|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '91 - część VII ;)
Ja sobie okres przesunełam ; d bo nie chciałam mieć na wycieczce :d no i nie mam xD
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja niestety nie kumam -.-. tzn,. gdzies 3/7 tematow rozumiem, ale reszta to juz wgl. rece mi opadaja.
Cytat:
ten Kuba mnie powalil. ;d tak jak Piróga. ![]() wycieczka = % ;DDDD. ja się juz boję myslec co sie u nas bedzie dzialo. jedziemy z 3 klasą i dwiema 2. znowu nie prześpię ani jednej nocy..
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę wam wyjazdów, ja dopiero po 1 czerwca jadę gdzieś na 3 dni, wcześniej zero wycieczek, nawet jednodniowych -.-
I znowu w domu... echh. Ale powoli zdrowieję, wczoraj wieczorem miałam temp. 35,6 xD A ja nadal nie pojmuję, czemu Piróg się popłakał Co było w tym tak wzruszającego?Moim zdaniem ten chłopak wcale się nie różnił od innych (jednie piosenką). Ed. Coś tak czułam, znowu gorzej, temp skoczyła mi o 1* ![]() Jeszcze zęby mnie bolą, zaraz sobie coś zrobię -.- Dobra, koniec narzekania! Edytowane przez kleo14 Czas edycji: 2008-09-18 o 11:13 |
|
|
|
#4744 |
|
Raczkowanie
|
My też Rura
![]() ![]() Ale parę dni wcześniej )
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem taniec na tyle współgrał z piosenką, że dało to ladne przedstawienie ).ale jak kto woli ^^. coś na bół weź. jedyne co mogę polecic :P. // mnie dzisiaj jakas jesienna? chandra złapała ... od rana pod nosem narzekam na siebie.. włosy mi sie strasznie łamią ;( [ nie mogę tego opanować ], cera znowu mi się popusła... eh. uwielbiam takie dni ..no ale jak juz kolezanka wspomniała: dobra, koniec narzekania. |
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem chora i nie poszłam do szkoły... ;< zaraz pójdę do lekarza :P
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie w szkole
Już prawie wyzdrowiałam ^^ |
|
|
|
#4748 |
|
Raczkowanie
|
Ojojoj, a mnie gardło boli, a to w 8/10 przypadków oznacza nic dobrego
![]() Ale do szkoły dziś idę, co mi tam 4 lekcje ![]() Ale nic mi się nie chceee. Znów!
|
#4749 |
|
Zadomowienie
|
Moj stan zdrowia dzisiaj sie pogorszyl. Na 12 zapisana jestem do lekarza;(( teraz nie wiadomo czy w niedziele pojadę do Niemiec;(
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
mrau xd tabletki, antybiotyk i syrop ;d
|
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie jak wyżej.
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wycieczki nie mam jednak i jestem zła z tego powodu grr ;| a nie ma dlatego że nasza wychowawczyni która jest w ciąży poszła na zwolnienie noi zostaliśmy bez wychowawcy, a wiadomo że jak nie mamy wychowawcy to z wycieczki nici. A miało być tak pięknie
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
hej Wam!
wczoraj było bardzo fajnie w Poznaniu, troszkę sztuki nie kumałam ale co tam xD wróciłam gdzieś koło 1 i spałam tylko 5,5 godz., cały dzień boli mnie głowa. Niedługo jadę do orto i cały dzień do du...! tyle mamy spr., że aż się żyć odechciewa za tydzień: spr. z całej pierwszej kl., polski wypracowanie, z matmy praca kl, coś z angola :/
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba znowu wroce do tego zestawu
Cytat:
ja bym sie wkurzyla. ^^ dzisiaj wplacalam zaliczkę na wycieczkę wlasnie. juupi ;D wgl co mam kolesia od fizy.. wzial mnie do tablicy, napisalam jeden wzor, podstawilam i bez rozwiązania (!) a ten mi wstawil 5.. i fajny dzien dzisiaj w szkole był. ![]() na kazdje lekcji 1oo% smiania ![]() uwielbiam klaseeee ;] |
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
łaaaaaaa łeeeeeeee
siema laski. widze że Wy tez chore ja sie pochorowałam po wycieczce do Lwowa z klasą. I nadal jestem chora. A jutro ide do pracy. Nie wiem jak ja to wytrzymam
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dołączam do grona chorych :/ Przez całą 1 klasę nie byłam chora, a tu co? Już wrzesień i dzieńdobry chorobo! Tzn. jak przyszłam w czwartek to miałam 37,5*, połamało mnie w plecach, bolała mnie głowa i żołądek - myślałam, że na niemieckim nie wytrzymam i pójdę do kibla w celu wiadomym Nażarłam się gripexa w domu i wczoraj było OK, ale poszłam tylko pod szkołę kupić od jednej laski książki do polskiego i do domu. Przypał miałam, bo widziały mnie nauczycielki, z którymi miałam wczoraj lekcje :cojet: Trudno Teraz sobie siedze jedynie z katarem. O ten katar za dużo!Wracam do biologii
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
no ja po przyjsciu ze szkoly znowu sie pochorowalam.
dzisiaj w nocy ledwo zasnelam przez ten katar :/. od rana bolal mnie strasznie żołądek ;/, wiec czuc dobrze to się nie czuję. dzisiaj na szczescie nie mam duzo obowiązkow. moze jedynie z nudow;o napisze wypracowanie na historie. takto pewnie przesiedze dzien w domu ;||. no ale; dzien dobry
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
ojejku bidulki
po wczorajszej wizycie jakoś nie jestem zadowolona ;/ pogoda jakaś nie teges... ;/ mam pełno zadań, które muszę zrobić ...zrobię sobie śniadanko i zabieram się za lekcje... 3majcie się
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal jakoś do końca się nie wyleczyłam
Zaraz się biorę za geo, mam klasówkę z całej geografii ludności -.- |
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?dzień dobry... widzę, że wszystkie chore...ja narazie dzielnie się trzymam <odpukać> ![]() i ten tego no nie wiem co brać na tą Chorwację... i mam tyle do zrobienia... masakra... Aśku- jeżeli okres wypada mi 1.10 to już zacząć łykać ten rutinoscorbin? |
|
|
|
|
#4762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już zaczęłam kolejny dział, jakieś rolnictwo i te sprawy xPCytat:
Ja przed samym okresem łykałam po kilka tabletek dziennie, tak ze 3... A może lepiej sobie przyspieszyć, żeby skończył się na samym początku wyjazdu? Bo tak to nie wiadomo kiedy Cię dopadnie -.- Na ile wyjeżdżasz? Ja ze swojej strony polecam ciepłe kąpiele i moczenie nóg w ciepłej wodzie - pomogło i przyspieszyło mi o 3 dni
|
||
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjeżdżam na tydzień, więc bym przez prawie cały wyjazd miała okres...najgorsze jest to,że właśnie w pierwszy dzień mojego okresu wyjeżdżamy - 18 h w autokarze to masakra...chciałabym,żeby mi się skończył na początku...a to moczenie nóg to już teraz zacząć? a rutinoscorbin przyspiesza czy opóźnia? |
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo ja sobie przesunęłam, ale plastrami ;d Więc u Ciebie raczej nie podziała ;d
|
|
|
|
#4765 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Kajusieeeeeeeeeeeeeek
ja tyż chora. i biorę antybiotyk i 1500 syropów i innych taki i jak na razie bez skutku. siedzę sobie w dresie, w sumie podniosłam się ok. 12 bo czytałam w łóżku Dziady normalnie jestem taka dumna z siebie żeeee ![]() A Asiek i Padźka to macie lanie ode mnie ! bo już w ogóle nie wiem co tam u Was ![]() co do szkoły - to codziennie mam teraz spr. a i polski - to jest jak jakiś film - lektury omawiamy na jednej lekcji
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie skonczylam robic polski (tzn. skończyłam jak na dziś) i teraz się będę relaskować. Ale jutro czeka mnie cięzki dzień bo nauka histy, powtórzenie chemii i maty noi dokończyć trzeba polski. Umieram!!
Ale za to wczoraj było super pomijam to, że z 9h w sql miałam jedynie 6 bo nas zwolnili ;] ale popołudniu byłam z koleżankami z klasy w barze i się uśmiałyśmy xDD później z moją przyjaciółką dosiadłyśmy się do innego stolika i się zapoznałyśmy z super towarzystwem. Jejq a ile ja wczoraj w tym barze znajomych widziałam to masakra xDD A dziś od samego rana pomagam kolegom w problemach miłosnych ;] nice!
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
.
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam wypracowanie z polskiego, które na pewno jest źle;/ i zadania z angola. Teraz pójdę zjeść kolację, wykąpię się i "może" poczytam Dziady ;/
|
#4769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rutinoscorbin (ogólnie wit. C) opóźnia/osłabia okres. Podobno można się też nawalić mocno dzień przed planowanym okresem, tez podobno opóźnia xD I kąpiel w ziemnej wodzie, o. Ale nie próbowałam xD Cytat:
|
||
|
|
|
#4770 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja się nawaliłam na sylwka, to skubany przyszedł następnego dnia!
![]() http://pies.onet.pl/14629,19,24,hand...1,artykul.html kurde, facet jest geniaaalny Ale ci 'hodoffcy', po prostu SZOK!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

już widzę co się będzie tam dziać ( %%% ) ^^
znowu nie prześpię ani jednej nocy..
Co było w tym tak wzruszającego?
)

?