,6ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, N.Y. Chic, ok. 1,3ml -Masaki Matsushima, Masaki EDP, ok. 1ml -Montale, Sweet Oriental Dreams, ok. 1,2ml -Nina Ricci, Ricci Ricci ok. 0,5ml -Oriflame, Eclipse, ok. 0,4ml -Oriflame, Giordani White Gold, ok. 1ml -Ormonde Jayne, Tolu, ok. 0,5ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Puma, I'm going, 1,2ml -Rasasi, Dala Al Banat Bahja, ok. 0,5ml -Roberto Cavalli, Just Her, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok. 1,1ml -Shiseido, Feminite du Bois, ok. 1,2ml -The Body Shop, Neroli Jasmin, ok. 2ml -YSL, Saharienne, ok. 0,4ml -Van Cleef & Arpels, Feerie des Neiges, ok. 0,5ml -Versace, Vanitas, 2ml bez psika ODLEWKI: -La Perla, J'aime la nuit, ok. 4,5ml -L'Erbolario, Vanigilia e Zenzero, ok. 5,5ml |
|
|
|
#4734 |
|
Rozeznanie
|
Oddam odlewkę Habanity, około 9 ml, może trochę więcej.
Ja ją kocham,a ona mi robi krzywdę
|
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Chętnie wymienię: Rochas Poupee - flakon 28/30 ml (nie będę wybredna) Yves Rocher Voile d'Ambre edp - flakon ok 25/30 ml Jimmy Choo edp flakon ok 25/100 ml (z kartonikiem) Harajuku Lovers Lil'Angel 10 ml Harajuku Lovers Music 10 ml obie laleczki praktycznie pełne, bez psika testowego, z kartonikami minaturę Yves Rocher Ming Shu wyjściowo 7 ml Odlewki: Flowerbomb edt Givenchy Ange ou Demon le secret edp TM Alien (nie jestem pewna, bo to z wymianki, ale raczej wersja edt) Chloe L'eau de Chloe Escentric Molecules Molecule 02 Wszystkie odlewki ww. o wyjściowej pojemności 10 ml Marc Jacobs Biscotti odlewka 17/30 ml Tendre Poison - mam z wymiany wizażowej dużą odlewkę 50 ml, w tej chwili jest około 40 ml - mogę oddać w całości lub zrobić mniejsze odlewki, dużo za nią dałam więc tylko za coś ekstra ![]() Mogę zrobić odlewki z flakoników: Dior Hypnotic Poison eau Secrete - do 10 ml Narciso Rodriguez for Her in colour edp do ml Nie szukam niczego konkretnego, można kusić ![]() Preferuję kontakt na PW
Edytowane przez kasia-zuzia Czas edycji: 2013-11-03 o 10:19 |
|
|
|
#4736 |
|
BAN stały
|
Poszukuję niewielkiej ilości Angela likierowego.
|
|
|
|
#4737 |
|
Zadomowienie
|
Rywko, niestety tym razem nic dla siebie nie widzę u Ciebie. Może innym razem
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam wiekszej odlewki Midnight Poison, La Petite Robe Noir edp, Cinnabar, Orchidee Vanille, Chloe Intense, Cavalli edp, MDCh edp sprzed reformulacji, Manifesto, Coco Noir
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4740 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię 25 ml we flakonie 30 ml La vie est belle na Coco mademoiselle edt choć edp też może być Chanel Chance edt, Miss Dior Cherie lub Zen Shiseido. Najlepiej na podobną ilość we flakonie Lub ewentualnie na odlewkę np 10 ml. Flakon za flakon- odlewka za odlewkę. Plissssssssssssssss A może by tak zdecydować się na rozbiórkę Coco M edt lub Zen Edytowane przez anusia997 Czas edycji: 2013-11-03 o 15:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

odezwij sie na pw, chyba bedzie latwiej 
odwdzięczę się czym chata bogata