|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Pipson ja to jestem laikiem w dziedzinach włosowych, nie wiem jeszcze co powinno być dobre a co nie
dopiero się uczę i o wszystko pytam dziewczyny na włosowym nie wiem kiedy będę widziała jakieś efekty, czy dopiero po wakacjach się okaże, że włoski nie są zniszczone przez słońce czy wcześniej na następny raz spróbuję wymieszać odżywka/woda/olej zobaczę jak się sprawdzi, bo może być że jeszcze pod wpływem ciepła odżywka i olej wsiąkną we włoski i na dobre im to pójdzie ![]() Mielnus nie miałam wypalanej tylko usuwaną kwasami gin wysmarowała mi 'pędzelkiem' ścianki macicy specjalnym preparatem, po którym wszystko się zaleczyło. A ja nie wiem dokładnie kiedy, bo pierwszy raz jak byłam to miałam jakąś malutką z którą nic się nie robi tylko obserwować miałam, no i na drugą wizytę poszłam głupia po 2 latach, bo potrzeby nie widziałam idź czym prędzej, bo najpierw zrobi Ci cytologię czy wszystko ok, a później powie jak ją usunąć ![]() Cocktail mogę oddać, bo ja dziś to 'lekko' przesadziłam ze słońcem, a buzię mam taką brązową, bo już wczoraj i przedwczoraj się opalałam. Na szczęście @ jeszcze nie dostałam, więc mogę korzystać ze słońca.
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Margot, gratki za przełamanie się z sukienką - zaakceptowanie samej siebie to jest ogromny sukces, ja wciąż nad tym pracuję
![]() dziewczyny, co do tego leku na opuchliznę nóg, to Pani w aptece poleciła DIH w tabletkach wtedy mojej mamie. Od jutra zaczynam brać. Z tym, że pamiętajcie - warto sobie zrobić badania, bo opuchlizna nóg to może być krążenie ( w moim wypadku to prawie na bank to, mam stwierdzone problemy z krążeniem i min tak zwaną chorobę Rainera), nerki albo wątroba. Więc taka ogólna morfologia może sporo wyjaśnić ![]() makaron, ja bardzo nie lubię sobie ukladac diety z jakisch nieznanych mi wymyslnych przepisów, bo trace na tym sporo czasu a i tak się potem nie trzymam, stąd wole po prostu znać porządnie zasady south beach i indeksy glikemiczne, zeby wiedziec co mi wolno a co nie Ja dzis tez nie liczylam kcal, czuję się "dziwnie" najedzona, pewnie przez tą ilosc truskawek ![]() zooska, brawo, brawo mnie też ciągnie na rower, ale narazie jeszcze nie mogę no szlag trafia, jak pierwszy raz w zyciu mam niespożytą energię i mega ochote na aktywnosc fizyczną, to musze sie oszczedzac, bo rekonwalescencja.. w ogóle, wczoraj straszylam chłopaka, że mi szwy rozerwał,bo mnie wział na rece i tak obrócił, że brzuch naciągnełam, to myslalam, że zawału dostanie ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- meedzik, i tak wiesz wiecej niz ja ja to się miotam ciągle w tym ale zamierzam tez się podlączyć do jakiegos wątku włosowego, to sie może czegos w koncu naucze, bo mam mnostwo komsetykow polecanych, a guzik mi to daje apropos nadżerki, powiem Ci, że też sie troche boje, bo zawsze przy początku też mnie bardzo boli a potem jak już sie wgramoli to jest ok, więc nie mam pojęcia, co się dzieje, moja ginekolog twierdzi, ze nie mam nadżerki i "może jestem sucha" ale wydaje mi sie, ze to nie jest problem akurat. Ty czulas bol caly czas w trakcie?
|
|
#4743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też co prawda długo sie nie trzymają, ale lepsze to niż czekanie 3h jak lakir wyschnie a na drugi dzień odpryski ![]() Cytat:
Ja sobie pojeżdżę w domu jak będe na wakacjach
|
||
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail u mnie lakier bez odprysków trzyma się 4-5 dni
dziś piaskiem się rzucaliśmy, cały dzień w wodzie, aż się pomarszczyłam a pazurki i lakier cały i bez odprysków
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dopiero mam czas by Was nadrobić cały dzień poza domem praktycznie ale to dobrze, bo szybko mi dzień zleciał, co również sprzyjało dietce ![]() Cytat:
pyszny miałaś obiadek ![]() ![]() Cytat:
tu przynajmniej mam jednolity efekt i nie jestem czerwona chociaż wiecie co? ![]() Cytat:
wiedziałam, że tak będzie Kochana z taką buzią to Ty nie potrzebujesz podkładu ![]() No co Ty gadasz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też zaliczony co prawda zjadłam o ok. 35 kcal więcej, no ale pocieszam się tym, że sporo ruchu dzisiaj miałam ogólnie nie miałam ssania w ciągu dnia, ale po południu podżarłam z 5 truskawek teraz spoko, nie czuję głodu ![]() Cytat:
to wielki sukces bo ja jeszcze 2 lata temu kisiłam się w czarnych długich spodniach w lecie "bo mam za grube nogi" wiem jak trudno zaakceptować swoje ciało, swoje niedoskonałości, zabić w sobie kompleksy... także super Margotku Po dentyście spoko, godzinę tam siedziałam gorzej się ma mój portfel, 500 zł pooooszło z dymem efektu jeszcze nie ma, bo dopiero dzisiaj miałam wkręcaną śrubkę i dobór koloru (co było trudną sprawą, bo okazało się, że mam nietypowy kolor zębów, co we wzorniku nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
tak mi tego brakuje...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile kosztowały te tabletki? ![]() Cytat:
ja praktycznie co drugi dzień (jak nie codziennie a nie lubię takich paznokci i to nieważne czy lakier jest z wyższej czy niższej półki cenowej... odpryskuje i koniec ja mam ciągły kontakt z wodą, bo a to zmywam naczynia, a to kąpiel, no i ciągle myję ręce, bo chodzę do toalety co 15 min
|
||
|
|
|
#4749 |
|
Zadomowienie
|
Heroine, ok 16 zł
![]() cały dzień słucham Blurred Lines Robina Thicke na jutubie Jutjub go zakazał, chyba tylko na vimeo teraz jest
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie widziałam
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
heroine, to nie budź, mógłby mieć zdziwko
ale obejrzyj koniecznie jutro Uciekam spać - jeśli chodzi o jedzenie to całkiem dziś u mnie nieźle, zaczynam kontrolować to co jem - dowodem tego jest fakt, że zjadłam dziś tylko 3 migdały
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej nocy
|
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Heroine,Margot brawo za post Ja też zawsze w razie ssania ratowałam się truskawkami.Dzisiaj mój dzień postny ![]() Tak ogólnie po tygodniu 5:2 spadło 1.2 kg.i waga się utrzymuje mimo "normalnego jedzenia" 1200kcal. sorry za czcionkę
![]()
|
|
|
#4754 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja zamieniłam mpk na rower, powiem wam- lepiej. Przy tej fali upałów b. wskazane- wiatr wieje, człowiek mniej się grzeje xD ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Na co czekasz?! Bierz rowerek i do dzieła ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- LikeAW A tak generalnie, miałam Cię pytać, Ty się dobrze czujesz na tej diecie W sensie że nic Cię nie boli, nie jest Ci za słabo przy takiej ilości kcal i upałach?![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Dobra, napakowałam torbę żarciem i piciem, teraz spokojnie mogę się zebrać do pracy Taaaaaaak mi się nie chce ![]() No nic, uciekam
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Hejj
U mnie po wczorajszym poście tylko 0,3 mniej, ale mam @ wiec może od tego Właśnie na śniadanie zjadłam troche danio z truskawkami i połową banana. Na drugie śniadanie będzie sernik, póki co jeszcze musze poczekać aż galaretka stężeje.Dzisiaj znowu będzie patelnia Byłam w sklepie i już mi gorąco.
|
|
|
|
#4756 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() Co do upału,to ja już nie wyrabiam.Byłam przed 8 na targu po warzywa na leczo,a słońce już parzyło
dzieci ciągną mnie dziś nad wodę Starszy za godzinke bedzie ze szkoły to pojadę.W ogóle to wiecie,że w tym roku dzieci chodzą tydzień dłużej do szkoły?!Debile normalnie,każą tym małym dzieciaczkom męczyć się tydzień dłużej w goopiej szkole![]()
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2013-06-21 o 09:24 |
||
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie niejedzenie dla mnie to wyzwanie, bo jestem przyzwyczajona do 5 posiłków. Ale wczoraj Tż wcinał cukierki i byłam dzielna. Taki upał a jest u mnie brat Tż i później będziemy jechać z nim na skatepark to chyba tam sie roztopie A ja sie wybieram w niedziele chyba do rodzinki na tydzień Akurat kuzyn szkołe skończy i przyjedziemy potem do mnie
|
|
|
|
|
#4758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siema
Smażalnia od rana w pierwszy dzień lata 28 stopni u mnie już co to będzie w dzień wczoraj jak spacerowałam po południu to normalnie balerinki wbijałby mi się w asfalt ![]() Cytat:
Kochana ta piosenka łazi za mną chyba ze 2 tyg! Kocham! nie wiem co ma w sobie, że uzależnia Cytat:
no ale już wolę paski pod du.pą niż nieopalone kostki bo kostki widać, a ![]() Cytat:
sama siebie podziwiam, że wytrzymałam zastanawiam się nad dzisiejszym dniem... bo co prawda teraz jestem głoooodna jak wilczur, to mimo wszystko kusi mnie jeszcze dzisiejszy pościk.... bo wczoraj się dobrze czułam, żadnych zawrotów, napadów głodu czy czegoś takiego w dodatku upał i cały dzień poza domem sprzyjał utrzymaniu tej dietki no i tak myślę...
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-06-21 o 09:44 |
|||
|
|
|
#4759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłej pracy ![]() Cytat:
ale skoro wczoraj dostałaś @ to jest w Tobie dużo wody Jesuuuu, jak Ci zazdroszczę sernika ![]() U mnie tyż patelnia ![]() Cytat:
Leję z tej reklamy: http://www.youtube.com/watch?v=8F4y2unmSPA
|
|||
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reklama dobra Ja ostatnio jak czekałam na parkingu to też mi sie sandały topiły w asfalcie Widze, że wszystkich ta piosenka dopadła też lubię
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Zadomowienie
|
heroine, piosenka wciągająca
wlasnie ją puscilam od rana w ogóle, podziwiam za słowa "kusi mnie dzisiaj pościk" ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- zooska, ja dziisaj przy tym sobie zaraz chyba jakies lekkie "cardio" walne, bo mnie nosi już też bym poszła na rower ale np nienawidze jezdzic na rowerze w miescie, takze podziwiam
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą jak wstaje to tak mnie głowa boli, zrobiłam sobie kawe, bo wczoraj nie piłam może przejdzie. |
|
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno
Dzięki, ale chyba robię pościk może jakoś wytrzymam do tej 12, bo już mi kiszki marsza grają Cytat:
Hehe, dziwnie to napisałam bo z jednej strony mam tyyyyle pysznych rzeczy w lodówce (i mam ochotę na wszystko! dlatego takie moje rozkminy od rańca
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uciekam do czytania
W końcu sie zabrałam za Greya i tak już czytam 3 część
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłej lektury ![]() No i trzymamy za Paulę, bo chyba dzisiaj ma obronę
|
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale mam zakwasy po wczorajszych przysiadach... Tego się akurat nie spodziewałam Robie sobie śniadanie (warzywa na patelnie bez ziemniaków + 2 jajka) i poćwiczę pod wieczór
|
|
|
#4767 |
|
Zadomowienie
|
a wlasnie, Dzaga ma dzis obronę!!! Trzymamy zbiorowo kciuki
![]() ja się wybieram z mamą popołudniu do mieszkania mojego pozabierac rzeczy na lato stamtąd. Skoczę też na konsultacje do promotorki, może mi podpowie w końcu o co mnie zapyta póki co mam zamiar poszukać sobie na rynku głównym w Empiku książki Jillian Michaels "opanuj swoj metabolizm' zdaje się, podobno warta przeczytania, znajoma mi bardzo bardzo poleca jak nie bedzie kosztowala miliarda dolców, to sobie kupię, może też zajrzę na dział fantasy, chociaż wtedy to po 1 nie przygotuje sie na poniedzialkową obronę, bo już w samochodzie w drodze do domu zaczne czytac, a po drugie, rozp.ieprze cala kase, ktora oszczedzałam przed ostatnie dwa miechy
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Zadomowienie
|
Coctail, cwiczyc, nie ma ze boli ! ja w wakacje zeszłe się zawziełam i mimo duchoty skalpel był codziennie
teraz musze jeszcze troche poczekać, ale przymierzam się do jazdy na rowerze ( mega intensywna rzecz, bo jeżdzę po górkach i wzniesieniach niedaleko domu), czekam, aż koleżanka się wybroni 22 lipca i wroci na wakacje też do domu i śmigamy codziennie na rowery
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

dopiero się uczę i o wszystko pytam dziewczyny na włosowym
nie wiem kiedy będę widziała jakieś efekty, czy dopiero po wakacjach się okaże, że włoski nie są zniszczone przez słońce czy wcześniej
idź czym prędzej, bo najpierw zrobi Ci cytologię czy wszystko ok, a później powie jak ją usunąć 

no szlag trafia, jak pierwszy raz w zyciu mam niespożytą energię i mega ochote na aktywnosc fizyczną, to musze sie oszczedzac, bo rekonwalescencja.. w ogóle, wczoraj straszylam chłopaka, że mi szwy rozerwał,bo mnie wział na rece i tak obrócił, że brzuch naciągnełam, to myslalam, że zawału dostanie
ale zamierzam tez się podlączyć do jakiegos wątku włosowego, to sie może czegos w koncu naucze, bo mam mnostwo komsetykow polecanych, a guzik mi to daje
apropos nadżerki, powiem Ci, że też sie troche boje, bo zawsze przy początku też mnie bardzo boli 

pyszny miałaś obiadek 
tu przynajmniej mam jednolity efekt i nie jestem czerwona
to wielki sukces

W sensie że nic Cię nie boli, nie jest Ci za słabo przy takiej ilości kcal i upałach?
sama siebie podziwiam, że wytrzymałam 

za Paulę, bo chyba dzisiaj ma obronę
Tego się akurat nie spodziewałam