Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-18, 15:54   #4711
agu23gda
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

A ja w auchanie widywalam wanienki i przewijaki na 100%
Ja wrocilam niedawno do domu. Bylismy z TZ w muzeum Twierdzy Wisloujscie a potem na spacerku na Westerplatte... wrocilismy, zamowilismy pizze i teraz sie bycze...
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 16:11   #4712
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Czytałam ostatnio czego nie należy mówić kobiecie w ciąży. I do dzisiaj slyszalam same komplementy a dziś od jakiejś położnej ze mam duży brzuch jak na 30 tydzień :-D tylko ze ta położna może waży z 45 kg :-D

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

I teraz się bede zastanawiala czy rzeczywiście mam duży brzuch :-/

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Wypadałoby lekarza przy obchodzie zapytać czy mam duży brzuch bo tak sugerowała położna.
Na mnie mówią grubasie ale wiem, że to w żartach

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 16:12   #4713
party_girl7
Zakorzenienie

A ja czekam na znajomych, zrobiłam ciasto mokka, desery z arbuza i jogurtu naturalnego z owocami, na kolacje prosto: świeże bułeczki i szwedzki stół (Salata, rzodkiewka, ogórek, sery, szynki, pomidory, mozarella), dziś już nic więcej nie robie, bo jestem wymeczona, niby zrobiłam same proste rzeczy, ciasto juz wczoraj a i tak jestem padnięta... Ale przynajmniej będzie przyjemne popołudnie
Stary 2015-07-18, 16:41   #4714
ridja devojka
Zakorzenienie

Pojechałam na ta porodowke. Po drodze poklocilam się z mężem który uznał ze ja w ogóle nie myślę za kierownicą. Więc już byłam wkurzona. Pogodzilismy się ale jednak. No i idziemy. Pani nam mówi ze musimy kupić fartuszki i kapcie... na stronie www nie było o tym mowy. Grzebie i szukam drobnych. Zabrakło 3 zł. Pytamy o bankomat. NIE MA! byłam już taka zła ze odwrocilam się i wyszłam...

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

A w Auchan kupiłam wanienke. Przewijaki były drogie.

Stary 2015-07-18, 16:59   #4715
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Pojechałam na ta porodowke. Po drodze poklocilam się z mężem który uznał ze ja w ogóle nie myślę za kierownicą. Więc już byłam wkurzona. Pogodzilismy się ale jednak. No i idziemy. Pani nam mówi ze musimy kupić fartuszki i kapcie... na stronie www nie było o tym mowy. Grzebie i szukam drobnych. Zabrakło 3 zł. Pytamy o bankomat. NIE MA! byłam już taka zła ze odwrocilam się i wyszłam...

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Na jaka porodówke?? Rodzić?
Stary 2015-07-18, 17:01   #4716
asia1010
Zadomowienie

Cytat:

Rodzisz?
Stary 2015-07-18, 17:03   #4717
czarownica_tea
Zakorzenienie

Pojechała oglądać .

Skrecilam przewijak. Bosz kondycja już nie ta. Pot sie leje po tyłku ale jestem z siebie dumna.

Ridja- no to współczuje. Taki kawał drogi na próżno. Mogli uprzedzić na stronie. Chociaż mnie już chyba szpitale niczym nie zaskoczą

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-18, 17:11   #4718
misiskuku
Zadomowienie

Ja Was podziewam, że Wy z domu dziś wychodzicie.. u mnie upał taki, że jak wyszłam to momentalnie dół karku i włosów mokre, nawet klimatyzacja w Rossmanie mi nie pomogła i szybko się do domu zawinęłam. Jutro teściowa robi obiad imieninowy - cudownie kisić się będzie ze wszystkimi. Zamierzam siedzieć i tyłka nie ruszyć, no sorry druga synowa może jej pomóc (a zazwyczaj robi takie cyrki, że szok).
Stary 2015-07-18, 17:15   #4719
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Na jaka porodówke?? Rodzić?
Dni otwarte. Jakbym rodziła to może by mnie wpuścili bez fartuszka

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Pojechała oglądać .

Skrecilam przewijak. Bosz kondycja już nie ta. Pot sie leje po tyłku ale jestem z siebie dumna.

Ridja- no to współczuje. Taki kawał drogi na próżno. Mogli uprzedzić na stronie. Chociaż mnie już chyba szpitale niczym nie zaskoczą

Tak naprawdę mogłam jechać szukać bankomatu. Spóźniłabym się na zwiedzanie przez to i byłabym jeszcze bardziej wściekła.
U mnie kondycja tez licha

Stary 2015-07-18, 17:26   #4720
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
Ja Was podziewam, że Wy z domu dziś wychodzicie.. u mnie upał taki, że jak wyszłam to momentalnie dół karku i włosów mokre, nawet klimatyzacja w Rossmanie mi nie pomogła i szybko się do domu zawinęłam. Jutro teściowa robi obiad imieninowy - cudownie kisić się będzie ze wszystkimi. Zamierzam siedzieć i tyłka nie ruszyć, no sorry druga synowa może jej pomóc (a zazwyczaj robi takie cyrki, że szok).
Haha jutro się będę kisić na 24 m2 i będzie nas 6 plus dziecko

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 17:27   #4721
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Wróciłam z zakupów zlana potem... Rodzice wpadli nas odwiedzic. Pobawilam się z psem. Zrobię blok czekoladowy i tyle mnie dziś będzie...

Ridja
Mogli darować już skoro wam zabrakło :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-18, 17:44   #4722
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czy uważacie że jak jestem w szpitalu to teściowa powinna do mnie zadzwonić? (zapewne tz zdaje jej relacje na bieżąco)
To zależy od Twoich relacji z teściową. Moja wie, że nie lubię w ogóle rozmów telefonicznych więc dzwoni naprawdę sporadycznie. A czemu pytasz - chciałabyś żeby zadzwoniła?
Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
owieczko to ja wiem, ze musze byc w koszuli, nawet do badania ginekologicznego dwie i tak juz mam, a w wyprawce do szpitala u mnie trzeba miec 3-4, widzialam na all niedrogie i całkiem ładne
najwyzej dokupie ze dwie, jesc nie wołają
Ja 2 sukienki, które chciałam wywalić przeznaczyłam na koszule, co za różnica a przynajmniej kasa w kieszeni.
Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
jak ty nie spakowana, to ja w takim razie mogę mieć jeszcze luzik
No widzisz, luuuuuzik
Cytat:
Co za żenada ze strony oddziału... a słowa TŻ niepotrzebne. Umówmy się, żaden świeży kierowca nie myśli tak jak doświadczony, bo na to potrzeba czasu. Na początku trudno jest wszystko na 100% ogarniać.

Byliśmy w tym Auchanie i tak średnio jestem zadowolona z zakupów, chciałam przejrzeć staniki sportowe a tam puchy, dosłownie nic ciekawego nie było. Do tego były ręczniki papierowe w super cenie, ale stwierdziliśmy że taka cena to na pewno za 1 nie za 3 rolki i odpuściliśmy. A potem jak już wyszliśmy to się upewniliśmy że 3...

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2015-07-18 o 17:46
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 18:27   #4723
petel
Raczkowanie

Hej,
Pewnie już o mnie zapomniałyscie
Mam ograniczony dostęp do netu i powoli Was nadrabiam.
W międzyczasie udało mi się skręcić stopę, nie polecam Uważajcie na siebie i patrzcie pod nogi
Najlepiej w tym wszystkim ma się młody, po prostu podrecznikowo

Któraś z Was (chyba Oczarowana) wrzucala linka do Pawła Zawitkowskiego na YT. Czytałam jego książkę "Mamo tato, co ty na to" i oglądałam dołączony do niej film. Jest świetna, można się dużo dowiedzieć o pielęgnacji i traktowaniu dzidziusiow w sposób nie tylko skuteczny, ale też biorący pod uwagę potrzeby i postrzeganie takich malutków.

Któraś z Was wrzucala tez linka do innego wątku na wizażu o samodzielnym robieniu karuzeli nad łóżeczko. Nie mogę tego znaleźć pomożecie?[COLOR="Silver"]

Edytowane przez petel
Czas edycji: 2015-07-18 o 18:30 Powód: (nie tu miało byc)
petel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 18:32   #4724
dirtyblack
Raczkowanie

panna Izabela - wrzuc do rekawa nozki lub udka z kurczaka z przyprawami, na druga blache ziemniaczki z oliwa, sola i tymiankiem i jakies warzywa, jesli lubicie pieczone - marchewki, buraczki, do piekarnika i gotowe. ewentualnie jeszcze pomidorki ze szczypiorkiem jako salatke.
jesli chcesz podac deser to polecam sernik na zimno - kupujesz galaretki w proszku, jakas jasna rozpuszczasz i dodajesz do jogurtu, ktory wylewasz do formy wylozonej biszkoptami. wkladasz do lodowki do zastygniecia. na wierzch ukladasz owoce jakie masz (tylko nie ananasa) zalewasz kolejna galaretka i do lodowki. gotowe

dziewczyny, ktore sa w szpitalu - kciuki za Was!
dirtyblack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 19:29   #4725
ridja devojka
Zakorzenienie

No niepotrzebne. Tzn ha doceniam jego rady, jest doświadczony i moim zdaniem dobrze jeździ. Ale co innego jak mi coś radzi na spokojnie a co innego jak się irytuje i rzuca zlosliwosciami.

Stary 2015-07-18, 19:32   #4726
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Ratunku, roztapiam sie dziś w tym upale, w nocy padało i teraz tak parno, ze nie ma czym oddychać. A my zamiast nad jakąś wodą się byczyc to się kisimy w smrodzie farby jeszcze
ja już 5 razy wchodziłam pod prysznic

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Nic specjalnego taki zwykły - http://jysk.pl/salon-jadalnia/fotele...wana-naturalna
Podoba mi się z Ikei, ale kosztuje prawie 700 zł i stwierdziłam, że nie warto, a ten jest wygodny.

Zależy od szpitala, u mnie nie trzeba.

Wow, nieźle. Na ile się piszą?

Jeśli jest waga w normie to ja też się nie martwię Moja ma długie nogi za to. Ale zaczęłam się zastanawiać czy nie kupić jakiegoś ubranka w rozmiarze 50.

Dziewczyny miałam wczoraj stracha - przez cały wieczór łapały mnie skurcze, tj. bezbolesne napinanie brzucha. Był co 15, 10 a nawet co 5 minut i tak cały wieczór. Ale zrobiłam sobie ciepły prysznic, wzięłam no-spę, położyłam się do spania i trochę zelżały.
a jak dzisiaj się czujesz? masz jeszcze skurczybyki?

uwielbiam te fotele, ale też nie w ikea kupowaliśmy, tylko w zwykłym meblowym

na 50 nie kupuję jak faktycznie będzie potrzebne to wyślę kogoś z rodzinki do sklepu

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
no ja musiałam, pozałatwiać kilka spraw i jeszcze babcie odwiedzić, ale od babci to już nie miałam siły sama wracać i na szczęście mama mnie przywiozła do domu

Cytat:
Napisane przez dirtyblack Pokaż wiadomość
panna Izabela - wrzuc do rekawa nozki lub udka z kurczaka z przyprawami, na druga blache ziemniaczki z oliwa, sola i tymiankiem i jakies warzywa, jesli lubicie pieczone - marchewki, buraczki, do piekarnika i gotowe. ewentualnie jeszcze pomidorki ze szczypiorkiem jako salatke.
jesli chcesz podac deser to polecam sernik na zimno - kupujesz galaretki w proszku, jakas jasna rozpuszczasz i dodajesz do jogurtu, ktory wylewasz do formy wylozonej biszkoptami. wkladasz do lodowki do zastygniecia. na wierzch ukladasz owoce jakie masz (tylko nie ananasa) zalewasz kolejna galaretka i do lodowki. gotowe

dziewczyny, ktore sa w szpitalu - kciuki za Was!
o fajny przepis z tym sernikiem , akurat za tydzień będziemy mieć gości bo najpierw ja mam urodziny a zaraz potem tż-et
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 19:35   #4727
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
o fajny przepis z tym sernikiem , akurat za tydzień będziemy mieć gości bo najpierw ja mam urodziny a zaraz potem tż-et
Mnie w serniku na zimno denerwują te galaretki, zawsze przegapię moment, w którym powinnam je wylać...
Stary 2015-07-18, 19:43   #4728
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Skończyliśmy malowanie!!!! Jutro wstawiamy meble

No brawo. Mój własnie sie wziął za salon. No i bedzie z głowy. Wszystkie pokoje pomalowane. Zobaczymy czy bedzie sie nam jeszcze chciało bo zostało do pomalowanie hol schody kuchania i łazienka. No ale to nie jest konieczne. Jak zostanie farby to może maźniemy.
Cytat:
Ja tez nie lubię koszul ale mam 3.
Udało mi się pomalować paznokcie u stóp i ogolic wszystko co było do ogolenia

Koszul to mam 2 i wiecej nie kupuje. W szpitalu i tak bede jeden dzien wiec wiecej mi nie potrzebne, a w domu to włożysz byle co.
Ja chce jutro paznokcie w nogach zrobić, trzeba sie nastawić psychicznie na te wielkie wyzwanie.
Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
Ale Ci dobrze :-D mi została jeszcze jedna jagodzianka, wczoraj wchlonelam 3! Ale tylko tż o tym wie :-P
A dzisiaj jest.50tka mojego taty, niestety przez tą szyjkę nie mogłam do nich pojechać -to prawie 500km :-( ale wpadłam na pomysł żeby zamówić mu tort - jest zapalonym rybakiem, ma swoją łódź i pływamy często na morze - w kształcie szczupaka :-D siostra właśnie odebrała od kobitki która takie cuda robi, szkoda że nie zobaczę jego miny... Patrzcie jaki fajny
Ale fajny tort. Ale babka ma talent. Napewno kopara mu opadnie.
Cytat:
Czytałam ostatnio czego nie należy mówić kobiecie w ciąży. I do dzisiaj slyszalam same komplementy a dziś od jakiejś położnej ze mam duży brzuch jak na 30 tydzień :-D tylko ze ta położna może waży z 45 kg :-D

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

I teraz się bede zastanawiala czy rzeczywiście mam duży brzuch :-/

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Wypadałoby lekarza przy obchodzie zapytać czy mam duży brzuch bo tak sugerowała położna.
A co masz mieć 4-pak. Nie przejmuj sie. Pewnie lekarz by ci coś powiedział jakbyć miała za duży.

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Na mnie mówią grubasie ale wiem, że to w żartach

Szwagier dzisiaj nazwał mnie pączusiem. A mój mąż czasem jak sie wleke za nim to mówi kulaj sie klopsie. Ale sie nie przejmuje tylko mu mówie zeby uważał bo umie jeszcze noge podnieść i moge mu nakopac do dupy. Trzeba podchodzić z humorem do życia. Za pare miesięcy bedziemy wyglądać jak Super model

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Ale jestem padnieta. Byliśmy w Chińskiej. Najadłam sie jak świnia.Na szczesnie mąz mnie zabrał potem na spacer do parku wiec chociaż troche pospacerowałam . Tak to bym miała wyrzuty sumienia. Ale i tak nadal czuje pełny żołądek i sie ruszyć nie umiem.
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 19:43   #4729
loudres
Zadomowienie

Mam 20% zniżki na dowolną butelkę avent na agito. Jesli ktoś chce kod to prv. Ja mam już kupione butelki wiec nie potrzebuje.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-18, 20:03   #4730
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:

Nikt nie mysli za kierownica. Wszystko co robimy dzieje sie w naszej podswiadomosci dopiero, gdy w naszej podswiadomosci wlacza sie "alarm" - reaguje nasza swiadomosc. Chociaz, gdy czesto spotykamy sie z tym "alarmem" to nasza podswiadomosc wie co robic. To jest to "doswiadczenie", ktora szybciej reaguje.

Nasz mozg jest madry!
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 20:08   #4731
asia1010
Zadomowienie

Jecie takie dobre rzeczy a ja nie dość że w szpitalu daleko od domu to jeszcze na diecie :-/
Stary 2015-07-18, 20:14   #4732
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Haha jutro się będę kisić na 24 m2 i będzie nas 6 plus dziecko

masz wiatrak? przyda się..
Stary 2015-07-18, 21:00   #4733
Ana0611
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,

Wielkie dzięki za kciuki! Dziś byliśmy na ktg i wyszło lepiej niż wczoraj (tętno od 109-140, średni 117) ale i tak mamy obserwować i monitorować naszego małego.

Cytat:
Ana- współczuje . To KTG to do dnia porodu masz robić??
Na razie mam robić codziennie, aż do piątku - mamy wtedy wizytę w poradni ds. patologi ciąży i zobaczymy co powie nam Pani doktor.

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Nie wiem o ktory dokladnie szpital chodzi, ale moja siostra sie z jednym z gdynskich szpitali sadzi bo o maly wlos nie byloby ani mojej siostry ani jej dziecka. I w dokumentach i w wypisie tez wiele rzeczy sie nie zgadzalo.
Byłam w PCK w Redłowie, czyli pewnie w tym samym co Twoja siostra bo w Gdyni to chyba jedyny szpital który ma oddział położniczy (nie licząc prywatnych szpitali)

Co do toreb to na prawdę szczerzę radzę tym co jeszcze nie mają ich przygotowanych by powoli już się pakowały - przynajmniej te podstawowe rzeczy.
Ja sama nigdy nie podejrzewałabym, że na przełomie 33 i 34 tc trafię na patologię i że usłyszę, żę grozi mi cc, ale na szczęście część rzeczy miałam już poprane i mąż poleciał tylko je spakować i dokupił tylko jakieś kosmetyki w rossmanie dla mnie i małego. Teraz to już nawet paznokci nie będę malować w razie kolejnej niespodziewanej wizyty (tfu, tfu)...

Ana0611 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-18, 21:08   #4734
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Dni otwarte. Jakbym rodziła to może by mnie wpuścili bez fartuszka

Tak naprawdę mogłam jechać szukać bankomatu. Spóźniłabym się na zwiedzanie przez to i byłabym jeszcze bardziej wściekła.
U mnie kondycja tez licha

Aaa zwiedzać, dlatego się dziwilam ze cie nie wpuścili i się wrocilas :sly:

Ja też mam torbę na 90 % spakowaną, w 31tyg, już kilka razy ostatnio słyszałam że w 30ktoryms tyg ktoś trafił do szpitala, a wcześniej nic się nie działo...
Stary 2015-07-18, 21:10   #4735
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ana0611 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Wielkie dzięki za kciuki! Dziś byliśmy na ktg i wyszło lepiej niż wczoraj (tętno od 109-140, średni 117) ale i tak mamy obserwować i monitorować naszego małego.

Na razie mam robić codziennie, aż do piątku - mamy wtedy wizytę w poradni ds. patologi ciąży i zobaczymy co powie nam Pani doktor.

Byłam w PCK w Redłowie, czyli pewnie w tym samym co Twoja siostra bo w Gdyni to chyba jedyny szpital który ma oddział położniczy (nie licząc prywatnych szpitali)

Co do toreb to na prawdę szczerzę radzę tym co jeszcze nie mają ich przygotowanych by powoli już się pakowały - przynajmniej te podstawowe rzeczy.
Ja sama nigdy nie podejrzewałabym, że na przełomie 33 i 34 tc trafię na patologię i że usłyszę, żę grozi mi cc, ale na szczęście część rzeczy miałam już poprane i mąż poleciał tylko je spakować i dokupił tylko jakieś kosmetyki w rossmanie dla mnie i małego. Teraz to już nawet paznokci nie będę malować w razie kolejnej niespodziewanej wizyty (tfu, tfu)...
Życze zdrówka
Ja Po niedzieli kupie jeszcze płyn do prania bo do płukania dzis kupiłam i zaczne juz powolutku sobie prac i szykować. Wczoraj zaczełam 31 tc i mąż sie pyta''A torba juz przyszykowana"Przezorny zawsze ubezpieczony.
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 21:25   #4736
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:

a jak dzisiaj się czujesz? masz jeszcze skurczybyki?

uwielbiam te fotele, ale też nie w ikea kupowaliśmy, tylko w zwykłym meblowym

na 50 nie kupuję jak faktycznie będzie potrzebne to wyślę kogoś z rodzinki do sklepu
Na szczęście dziś już było tylko kilka w ciągu całego dnia.

Cytat:
Napisane przez petel Pokaż wiadomość

Któraś z Was wrzucala tez linka do innego wątku na wizażu o samodzielnym robieniu karuzeli nad łóżeczko. Nie mogę tego znaleźć
O to chodzi? http://wronek.pl/czarno-biala-karuzela/

Ja muszę pochwalić moja teściową - wpadła dziś do nas i pomyła wszystkie okna, poprała i powiesiła firanki i powycierała kurze A mi było tak głupio, że tylko siedzę

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 21:26   #4737
malena1979
Zadomowienie

Zabiję mojego męża! Ciekawe jak on mierzył ten nasz pokój? Właśnie się okazało, że łóżeczko się nie zmieści! Brakuje "tylko" centymetra! No uduszę go! I wiecie co chce zrobić? Uciąć ten centymetr z łóżeczka!I skręcić na nowo! AAAAAAAA:m ur:
Kazałam mu myśleć dalej
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 21:27   #4738
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja muszę pochwalić moja teściową - wpadła dziś do nas i pomyła wszystkie okna, poprała i powiesiła firanki i powycierała kurze A mi było tak głupio, że tylko siedzę
Jestes pewna, że to teściowa?
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 21:31   #4739
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Zabiję mojego męża! Ciekawe jak on mierzył ten nasz pokój? Właśnie się okazało, że łóżeczko się nie zmieści! Brakuje "tylko" centymetra! No uduszę go! I wiecie co chce zrobić? Uciąć ten centymetr z łóżeczka!I skręcić na nowo! AAAAAAAA:m ur:
Kazałam mu myśleć dalej
Zdarza się pomyłka, 1cm to nie dużo, ale w tym wypadku to bardzo dużo, współczuję nerwów!

U mnie znowu zbiera się na burze ;(
Stary 2015-07-18, 21:41   #4740
petel
Raczkowanie

Cytat:

To już sobie w zakładkach zapisałam, dzięki
ale chyba ktoś wrzucal, jak uporać się z palakiem na łóżeczko, bo one same kosztują min. 50 zł i w ogóle ciężko je znaleźć
PS. W ogóle sorry, że ja tu o takich ☠☠☠☠☠☠☠ach, ale wciąż jestem do tylu z czytaniem, tylko kątem oka widziałam, że kilka dziewczyn miało jakieś przygody szpitalne, mam nadzieję, że u wszystkich juz ok...
petel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości