Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-20, 20:53   #4741
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Pipson ja to jestem laikiem w dziedzinach włosowych, nie wiem jeszcze co powinno być dobre a co nie dopiero się uczę i o wszystko pytam dziewczyny na włosowym nie wiem kiedy będę widziała jakieś efekty, czy dopiero po wakacjach się okaże, że włoski nie są zniszczone przez słońce czy wcześniej na następny raz spróbuję wymieszać odżywka/woda/olej zobaczę jak się sprawdzi, bo może być że jeszcze pod wpływem ciepła odżywka i olej wsiąkną we włoski i na dobre im to pójdzie

Mielnus nie miałam wypalanej tylko usuwaną kwasami gin wysmarowała mi 'pędzelkiem' ścianki macicy specjalnym preparatem, po którym wszystko się zaleczyło. A ja nie wiem dokładnie kiedy, bo pierwszy raz jak byłam to miałam jakąś malutką z którą nic się nie robi tylko obserwować miałam, no i na drugą wizytę poszłam głupia po 2 latach, bo potrzeby nie widziałam a okazało się, że nadżerka się powiększyła i trzeba usunąć. Właśnie ja też ból odczuwałam idź czym prędzej, bo najpierw zrobi Ci cytologię czy wszystko ok, a później powie jak ją usunąć

Cocktail mogę oddać, bo ja dziś to 'lekko' przesadziłam ze słońcem, a buzię mam taką brązową, bo już wczoraj i przedwczoraj się opalałam. Na szczęście @ jeszcze nie dostałam, więc mogę korzystać ze słońca.
Stary 2013-06-20, 21:08   #4742
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Margot, gratki za przełamanie się z sukienką - zaakceptowanie samej siebie to jest ogromny sukces, ja wciąż nad tym pracuję

dziewczyny, co do tego leku na opuchliznę nóg
, to Pani w aptece poleciła DIH w tabletkach wtedy mojej mamie. Od jutra zaczynam brać. Z tym, że pamiętajcie - warto sobie zrobić badania, bo opuchlizna nóg to może być krążenie ( w moim wypadku to prawie na bank to, mam stwierdzone problemy z krążeniem i min tak zwaną chorobę Rainera), nerki albo wątroba. Więc taka ogólna morfologia może sporo wyjaśnić

makaron, ja bardzo nie lubię sobie ukladac diety z jakisch nieznanych mi wymyslnych przepisów, bo trace na tym sporo czasu a i tak się potem nie trzymam, stąd wole po prostu znać porządnie zasady south beach i indeksy glikemiczne, zeby wiedziec co mi wolno a co nie Ja dzis tez nie liczylam kcal, czuję się "dziwnie" najedzona, pewnie przez tą ilosc truskawek chociaz przed chwilą wpadła mała nektarynka, małe jabłko 4 suszone morele i 4 migdały. Ale postanowilam nie spinac i póki nie wpie.przam słodkiego i słonego to nie spinac się kaloriami, bo w koncu by oszalala. Zobaczymy jak wyjdę na tym nie liczeniu

zooska, brawo, brawo mnie też ciągnie na rower, ale narazie jeszcze nie mogę no szlag trafia, jak pierwszy raz w zyciu mam niespożytą energię i mega ochote na aktywnosc fizyczną, to musze sie oszczedzac, bo rekonwalescencja.. w ogóle, wczoraj straszylam chłopaka, że mi szwy rozerwał,bo mnie wział na rece i tak obrócił, że brzuch naciągnełam, to myslalam, że zawału dostanie

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

meedzik, i tak wiesz wiecej niz ja ja to się miotam ciągle w tym ale zamierzam tez się podlączyć do jakiegos wątku włosowego, to sie może czegos w koncu naucze, bo mam mnostwo komsetykow polecanych, a guzik mi to daje apropos nadżerki, powiem Ci, że też sie troche boje, bo zawsze przy początku też mnie bardzo boli a potem jak już sie wgramoli to jest ok, więc nie mam pojęcia, co się dzieje, moja ginekolog twierdzi, ze nie mam nadżerki i "może jestem sucha" ale wydaje mi sie, ze to nie jest problem akurat. Ty czulas bol caly czas w trakcie?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 21:15   #4743
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Cocktail nie mam pojęcia bo dopiero wczoraj zrobiłam. Podobało mi się to co mówisz o hybrydach i w związku ze ślubem a potem wyjazdem na wieś pomyślałam , że jest to idealna okazja by spróbować tego "cudu"
Ja jestem zadowolona tylko mam wymagające pazury, bo nawet żel sie na nich nie trzymał dlatego sobie darowałam wole hybrydy Też co prawda długo sie nie trzymają, ale lepsze to niż czekanie 3h jak lakir wyschnie a na drugi dzień odpryski
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Dzisiaj jeździłam wszędzie rowerkiem po mieście Prawie 2 godz ciągłego jechania...nie jest źle
Fajnie tak Ja sobie pojeżdżę w domu jak będe na wakacjach
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 21:18   #4744
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail u mnie lakier bez odprysków trzyma się 4-5 dni dziś piaskiem się rzucaliśmy, cały dzień w wodzie, aż się pomarszczyłam a pazurki i lakier cały i bez odprysków
Stary 2013-06-20, 21:33   #4745
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail u mnie lakier bez odprysków trzyma się 4-5 dni dziś piaskiem się rzucaliśmy, cały dzień w wodzie, aż się pomarszczyłam a pazurki i lakier cały i bez odprysków
To masz fajnie Też zależy od lakieru, ale wole hybrydy
Stary 2013-06-20, 23:19   #4746
heroine86
Zakorzenienie

Witam

Dopiero mam czas by Was nadrobić cały dzień poza domem praktycznie ale to dobrze, bo szybko mi dzień zleciał, co również sprzyjało dietce

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Ja sobie jem wlasnie kotleciki z indyka grillowane(170g), kasze jaglana(30) i groszek zielony(100) i powiem Wam, ze wyszla mi taka porcja, ze nie ma opcji, rozepcham zoladek
Uwielbiam kaszę jaglaną! pyszny miałaś obiadek

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Weźcie skończcie z tymi płynnymi jajkami,bo się zrzygam
nie rzygaj

Cytat:
Like, Ciebie też szybko slonce lapie? Tylko ja jestem tutaj takim bledziochem ?
Ja chocbym i godzine lezala, to mnie prawie nic nie łapie słonko
Nie tylko Ty ja mogę i pół dnia leżeć, a dalej będę jak truposz a jak się już z łaski swojej opalę to na czerwono że mi później skóra schodzi i tyle jest mojej opalenizny zostaje mi solarium tu przynajmniej mam jednolity efekt i nie jestem czerwona chociaż wiecie co? dziwnie się opaliłam, a raczej NIE opaliłam w jednym miejscu... pod pośladkami mam takie białe dwa pasma boże jak to komicznie wygląda dobrze, że się nigdzie nie będę rozbierać, bo normalnie śmiech na sali jak Wy leżycie w tym łóżku solariowym? Żeby to to równomiernie złapało?

Cytat:
O jesusieeee jak ja się dziś spaliłam masakra jakaś, tył mnie piecze, łydki najbardziej i udka trochę, bo przód miałam opalony, ale teraz to już całkiem jak murzyn wyglądam A cały czas siedziałam w wodzie i na materacu, polewając się wodą co chwila, bo w taką pogodę to wytrzymać się nie da. Buzię mam taką opaloną, że chyba najciemniejszy podkład będzie dla mnie za jasny

A ta mgiełka balsam z filtrem rozcieńczony z wodą to jest chroniące przed słońcem, a nie przed prostowaniem

No co Wy, moje włosy na tych zdjęciach tragicznie wyglądają z tymi odstającymi dziadami małymi hehe nienawidzę jak to robią i się tak puszą lubię mieć je ładnie wygładzone
Ty Murzynie Ty! wiedziałam, że tak będzie Kochana z taką buzią to Ty nie potrzebujesz podkładu

No co Ty gadasz Twoje włoski zawsze pięknie wyglądają
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:23   #4747
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
1 dzień postny zaliczony... czuję się dobrze, lekko mnie ssie. Zapijam głód mrożoną zieloną herbatą i kawą.
Brawo u mnie też zaliczony co prawda zjadłam o ok. 35 kcal więcej, no ale pocieszam się tym, że sporo ruchu dzisiaj miałam ogólnie nie miałam ssania w ciągu dnia, ale po południu podżarłam z 5 truskawek teraz spoko, nie czuję głodu

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Wyszłam dziś pierwszy raz od nie wiem kiedy do centrum miasta w sukience bez rajstop i jestem z siebie dumnaOd 2 lat ciągle tylko spodnie albo leginsy pod sukienki/spódnice więc dla mnie to duży krok (latam tak na zakupy czy spacer ale do miasta do centrum do ludzi never z gołymi bladymi tłustymi nogami)

heroine Twój Tż ma zdecydowanie więcej szczęścia od mojego czy pipson w kwestii jajecznicy
A jak po dentyście? Zadowolona jesteś z efektu?
Gratuluję Kochana przełamania się to wielki sukces bo ja jeszcze 2 lata temu kisiłam się w czarnych długich spodniach w lecie "bo mam za grube nogi" wiem jak trudno zaakceptować swoje ciało, swoje niedoskonałości, zabić w sobie kompleksy... także super Margotku

Po dentyście spoko, godzinę tam siedziałam gorzej się ma mój portfel, 500 zł pooooszło z dymem efektu jeszcze nie ma, bo dopiero dzisiaj miałam wkręcaną śrubkę i dobór koloru (co było trudną sprawą, bo okazało się, że mam nietypowy kolor zębów, co we wzorniku nie ma ). W następny czwartek mam mieć skończony ząbek czyli muszę jeszcze zapłacić 750 zł

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Zrobiłam sernik na zimno Będzie na jutro, rano tylko kupię truskawki i zaleje galaretką
Osz Ty kusicielu robić sernik będąc jednocześnie na ścisłej diecie to prawie jak masochizm ja bym chyba nie dała rady nie oblizać palucha

Cytat:
Dzisiaj jeździłam wszędzie rowerkiem po mieście Prawie 2 godz ciągłego jechania...nie jest źle
Ale super tak mi tego brakuje...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-20, 23:29   #4748
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, co do tego leku na opuchliznę nóg, to Pani w aptece poleciła DIH w tabletkach wtedy mojej mamie. Od jutra zaczynam brać. Z tym, że pamiętajcie - warto sobie zrobić badania, bo opuchlizna nóg to może być krążenie ( w moim wypadku to prawie na bank to, mam stwierdzone problemy z krążeniem i min tak zwaną chorobę Rainera), nerki albo wątroba. Więc taka ogólna morfologia może sporo wyjaśnić
Dzięki za informację a ile kosztowały te tabletki?

Cytat:
u mnie lakier bez odprysków trzyma się 4-5 dni dziś piaskiem się rzucaliśmy, cały dzień w wodzie, aż się pomarszczyłam a pazurki i lakier cały i bez odprysków
Ja nie wiem jak Ty to robisz ja praktycznie co drugi dzień (jak nie codziennie ) maluję pazury, bo odpryskuje mi lakier na końcówkach a nie lubię takich paznokci i to nieważne czy lakier jest z wyższej czy niższej półki cenowej... odpryskuje i koniec ja mam ciągły kontakt z wodą, bo a to zmywam naczynia, a to kąpiel, no i ciągle myję ręce, bo chodzę do toalety co 15 min no ale nie wiem... mówisz, że cały dzień dzisiaj w wodzie spędziłaś i nie ma odprysków... ja bym na bank miała
Stary 2013-06-21, 00:00   #4749
pipson
Zadomowienie

Heroine, ok 16 zł

cały dzień słucham Blurred Lines Robina Thicke na jutubie no po prostu tak mnie wciągneło, że masakra, podoba mi sie ta bruneteczka do tego widziałyscie w ogóle ten teledysk w wersji dirty? Jutjub go zakazał, chyba tylko na vimeo teraz jest
Stary 2013-06-21, 00:03   #4750
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, ok 16 zł

cały dzień słucham Blurred Lines Robina Thicke na jutubie no po prostu tak mnie wciągneło, że masakra, podoba mi sie ta bruneteczka do tego widziałyscie w ogóle ten teledysk w wersji dirty? Jutjub go zakazał, chyba tylko na vimeo teraz jest
E, to nie tak drogo

Ja nie widziałam jutro obczaję, bo teraz TŻ śpi i nie chcę Go obudzić
Stary 2013-06-21, 00:17   #4751
pipson
Zadomowienie

heroine, to nie budź, mógłby mieć zdziwko ale obejrzyj koniecznie jutro

Uciekam spać - jeśli chodzi o jedzenie to całkiem dziś u mnie nieźle, zaczynam kontrolować to co jem - dowodem tego jest fakt, że zjadłam dziś tylko 3 migdały do jutra
Stary 2013-06-21, 00:20   #4752
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Uciekam spać - jeśli chodzi o jedzenie to całkiem dziś u mnie nieźle, zaczynam kontrolować to co jem - dowodem tego jest fakt, że zjadłam dziś tylko 3 migdały do jutra
No no, robisz postępy
Dobrej nocy
Stary 2013-06-21, 08:03   #4753
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Witam

dziwnie się opaliłam, a raczej NIE opaliłam w jednym miejscu... pod pośladkami mam takie białe dwa pasma boże jak to komicznie wygląda dobrze, że się nigdzie nie będę rozbierać, bo normalnie śmiech na sali jak Wy leżycie w tym łóżku solariowym? Żeby to to równomiernie złapało?
bo leżysz z prostymi nogami,nie?Ja je zginam w kolanach,ale za to nie opalają mi się pięty i miejsca przy kostce coś za coś

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Heroine,Margot brawo za post Ja też zawsze w razie ssania ratowałam się truskawkami.Dzisiaj mój dzień postny
Tak ogólnie po tygodniu 5:2 spadło 1.2 kg.i waga się utrzymuje mimo "normalnego jedzenia" 1200kcal.
sorry za czcionkę
Stary 2013-06-21, 08:19   #4754
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie tak Ja sobie pojeżdżę w domu jak będe na wakacjach

Ja zamieniłam mpk na rower, powiem wam- lepiej. Przy tej fali upałów b. wskazane- wiatr wieje, człowiek mniej się grzeje xD

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Ale super tak mi tego brakuje...
Na co czekasz?! Bierz rowerek i do dzieła

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
też ostatnio miałam na to faze xD I caaaaały dzień to leciało, non stop xD

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Noooooooo i super

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

LikeAW A tak generalnie, miałam Cię pytać, Ty się dobrze czujesz na tej diecie W sensie że nic Cię nie boli, nie jest Ci za słabo przy takiej ilości kcal i upałach?

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Dobra, napakowałam torbę żarciem i piciem, teraz spokojnie mogę się zebrać do pracy

Taaaaaaak mi się nie chce

No nic, uciekam

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:33   #4755
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hejj U mnie po wczorajszym poście tylko 0,3 mniej, ale mam @ wiec może od tego Właśnie na śniadanie zjadłam troche danio z truskawkami i połową banana. Na drugie śniadanie będzie sernik, póki co jeszcze musze poczekać aż galaretka stężeje.
Dzisiaj znowu będzie patelnia Byłam w sklepie i już mi gorąco.
Stary 2013-06-21, 09:19   #4756
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]LikeAW A tak generalnie, miałam Cię pytać, Ty się dobrze czujesz na tej diecie W sensie że nic Cię nie boli, nie jest Ci za słabo przy takiej ilości kcal i upałach?[COLOR="Silver"]
Czułam sie bardzo dobrze.Wczoraj jakaś słaba byłam,a zjadłam ok.1000kcal.i mnie głowa bolała,ale podejrzewam z tego słońca,bo dziś już OK

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Hejj U mnie po wczorajszym poście tylko 0,3 mniej, ale mam @ wiec może od tego Właśnie na śniadanie zjadłam troche danio z truskawkami i połową banana. Na drugie śniadanie będzie sernik, póki co jeszcze musze poczekać aż galaretka stężeje.
Ja myślę,że gdyby nie @ u Ciebie to byłoby 1,3kg.mniej
Co do upału,to ja już nie wyrabiam.Byłam przed 8 na targu po warzywa na leczo,a słońce już parzyło dzieci ciągną mnie dziś nad wodę Starszy za godzinke bedzie ze szkoły to pojadę.W ogóle to wiecie,że w tym roku dzieci chodzą tydzień dłużej do szkoły?!Debile normalnie,każą tym małym dzieciaczkom męczyć się tydzień dłużej w goopiej szkole

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2013-06-21 o 09:24
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:25   #4757
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Czułam sie bardzo dobrze.Wczoraj jakaś słaba byłam,a zjadłam ok.1000kcal.i mnie głowa bolała,ale podejrzewam z tego słońca,bo dziś już OK

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Ja myślę,że gdyby nie @ u Ciebie to byłoby 1,3kg.mniej
Co do upału,to ja już nie wyrabiam.Byłam przed 8 na targu po warzywa na leczo,a słońce już parzyło a dzieci ciągną mnie dziś nad wodę Straszy za godzinke bedzie z szkoły to pojadę.W ogóle to wiecie,że w tym roku dzieci chodzą tydzień dłużej do szkoły?!Debile normalnie,każą tym małym dzieciaczkom męczyć się tydzień dłużej w goopiej szkole
Boje sie, że nie A takie niejedzenie dla mnie to wyzwanie, bo jestem przyzwyczajona do 5 posiłków. Ale wczoraj Tż wcinał cukierki i byłam dzielna. Taki upał a jest u mnie brat Tż i później będziemy jechać z nim na skatepark to chyba tam sie roztopie
A ja sie wybieram w niedziele chyba do rodzinki na tydzień Akurat kuzyn szkołe skończy i przyjedziemy potem do mnie
Stary 2013-06-21, 09:43   #4758
heroine86
Zakorzenienie

Siema

Smażalnia od rana w pierwszy dzień lata 28 stopni u mnie już co to będzie w dzień wczoraj jak spacerowałam po południu to normalnie balerinki wbijałby mi się w asfalt ślady zostawiałam normalnie jak plastelina

Cytat:
heroine, to nie budź, mógłby mieć zdziwko ale obejrzyj koniecznie jutro
O matko, że ja tego nie skojarzyłam po tytule! Kochana ta piosenka łazi za mną chyba ze 2 tyg! Kocham! nie wiem co ma w sobie, że uzależnia

Cytat:
bo leżysz z prostymi nogami,nie?Ja je zginam w kolanach,ale za to nie opalają mi się pięty i miejsca przy kostce coś za coś
No tak leżałam, ale ostatnim razem właśnie ugięłam kolana, bo skojarzyłam, że to może przez to no ale paski białe dalej są i tragicznie to wygląda no ale już wolę paski pod du.pą niż nieopalone kostki bo kostki widać, a nie

Cytat:
Heroine,Margot brawo za post Ja też zawsze w razie ssania ratowałam się truskawkami.Dzisiaj mój dzień postny
Tak ogólnie po tygodniu 5:2 spadło 1.2 kg.i waga się utrzymuje mimo "normalnego jedzenia" 1200kcal.
sorry za czcionkę
Dzięki! sama siebie podziwiam, że wytrzymałam zastanawiam się nad dzisiejszym dniem... bo co prawda teraz jestem głoooodna jak wilczur, to mimo wszystko kusi mnie jeszcze dzisiejszy pościk.... bo wczoraj się dobrze czułam, żadnych zawrotów, napadów głodu czy czegoś takiego w dodatku upał i cały dzień poza domem sprzyjał utrzymaniu tej dietki no i tak myślę...

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-06-21 o 09:44
Stary 2013-06-21, 09:45   #4759
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Na co czekasz?! Bierz rowerek i do dzieła

Dobra, napakowałam torbę żarciem i piciem, teraz spokojnie mogę się zebrać do pracy
Nie mam tu roweru...

Miłej pracy

Cytat:
Kochana, zawsze to minus 0,3 kg ale skoro wczoraj dostałaś @ to jest w Tobie dużo wody noł stress

Jesuuuu, jak Ci zazdroszczę sernika

U mnie tyż patelnia

Cytat:
W ogóle to wiecie,że w tym roku dzieci chodzą tydzień dłużej do szkoły?!Debile normalnie,każą tym małym dzieciaczkom męczyć się tydzień dłużej w goopiej szkole
Wiemy moja mama już od miesiąca nad tym ubolewa już ma dosyć

Leję z tej reklamy: http://www.youtube.com/watch?v=8F4y2unmSPA idealnie pasuje do nas
Stary 2013-06-21, 09:55   #4760
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam tu roweru...

Miłej pracy

Kochana, zawsze to minus 0,3 kg ale skoro wczoraj dostałaś @ to jest w Tobie dużo wody noł stress

Jesuuuu, jak Ci zazdroszczę sernika

U mnie tyż patelnia

Wiemy moja mama już od miesiąca nad tym ubolewa już ma dosyć

Leję z tej reklamy: http://www.youtube.com/watch?v=8F4y2unmSPA idealnie pasuje do nas
Oby to przez @. A swoją drogą zapraszam na serniczek
Reklama dobra
Ja ostatnio jak czekałam na parkingu to też mi sie sandały topiły w asfalcie

Widze, że wszystkich ta piosenka dopadła też lubię
Stary 2013-06-21, 09:57   #4761
pipson
Zadomowienie

heroine, piosenka wciągająca wlasnie ją puscilam od rana w ogóle, podziwiam za słowa "kusi mnie dzisiaj pościk" gdyby mnie tak pościk kusił, to ho ho ho

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

zooska, ja dziisaj przy tym sobie zaraz chyba jakies lekkie "cardio" walne, bo mnie nosi już też bym poszła na rower ale np nienawidze jezdzic na rowerze w miescie, takze podziwiam
Stary 2013-06-21, 10:02   #4762
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
heroine, piosenka wciągająca wlasnie ją puscilam od rana w ogóle, podziwiam za słowa "kusi mnie dzisiaj pościk" gdyby mnie tak pościk kusił, to ho ho ho

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

zooska, ja dziisaj przy tym sobie zaraz chyba jakies lekkie "cardio" walne, bo mnie nosi już też bym poszła na rower ale np nienawidze jezdzic na rowerze w miescie, takze podziwiam
Ja w taką pogode to bym ducha wyzionęła prędzej niż zrobiła cardio Na rolki nawet nie ma co iść bo zatone w asfalcie

Swoją drogą jak wstaje to tak mnie głowa boli, zrobiłam sobie kawe, bo wczoraj nie piłam może przejdzie.
Stary 2013-06-21, 10:11   #4763
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oby to przez @. A swoją drogą zapraszam na serniczek
Na pewno
Dzięki, ale chyba robię pościk może jakoś wytrzymam do tej 12, bo już mi kiszki marsza grają

Cytat:
Ja też ją tłukę od rana
Hehe, dziwnie to napisałam bo z jednej strony mam tyyyyle pysznych rzeczy w lodówce (i mam ochotę na wszystko! ), no a z drugiej jutro wesele i chciałabym jakoś wyglądać wiesz, płaski brzuch (przynajmniej na początku ) i te sprawy dlatego takie moje rozkminy od rańca
Stary 2013-06-21, 10:18   #4764
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja uciekam do czytania W końcu sie zabrałam za Greya i tak już czytam 3 część
Stary 2013-06-21, 10:20   #4765
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uciekam do czytania W końcu sie zabrałam za Greya i tak już czytam 3 część
I jak wrażenia? miłej lektury

No i trzymamy za Paulę, bo chyba dzisiaj ma obronę
Stary 2013-06-21, 10:23   #4766
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

Dobra ta reklama!!!

Ale mam zakwasy po wczorajszych przysiadach... Tego się akurat nie spodziewałam Robie sobie śniadanie (warzywa na patelnie bez ziemniaków + 2 jajka) i poćwiczę pod wieczór
Stary 2013-06-21, 10:24   #4767
pipson
Zadomowienie

a wlasnie, Dzaga ma dzis obronę!!! Trzymamy zbiorowo kciuki

ja się wybieram z mamą popołudniu do mieszkania mojego pozabierac rzeczy na lato stamtąd. Skoczę też na konsultacje do promotorki, może mi podpowie w końcu o co mnie zapyta póki co mam zamiar poszukać sobie na rynku głównym w Empiku książki Jillian Michaels "opanuj swoj metabolizm' zdaje się, podobno warta przeczytania, znajoma mi bardzo bardzo poleca jak nie bedzie kosztowala miliarda dolców, to sobie kupię, może też zajrzę na dział fantasy, chociaż wtedy to po 1 nie przygotuje sie na poniedzialkową obronę, bo już w samochodzie w drodze do domu zaczne czytac, a po drugie, rozp.ieprze cala kase, ktora oszczedzałam przed ostatnie dwa miechy
Stary 2013-06-21, 10:27   #4768
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
I jak wrażenia? miłej lektury

No i trzymamy za Paulę, bo chyba dzisiaj ma obronę
Mi sie podoba
Natępna w kolejce jest trylogia millenium
Trzymamy kciuki
Stary 2013-06-21, 10:28   #4769
pipson
Zadomowienie

Coctail, cwiczyc, nie ma ze boli ! ja w wakacje zeszłe się zawziełam i mimo duchoty skalpel był codziennie teraz musze jeszcze troche poczekać, ale przymierzam się do jazdy na rowerze ( mega intensywna rzecz, bo jeżdzę po górkach i wzniesieniach niedaleko domu), czekam, aż koleżanka się wybroni 22 lipca i wroci na wakacje też do domu i śmigamy codziennie na rowery
Stary 2013-06-21, 10:34   #4770
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Coctail, cwiczyc, nie ma ze boli ! ja w wakacje zeszłe się zawziełam i mimo duchoty skalpel był codziennie teraz musze jeszcze troche poczekać, ale przymierzam się do jazdy na rowerze ( mega intensywna rzecz, bo jeżdzę po górkach i wzniesieniach niedaleko domu), czekam, aż koleżanka się wybroni 22 lipca i wroci na wakacje też do domu i śmigamy codziennie na rowery
Ja jak wróce do domu to też sie wbieram na rower ( Medzik szykuj rower)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości