|
|
#4741 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
tz teraz się zastanawia nad honda
szkoda że to bmw kiepskie Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tłusty arbuz
|
#4743 |
|
Konto usunięte
|
nie widzę
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam z Tesco. Poszłam po skarpetki, wróciłam bez stówy
wogóle są dla dzieciaków rzeczy w meeega promocjach - rampersy po 8 zł, kapelusiki po 4 zł i sukieneczki po 12 zł pokaże Wam moje łupy. zrobiłam obiad - kurczaka w jabłkach i borówkach było pyyyyszne. A teraz muszę wyjść do apteki po pojemnik na siuski, dobrze Emdzik, że pisałaś, że musisz oddać mocz do badania bo bym chyba z butelką pojechała |
|
|
|
#4745 |
|
Konto usunięte
|
ja 27+0
96 cm :p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- odkąd mam cukrzycę to oglądam masterchef cały czas na yt chociaż se popatrze Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4746 |
|
Zadomowienie
|
zapomniałam napisać, że te rzeczy w Tesco to głównie letnie. Ale podskoczę tam w przyszłym tygodniu i coś Małej na 68 kupię bo naprawdę warto.
Emdzik śliczny brzusio ![]() Ilona ja jak sobie przypomnę nasze kupowanie samochodu to aż mnie głowa zaczyna boleć, szukaliśmy chyba z miesiąc, jak znaleźliśmy to po tygodniu wysypało nam się pół silnika, koszty naprawy prawie 5 tys... No i teraz procesujemy się z tym gościem, ale wiadomo co z tego wyjdzie i czy chociaż trochę nam zwróci??? Jedyne na pocieszenie to to, że jest już w nim wszystko wymienione i nie ma się co zepsuć
|
|
|
|
#4747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie przeceny ![]() Ciesze sie że Ci przypomniałam o siusiu Cytat:
|
|
#4748 |
|
Wtajemniczenie
|
Emdzik ładny brzusio, wcale nie jest tłusty, puknij się!
Lui suuuuuper łupy Kasia trzymam kciuki za glukozę no i czekam na kolor wózka Mlebi ale Ty to pyszności jesz, mmmm ![]() A ja 26t0d i na wysokości pępka 95!! ale kicham na to, ważne, że niunia kopie i rośnie
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Emdzik widziałam nasza kolejna czesc wątku, pieknie!!!!
![]() ja mam wizytę 13-go listopada gdybys mogła wpisać i w wieku kochana wpisz mi 32 lata bo stuknęło mi w sierpniu dziekuje. Dziewczyny dalej sie nie dopchalam do kompa, ale juz Wam wklejam kolor wózka. A brzuszek trzasne wieczorem. http://www.sklep-smile.pl/kolorystyka-bebetto-silvia Kochane ja chce dokładnie taki wózeczek jak kolor ul 144 czyli ten turkus na białej ramie. Myslalam o granacie, bo jest bardzo ładny ale ogólnie ja lubię kolor i lubię jak mnie widać wiec wybór był jeden ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Dziewczyny pieknie. Odebrałam wyniki... CHociaz wcinam żelazo to mam anemię, hemoglobina 11,4 hematokryt 33 z haczykiem, płytek krwi mam za mało. No i glukoza po 2 h 153 cos tam... Pięknie... Ciekawe co teraz...
|
#4750 |
|
Konto usunięte
|
no to słabo z tym żelazem
a ile masz płytek? cukier chyba dobry chociaż nie pamiętam norm i nie jestem pewną czy do 150 jest czy więcej a jaki masz na czczo i po godz? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- nowa norma po 2 godz to 153 Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4751 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glukozę mam po 2 h 153,89 a po godzinie nie mam sprawdzonej. Za pierwszym razem tez miałam glukozę tylko dwupunktowa. A norma na tym świstku jest do 140. Jednak jeśli są juz nowe normy to by bosko było Tak tak tragedii nie ma z moja hemoglobina ale jestem zaskoczona bo biorę żelazo i to takie porządne sorbifer durules i do tego witaminy tez z żelazem pregna plus. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- A i mam bardzo dużo leukocytow, ale to ponoć norma w ciazy. Poza tym ja sie czuje teraz przeziębiona. Mam 11,5 tysiąca a norma jest do 10 tysięcy.
|
|
#4753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sama jestes arbuz Sliczny brzusio jedrny taki ![]() Ja wrocilam do domu z ploteczek,super bylo kolezanka wygrzebala termos na butelke Tommiee Tippee Czarny ladny,przyda sie ![]() Jestem zmeczona, brzuch mam juz twardy po calym dniu wlasnie zrobilam łazanki,zjadłam i pękam ![]() Dziś ostatni dzien slodyczy bo jutro przed sroda nie bede jadla nic slodkiego
|
|
|
#4754 |
|
Konto usunięte
|
kasia podobno w ciąży spadają płytki
ją mam za każdym razem coraz mniej a co do glukozy to pewno będziesz musiała trzmać dietę bo z każdym tygodniem ciąży organizm coraz gorzej sobie radzi Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja pojechalam do lekarza bo sie zle czulam ale ile sie tam nadenerwowałam to moje ![]() bo dzis sobie tam dyzur zrobili,co ze normalny dzien,serio ja rozumiem idee dlugiego weekendu ale bez jaj no i mi babka mowi ze prywatnie nie moge byc,mowie ze nie deklarowalam sie u nich jeszcze,ze deklaracje mam w domu,to mi mowi zebym wypelnila wklepia do kompa i mnie umowi ok,wypelnilam,oddalam,ide do rejestracji i babka inna sie patrzy na mnie jak na ufo,ze niby komu ta deklaracje oddalam,ze mialam gdzie indziej,mowie jej ze w marketingu nikogo nie ma to co mialam zrobic z ta deklaracja,i ona do mnie ze nikt mnie nie przyjmie ![]() to sie juz tak wkurzylam,wiec troche przesadzilam,ale mowie ze jestem w ciazy,mam zapalenie oskrzeli czuje sie gorzej,nie maja lekarza co mnie przyjmie prywatnie nawet? i laskawie mnie wcisnela na 19:45,a byla chyba 13,i zadzwonila do lekarza zeby mnie przyjal od razu pewnie zeby sie mnie pozbyc boszz a potem ludzie w kolejce to mnie zabijali wzrokiem,bo przyszla jeszcze jakas babka pyta kto ostatni ja sie nie odzywam i oni chorem ze ja ostatnia,ja mowie ze ja nie wiem,mnie ma pan dr zawolac nawkurzalam sie jak nie wiem tyle dobrego ze jest ok,tzn osluchowo czysto on mowi ze jesli bylo zapalenie juz go nie ma,wiec tylko nie wiem czemu sie gorzej czuje ![]() moze to oslabienie albo cos tys arbuza tlustego nie widziala ![]() Cytat:
![]() Kasiulka bardzo ladny ten wozek ![]() a wyniki nie najgorsze,nie wiem jak ten cukier,za dlugo masz wizyte?a ty powtarzalas glukoze czy to pierwszy raz robilas? ja pojde w srode albo czwartek na glukoze kurcze jeszcze chcialam odebrac paczke,skoro juz bylam na chodzie,i co poczta dzis nieczynna a juz ta paczka tam lezy i lezy,zeby mi jej tfu tfu nie odeslali
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
![]() Piękne brzuszki, łupy z tesco ja też koszulę to tylko do szpitala bo w domu to pidżama Też się zastanawiam ile ich. Mam jedną, taką co mi się nie podoba to będzie na zniszczenie.Ładny wózeczek ![]() Wybaczcie, że nie wymieniam z nicku, ale zwyczajnie nie pamiętam komu. ![]() Ja dziś znów miałam noc z głowy.. powtórka w kibelku. Od wczoraj mam jeszcze 3 dziewczynki u siebie w wieku 5,10 i 11 lat.. szaleństwo normalnie. Dla tego nie siedzę tu.Chustę mam zamiar urzywać, np do pójścia po jakieś zakupy i na wycieczki w góry.. ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Buu to Ty dziś, tak jak ja w zeszłym tygodniu Dziś odebrałam leki w aptece i jeszcze na miejscu łykałam ![]() I wiecie co widziałam w tej aptece? Szampon w piance dla noworodków zapobiegający ciemieniuszce.. i tak o nim myślę teraz. Logoasia od dnia przyjęcia się nie odzywała Ewcia od soboty ;( cholerka zaczynam się martwić.
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na ciemieniuche jakby sie pojawila (wczesniej nie kupuje nic na zapas)- kupie emolium specjalne na to
ponoc superhttps://mamotoja.pl/bol-porodowy-jak...t,1084,r4.html oo wlasnie robie test DOPISEK: wyszło, że nie będzie mnie bolało NAPISAŁAM DO EWCI SMSA Leży plackiem, dlatego nie pisuje na forum. Młoda wczoraj znów pchała się na świat. Czują się w miarę. Leżą i odpoczywają. Macie pozdrowienia
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-10 o 17:56 |
|
|
|
#4758 |
|
Konto usunięte
|
biedna ewa z tym leżeniem
mam nadzieję że jeszcze trochę wytrzyma Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
miło że kolejna ma wizyte w czwartek ![]() Wózek super! I fajnie że takie kolorki lubisz ![]() Wyniki ładne.. co do cukru to szkoda, że po godzinie nie miałaś. To taki cukier na styk, pewnie bedzie zależało od lekarza... jeden się przyczepi, drugi nie. Cytat:
ehh niech ta Agatka tak sie na świat nie pcha ![]() Buu współczuje tych nerwów u lekarza... i niby kobieta w ciąży.. i bez kolejki powinna :/ brak słow. Dobrze, że płuca czyste, obyś się już lepiej czuła
|
|
#4760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, jestem
Jestem zmęczona. Nachodziłam się, naoglądałam się ahhh Byłam z mężem w ambasadzie chińskiej po visę. Myślałam, ze pójdzie szybko i gładko. Przed nami w kolejce było ponad 100 osób już mój tż był 139 czekaliśmy ponad dwie godziny . Co do chusty, ja nie planuję jej kupić. Chociaż dzisiaj widziałam młode mamy, co miały dzieciaczków w chustach Nawet praktyczna rzecz, masz wszystkie ręce wolne, robisz co chcesz, a dzieciaczek przytulone do Ciebie, nie płacze i czuję Twoją bliskość i zapach . Mnie brzuszek nie swędzi, ale strasznie mnie swędzą nogi i ramiona ![]() Ładny brzuszek Rośnie dzidzia, rośnie !Cytat:
Cytat:
daj znac po wizycie, niedobrze jak się gorzej czujesz ![]() Cytat:
niech dzidzia jeszcze troche posiedzi w brzuszku ![]() Aga, mi wyszło, ze mam oswoić się z bólem he Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-10 o 18:34 |
|||
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia chwal się zakupami
![]() Ale po takim dniu to na pewno jesteś wymęczona... teraz to odpoczywaj
|
#4762 |
|
Wtajemniczenie
|
O ta Ewcia nasza bidna. Kurde! Nie życzę tego nikomu ale wydaje mi się, że dla nich byłoby lepiej, jakby już do końca poleżały w tym szpitalu chnlerka!
Wklejam na polepszenie humorków https://m.facebook.com/story.php?sto...00001220728476 |
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia pokaż zakupy
jaki pojemnik na pieluchy kupilas ?
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Ala mi się to nie wyświetla :P
U mnie dzisiaj obiad dopiero po 19
"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014 Edytowane przez emdzik Czas edycji: 2014-11-10 o 18:53 |
|
|
|
#4765 |
|
Wtajemniczenie
|
Mdzik a teraz?
https://m.facebook.com/home.php?ref=...f¬if_t=like |
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Moj maz powiedzial wlasnie,ze moj pepek jest brzydki i wyglada jak krater ,ktory się rozlazł
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ollcia mi tez wyszlo zebym oswoila bol |
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Aga nie ma to jak prawdziwy komplement od męża
|
|
#4769 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka nie ma to jak ostatnio kawa u mnie :P Pół batonika i finito
Bo ja to tak trochę nie pasuje na luty. Ale kto wie 1,5 tygodnia później urodzę i będę lutowa Ja teraz te miesiące to już sobie liczę od taty porodu. Czyli termin mam na 23 i od 23 będę liczyła 8 miesiąc. Czyli 13 dni A tak już bym miała mieć za 5 dni Ewcia dobrze że jesteś w szpitalu i lekarze się Tobą zajmują. Kurcze niech malutka jeszcze posiedzi.
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Paulina
jak to nie pasujesz? pasujesz pasujesz.. jeszcze się właśnie okaże że urodzisz w lutym ![]() Czemu tak mało batonika ??
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mój tż był 139
czekaliśmy ponad dwie godziny
Nawet praktyczna rzecz, masz wszystkie ręce wolne, robisz co chcesz, a dzieciaczek przytulone do Ciebie, nie płacze
niech dzidzia jeszcze troche posiedzi w brzuszku